312
nba.jpg
  • Marcinko
    #312
    Nba 2k21 ingyen van az Epicen május 27-ig
  • Zanetti
    #311
    Évek óta ilyen. 2K abszolút nem foglalkozik a PC-s verzióval. Csak idehánynak valami szemetet, de így is megveszik sokan. Minek törjék ezek után magukat...
  • JonasSandor
    #310
    Az idei szezonja is bődületesen szar lett mitől?
  • JonasSandor
    #309
    Hát akkor ez a játék kimarad nincsen kontrollerem.
  • Marcinko
    #308
    Ne erőlködj ! Kontroller nélkül hiába megy az élmény nem lesz jó !
  • JonasSandor
    #307
    Kipróbáltam igen de nem tudom billel irányítani így nem tudok gamelni vele, nem lehet kezdeni vele valamit?, vagy kontroller nélkül esélytelen ne is erőlködjek vele?
  • Marcinko
    #306
    Valaki próbálta a virágbolti 2k19-et ? Mi a véleményetek ? A 2k18 kimaradt nekem a sok negatív kritika miatt . Ez megéri szerintetek ?
  • JonasSandor
    #305
    Billel tényleg irányíthatatlan?, lenyomtam egy meccset 121-2 lett a vége XDXXDXD
  • JonasSandor
    #304
    Na a 19-es rész már most lehet tolni mikor csak kedden jön ki loool
  • Zanetti
    #303
    Én játszok a 18-al és ha vki akar jönni Park meccsekre, az mindenképpen jelezze, mert szívesen játszok vele. Nem kell profinak lenni, én se vagyok az, amúgyis a szórakozás a lényeg. Glass Cleaner center vagyok.

    Steamen Belchior10 (HUN) a nickem.
    Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2018.05.21. 11:24:55
  • pett3rson
    #302
    Nem vettétek meg, mi? Pedig kis gyakorlással már nem annyira vészes, mondjuk az AI még mindig csal ;)

    Próbáltam Myteam-et is, egész jókat lehet játszani ott is. Multiban is volt esélyem, csak béna vagyok hozzá, hogy nyerjek :)
  • pett3rson
    #301
    Fúú, gyerekek, tegnap amit leművelt velem a mocskos AI az már komolytalan.

    Golden State Warriors ellen 2 meccsel korábban kb 30 ponttal buktam el a meccset, ja, Lakers-el vagyok, nem a legjobb csapat most az NBA-ben, legalábbis itt.

    De, tegnap megint volt egy meccs ellenük, hát mondom ez megint bukó, azért odatesszük magunkat, legalább többet fejlődök, ilyenkor valahogy felszívom magam :)
    Végig vezettünk, 5-10 pontokkal, amikor Én voltam a pályán persze jöttek fel, de aztán mindig visszajött az előny. Tökre fel voltam dobva, A- volt az értékelésem, még sosem voltam ilyen jó :D
    Írhatnám, hogy várom a tippeket a válaszokban mi lett a vége....de inkább lelövöm a poént. 2 ponttal buktuk el, engem a 4.-ik negyed végén cserélt le valamikor a gép, nem akarok hazudni mennyivel vezettünk, kb 5-el, de nem gondoltam volna, hogy így kicseszik velem...
    Konkrétan az bassza a csőröm, hogy végig mi voltunk a jobbak, de tényleg, szárnyalt a csapat, még sose nyomta ilyen jól senki és a végén kiszúrja a szemem egy vereséggel...
    Tudom, ne játsszak a gép ellen :)
    Na, mindegy, szép napot mindenkinek :)
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.09.27. 09:49:35
  • pett3rson
    #300
    egyébként ha lemegy nagyon olcsóra inkább megveszem a 17-et, azzal eddig jobban szórakoztam, mint az újjal, bár mondom, ez csak annak tudható be, hogy alacsony szinten van a karakter én meg türelmetlen vagyok :D

    Az utcai kosár viszont baromi jó benne, csak ott is nagyon kijönnek már a különbségek, sokkal gyorsabbak nálam a 70-es, 80-as szintűek, de amúgy nagyon fun vele a játék. Az a része tetszik és ott is fejlődik a karakter, meg lehet egy kis pénzt is keresni.
  • pett3rson
    #299
    Ja, bocs ezt elírtam :D

    Az 18-at szerettem volna kérdezni.

    Én megvettem, de baszott nehézre sikerült. Pro szinten nyomom, mint a régit, de valami halál a játék, legalábbis MyCareer-be. Értem Én, hogy szimulátor, meg még csak 6x-es szinten vagyok, de akkor is. Labdalopás az kábé esélytelen, majd abban reménykedek, hogy valami badge-et szerzek akkor talán javul.
  • Zanetti
    #298
    2K17 nekem megvan.
  • Marcinko
    #297
    A 2k18-at ? vagy a tavalyit ?
  • pett3rson
    #296
    Sziasztok.

