4
  • halgatyó
    #4
    Egyszerű, hatásos reakció: féltéglát a szélvádőbe! Kromofágot rá!
    Rohadjanak meg, akik ezt az újabb mocskot ránk erőltetik!
  • Akva
    #3
    Marhaság! Kísérlet nélkül tudható, hogy az emberek hogyan szoktak reagálni az ilyen újításokra: eleinte tartanak tőle, aztán megszokják. A metrón ls a repülőgépen réges-régen létezik robotpilóta. Hogyan reagáltak az emberek, amikor bevezették? Néhányan kicsit fostak, azután mindenki megszokta. Mit kell ezen kotlani?
  • kvp
    #2
    Az, hogy a kiserletben resztvevo emberek kb. 23%-a annyira nem vette a faradtsagot hogy kideritse milyen kiserletre is jelentkezett. Tovabba annyira figyelmetlenek/tudatlanok, hogy nem vettek eszre a kulonbseget az emberi es gepi vezeto kozott, tovabba nem erdekli oket az sem, hogy ki is vezet. Nekik barmilyen (akar nem mukodo) technikat is oda lehetne adni, hogy teszteljek. (lasd a farkas esetet a gyalogkakukkbol)

    A gond ott van, hogy azoknak az embereknek a reakcioja lenne fontos, aiket erdekel mi lesz veluk, ehhez pedig valodi automata auto kellene vagy egy jobban mukodo atveres, amikor az auto tenyleg robotautonak nez ki. Szoval a teszt a tenyleges celjat a fenti korulmenyek miatt nem erte el, de tudjuk, hogy az emberek kozel negyedet szinte barmire ra lehet venni.
    Utoljára szerkesztette: kvp, 2015.08.23. 22:44:44
  • NEXUS6
    #1
    És...., na és mi volt az eredmény???