327
Empyrion - Galactic Survival
-
Dzsihad #127 100 CD-kulcsot sorsolnak 1nap 16óra múlva...
http://www.indiedb.com/giveaways/empyrion-galactic-survival -
Dzsihad #126 Hali!
Tolja valaki online?
Gyapot, HWSen nem látlak titeket a frakciók között... -
Csingadzsguck #125 Sziasztok.
Mi egy Magyar közösség vagyunk az Empyrionban. A HWS EU szerveren játszunk. Van saját bolygónk, és TeamSpeak 3-at használunk.
Akinek van kedve a játékkal játszani az nyugodtan keressen meg bennünket.
A Frakciónk neve TAS - TASE
Ha feljöttök a szerverre és van TAS-os belogolva akkor nyugodtan írjatok a globalra és felvesszük veletek a kapcsolatot. A pontot kell megnyomni a chathez.
A feltételeink:
- a TeamSpeak használata
- Életkor minimum 17 év
- legalább naponta - kétnaponta aktivitás
Gyapot -
AngerH #124 Alfa 6.0 kint valamint 50% akció
steam -
Markus052 #123 Helló mindenkinek!
Mivel nem találtunk magyar empyrion szervert és facebook oldalt, ezért készítettünk egyet mindkettőből.
Akik szeretnének magyar empyrion szerveren játszani:
https://www.facebook.com/empyrionmagyarorszag/
A szerver elérhetősége a facebook oldalon megtalálható. :)
Üdv.
-
#122 Ez nagyon jól hangzik. Megnézem mennyit jelent FPS-ben az új világítás. Space engineers-ben is mókolhattak valamit, mert eddig nekem szaggatott nagyon még low-ban is a planets, de most medium-on elmegy és játszható. Automata mining is jól hangzik. -
Rocco27 #121 Frissités jött ki!
Alpha 4.0: Out Now
-
Rocco27 #120 Az EGS facebook oldalán 5 db. CD-kulcsot sorsolnak ki megint a készítők, ezúttal a 4.0 verzió megjelenése alkalmából.
Link: Empyrion - Galactic Survival facebook oldala
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.10.19. 11:13:29 -
Rocco27 #119 Figyelem! A Steamen 50%-os akció van az Empyrion - Galactic Survivalra! Link: http://store.steampowered.com/app/383120/
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.21. 19:54:09 -
Rocco27 #118 Figyelem! A Steamen 40%-os akció van az Empyrion - Galactic Survivalra! Ha még eddig nem szerezted be, akkor most itt az alkalom rá! -
LadyWhox #117 Zuppa! Danke! :P -
The DaN #116 Megvolt! :) -
LadyWhox #115 Szia DaN!
Légyszi frissítsd a szervert, most jött ki az 1.7, :D
Köszönöm! -
The DaN #114 Szia! Frissítve! :) -
LadyWhox #113 Sziasztok!
Légyszi frissítsétek a Magyar szervert, mert nem tudunk belépni.
Köszi! -
The DaN #112 A egy külföldi szerverteremben van: i7 4790k, 32GB RAM, gigabit kapcsolat. Wipe-ot még nem terveztünk, ha nem kell nem erőltetjük :) Mi hárman szoktunk játszani, de az elmúlt napokban kevés idő volt rá :( Vannak mások is, 6-7 külföldi :) -
LadyWhox #111 Azon a szerveren játszunk haverral. =P
Tudnátok mondani valamit a szerverről? Privátban persze..
Milyen vas, sávszélesség, szolgáltató, van/lesz-e wipe vmikor, Lesztek-e majd, vagy csak 2-en nyomjuk? :) -
The DaN #110 Mi indítottunk egy szervert leginkább a baráti társaságnak, de publikus. Magyar szerver néven megtaláljátok :) -
Rocco27 #109 Az ismerős társaság is és én is hanyagolom a játékot jelenleg. Mi a megjelenéskor játszottunk vele sokáig. Valószínűleg ha megjelenik a Linux szerver is - amit igértek a Windows helyett -, akkor fogok újra foglalkozni vele. Mellesleg a Windows szerver támogatásuk is gagyi (nagyon kezdetleges).