    Van olyan aki megvette az NBA2K17-at steam-re/PC-re?

  • Fókameister
    #295
    Sziasztok! 2k17-ben MyGm móddal tolom, All-star break után vagyunk és Harden sérült volt 1 hónapig. Előtte ő vezette az MVP race-t de azóta eltűnt onnan, sőt a statisztikái is PPG-nél pl azt írja N/A. Ez mitől lehet?
  • pett3rson
    #294
    Az a baj, hogy virágbolti verzióval nyomom, szóval az eredeti helyei a mentésnek nálam nem létezik. felkutattam az összes nba2k17 mappát, de ahol kellene lennie a mentésnek, appdata/roaming stb ott csak a videóbeállítások vannak, semmi más...
    Magyarán fogalmam sincs, hogy milyen file-t kellene lementenem, hogy megmaradjon a mycareer...

    Amúgy rájöttem, hogy a Cavs amennyire jó csapat annyira nehéz is érvényesülni. Bár játékidőt azt adnak, azzal nincs gond.
  • Palaja
    #293
    Én gép közelben sem voltam az elmúlt időben :( habár ps-en tolom így az adatvesztéses dologban nem tudok segíteni
    C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\random numbers385760\remote steam ennyi van fent.

    Nem olyan rossz az a JAZZ. :) Én a phoenix suns-nál tanyázok és ezzel is tervezem megnyerni a bajnokságot, nincs sok hátra a playoffból.
  • pett3rson
    #292
    hali,

    Csak elmesélném a "falnak", hogy mekkora dolog történt ma velem :) mármint a játékban...

    Kezdtem egy új karaktert, mert ugye a másik "meghalt". Most SF - Glass Cleaner-t kreáltam. A Utah Jazz-hez kerültem, 12-edik kiválasztottként. Első néhány meccsen vesztettünk, na mondom, jó lesz, pontok alig jönnek majd. Egyébként sokkal nehezebb ezzel játszanom, mert nagyon kevés pontot tudok csak dobni, még rá kell éreznem, hogy ezen a poszton mit lehet és mit kell csinálni. Megjegyzem a játék nem jól van balanszolva, lepattanózok annyit, mint állat, meg assistok is jönnek, de kurva kevés pontot kapok, csak a kosárra adja a "nagy lóvét" ami picit igazságtalan szerintem.
    Na mindegy, szóval emguntam, hogy nem valami fasza a csapat, 5-7-es aránynál Request Trade...A Cleveleand Cavaliers-hez, érdeklődési arány 12%...még pár meccs lement, aztán egyszercsak jön az üzenet..Gratulálunk, hamarosan költözhetsz új csapatodhoz...mondom mivan?? és igen, átkerültem a Cavs-hez :DDDD akkora élmény, hogy ekkora ászokkal játszhatok, mint állat...minden hibája ellenére imádom ezt a játékot :)

    ui: hol vannak a játék mentései? :D
  • pett3rson
    #291
    hali,

    Én is a 17-el játszok, csak ez a topikja annak is, tudtommal...mondjuk akkor a "pörgés", hogy felesleges is elnne.

    Viszont most bajban vagyok...elromlott a mentésem. virágbolti a játékom, tehát nincs felhő-mentésem. van rá valami mód, hogy visszakapjam és tudjak játszani tovább a 1,5 éves karimmal? betölti 100%-ig, de aztán kilép az asztalra....
  • Palaja
    #290
    3 off sec violation van másnál is? :D Ez kész röhej, emiatt büntetni...
  • FrezeR
    #289
    Lehet igazad van és ráér a dolog :D
  • Palaja
    #288
    Azokat csak akkor nyomom már ha kell az upgradehez és akkor is csak ugrálok. :D
  • FrezeR
    #287
    Én is a 17-el tolom. Az edzések elég unalmasak nekem, főleg az egyéniek. Nem bánnám ha nem kellene csinálni a fejlődéshez.
  • Palaja
    #286
    én a 17-tel nyomom :) csak 5 perces negyedeket tolok mert így is egy örökké valóság egy szezon :D Jelenleg 14-es win streaknél jár a csapat. A szerződések meg tényleg egyre jobban hoznak, csak a "házam" egy lerobbant lukas hangár még mindig :D
  • pett3rson
    #285
    Milyen nehézségi szinten játszol? nekem a pro jött be eddig, ott még nem csal a gép.

