613
-
JonasSandor #573 Ez a 3 életerőszilánk hol van 2-őt megtaláltam de a 3-dikat sehol sincs. -
#572 @MerlinW
A valasz gomb, vagy az hogy mobilrol szoktam irni...
Mindenkepp a vege elott megyek a szigetre (BBI), de elotte meg felfedezes, mellekkuldetesek (:
A kimaxolt Pawn-odra szerintem nem lenne eleg RC-m, illetve kerdeses, hogy crossplay-e a jatek, de koszi szepen a felajanlast ;)
Poenbol csinaltam egy rovid (es talan vicces) osszeallitast a jatekbol (kb a vegigjatszas feleig) (:
-
#571 Ha valakinek kell teljesen kimaxolt avatár companionnak, szóljon, felveszem steam barátként, bejelentkezek a játékba és fel tudjátok bérelni. Ezer éve nem játszottam vele, gondolom az avatar szerverek még mennek. -
#570 Csinálhatod Bitterblack-eta "vége" előtt, de baromi nehéz alacsony szinten, illetve úgyis azt "kell" majd farmolnod az elkövetkező ~50 órában and endgame loop-ban (a legjobb itemek is onnan vannak). Persze megpróbálhatod, csak ne keseredj el ha esetleg gondot okoz :) -
#569 Úgy látom a válasz gomb öli meg a fórumot :) Nem győzök pöttyözni :) -
#567 . -
#567 Az utolso kuldetes elott megprobalom az osszes mellekkuldetest, illetve a Bitterblack Isle dlc-t is megcsinalni (:
Ps4pro-n jatszom, sajnos csak pc-n van magyarositas...
Ps5-on a felesegem fog a jovo honapban Gyuruk Ura tulelosdit jatszani, igy nem fogunk osszeveszni, hogy ki mikor csapasson...
Szerencsere van jopar konzolunk, ill en egy kis gamer-szobaban benazok a jatekokkal (: -
JonasSandor #566 Hát jó alacsony szinten toltad ki az utolsó ig, magyarítást nem rakod rá? -
#564 . -
#564 Okes, koszi az infot (:
Kozben elertem a "The Final Battle" kuldeteshez, ami a vegjatek, DE elotte meg probalok minden mellekkuldetest is megcsinalni...
Jelenleg 44es szintu vagyok :)
Es meg a DLC sziget is var, epic nagyon a jatek! (: -
#562 . -
JonasSandor #562 A troll csak a 3 nál szívós trükközni kell vele szépen. -
#558 . -
#560 Ertem, hat ahhoz meg lehet hogy gyenge vagyok, de a kuklopsz ill a kimera mar hamar elhalalozik a kis csaj-csapatom altal (: -
#559 Nagyszeru, hat kivancsi vagyok, hogy milyen befejezest kapok majd, mert voltak esetleges rossz donteseim (pl megoltem egy szektast), de ez majd kb 100+ ora jatekido mulva kiderul (eddig kb 25 orat toltam es 37es szintu vagyok)
A szigetre (Bitterplack) majd 100as szint utan tervezek elmenni.
Majd yt-ra tolom fel folyamatosan a reszeket...
Most a szabadsag alatt csapatom, de emellett a Mario (+par masik Nintendos jatek) is var (: -
JonasSandor #558 De nem főkűldi hanem szimplán az erdőbe van. -
#557 A legjobb dolog a játékban, hogy van a játékban majdnem végtelen endgame + a Bitterblack Isle, ami önmagában is zseniális, de az endgame loop-al méginkább :) -
#556 Hehe, en eddig 2x talalkoztam az altalad emlitett Griff-fel, de szerencsemre eddig mindig tovaszallt par kardvagas utan...
Csak megmutatta magat, hogy "Hello, en is itt leszek am", szoval nemsokara biztosan osszecsapunk elesben is (: -
JonasSandor #555 Én valami sassal futottam össze esélyem sincs. Normál szinten van. Csomószor megöltek már. -
#553 . -
#553 Igaz, a grafika nem a legfontosabb, a jatekmenet, a reszletek (pl a lampas kialszik ha viz eri) stb nagyon el lettek talalva :)
A folytatasban pedig meg a grafika is epic lesz..
Na lepek, mert valakinek ki kell pucolnia az elso kazamatat (: -
#552 Az egyik legjobb játék ami valaha megjelent, jobb is hogy nem nézted meg a történetet. De ha meg is nézted volna, a DD legnagyobb erőssége a játékmenet és karakter kémia.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.10.31. 01:50:41 -
#551 Helyes ;)
En kb 10 ora utan 20-22-es szintnel jarok, neha azt gondolom, hogy huuu de eros vagyok, erre beleszaladok egy chimera-ba aki csak ugy csatangol az erdoben, es nem birom leverni (:
Meg nem sikerult meghalnom a jatekban, de tobbszor menekulore fogtam :D -
JonasSandor #550 Egyszer már elkezdtem, majd 26 os szinten tartok újra. Be kéne fejezni. -
#549 En most alltam neki a jateknak (mint ujonc), mert nagyon erdekel a jovore erkezo 2. resz, es senki se jatszotta vegig stream-ben (magyarok kozul), hogy vegiglessem a tortenetet...
Na majd akkor szereny szemelyem (:
(Ha valakit erdekel a benazasom, yt-on megnezhet...@sutikonzol) -
JonasSandor #548 Nagyon jó lett. -
Kancsalborz #547 Az igen.
Ardea fordításainak színvonala -és most elnézést kérve a többi szintén magas szinten dolgozó hazai fordítótól és értékelve áldozatos munkájukat, de- szerintem messze kiemelkedik minőségében a hazai mezőnyből.
Bár ez a játék most nem volt a radaromon, csak ez miatt most elkezdem.
A Kingdoms of Amalur-t is vagy háromszor játszottam végig "Erathell síkjain" lévő tudáskövek fordításai miatt... :) -
JonasSandor #546 Lehet tolni magyarul. -
JonasSandor #545 Hálistennek bejelentették a játékot megvártam az éjjel. De nagyon az elején vannak mert csak az elsőből vágtak be jeleneteket. -
JonasSandor #544 Akkor még várni kell rá tovább. -
#543 "Bejelentették a Dragon's Dogma ihlette Arise of Awakener-t"
Csak értelmezni kell a cikk címét :) -
#542 Ez a Dragon's Dogma 1 vagy az Online, ami japán only és már 6 éve kint van :D Az égvilágon semmi videó nincs a 2. részről -
JonasSandor #541 Végülis gyanús volt, hogy lehet benne léghajót vezetni mikor ebbe sose volt, és a harcok se azt mutatták mint az 1-nél. -
robicarlos6 #540 Szinte biztos voltam hogy erről beszélsz mert semmiféle Dragons Dogma 2 hír nem volt. Ez sem az. Olvasd el a cikket és te is rájössz. -
JonasSandor #539 Ez az. -
robicarlos6 #538 A cikket azért linkelhetnéd amiről beszélsz... -
JonasSandor #537 De most már a platformokat is tudjuk. -
#536 Ööö ezt már áprilisban is tudtuk :) Kiszivárgott gameplay is volt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.04. 22:28:22 -
JonasSandor #535 Bejelentették hivatalosan is a játékot, és 23-ban fog jönni csak és pc-re is készül steames. -
JonasSandor #534 A platformok listája még nincsen, semmi infó még a játékról.