530
-
Conqvistador #330 Játszom a meccset és mondjuk 1:30 nál fogja magát és leáll az irányítás. Menübe se jó. Amint újraindítom a játékot azonnal jó és lehet megy 5-8 meccset is hiba nélkül de van hogy két meccsenként előjön a hiba. -
#329 szerintem valahogy benyomódik egy billentyűd :) -
#328 nekem az az egyetlen bajom, hogy még mindig nem rakott be egyszer sem az aquadome-ra... röhej. -
#327 ja hogy RL specifikus... passz :\ de ilyen RL specifikus fos van nekem is, csak mas kontosben :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nalam szinte 3honapja jatszhatatlan a jatek 0 megoldas... slowmo -ba atmegy random aztan ott is marad. hw eleg, ping is jo, oprendszert is csereltem mar, hatha alapon, masik gfx -et is probaltam mar, vettem kulon egy wb black -et hogy szeperaltan legyen mindentol :D update -ek utan jo par napig aztan megint jon -.-" neha egesz nap jo, neha mar elso meccs inditasat kovet 15. masodperc utan szar,, -
Conqvistador #326 Olvasom.
De hangsúlyozom csak az RL csinálja semmi más.
Ma pl melóból hazajövet ráértem és toltam vagy 5 órányi Crew-t (bánatomban ha már a Forzát nem vettem meg) és semmi problémája. -
#325 nezted ezt?
mashonnan:
"got it! seems to perfect at least for now.
Switched it to a front usb 3.0 seems to have been a power issue at the back ports since theyre all drawing from the same power line there, not seperately to the psu . so at the front it seems to be able to draw more..?? anyway front usb with nothing else seems to be doing the trick. thanks for the help regardless"
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.10.20. 20:00:00 -
Conqvistador #324 De mi?
-
#323 Én PS4 kontrollerrel tolom (kábellel) és nem volt hasonló. Tuti nem nálad rosszalkodik valami? -
Conqvistador #322 Ja és a lényeg PC-n játszok... -
Conqvistador #321 Mostanában az elmúlt egy hónapban különös probléma ütötte fel a fejét a játékkal kapcsolatban.
Az xbox kontollerrel játszva megszünik a kontrolleres irányítás játék közben egyik pillanatról a másikra de tök random
Mi okozhatja? Semmilyen más játéknál nincs ez... -
#320 :ASDSDAASDADS -
#319 -
#318 köszi :) -
#317 láda nyitás+mák.
vagy trade. -
#316 köszi szépen és a Dominus GT? azt hogyan tudom megszerezni? -
#315 Aha.
http://store.steampowered.com/app/405170/
http://store.steampowered.com/app/438690/ -
#314 sziasztok
ami játékba van többi autó batmobil delaroan stb azokat hogyan lehet megszerezni? dlc? -
#313 aj de jopofak, boost meg foleg :D -
#312 https://www.rocketleaguegame.com/news/2016-Halloween-Items/ -
#311 Nem rakott előre mindenkit, aki Challenger II körül volt vagy afölött, azokat rakta feljebb. + a matchmaking pont úgy működik, ahogy írod, ahogy előttem le is írták.
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.10.13. 23:25:28 -
#310 MMR tényleg nem változott, csak a "kép" mögötte :)
Amúgy elvileg azt csinálja amit leírtál, ha megnézed matchkaming közben ki is írja, hogy minél tovább keress, annál nagyobb szintkülönbség lesz. -
cesar22 #309 Kicsit furcsállom hogy sok helyen new ranking systemre hivatkoznak, pedig ez nem igaz.
