29
  • Sirály12
    #29
    Ilyenkor látom, hogy miért is volt jó ötlet kidobni a tv-t jópár éve. Azóta csak filmeket nézek, ha szórakozni akarok, és nem reklámot némi film körítéssel.
    Ajánlom mindenkinek, sokkal több idő marad normális dolgokra.
  • Ragnaar
    #28
    Minden sorozat és tévéműsor azért készül, hogy közben a 15 percenként 10 perces reklámblokkban eladják a célközönségnek az aktuális mobiltelefont, mosóport. Nem kell itt nagy népnevelésről vízionálni. Ha a népesség nagyrészének igényeit ez is kielégíti nyilván elég évente 15 egyébként nézhető csak 10 éve volt premierfilmet pörgetni a 10 kercsatornán, ha lemaradsz egyről 2 nap múlva tolják a másik csatornán. A hírműsorok bulvárkategória az elütöttekegymacskát tüttyősön jellegű ballaszt hírekkel. Most ugye a migránsok kicsit feldobják a hírpiacot.
  • Zombee
    #27
    De az a statisztikában nem jelenik meg százalékkal, így csak azt látod, hogy (hasraütök) 40-60% az egyik javára, míg az egyiksemmel annyit változhatna, hogy csak az összes (hasraütök) 50%-án osztozik a két csatorna.
  • SupraMKIII
    #26
    Olyan pont miért nincs a szavazásban, hogy
    "Egyiket sem, nincs tévém"
    meg
    "Ha fizetnének sem, akkor sem"
    illetve
    "Ha még többet fizetnek, akkor igen, csak senki meg ne tudja!" ?
    Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2015.08.31. 10:35:24
  • asgh
    #25
    Lehet, hogy a tv2-nek voltak értelmesebb műsorai is régebben, de az általános színvonal már akkor is az olyan műsorok határozták meg, mint pl. Sas Kabaré.
  • asgh
    #24
    Aug 29. sg.hu:

    "Az RTL ősszel is a magyarok kedvenc csatornája marad"

    Aug 31. sg.hu:

    "A TV2 az őszi műsorrendjével akár az RTL Klubot is leverheti"

    Most akkor melyik?
    Ha már fizetett PR, legalább ne ilyen nyilvánvalóan.
  • Atisz #23
    Nem akarok megmondóember lenni (ingyen semmiképpen :)), de egyszer kipróbálhatná a 2 nagy kereskedelmi csatorna, hogy milyen az, amikor nem 2 millió proli igényeit próbálják meg kielégíteni, hanem mondjuk 9 millió televíziónézőét (azért csak 9, mert mindenki tudja, hogy legalább 1 millió ember él Magyarországon a #nincstvm hashtag bűvöletében). Egy próbát megérne (ugyanúgy, mint operaelőadást közvetíteni az aktuális kamureality helyett - igen, ez régi vesszőparipám és igen, tudom, hogy végtelenül naiv vagyok).
  • Atisz #22
    Tegyük hozzá: nem nehéz, azt a szupermocskot, amit az Rtl-klub "tartalom"-ként aposztrofál.
    És igen, osztom az előttem szóló véleményét, hogy a tv2 valaha jó volt. Mára sikerült az Rtl-klub tökéletes konkurensévé "fejlődnie".
  • fapapi
    #21
    Sziasztok!

    A TV2 régen nagyon jó volt. Értelmes műsorokat vetítettek, olyat amit 10-es IQ-val nem nagyon lehetett nézni. Sajnos ez nem kifizetődő, így a reggeli mokka is folyamatosan fordul át a bulvár világba. Le kellett vinni a szintet, a 10-es IQ-val rendelkezők szintjére, mert sajnos az értelmes műsorokra igényt tartókból nem lehet megélni.
    A műsorrend is a 10-es IQ hoz van igazítva, akiknek nem tűnik fel hogy

    Knight Rider 3000x volt már vetítve
    Stahl konyhája A főzős Mónika show, unalmas kiadása
    Walker, a texasi kopó 50000x lett már vetítve.

