18
  • M2 #18
    Szájbarágó: te egy műanyag botról beszélsz, amivel egy ponton böködted a huppogó gagyi kijelzőt és hasonlítod össze a mai, teljesen más célú és tudású eszközzel úgy, hogy egyenlőségjelet teszel közéjük. Pont mint a leírt hasonlatomban.
  • aru
    Nézz csak utána, hogy miket gyártott a Mio és a HTC 2007-ben és előtte. Okosmobilokat wifivel, kékfogal, érintő kijelzőval, GPSel... Nekem egy 2007 márciusban vásárolt Fujitsu Pocket Looxom van és azóta is használom (GPS, WiFi, Bluetooth, Ir).
    Eléggé tudatlan vagy!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.18. 03:38:15
  • bakkerman
    az angol nyelvteruletu orszagokban vajon mit fognak kezdeni az irodaszer boltokban? Egy random polcra kivan irva h " pencil"...ezt az almacska vajon hagyni fogja,vagy teljesen levedeti ezt a """""forradalmian uj"""" jelzot? Elegge rontana a ceg hirneven ha holmi grafit ceruza alatt ott viritana a pencil felirat,ami az almacskanal egy fantasztikusan uj """" forradalmi """" cucc.
  • VolJin
    Zavar az erőtérben....

"ára előfizetéssel 199 dollár lesz - az iPhone 6s Plus 299 dollártól indul. Európában mindez a tároló méretétől függően 699 és 899 eurós árat jelent (természetesen hűség nélkül, míg a 6s Plus esetében ez 799 és 999 euró között lesz."

Ez így az alma a körtével.
  • Tetsuo
    ?
  • M2 #13
    Vagy lehetünk agyhalott idióták és gondolkodás hiányában csak applefanozgathatunk. :-)
  • Tetsuo
    Végül is, nézhetjük Applefanként is a dolgokat. :-D
  • M2 #11
    Jól látható, hogy szerencsénkre az Apple nem kövesedett be és nem lett emlék gránittömbje egy embernek. Óriási hiba lenne tőlük ha mindenbe úgy kezdenének bele, hogy "mit akarna Steve?"
  • FoodLFG
    ez senkit nem érdekel főleg a birkákat nem.

lényeg:

10:53
    Utoljára szerkesztette: FoodLFG, 2015.09.10. 20:02:58
  • Tetsuo
  • Sequoyah
    Sokaknak viszont a tokeletes kozeput a Surface. Nekem peldaul tokeletesen levalthatna a tabletemet es a notebookomat.

A baj az iPad Proval, hogy meg mindig csak egy iPad, ezzel szemben a Surface egy teljes erteku PC. A Windows RT kihalasa egyertelmuen jelzi, hogy ez egy zsakutca, mivel a mai hardverekkel mar teljesen jol fut a teljes erteku PC tablameretben is.
  • M2 #7
    Óh hát persze! Dédapámnak meg már volt önállóan parkoló autója száz évvel ezelőtt! Mikor Zsiga a ló seggére csapott, az meg behúzta a szekeret az udvarra!
  • Skylake
    Őszintén szólva itt a cégnél a munkámból adódóan van jó pár eszköz a kezemben, és szerintem a Surface, meg az ehhez hasonló, már konyhai vágódeszka méretű eszközök abszolúte kényelmetlenek kézben tartva hosszabb időn át, hát még nem csak "tartalmat fogyasztani" rajtuk, hanem tényleg dolgozni is. Van jó pár kreatív munkakörünk, az ottani gyerekek mindegyike próbált már tabon dolgozni, kezdetben nagyon hipszterre vették a figurát, de már mindegyik megjött belőle. Győzött a "gorilla arm syndrome".
  • aru
    Én ezekkel az újdonságokkal már találkoztam 2007-ben a PDA-ban, és a PDA-mobilokban.
    Van ceruza, rezisztív kijelző, és akár a jegyzetekbe is lehet rajzolni, a Word és Excelbe akár kézírni is lehet. GPS, WiFi, ...
  • asgh
    Nem feltalálta, hanem kiegészítette a termékpalettáját egy surface konkurens modellel.
    Az iPad Pro első sorban a kreatív tartalomkészítőknek készült, akiknek a hagyományos laptopok kényelmetlenek, a consumer tabletek pedig túl gyengék. Szvsz az apple ráérzett, hogy az MS surface lassan de biztosan használhatósági szempontból felnő arra a szintre, amikor már egy művésznek érdemes váltania iPad-ról, ezt a trendet akarják ezzel a típussal megelőzni.
  • Cat #3
    Szóval az Apple feltalálta a Surface-t.

• Skylake
    ;offtopic trollmode on

Ez a Tim Cook a felső képen majdnem úgy néz ki, mint Tibi Atya, csak kissé intellektuálisabb a dizájnja.

;offtopic trollmode off
    ;exiting
  • Smithie
    Én már követni se tudom, mennyi iphone van... Van egy sima csóró első generációs iphone (1g-s) készülékem, még 2007-ben vettem, meg egy galaxy s plus(ezt 2010-ben), ezek méretre meg tudásra is hasonlók, eszembe sincs váltani, power pack-el 3-4 napokat bírnak(hívásidőtöl függően)...
    Utoljára szerkesztette: Smithie, 2015.09.10. 09:30:53