    Az utolsó kérdésed nem egészen értem. De ha jól értem, akkor Contract-ok mindig a játékosodtól függnek, eleinte nem fogsz jókat kapni, de később majd igen, ahogy egyre népszerűbb vagy. Például most olyan tárgyalásban vagyok a KIA-val, hogy ~480 VC-t kapnék 6 megjelenés után és ha csinálok double-double-t, akkor plusz "pénzt" érte. Ezt újratárgyaltattam kevesebb szereplést akarnék, sok az a hat. Ezen felül kb most lett értelme a double-double-nak, mert a karakterem most ér el erre a szintre, legalábbis egyszer már sikerült 10 assist-ot és mellé sok pontot is dobni. Most vagyok első évemben a Rookie után. minden meccset lejátszok, 8 perces negyedekkel. Úgy látom ez elég idő arra, hogy A+-ra kihozzam a meccset és viszonylag sok mindent tudok csinálni benne.
  • Palaja
    #284
    Én csak x-et használok mindenhol, de az van amit írsz. (Dob a gép és vagy igen vagy nem.) Én időnként azt érzem, hogy akármint csinálok nem hagy a gép nyerni. :D 28-nak draftoltak a sunshoz :'D jelenleg a 15-helyen van a csapat és 10-es win streakenél járok :) jelenlegi winnél a chicago-t vertük meg nagyon de az utolsó negyedél már szinte üres volt a nézőtér :)

    Contractoknál lesz majd olyan amikor nem csak 4k-t kapok egy teljesítésnél? Mármint eddig a 2k-s annyit adott a többi csak aprópénzt.
  • pett3rson
    #283
    Látom pörög a topik :D

    Mindegy, leszoktam a stick-ről, az X-et használom, de az is egy rémálom, nem tudok két egyforma kosarat dobni vele :D Néha alatta van fél centivel bemegy, aztán túlmegy, de csak fél milivel és nem megy be...totál káosz. de mondjuk legalább a random faktor megvan :D
    Amúgy nagyon tetszik a játék, nem tudom abbahagyni, imádok labdát lopni és aztán azt bezsákolni vagy éppen Ally-oopba felrakni, az nagyon bejön :) Baromi látványos tud lenni ahogy a kétméteres állatok zsákolnak.
    Néha persze vannak érdekes dolgok, programhibák (nem Én szabálytalankodok, de beadja a videót ahogy elégedetlenkedek..Presidensöl pardon :D)
    legérdekesebb amit Én script-nek hívok, amikor nem lehet leszerelni az ellenfelet amíg nem játssza le az adott animációt, de még szabálytalanságot sem ad be, ott legyez a majom előtte, meg persze keresztülmegy a testén a kezem, de semmi. no comment.
    Ettől függetlenül leghangulatosabb kosaras játék. Amikor zúg a Go,Go Lakers vagy Boston Celtics, a Defense!, hátaz baromi jó :) na meg amikor üvölt a nézősereg az utolsó másodpercben bedobott egyenlítőhöz, háh :)
  • pett3rson
    #282
    Valaki magyarázza már el nekem a Pro Stick működését. Lehet, hogy Én nem néztem elég játékos videót vagy nem emlékszem jól a dolgokra már, de nem mindegy hogy melyik irányba tolom a kart? Nekem úgy tűnik, hogy nem. Ezen felül mitől függ, hogy most bemegy a labda a kosárba vagy sem? Feltolom a csíkot amíg kell és aztán dob a gép egy 6-os kockával, ha 1-2-3 akkor igen, ha 4-5-6 akkor nem megy be? :D
    most már rohadtul érdekel.
  • Zanetti
    #281
    A legnagyobb "trükk" ha veszel VC-t. Annál gyorsabban nem lehet fejlődni. Bár sztem nem ér annyit egy 2K játék se, hogy még plusz pénzt is áldozzunk rá.

    90-es overall körül már jó leszel, akkor érdemes elkezdeni Parkozni is, mert ott is lehet coint szerezni.
  • pett3rson
    #280
    Sziasztok,

    Úgy látom vannak itt akik NBA2K17-et is nyomják, túl nagy változás nem történt az előd óta. azért pár kérdésem lenne. Túl sokat nem játszottam a 16-al, de most megint kedvet kaptam a kosárhoz. eddig tetszik az új rész is.

    A korábbi és ezzel a verzióval is az a gondom, hogy valami iszonyat nehéz játszani, legalábbis amíg nem fejlődik megfelelő szintre a karakterünk. Na de mennyi ez a megfelelő? Shooting guard-ot játszom, Sharpshooter a másik ami lényeges beállítás. Jelenleg 64-es az össz pontom.