    10-es IQ felett ezeket nem nézi meg senki!
    Úgyhogy TV2-RTL most már egy kutya, ugyan az a szemét lett mind a kettő.
  • pxxl
    #20
    Fudekeményvagy... :O
  • Blacktom
    #19
    Az igen, ez a cikk tökéletes párost alakít az előzővel http://sg.hu/cikkek/114422/az-rtl-osszel-is-a-magyarok-kedvenc-csatornaja-marad
    Levettem az sg-t a könyvjelzők közül. Követhetitek példám.
  • RAZOR27
    #18
    nem nézek tévét, de a Hősök miatt azért szavaztam a TV2-re :D
  • Tinman #17
    Van tv-m, de nincs rákötve semmilyen antenna. A ker tv-k kínálatát pedig nem lehet elkerülni, mert szó szerint mindenhol szembe jön veled (plakátok, újságok, net, reklámok), arról már nem is beszélve, ha a családod egyik tagja tufa, akkor nyilván hallasz/látsz belőle dolgokat akaratlanul is. Mea culpa.

    Szóval, aki ezt a mocskot védi, annak azt kívánom, hogy csak ezeket nézze élete végéig, ami remélhetőleg több ezer évig tart ;-D
  • Tinman #16
    Nem arról beszéltem, hogy a régi szarrá nézett/unott sorozatokat kellene nekik tolni (pont az a baj, hogy abból a szemetebbjét tolják is keményen), hanem arról, hogy emelni kéne a minőségen.

    Az alábbiak közül elég soknak utána kellett olvassak...

    11.00 ÁllatoZoo - ezzel nem lenne baj, ha nem lenne gyakran tele hazai celebmocsokkal
    11.40 Apaütők - felejtős középszar sorozat
    12.05 Apaütők - jah...
    12.30 Stahl konyhája - magyar celebfos
    13.00 Knight Rider - 4 milliószor lerágott csont
    14.05 Walker, a texasi kopó - Csák fákin Norisz? De most komolyan, ez már mémnek is ciki!
    15.05 Walker, a texasi kopó - duplán... beszarok
    16.05 Madagaszkár 3 - kölköknek oké
    18.00 Tények - politikai hovatartozással, szubjektív felhangokkal teletömött népferdítés
    19.00 Robin Hood - 3 milliószor látta már mindenki
    21.50 Wanted - 1x teljesen jó kis akciófilm

    Ezzel népet nevelni, tanítani nem lehet, csak elhülyíteni és a hétvége még egész "erős" is felhozatal szempontból, hét közben meg lehet tobzódni a hazai celebfikában.
  • overseer-7
    #15
    Elmondom a nagy igazságot mi lesz akkor ha nézed a tv2 őt meg az rtl klubot.
    Az lesz, hogy telik az idő..
    e közben nem leszel gazdagabb.. nem leszel jobb ember, nem leszel okosabb..
    .. viszont teli az idő..
    ha könnyen befolyásolható vagy, mert gyerek korodban elhanyagoltak a szüleid és nem alakult ki benned stabil Én, személyiség, akkor könnyen felvehetsz különféle kóros személyiségjegyeket, és viselkedési mintákat. ( Győzike.. nappal budapest meg stb )
    Csak azért mert nézed a tévében a kártékony csatornákat.
    Hogy ez miért történhet meg?..
    egyszerűen azért mert, nekünk embereknek olyan agyunk van, ami tanul, lemásol dolgokat.. ( Monkey see, Monkey do) Majom látja, majom csinálja.
    Az utánzás az emlősöknél egy erős ösztönös viselkedési jegy. Mi is emlősök vagyunk, bennünk különösen fejlett. Többnyire tudat alatt történik.
    Nem csak a viselkedési mintákat másoljuk, hanem a gondolkodást, személyiséget, életfelfogást, értékrendet, és azt hogy más embertársainkkal hogyan..miként viszonyuljunk.

    Például, ha állandóan az olyan szappan operákat nézed, amiben intrika van.. a másikkal titokban való kibaszása.. állandó furakodás.. árulás megy.
    persze ez lehet szórakoztató.
    De ha nincs saját erős személyiséged és befolyásolható vagy megtörténHET
    felveszed ezeket az ismételten és állandóan bemutatott mintákat.
    és könnyen egy rosszindulatú, mások érzéseivel, szempontjaival nemtörődő, másokat kihasználó szociopata leszel, .. mert az élet nem úgy működik ahogy a tévében bemutatják.