Minden játékost előrébb rakott néhány divisionnel. Gondolom azért, mert a grand championok panaszkodtak hogy 5 perc mire talál valakit a matchmaking, és akkor is ugyanazt a pár embert, ezért kicsit felhígították az élmezőnyt, de ezen kívül nem változott más, sokan mondják hogy már mindenki grand champion, meg hogy mennyivel könnyebb elérni azt. A ranking semmit nem változott az első 1-2 win után amikor besorol az új rankra, azután ugyanúgy megy ahogy eddig, 3-4 win-lose divisiononként
Mondjuk megoldhatták volna úgy is hogy a matcmaking az idő függvényében menne egyre alacsonyabb rangokra. és akkor a játékosok nagyobbik százalékát nem is érintené a változás, mert nem is miattuk nyúltak bele. -
#308 életem védése, vissza is vonulok :D -
#307 https://www.rocketleaguegame.com/news/compeitive-rank-recalibration/
múlt héten challenger 3, div 4 voltam, lecsúsztam challenger 2 div 4-be, bejött az update és visszarakott ugyanoda ahol voltam, yay, azt hittem legalább az Elit meglesz :D -
#306 https://gfycat.com/ThoseSpiritedHorsechestnutleafminer -
Icegrind #305 Nekem beadta, bár ne tette volna. Az eddigi mappok fix 60fps-el futnak. A wasteland már csak 50 környékén, ez meg 30. Nem értem miért kell minden dlc-vel nagyobb gépigényű mapot kiadni, mint az eddigiek. -
#304 Nekem se volt még, bár botok ellen megnéztem milyen, de annyira nem jött be. -
#303 nalam folyamatosan, minden 3-4. meccs ott van :) -
#302 a patch óta minden nap játszottam vagy 2-3 órát, de még egyszer sem rakott be az aquadome-ra... wtf?! -
#301 -
#300 -
#299 Nekem tetszenek ezek a plusz design elemek a játékban és játszok elég sokat ahhoz a játékkal, hogy rááldozzak annyi pénzt, amivel pár ládát kinyitok időnként.
Persze sajnos vannak olyanok, akik ráállnak csak erre és én is a napokban találkoztam egy orosszal competitive 1v1-ben, aki csak néha ugrott egy helyben scripttel.
Jelentettem, mást nem nagyon lehet az ilyenekkel csinálni.
Utoljára szerkesztette: murlow, 2016.10.06. 21:20:32 -
#298 CS-ben marhára nem az a lényeg, max 1 szűkös rétegben, de competitiveben kutyát macskát nem érdekel milyen skinjeid vannak. -
#297 -
#296 a gyoker kozosseg mar most meg van bazeg... jatek helyett csak ide-oda mozog hogy ne legyen idle kick, vagy eppen autoclick van bekapcsolva es boostol elore (szinten idle kick elkerulese vegett) s varja a meccs veget, hogy jojjon a "lada" de legjobb, hogy meg comp. jatekmodban is vannak ilyenek, csak tegnap ketto ilyenbe futottunk bele (a harmadik haver eppen nem volt keznel, igy maradt a trust), tehat qrvajo, bóódotttááá van. ha eppen nincs full party -d ismerosokkel akkor bizony mindig ott egy kibaszott random aki meg tud szopatni csak mert miert ne. sima standard 3v3 -ba tegnap, kezdesnel kapuban, masik ketto ket szelrol, kickoff -nal mindenki all, dodge+alacsony block -al ramentem, hogy megse legyen gol, kerdezem miagecivan, valasz? legalabb egy mozog, mi csak item -ert vagyunk. aids -es inzulintulvel szurkalnam amig meghal bazmeg
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.10.06. 10:49:43 -
#295 A hangsúlyt eltereli a játékról, nézd meg a CSGO-t a kutyát sem érdekli már szinte hogy amúgy vannak benne katonák is akiket le kell lőni, a lényeg a ládák meg a kés skin. Mondom, olyan szempontból nem zavar hogy játszani fogok még, de kicsit lehangoló és remélem nem fog kialakulni olyan gyökér közösség mint a CS-ben.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.06. 10:06:47 -
#294 kozmetikai kiegeszitokrol beszelunk amivel semmi elonyre nem teszel szert, illetve meg csak force sincs, hogy mar pedig muszaj lenne -
#293 Nem mondom hogy zavar, de elég lehangoló hogy ebbe az irányba megy ez a játék is -
#292 Hali.
Ha valaki esetleg szeretne cserélni Rocket League tárgyakat, akkor írjon rám privátot.
Nekem most főleg ládák kellenének (amik nyitásához ugye pénzért vett kulcs kell) és cserébe adnék dropokat, cuccokat (antenna, festés, utánégető, tető kalapok, kb 100+ tárgyam van), amit lebeszélünk.
Thx.
Utoljára szerkesztette: murlow, 2016.10.05. 21:54:50 -
#291 MAD MAAAAAAAAAAAAX RUMBLE