20
-
laci0604 #20 Ha szerinted ez egy "vérfröcsögős, hentelős, agyatlan hülyeség", akkor egy kockát nem láttál belőle. -
laci0604 #19 És ennek már 3 hete. -
hungi #18 Előtte talán ha utánanéznél...:
Filmek:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_zombie_films
Sorozatok:
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Zombies_in_television
Kib*szott sok van... -
Mat666 #17 "legalább száz zombis film van"
Írjál legalább 10 zombis filmet az elmúlt 10 évből és ha tudsz akkor is csak évi egy filmnél fogunk járni.( szerintem nincs 10 ilyen témájú film az elmúlt 10 évből)
Most még vegyük azt hogy van három ilyen sorozat ha ide számoljuk a Z Nation ami nem teljesen komolyan vehető de szórakoztató.
És akkor ez az a nagy mennyiség amit annyira lehet unni nevetséges.
-
#16 Szerintem az emberek a walking dead ot várják nem ezt.
Nem jobb mint a Z nation ami szintén folytatódik.
Közelében sincs a WD-nek színészi teljesítményben sajnos. -
Mat666 #15 Szerintem a városi környezet csak egy pár részig marad a költség okok miatt.
Ha jól emlékszem a második részben már mint ha a sivatagot emlegették volna.
Ami a nézettséget illeti szerintem nagyban az elődnek köszönhető akinek bejött az valószínűleg erre is kíváncsi volt.
Majd elválik hogy mennyi nézőt tud megtartani én eddig egy erős közepesre tudnám értékelni de még nagyon az elején vagyunk.
-
Ender Wiggin #14 nyilván elkerülte a figyelmedet, hogy legalább száz zombis film van, és tévésorozatból sem csak ez a kettő. bőven van mit unni a témán, mert a filmgyártás mellett a játékipar is rácuppant pár éve. -
#13 az a döbbenetes hogy ez a hír még csak most jutott el ide... -
zetortraktor #12 Akarod mondani, hogy naná, hogy sokaknak tetszik. Ld. nézettség, vagy a szavazás:
Jó volt, bejött. 55% (195 szavazat)
Ha horror lenne, vagy valami agyatlan kaszabolás, akkor sokkal többen utálnák. Nem véletlen, hogy a horror rétegműfaj és, hogy a kutya sem csinál zombis filmeket széles közönségnek, max szökőévente egyet.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2015.09.12. 09:57:57 -
#11 Még mindig leginkább dráma kategória, így sokaknak naná, hogy nem tetszik .... -
#10 Szerintem ez és az anyasorozat is bőven a nézhető sorozatok közé tartozik. De emellett még számos sorozat van, amire ugyanúgy elmondható, hogy rossz vagy valakinek éppen élete legjobb sorozata. De ha valaki azt írja, hogy vérfröcsögős, hentelős, az egy percet se nézett belőle. Ez műfaját tekintve katasztrófa film, horror elemekkel és nem a zombikról szól, hanem az emberekről, akik megpróbálnak a komfortzónájukból kilépve túlélni, alkalmazkodni. A zombik csak kellékek. Mondhatni, hogy a készítők népszerű formában próbálják eladni az emberi drámákról szóló történeteiket. A TWD-ben is tisztán látszik, hogy hová jutottak az emberi karakterek a kezdetekhez képest és érdekes látni, ahogy realtime lassan felnő, Rick fia.
Na mindegy, van aki csak a zombikat vette észre. ;) -
zetortraktor #9 Ez mind szép és jó, de akkor miért ezt nézték? Ebben nem sok vér volt, zombi meg végképp szinte semmi. (MIndig cuki, amikor olyan valaki mondja meg a frankót, aki azt sem tudja, miről van szó.)
De kérdezd ElNanót alattad. Ő annyi ilyet néz, hogy már unja. Nem tudom, hogy csinálja, hogy unhatja a zombikat, mert mozifilmben nem látni ilyesmit, tévésorozatban is van vagy kettő.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2015.09.12. 04:22:01 -
TokraFan #8 Az emberek túl jól és kényelmesen élnek, cserébe ilyen szarokon élik ki a konfliktus, a vér és a kannibalizmus iránti evolúciós igényüket...Nyilván ez lehet a magyarázata a sikernek...Másként elképzelni sem tudom, mit lehet élvezni egy ilyen vérfröcsögős, hentelős, agyatlan hülyeségen?? -
tomboy013 #7 Akkor mi a frásznak kommentelsz ide? Sose értettem az ilyen embereket....
Egyébként eddig nagyon jó a sorozat, hiányzott a városi környezet és a veszélyes zombie-k. -
rajdi #6 Ahogy Peter Griffin mondta, meglátjuk merre tart... -
#5 Nekem az a bajom, hogy nem húzták el elégé, olyan mintha kimaradt volna sok minden , belecsaptak minden történés nélkül a lecsóba . -
Ragnaar #4 Őszintén én azt hittem jobban elhúzzák majd, szerintem korrekt lett az első 2 rész. -
#3 Egen...ez csak zombikrol szol, mast sem latni benne ..... -
ElNano #2 Csak én nem nézem ezt? Halálosan unom a zombikat... -
#1 Közepes* volt