    Nem attól leszel boldog, hogy másokkal kibaszol, kihasználsz, csalsz.. becsapsz, vagy nagyon sok pénzed van.. hatalmad van, zsarolsz, vagy a kényedtől függő helyzetben tartasz másokat.
    Általában ezeket a mintákat mutatják be mint boldogság, örömforrás.
    az most lényegtelen, hogy ezek a minták rosszak e vagy jók..
    az emberi agyat LEHET manipulálni, kondicionálni. ez nem vitatott.
  • Asperot
    #14
    Nem szavaz.
  • Serutekin
    #13
    hol az egyik se lehetőség?
  • kalapos01
    #12
    Vicces, hogy mindig megy a hiszti a kertévék miatt. De főleg azok sírják tele a fórumokat, akik "nekem nincs tévém"-figurák, és akik eleve nem is nézik a kertévéket. És épp ezért fogalmuk sincs róla, hogy mi megy rajtuk.

    A büdös nagy igazság az, hogy van a TV2-n és az RTL-en pár szar sajátgyártás, jóval kevesebb jó sajátgyártás, meg egy csomó film és tévésorozat, jobbára ismétlések, amik ízléstől függően vagy jók vagy szarok. De utóbbiak, amik egyébként kiteszik a műsoridő nagy részét, ugyanúgy voltak 10 vagy 20 éve is, maximum az általános színvonaluk akkor alacsonyabb volt.

    Ennyi. Semmi ördögtől való nincs ezeken a csatornákon, max hétköznap 18 és 21 között sokak számára gagyi műsor kínálnak. De az csak 15 óra a heti 168-ból.
  • kalapos01
    #11
    Igen, elég demagóg.

    11.00 ÁllatoZoo
    11.40 Apaütők
    12.05 Apaütők
    12.30 Stahl konyhája
    13.00 Knight Rider
    14.05 Walker, a texasi kopó
    15.05 Walker, a texasi kopó
    16.05 Madagaszkár 3
    18.00 Tények
    19.00 Robin Hood
    21.50 Wanted

    Pár régi tévésorozat-epizód, amiket épp te sírsz vissza, pár random hollywoodi film, egy ócska ás ártatlmatlan komédiasorozat két epizódja, egy főzős műsor és egy állatvédelmi magazin. Pföj. És persze egy tűzrevaló bulvár hírműsor.
  • Rita79
    #10
    Eurosportot kell nézni.
  • Frank99
    #9
    ugyan, ott a Spektum, NG és még jó pár, ami nagyon sok helyen elérhető. De nem azt nézik, minek tanulni. Az épp regnáló kormánynak -meg az egész globális politikának- az az érdeke, hogy minél butább legyen a nép. Hogy el tudja vele hitetni, amit csak akar.... Persze sokak szerint ez is csak conteó...
  • Frank99
    #8
    ezek megőrültek.....

    szó szerint. de a szarban szar is illik ide, mint műsor.

    Még jó, hogy jönnek Homeland, Walking Dead és még mások.
  • Tinman #7
    Emlékszem még a televíziózásnak arra a korára, amikor az emberek reggel a buszmegállóban a Az angyalról (Roger Moore), a Polipról (Michele Placido) vagy éppen az X-aktákról beszélgettek.

    Ha szarral etetik a népet, nem kell csodálkozni, hogy még tovább hülyül a nemzet. Az a szörnyű, hogy milliókat kielégít az amit ez a két ker csatorna tol. Demagóg lenne kijelenteni, hogy csak és kizárólag szemetet sugároznak, de sajnos zömében igen...
  • Meridius
    #6
    Mindig öklendeznem kell ha látom mik futnak a hazai kereskedelmi csatornákon, a szar nyugati vetélkedőknek a még szarabb, kelet európai másolatai.
  • Tarathiel2
    #5
    Kihallgatószobákban ezt a kettőt kellene vetíteni sztereóban, hatásosabb lenne mint az a vizes kínzás.
  • CairoJack
    #4
    Mindkettő egy trágya, kb 6 éve egyiket sem bírom nézni epehányás nélkül. :(
  • Tinman #3
    Szavazás:

    c, Egyik sem. Ha fizetnek érte akkor sem.

    A képen amin a lila ruhás lények vannak... alsó sorban balról az első az melyik travó?
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.29. 21:59:53
  • FoodLFG
    #2
    https://www.youtube.com/watch?v=NNtCjeDVj6E
  • karajjj
    #1
    A zikszfaktorból azért sikerült rendesen bevásárolni! :D