6
  • bdzsana
    #6
    Neked amúgy valami betegséged van?
  • Tarathiel2
    #5
    FEMA táborok téged melyik agyhalott konteós oldalról szalajtottak?
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.08.19. 14:25:25
  • Amergin
    #4
    Ajvék!!! Te most relativizáltad a szentséges Holocaustot?? Már azzal, hogy merészleted egy lapon említeni holmi kínaiak meggyilkolásával? Ezzel megsértetted a hatmillió ártatlan áldozat emlékét! Szörnyűség!
    Azonnal értesítem a Holoinkvizíciót és Elie Wiesel Holodiktátort!
    Mars az ausvici átnevelő táborba!
    Kérem kapcsojjaki!

    Egyébként én kacérkodom vele, hogy tagadni fogom a..... Föld gömbölyű voltát, hátha engem is elküld a Holobíróság egy Föld körüli útra.

    Utoljára szerkesztette: Amergin, 2015.08.19. 11:51:01
  • Akva
    #3
    A rémhírterjesztés MINDEN országban büntetendő. A "demokratikus" Spanyolországban a minap büntettek meg egy nőt súlyosan, mert lefényképezte és közzétette a tilosban parkoló rendőrautót. Az USA-ban hamis váddal kivégezték a Rosenberg hézaspárt, mert szimpatizáltak a Szovjetunióval. (Nem bizonyították rájuk a kémkedést.) Az USA arányában és abszolút értékben is több embert tart rabságban mint Kína. Az USA-ban működésre kész koncentrációs táborok várják lakóikat:

    http://boldognapot.hu/blog/fema-taborok-2/

    MIndenkit, de tényleg MINDENKIT lehallgatnak...

    És Kínát ekézik?
  • Sequoyah
    #2
    El szeretned viccelni, de Kinanak megvolt a sajat holokausztjuk. Mao Ce-tung nepirtasa kozel 70 millio aldozattal jart, ami tobbszorose a legdurvabb holokauszt becsleseknek is. Ezzel kierdemelte a tortenelem legnagyobb tomeggyilkosa cimet (a masodik Sztalin).

    Ott mindezt letagadjak, a mediat eroteljes allami kontroll alatt tartva, igy a Kinaiak errol mit sem tudva meg ma is pozitivan neznek fel ra...
  • Amergin
    #1
    Követelem a kínai kormánytól, hogy iktassa törvénybe a hanukauszt cáfolásának tilalmát! Az is hivatalból üldözendő kell legyen, kérem szépen. Azért 1,4 Mrd kínai mekkora piaca lenne már a Holocaust©®™-nak!
    Továbbá semmilyen tömeggyilkosságot, népirtást ne lehessen összehasonlítani a Holocaust©®™ -tal, mert azzal relativizálnánk az emberiség történetének legszörnyűbb rémtettét. Soha ne feledd a 6 milliót, akiket olyan árja szörnyetegek öltek meg, mint amilyen te is vagy...
    Az emberiség történelme egyébiránt a Holocaust©®™-on kívül nem áll másból.
    Amíg ez a törvény meg nem születik a kínai kormány részirűl, addig rettegek és elhatárolódom!