    Természetesen próbálom a lehető legjobb meccseket kihozni, eleinte Rookie, majd Pro, végül most már All-Star szinten, hogy legyen is értelme a pontszerzésnek. Csinálom amit tudok, próbálok labdát lopni, még szabályosan, hogy ne fújja be, lepattanó szerzek, támadásnál blokkolom a védőket, meg beállok a helyemre, ahogy kell, passzolgatok stb., többnyire B, néha sikerül A-ra kihozni, ez All-Starba igazi kihívás már - nekem legalábbis - ami jó dolog :)
    Ami feltűnt, hogy minél magasabb a nehézségi szint annál "furcsábban" viselkedik a labda :) ezt úgy értem, hogy még az ugyanolyan dobások sem mennek be. Most úgy értem, hogy ugyanolyannak tűnik, mert lemérni nem tudom, csak a dobó-csíkkal. Értem Én hogy szimuláció vagy mittomén, de így gyakorlatilag vakon dobálok és vagy bemegy vagy nem...nem tudok egyelőre belőni egy olyat, hogy többnyire működjön is.

    Ez majd 75-80-99-es tudásnál is ilyen lesz vagy azért majd javul a célzókám?

    Van ez a trükk a gyakorlásoknál, amikor el lehet menni a kis edzőterembe. az ugrálós edzéssel hamar fel lehet tolni a csíkot, de szoktam nyomni fekvenyomást, meg egyéb erősítő gyakorlatokat is. Néha ad plusz pontokat, sok kicsi sokra megy.
    Amikor kitölti a nagy csíkot, akkor egy valamim fejlődik, mármint a maximuma vagy mi, na értitek. De eddig azt nem láttam sehol, hogy mi fejlődik. Ezt csak úgy látom, ha majd felírom minél mennyi van és visszakeresem?

    Még esetleg van valami apró trükk amikkel lehet gyorsítani egy kicsit a fejlődést? Nem a szponzori szerződésekre gondolok, mert azokat is kapom, már egyre több van, persze nem túl magas, de ez is sok kicsi módszer.
  • holecsko10
    #279
    Üdv!
    Újra kezdtem azóta a karakterem 1 évadot le is játszottam és át is igazoltam sikeresen fagyás nélkül egy másik csapathoz.
    Most nem tudom hogy ez hiba vagy sem de nem tudok több upgrade available szerezni mert a Doin Work Meter eltűnt és így tudom ki maxolni a képesség pontokat addig amíg engedné a fehér záró vonal mert nincs hozzá annyi pontom.
    Szóval ez most hiba vagy csak elértem a maximálisan összeszedhető pontot?

    Köszönöm a válaszotokat is előre.
  • holecsko10
    #278
    Nagy nehezen sikerült javítani a hibát de most kaptam egy nagyobbat röhej hogy mennyi baj van ezzel a játékkal pedig szeretem. Vége a Championship-nek át kell igazolnom át is igazoltam de most van egy bejátszás ahol egyszerűen csak ki lép a játék és így a karakterem meg döglőt.

    Gondolom más nem találkozott ilyen hibával.
  • Krisztiam #277
    az szép, nekem is gtx970-em van, most kipróbáltam a játékot az ingyenes hétvégén nekem semmi ilyen problémám nem volt..
    talán próbáld meg újratenni a videokártya drivert, először töröld le teljesen aztán rakd újra, jobb ötletem nincs..
  • holecsko10
    #276
    Üdv!

    Nemrég vettem meg Steam-es NBA2K17 verziót.
    Nemrég olyan hibával találkoztam hogy MY Career résznél hogy egy idő után be bugól a játék. Eltűnnek a közönségek a kosár palánk és besötétednek a karakterek a pályán. Más is találkozott ilyen hibával? Írtam már a 2K nak de még a hibámra nem jött válasz / megoldás legalább is használható. Ismerősömnek is meg van a játék de ő még nem találkozott ilyen hibával de az is igaz állta lába akkor jön ki ez a hiba amikor Jazz ellen van meccsem vagy pl All Star meccs van.
    Itt a videó róla:


    Előre is köszönöm a segítségeteket és az infókat.
  • báttyó02
    #275
    Hali
    Ha gondolod vegyél fel friendbe, énis ps4en nyomom: battyo02 néven. Ill más is aki van még esetleg vegyen fel, sose látok magyarokat :) főként myteamet tolom.
  • LoSA
    #274
    Én nyomom, PS4en.
  • hrundibaksi
    #273
    Sziasztok!

    Nyomja valaki az NBA 2K17-et?
    Kontroller kérdésem lenne!