9
-
Papichulo #9 A youtube reklamokat nem kotelezo megnezni, nekem pl. le vannak tiltva
Hol van a reklam letilto kapcsolo? Ugye nem valami browser specificus hackre gondolsz?
de europaban minden tartalom lejatszhato amit a kereso megjelenit.
Vagy nem...
"Unfortunately, this video is not available in your country because it could contain music, for which we could not agree on conditions of use with GEMA."
"Unfortunately, this video is not available in your country because it could contain music from SME, for which we could not agree on conditions of use with GEMA."
Sorolhatnam meg a valtozatos uzeneteket, amiket Nemetorszagban folyamatosan kapok. Vagy szerinted ez az orszag sem Europaban van? :) -
kvp #8 ""A youtube pl. mukodik, vannak rajta zenek, le is lehet jatszani oket es ugyancsak ingyen van"
Ahol folyamatosan reklamokat kell nezni es bizonyos orszagokban minden masodik videora azt mondja, hogy nem engedelyezett a lejatszas, az szamomra se nem hasznalhato, se nem ingyenes..."
A youtube reklamokat nem kotelezo megnezni, nekem pl. le vannak tiltva, tovabba mi nem szaudarabiaban vagyunk, hogy le legyen tiltva minden ertelmes tartalom. Nem tudom hogy masnak mas orszagbol hogy megy, de europaban minden tartalom lejatszhato amit a kereso megjelenit. Marpedig a google keresoje eleg jol mukodik. Raadasul mindent amit meg lehet nezni, egyben le is lehet tolteni mp4/mp3 formatumban... (ingyen es drm mentesen :-) ) -
pixx #7 Működik? Igen
Használható? Nem
Átlátható? Nem
3 nap után le is lőttem. -
Papichulo #6 A youtube pl. mukodik, vannak rajta zenek, le is lehet jatszani oket es ugyancsak ingyen van
Ahol folyamatosan reklamokat kell nezni es bizonyos orszagokban minden masodik videora azt mondja, hogy nem engedelyezett a lejatszas, az szamomra se nem hasznalhato, se nem ingyenes... -
kvp #5 "Simán használható. Max nem kielégítő."
Ha nem tudod lejatszani a szamok nagy reszet, ellenben lefagy tole a telefon, az nem hasznalhato, meg akkor sem ha ingyen van es neha mukodik is. A youtube pl. mukodik, vannak rajta zenek, le is lehet jatszani oket es ugyancsak ingyen van, ellenben nem csak oktoberig es meg itunes sem kell hozza. A hasznalhato termek onnan ismerheto fel, hogy mukodik es nem csak teleholdkor, a keresztutnal, szentelt vizzel locsolva. -
zetortraktor #4 "Én már egy hónapja használom az Apple Music-ot"
"tényleg használhatatlan."
Döntsük el.
Simán használható. Max nem kielégítő. De, ha elindítom, szolgáltatja a zenét. Ingyen. Tudom használni. Erre jó. -
#3 Én már egy hónapja használom az Apple Music-ot ingyenesen ugye októberig, és tényleg használhatatlan. A számok 60%-a szürkén jelenik meg, nem lehet lejátszani, pedig pont ez lenne a lényeg. Még Mac-en iTunes-on jobban működik, mert ott mindent megenged lejátszani, de iPhone-on rémes, és még van hogy le is fagy tőle a telefon sima zenehallgatás közben. Szóval van ezen még mit csiszolni. -
kvp #2 meg nem eleg kiforrott = egyaltalan nem mukodik
meg dolgozni kell rajta = mar bekapcsolhato, de meg nem marad ugy tartosan
meg csiszolni kell rajta = mar mukodik, csak nagyon rosszul
megjelenes = vegre mukodik, ami megsem azt letiltottuk vagy egyszeruen hulyesegeket csinal
elso frissites = ami hulyesegeket csinalt, az nagyjabol kijavitva, ami le volt tiltva mert nem mukodott, arra a felhasznalonak nincs is szuksege csak majd a kovetkezo hardvernel, ha addigra megis elkeszul, esetleg
Nem mintha a tobbi hardvergyarto nem ezt tenne, csak ok nem tesznek ra egy adag extra marketinget ha mar a termek nincs kesz. Mondjuk meg is latszik az eladasaikon...
-
M2 #1 A tipikus Apple hozzáállás:
- még nem jön ki, mert nem elég kiforrott,
- még mindig nem jön ki, mert dolgozni kell rajta,
- csiszolni kell a dolgon, de már majdnem tökéletes, hamarosan kijön,
- majd kijön és egy újdonságokat alig tartalmazó, félkész bugos szar,
- fél év javítgatás után kezd használható lenni,
- egy év után majdnem késznek és jónak mondható.