288
banner

Divinity: Original Sin 2
  • horika
    Tényleg, kinek milyen összeállítás jött be a legjobban?
  • dartonite
    Ez igy van, benne van eletem 3 legjobb jatekaban.
    3x kezdtem ujra az Act2-tol mert sehogy sem voltam megelegedve a csapattal.(rengeteg resurrect tekercs kellett)
    A mostani viszont viszi a primet remelem vegre tovabb fogok jutni mint a kovetkezo fejezet :D
  • ShaiHulud
    arrol nem is beszelve hogy mekkora pofatlansag egy ilyen ritka gyongyszemet kalozverzioval jatszani...orulni kene hogy van es tamogatni, hogy legyen meg.
  • dartonite
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra figyelj ha kaloz verzioval jatszol hogy a cuccok szeretnek eltunni illetve kokemeny downgrade van idorol idore.Szoval en hiaba toltam 40-50 orat a viragboltival, meguntam hogy a nehezen osszehozott epic es legendary cuccaim helyett alap cuccokkal kezdtem egy egy load game-et.
  • Madi92
    Üdv.
    Csak olyan nyissa le, akit nem zavar a torrent és coopozna!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval jelenleg nincs rá cash, de kipróbálnám a játékot és azt sem lenne baj, ha coopban történne mindez.
    Olyan emberkét keresek, aki szintén olyan, hogy benéz az utolsó kő alá, meg elolvas mindent ami írva vagyon és szintén törttel játszik.
    Az első rész ment hamachival, gondolom ez is. Discord szerver van, szóval a kommunikáció is megoldott.
  • fluency
    Fix képességeik lesznek a választott kaszt függvényében. Viszont szintlépéskor te osztod majd el a pontjaikat. Tanulhatnak új skilleket/abilitiket és talenteket is. Mondjuk a lennt említett Luck Charm skill tényleg elég hasznos. Több pénz és item jön, ha arra az abilitire is raksz vagy azzal indítasz.
    itt egy lista róluk
  • Shiwo
    eddig kb negyed órám volt a játékra, így társakat még nem sikerült felvennem. Hogy lesz majd amúgy ? Fix képességek járnak hozzájuk (ami a karakterválasztónál az alapértelmezettjük) vagy felvételkor lehet rajtuk alakítani ?
  • Tibbbor
    Köszi!
  • horika
    Ha kiraksz valakit a csapatból, vagy nem veszed fel mikor lehet, az később elszórva a város külömböző részein vannak. Bármikor odamehetsz és felveheted őket, csak meg kell keresni sajnos.
  • Tibbbor
    Már az első rész is szuper volt, de ez valami csoda! Imádom a Red Princ dumáját...:)
    Kérdés: a csapatom kész, de akadtak még páran, akiket szívesen kipróbáltam volna. Ők viszont közölték, hogy tele a csapat, ha meggondolom magam, itt megtalálom őket. Ezek szerint vissza kell mennem értük?! Azt se tudom már, hol találkoztunk? Más RPG-ben volt egy fogadó, ahol a nem használt csapattagok várakoztak - persze ők is ugyanúgy kapták az XP-t, mint a többiek - és itt lehetett a csapatot összeállítani. Itt erre van valamik megoldás? A Csapatmenedzsment ablakban csak a jelenlegi tagok képe látható.
    Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.09.19. 14:11:15
  • ShaiHulud
    jaja nagyon zsir, procolgatnak a varazstargyak a hordokbol szepen :)
  • dartonite
    Ja es ha javasolhatok valamit, a lucky charm ability-t ne felejtsetek el szintezni, en most arra gyurok es EG ES FOLD a kulonbseg.5-os szinten van most, de rengeteg epic cuccot talaltam mar.
  • dartonite
    Igen tudom, de valahogy az elso reszhez kepest itt joval kevesbe erzem hasznosnak az ijaszt.
    Metamorph lett a mostani jatekomban Ifan, ez sokkal izgalmasabb :)

• horika
    Íjásznál rengeteget számít ha magasabbra tudsz vele menni. Ha high groundja van akkor nagyon op
  • dartonite
    Hat...nyomtam vagy 50 orat a viragbolti verzioval, reg szorakoztam ilyen jol mint ezzel a jatekkal.
    Ugyhogy szokasommal ellentetben steamen megvettem az eredetit is.
    Ujra is kezdem, mar egy kis rutinnal felvertezve.

