14
 • VolJin
  #14
  "Az apokaliptikus forgatókönyv szerint az aszteroida becsapódás szeptember 15 és 28 között következne be Puerto Rico közelében. "

  Mindig csodálkozom, hogy lehet ennyi hülye és ostoba ember. Bárkinek, aki elvégezte az általános iskolát, csilingelnie kell a vészharangnak, hogy ostobaság ez a mondat. Egy olyan rendszerben, ahol minden mozog, ha a becsapódás ideje két hetes idősávban mozog, ott a helyszínnek még bizonytalanabbnak kellene lennie.
 • Ragnaar
  #13
  A 15% nem biztos, gondoltam majd valaki kijavít, ha van pontos adata de úgy emlékszem nagyságrendileg valami hasonlót olvastam a 'lefedettség' az űr figyelését illetőleg. Lottónál az 5-ös nyereményre valóban több a játékos, viszont az esély jóval kisebb 1/44 millióhoz (erre most találtam adatot googleon). Úgyhogy ha összekombináljuk a bármely ismert aszteroidát az 1/10000 valószínűséggel a 15% észlelési lehetőséget (ami jelenthet akár 5x annyi aszteroidát is mint amennyi jelenleg ismert és észlelt) akkor azért nem kizárt, hogy egyszercsak minmeghalunk..
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.24. 19:57:49
 • Irasidus
  #12
  Teljes égboltot figyelik, nem csak szakcsillagászok és automata távcsőhálózatok, de amatőrök millió is. Ez a 15% nem tudom honnan veszed. A NEO kutatása meg olyan ütemben történik, amennyi pénzt áldoznak rá. A lottót minden héten kihúzzák, és nem egy valaki játszik, minta Föld. Nem ugyanaz a statisztika. Nagyon-nagyon kicsi az esély rá, bár nem nulla. Viszont mindennek van veszélye, semminek nincs nulla kockázat, így azért nem árt mérlegelni a valós és elenyésző veszélyek terén. Persze mindenki örülne, ha több pénz lenne a kutatásra, azt elismerem.
  Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.08.24. 16:36:50
 • Ragnaar
  #11
  "Nincs tudományos alapja annak, hogy egy aszteroida, vagy bármilyen más űrbeli objektum becsapódik a Földbe ebben az időszakban"

  És hány százalákát figyelik is az égboltnak ? 15% ?

  "Az amerikai űrügynökség közleménye szerint bármely ismert aszteroidával az ütközés esélye az elkövetkező évszázad során kevesebb, mint egy a tízezerhez."

  És a lottó5-öst se nyerik meg soha ugye ?
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.24. 16:21:30
 • Ragnaar
  #10
  De gyíkemberek vannak. Nem láttad a Jupiter ascendinget ?

 • Akva
  #9
  Most már csak a Bibliát kéne megcáfolniuk, és tökéletesen tudományos cégnek fognak tűnni.
 • overseer-7
  #8
  jah.. ezt bizony jól látod.
  a sellők már nagyon régóta egy titkos társaság mögé bújva próbálják átvenni a világhatalmat.
  Megszerezték a médiát, befurakodtak a politikába, irányítják nagyrészt a gazdaságot, és teljes egészében a monetáris szektort a bankrendszert.
  Időközönként válságokat generálnak és a különféle spekulációs, manipulációs és média eszközeikkel ilyenkor aratnak.. és lassan készen állnak bevezetni a nagy pax sellő romana birodalmat. Akkor csak ez az egy világkormány marad meg, és erőszakkal meg önkény törvényekkel fognak uralkodni rajtunk.
 • Cyberdog
  #7
  Ezt a világvége hülyeséget a sellők terjesztik, a trollokkal közösen. Így terelve el magukról a figyelmet, hogy léteznek. Kész összeesküvés ez az egész. :D
 • kvp
  #6
  "És lehet, hogy az egész krízis mögött nincs is semmi tudatos intelligencia, csak a végtelen emberi hülyeség?!"

  Errol anno Standalone Complex neven szuletett egy erdekes japan rajzfilmsorozat. A jelenseg egyebkent letezik a valosagban is: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Stand+Alone+Complex (az anonymous mellett jo pelda erre az emergens csoportviselkedesre az al-kaida es a globalis nagytoke mukodese is)

  "Még a végén azt is kitalálják, hogy Youkaik sem léteznek, meg talán a mikulás sem..."

  En a boszorkanyokban sem hittem, amig be nem jegyeztettek a szovetseguket hivatalos szervezetkent. A modern mikulas pedig a coca cola bejegyzett vedjegyei kozott talalhato. Yokai pedig viszonylag nagy mennyisegben talalhato minden anime konferencia kornyeken. Valamiert vonzzak oket.
 • NEOreg3
  #5
  Kár.
 • NEXUS6
  #4
  És lehet, hogy az egész krízis mögött nincs is semmi tudatos intelligencia, csak a végtelen emberi hülyeség?!

  Apám ez dedúrva lenne! Na ez az igazi összeesküvéselmélet, hogy ki akarja elhitetni, hogy a primitívségünk mögött valami tervezettség lapul, pedig nem!!!
  XD
 • overseer-7
  #3
  és mi van ha a gyíkemberek sem léteznek? =(
  akkor tök magunk vagyunk.. és így nem tudjuk megoldani segítség nélkül a különféle világvége problémákat sem.. mint az egyre növekvő szemét kérdése.. a tervezett elavulás, a globális felmelegedés, a hülyébbek, életképtelenebbek gyorsabban szaporodnak mint az okosabbak.. és még sorolhatnám.
  Ezeket egyedül hogy fogjuk megoldani a gyíkemberek, vagy az ufók nélkül? :(
 • NEXUS6
  #2
  Akkor is minmeghalunk!
 • zola2000
  #1
  "Hivatalosan cáfolta a sellők létezését, mondván eddig nem találtak bizonyítékot vízi humanoidok létezésére. "

  Még a végén azt is kitalálják, hogy Youkaik sem léteznek, meg talán a mikulás sem...