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.24. 14:28:53 -
LadyWhox #108 Valaki tud valami jó dedikált szervert? -
The DaN #107 Olyannal találkozott már valaki, hogy a bázisán a dolgok láthatatlanok lettek? Megvan minden, ha a control panelt megnyitom, akkor látszanak és a turret is lő a tetőn, de a képernyőn nincsen semmi. A játékot saját szerveren játszom, nem local. -
#106 Noh megvettem, sikerült hajnal egyig fennmaradni két napig. :) Mit összeszenvedtem míg találtam iron depositot. Olyan bolygón kezdtem ahol van légkör, és nem kell oxigénpalackokkal szenvedni. Aztán hazafelé a hover vehicle-ben elfogyott az O2. A franc se gondolta, hogy egy légkörrel rendelkező bolygón a cockpitben elfogy a cucc. :D Úgy vánszorogtam haza, hogy kicsit előre, aztán kibújni a gép tetejére, nagy levegő, aztán újra előre. :D -
#105 Hazaérek melóból szerintem megveszem. Már régóta keresek valami fain kis survival, építgetős gémet. -
LastEnd #104 Nekem se gyenge (cpu i5-3550, R9 380x vga, 16Gb ram) és mégis néha megakad 15-30mp -ként, pedig újra raktam a gépet is, többször a vga drivert. Mindegy keresem tovább a hiba forrását. -
kipeti #103 nálam se akad dual core 1.97Ghz gépen gtx750 vid karival fut full grafikán -
Rocco27 #102 Nekem nem, mivel erős a gépem.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.17. 09:09:17 -
LastEnd #101 Nektek néha nem akad a játék? (nem tipikus lag, hanem ritkán meg meg akad) -
Rocco27 #100 Feltételezem, hogy szerver/játek beállítás kérdése. -
tom36 #99 Üdv all
nem tudjátok hogy mi okozhatja azt hogy az ellenfelek valami eszméletlen gyorsan spawnolnak ?
mer egyszerűen kipucolok egy helységet egy ellenséges bázison de már ott van az új és megvakarja a hátam.
és emiatt nem tudok egy bázist sem kiiktatni.
meg ráadásul még alapból is több ellenfél van most egy bázison. meg a rombolhatósága is nehezítve lett. -
Rocco27 #98 Frissítés jött ki!
Link: Alpha 1.0: Out Now
-
Rocco27 #97 Holnap jön az Alfa 1! A játék hónapról hónapra rengeteget fejlődik. Várjuk!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.14. 20:47:40 -
Rocco27 #96 Február 12-ig 40% kedvezményel vásárolható a játék Steamen!
Itt egy kis ízelítő a következő frissítésről:
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.10. 09:43:31 -
Rocco27 #95 Frissítés jött ki!
Link: Pre-Alpha 5.3: Steam Workshop, Multiple Starter Planets, New Windows
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.02. 12:30:35 -
Rocco27 #94 Az elmúlt hetekben több frissítés is kijött. Gondoltam kirakok egy videót róra a fórum linkjével együtt, ahol megtalálható konkrétan mi is változott.
Link: empyriononline.com fóruma
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.01.23. 20:20:01 -
#93 Hali, most jó nagy kihagyás után gondoltam felnézek, és elrepülök a bolygókra szétnézni, de a régi mentésem már nincs meg így újat kezdtem, és eltart egy darabig. Annyit tudok, hogy régen se volt túl sok ezekből az ércekből de a wiki szerintem jól tudja, keress olyan helyet, ahol drónok vannak, mert régen is nagyon védték ezeket az érceket. Erestrum még csak-csak, de Zascosiumot alig lehetett akkor is találni.
-
tom36 #92 Üdv all
már egy jó ideje nem játszottam vele, de most akadt egy próblémám ami nem tudom miért lehet:
- seholsem találok Zascosium Ore és Erestrum Ore -t, megnéztem hogy a Wiki mit mond de a Ningues-on sem volt Erestrum és az az érdekes hogy csak 3 féle ore-t találtam ott is pedig elvileg minden alap ore-nak lennie kelet volna
órákon keresztül jártam a bolygót de a copper promethium és cobalt-on kivül semi nem volt
- nem tudjátok hogy mi lehet a gond vagy hol találhatom meg ezt a 2 ore-t: Erestrum, Zascosium Ore ?
előre is kössz -
#91 Szerintem az egyedüli "konkurencia" a Space Engineers, persze vannak különbségek, de sok az átfedés is. -
XeroX #90 Melyik az a másik "űr-építgetős" ? -
#89 Szépen haladnak azért, de a "másik űr-építgetős" akkorát lépett a bolygók bevezetésével, hogy személy szerint most a Fallout4-et és ezt is félreraktam miatta. Pont azok elérhetőek benne, amiket ebből hiányoltam eddig is, de azért figyelemmel kísérem az updateket, mert van amiben meg pont ez jobb. -
Rocco27 #88 Sajnos a kezdetleges Windows dedikált szerver olyan siralmas állapotban van, hogy lehetetlen Linux alatt Windows Emulátor alatt üzembe helyezni, így kénytelenek vagyunk várni még. Ha normálisabban lenne az indítófájl megcsinálva, nem követelne videokártyát, ami a gondot okozza nekem.