Sínen A szürke ötven árnyalata 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy a könyv az oka. Meg az, hogy nem mindenki néz, olvas értékeléseket, pláne az első hétvégén. A film előbb nyereséges lett, minthogy híre ment volna, hogy szar. Amúgy állítólag a könyv is csak egy közepes ponyva, az írónőnek fingja sincs az egész BDSM-ről. Szidták páran a magyar fordítást, erre kiderült, hogy szarból nem épül vár, az eredeti sem épp egy szépirodalom. Így végképp nem értem a hisztit és a sikert.
Az ok talán, hogy aki olvasta a könyvet és tetszett neki, kíváncsi volt a filmre értékelésektől függetlenül. És ha egyszer megnézte, a bevétel már megvan ugye. Kérdés még, hogy tényleg jól sikerült könyv félresikerült adaptációjáról van szó, vagy a könyv sem egy nagy eresztés. A folytatást illetőleg megint ugyanaz a helyzet, ha jó a könyv a moziba járó olvasók nagy valószínűséggel megnézik a filmet függetlenül attól, hogy jól sikerült-e vagy sem. Persze a stúdió részéről érthető a stábváltás valóban.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.24. 16:44:08
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.24. 16:44:08
Siker. 40 millióba került, összesen 569-et hozott, hazájában is 166-ot. De nyilván a gyártó stúdiónál is tudják, hogy ezzel a stábbal még egyszer nem fog összejönni.
Csak nekem fura, hogy fimes sikerről beszélünk egy megközelítőleg 10/4 értékeléseket kapott ipari hulladék esetében ? Persze lehet, hogy nem elegen értékelték a filmet azok közül akiknek tetszett...
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.24. 15:34:43
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.24. 15:34:43
De, annyira gáz. Nulla alakítás, semmi cselekmény, súlytalan szereplők, esetlen, élettelen, suta párbeszédek, a legfeszültebb pillanat az volt, amikor a csaj a szerződéstervezetben kihúzta az anális öklözést. Ilyen rossz filmet moziban ritkán látni.
Igen, sajnos láttam a filmet, asszonnyal nulla előismerettel mentem el rá, ő olvasta a regényeket, engem abszolút hidegen hagyott, ahogy őt is Rejtő. A sztoriról csak halvány fogalmam volt, aztán aggódni kezdtem a pénzem miatt, amikor az első értékeléseken könnyesre röhögtem magam. Több helyen is poénkodtam, filmes fórumban is a film kapcsán az "én nem szeretkezek, én baszok" örökzöld-esélyes egysorossal, azt hitték, vicc. Jó, itt én is felröhögtem, bár ha tippelnem kéne, ez szerintem nem poénnak volt szánva. Elmosolyodtam még kínomban párszor, és arra gondoltam, ehhez a filmhez az Asylumnak vagy a Jason Friedberg/Aaron Seltzer duónak teljesen fölösleges hozzányúlnia.
Igen, sajnos láttam a filmet, asszonnyal nulla előismerettel mentem el rá, ő olvasta a regényeket, engem abszolút hidegen hagyott, ahogy őt is Rejtő. A sztoriról csak halvány fogalmam volt, aztán aggódni kezdtem a pénzem miatt, amikor az első értékeléseken könnyesre röhögtem magam. Több helyen is poénkodtam, filmes fórumban is a film kapcsán az "én nem szeretkezek, én baszok" örökzöld-esélyes egysorossal, azt hitték, vicc. Jó, itt én is felröhögtem, bár ha tippelnem kéne, ez szerintem nem poénnak volt szánva. Elmosolyodtam még kínomban párszor, és arra gondoltam, ehhez a filmhez az Asylumnak vagy a Jason Friedberg/Aaron Seltzer duónak teljesen fölösleges hozzányúlnia.
Szar? Annyira nem volt gáz. Persze sokkal jobb is lehetett volna, így jó indulattal csak közepes. Vagy ez ilyen csordaszellemes komment, és fingod sincs róla, hogy milyen?
Ha pedig olvastad a második részt, akkor tudnod kellene, hogy miért thriller.
Ha pedig olvastad a második részt, akkor tudnod kellene, hogy miért thriller.
Több millió Nő nem tévedhet. Tiszteld a nőket gyökér !