3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    PlayM20

3 pakli
  • nordan
    Baszki ez kajak átbaszás így......tudtommal épp az EA-t vegzálják az usa ban a bíróságon hasonló dolgok miatt....

Nézd meg a videot amit linkeltem pár napja, az a durva hogy èn vagy te is csinálhattuk volna, mindenkivel ez történik
  • erasmus4
    napi első 3 winért (100-50-50xp) daily questért 800xp, tehát egy nap max ha összegyűlt 3 dailyd 3x800 meg a napi 3 winért a 200 xp), tehát napikkal meg sem lehet a lvl 100..
    De elfelejtették mondani /igen persze/ hogy adnak beváltható ingyen xp code-ot : LevelUp, meg eventek is adnak xp-t amit tudtunk eddig is de azt még mindig nem mondták meg mégis mennyit, gondolom azon is lesz cap nyerj 10 momirt és kap 1000xp-t.... és csak ezekkel kiegészítve ha agyongrindeled magad és fizettél a battlepassért meg is kapsz belőle mindent? Megéri ugye?
  • nordan
    mikor kapsz XP-t? mert 6-ot játszottam rankedet és nem kaptam semennyi XP-t
  • nordan
    tegnap 5 win 1 loss-t játszottam
    ma reggel pedig 5 loss 1 win............anyátok picsáját wizards! tökéletes mostmár az algoritmusuk, semmi random nincs a meccsekben! Igazából ha nyerek akkor az ellenfelemet épp szopatja a gép tehát az én paklijaim is szarok hiszen csak engem választott ki a nyerésre :(

nem csoda,hogy rámentek a kozmetikai faszságokra,mert valószinüleg drasztikusan csökkent a játékosállomány és a meglévő fanokat húzzák le lóvéval,hogy fenntartsák a bevételt
  • Terawatt
    Magyarok jó barátja
  • nordan
    elbaszták a pecselést, gondolom most fixálják
  • benqeddy
    Helló!
    Valaki tudja miért nem tudok belépni arénába?
    El indul, elkezd tölteni, aztán ki írja hogy :
    " System is down for maintenance."
    valaki tud erre megoldást?
  • Terawatt
    Ha nem ontja majd rád az event az xp-t akkor behányós lesz annak aki végig akarja verni a tracket. :(
  • erasmus4
    Megint belenyúltak rendesen!

Naponta 1 szintet lehet lépni mastery pass-al 72 szint a ftp összesen 80valamennyi nap van köv setig, ftp ként kihagyhatsz 10en pár napot hogy nem csinálod meg a napi 3 wint és akkor vagy ugyan ott mint a heti 15 winnel, azért érezni a különbséget. Persze ha kihagysz egy napot az az xp megy a kukába.
    A 3400 gemes része még nagyobb trógerség 100 szintig napikkal fel sem lehet menni :D! Nem elég hogy fizet érte még kibaszott nagyot kell grindelnie minden nap 3 win dailik, igaz majd lesznek eventek amik adnak xp-t. Ezek után mindenki képzelje el mégis mennyi xp-t adhatnak ezek.....

Röhej az egész más Battlepassok 1. visszaadják az árát itt viszakapsz 2000gemet a 3400ból, visszamenőlegesen is lehet csinálni, ergó 5ik héten kezded el attól még ki tudod maxolni mert az 1-2-3-4 heti kihívásokat is teljesítheted, itt nem mert napi xp-t van és mi az hogy nem játszol minden nap??
    Szivatják a ftp-eseket jóval kevesebb packot kap a hetihezt képest aki nem tud minden nap játszani, szivatják a fizetősöket grindelhetnek orrba szájba hogy meg legyen a lvl 100.
    Mindig sikerült alulmúlniuk magukat.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.07.02. 08:43:14
  • Terawatt
    k
  • nordan
    nem olyan komolytalan az sajnos.....ha te vagy a második és mulligenelned kell 90% hogy vesztettél is, én se húzom az időm ilyenkor
  • nordan
    50%.......ugye ugye micsoda 'véletlen'