A partym egyebkent
    Sibille - dual wield rogue/conjurer
    Red Prince - pyro/hydro/aero magus
    Beast - tank/geomancer
    Ifan - ijasz/shapeshifter

Az ijaszon kivul mindenkivel elegedett voltam, es a masodik nehezsegi szinten egeszen jol tudtam haladni.Valamiert Ifan buildje nem nyerte el a tetszesem, keves dpst tolt ki a tobbiekhez kepest.
    Na most majd jobban atgondolom, de k. jo ez a jatek, messze veri iden az osszeset nalam.
  • horika
    Én úgy szeretem, ha 2 közelharci 2 távolsági. Ebből kettő tudjon healelni (az elején elég 1 is, de később érdemes szerintem megtanulni mégegy karival). Ezután hogy pontosan milyen kaszt az már majdnem mindegy szerintem.
  • JethroHUN
    Valaki letudná írni, milyen classok kellenének egy optimális csapatba? Az első részben is ilyesmin akadtam el, hogy nem tudtam miket használjak és teljesen rossz buildeket csináltam. Emitt végig se vittem azt a játékos sose, itt nem akarok ebbe a hibába beleesni.
  • jarlaxxe
    Sikerült felülmúlniuk az első részt, nem sokszor szokott ez elöfordulni.
  • Terawatt
    Én a Witch mellé shapeshiftert választottam. Még csak pár órám van a játékban, de már most 10/10 gyanús.
  • JethroHUN
    Tudna valaki tippeket adni milyen classt válasszak az első csapattárnak, ha a főkarakterem wizard?
  • wedge31
    Belevágtam én is, pont jókor jött, mert a héten végeztem a xcom2 kieggel.
  • jarlaxxe
    Végre kint a full, kiváncsi leszek rá, mert már jó rég toltam még a EA verziót.
  • JonasSandor
    Kár hogy nem tudok játszani vele. Imádtam az első részét addig míg nem jöttek a halhatatlan ellenségek.
    Az rpg vonalat folytatják majd?
  • Daermon
    Mondjuk bő 1-1,5 hónap és kint a magyaritás az 1-hez. :)
  • PiszkosFred
    Ezt mondtam mar neked evek ota, hogy ha tenyleg jo rpgt akarsz a regi klasszikus es kreativ generaciobol, akkor probald ki a DOS-t.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.13. 07:57:23
  • Although
    Elég durván pozitív visszajelzések vannak, nem is emlékszem a steamen valaha láttam ennyire pozitív nyitást. Nekem spec nem jön be a világ vizuális megjelenése de ez teljesen szubjektív dolog.
  • wedge31
  • wedge31
  • Tibitron79
    Írtam egy kis összefoglaló cikket az első élmények alapján. Akit érdekel olvassa el.
    Divinity: Original Sin 2
  • JonasSandor
    Az év játéka gyerekek. Nagyon királyul lesz ez is megcsinálva ha kész lesz.
  • PetruZ
    Öt perccel ezelőtt élesedett a Steam-en a játék bétája, tölthető! Az Act 1-et lehet kipróbálni és a PvP-t. Ez most csak azokra vonatkozik, akik Kickstarter támogatók voltak, mindenki más holnaptól, az Early Access keretében juthat majd hozzá.
  • wedge31
  • wedge31
  • PiszkosFred
    Meg is van.
  • wedge31
    Meg lesz a két milla is.
  • BryceHUN
    Újabb örömhírek a Divinity: Original Sin 2 háza tájáról. Örülünk?

• wedge31
  • ShaiHulud
    összejött
  • PeeTeR
    $1,149,911
    meg par "cent"..
  • DasIsFuck
    Az 1,2 milliós cél nagyon remélem összejön.:)