403
-
#80 fasza, kettőt már letoltam ismétlésből, de akkor hagyom :)
-
Ulthane #79 Nahh, 11 mission kesz, meg az osszes addigi sideops. Hat, mostanra kezdem kicsit unni, s meg mindig nincs tompitos sniperem. :(
Quiet vaganyul nez ki. :) -
#78 >Tedd át 720p HD-ra, és nem lesz vele semmi gond.
:DDD Ez most valami vicc, ugye? :DDD Jó fej vagy, bírlak! :) -
0o0o0o0o0 #77 Tedd át 720p HD-ra, és nem lesz vele semmi gond.
Alapból 360p-be indítja a YouTube, pedig a PS4 720p HD-ba rögzít.
Nincs semmi gond vele szerintem, plusz egy kattintás a YouTube lejátszon. -
#76 így van,azok nem fontosak,ad majd sárga mellékeket meg sima mellékek után is lesz átvezető néha -
#75 Chapter 2ben vagyok. Akkor azt mondod a chapter 1es ismétlések nem is kellenek a true endinghez? Side opsokat kell tolni, amíg nem jön a köv új storymission? -
#74 Én már sajnos korábban belefutottam máshol, szal nekem nem, de tedd már az egészet spoilerbe, hátha más még nem akarja tudni hány küldi van. -
#73 de durva basszus:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a fulton full verziója a féreglyuk,bárhol nyithatok a kuncsaf felé már nem kell lufi
eddig playtime 70 óra körül van bár szerintem csal a gép 117/157 side quest kész,és megnyílt mind az 50 quest kivéve fő 45 és mellék 150 46. a story vége extrém újra questeket egyelőre hagyom platina nagyon sok idő lenne és a Mad Max is vár...
Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2015.09.13. 20:29:00 -
#72 Belenéztem az elsőbe. Egyetlen gondolatom volt közben: a ps4 mentés minősége az üvöltvehányás kategória, és ez csak egy 60fps-es játéknál jön ki igazán. -
#71 bleh. 3 beadott missionből 2 chapter 1es, nehezebb fokozaton -.- -
0o0o0o0o0 #70 Néhány GamePlay:
-
#69 Ja és 20 felett beindulnak szépen átvezetők. 25 után már mindegyik missionnél van -
#68 Nyomok, de mértékkel
Na pörög chapter 1 credit. Hideg kiráz. volt kis rage 31es missionön, de aztán simán meglett. Na jöhet az összecsapott chapter 2 :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.13. 16:38:45 -
#67 Magyarán kár belé a fulton. (kakkantom az online mókát). -
#66 Szerintem a báziselfoglalós online mókában lehet majd szerepük... persze csak tipp. -
#65 Triviális kérdés tudom, de az extractolt fegyvereknek mi a szerepük azon kívül, hogy eladhatom őket? -
#64 Sidequestet is nyomsz? -
#63 ok, hülye is vagyok, meg még kapkodok is... -
#62 30as mission...atyaég. Hideg is kirázott. Kojima nagyon tudja, hogy mikor, hol és milyen zene kell
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.13. 15:20:20 -
ppista #61 A-ha. :) -
#60 Alphaville Take on Me-jét gondolom mindenki bezsákolta :) -
#59 Nem szabad ilyeneket olvasni :(
félszavakat már én is elspoilereztem magamnak, de nem vészes
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.13. 12:21:05 -
SlickAdam #58 szerintem is teljesen nyilvanvalo, hogy mivel a jatek mar van vagy !!!2!!! hetes, bizonyara mar mindenki befejezte. ezert nem nagy deal, ha az ember rakattint egy hirre, ami elvileg arrol szol, hogy lehet ki lett vagva a jatekbol egy komplett utolso fejezet, es arcomba BASZNAK a masodik bekezdesben csak ugy random egy atom-szpojlert. persze, hiszen mar mindenki latta!
rohadt kurva anyatokat! ennyi volt, ezt a topikot is -fav-ozom, amig be nem fejeztem, mert sose tudni milyen kep / video-kep / rosszul fogalmazott mondat pottyan a fejemre.
na majd kesöbb skacok!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.13. 10:48:20 -
#57 Végén a rádió :D
-
#56 Na ezt is tudja már Quiet nálam :D
-
#55 Végre volt 2 mondatnál több Kiefernek. Nagyon jól áll a szinkronja BBnek -
#54 hóli frikkin sit. Mission 28 eddigi legjobb volt. Fülessel így este nem kicsit volt adrenalinbomba <3 -
#53 Ne bántsátok már! Ő csak segíteni akart!
-
#52 if you fire your water gun at the crotch of sleeping guards they will wake up thinking they have pissed themselves
this game...
-
#51 Dark, egy feladatod volt, azt is elcseszted !!!! -
#50 Reménykedem benne, hogy novemberi box updatevel a 100+ BC játék között ott lesz a metal gear HD is, mert akkor azt bepótolom. -
#49 tükrözte a képet dark -
#48 az meg van fordítva valami oknál fogva -
SlickAdam #47 a fenti kepen nem :P -
#46 snakenek másik szemén van! :y -
#45 Nem tudom mi a baja pár embernek a lóval, néha belefut 1-2 dologba, de én szerettem használni. Most már hogy vannak más buddyk meg van járművem is így viszont már nem használom
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.12. 19:43:06 -
#44 :DD
Ma megyek érte!
Sins of the father is benne van a játékban, azt 30as mission után kapjuk asszem automatikusan -
SlickAdam #43 ja amugy....
you spin me round... ott az eye-patch! SNAAAAKE
-
Ulthane #42 Szerintem igen :) nekem mutatni szota, hogy mi az uj. -
Ulthane #41 Kb tenyleg ilyen az AI. :)
Most toltam le a hetes kuldit, tehat meg nagyon az elejen vagyok. Ezt a lovaglast jol elkurtak benne. Idegesito. :(