• nordan
    miért nem adják 100% ban ugyanazokat a lapokat sőt húzzuk ugyanazt ugyanabban a sorrendben sőt ne is legyenek körök hanem egyszerre történjenek a fázisok
  • nordan
    a no comment a köbön..............elmennek a kurva anyukájukba de komolyan, ez a pofátlannál is pofátlanabb

• Terawatt
  • Terawatt
    3500 az valami 17 pack körül van. Amikor ott a gemes részt mutatta azt írja "200 dollar value at max level". Kérdés mennyire marketing szagú az a szám és ebből mi ami pack, nem pedig skin (ami am. is drága önmagában és medobja az értékét, már akinek)

Aki sokat játszik annak valszeg meg fogja érni.
  • erasmus4
    Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a mastery tree-vel kapcsolatban. Mint mindig megint nem tudnak behozni valami jutalmazási rendszert anélkül hogy el ne vegyenek valamit.
    Azt utólag elismerem hogy a CE nerf vs duplicate protection összeségében pozitív hatású volt, de cserébe számomra és sokak számára megölték azt a játékmódot. Collection építés szempontjából nem igazán éri meg a 3 uc, ha meg elérem az 5 win az 20 gem (azt se tudom mikor kaptam utoljára lapot rare sloton icr-ből CE-ből :D, nem a GEM rewardot szidom sokkal jobb mint a vault 1%, csak úgy szimplán nem jó ilyen rewardot kapni). Tudom írták is hogy nem akarják hogy emiatt nyomják az emberek a CE-t de így marad a ranked, ami igazán semmit nem segít a lapok gyűjtésében az a 1-2 +pack havonta semmi. Vagy sima play a napit megcsinálni és gyűjteni a goldot a köv setre. Aztán az új set draftját élvezed igeig óráig de megvan a set nagy része onnantól megint gyűjtögetnek kell a goldot.

Ez hogy elveszik a heti rewardot azért az setenként elég sok pack kiesés, kérdés hogy mennyit mindent tartalmaz az alap mastery tree. Aztán a bővített 3400gemet ér-e? Majd meglátjuk de ezek azért még kérdéses dolgok.

Rotációról - Kaladesh elég broken, de legalább feldobta volna így rota után nem hiszem hogy sokan nyomnák ugyan azt a metát mint eddig, (ki tudja az Archery mennyi változtat rajta) (abban reménykedtem Originig visszaviszik bár ez tudom elég nagy elvárás lett volna.)
  • erasmus4
    ááá nem is veszem komolyan mint mondtam 4 win legyen meg, mások is jól járnak néha én is kapok ingyen wint, meg írtam hogy nordan ne érezze annyira magát egyedül :D.
    Talán a köv. setre megjön a kedvem, de ha nem előbb utóbb úgyis, akkor meg jó lesz hogy kigrindeltem a goldot (meloban ráérek :) ).

Előző set 95knyi raredraftból ill miután elfogyott nyomtam még gemből, ~33 draft meg 2 sealed meg lett a full rare set, csak most nem lesz annyi goldom.
    Meg kérdés hogy mennyire lesz élvezetes a draft, mert a WAR eléggé tetszett. Annak ellenére hogy bomb heavy volt elég ritkán találkoztam olyan ellenfelekkel akik dobálták az oketrákat sharkanokat.
  • Malachit
    Abbahagytam kb. 3 hónapja. Időhiány miatt Én is észrevettem, hogy ha saját ötletet dobtam össze, egy ideig nem tudta hova tenni a rendszer, majd mikor lement 10+ játék, hirtelen előugrottak az orrba verős ellen paklik. Ekkor megint váltottam egy előző saját paklira, azzal megint ment pár körig, mire előbányászta az ellenszerét az adatbázisból

Papírra meg szintén nincs időm, meg ellenfelem sem egy ideje
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2019.06.28. 08:40:40
  • Dzsini
    Biztos, hogy direkt csinálta, én is néztem a biztosítótűs pulcsit :)
  • Terawatt
    Plusz ahogy látom kapunk egy "battle pass" szerű rendszert. A meglévő napi questek mellé első ránézésre szépen meg fogja érni.

Uriembernek nem jutott Magic Arénás póló? MI ez az igénytelen össze gányolt valami ott rajta? :DD
  • Dzsini
    Szerencsére a játék használatánál nem előírás, hogy komolynak kell lenni - mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik.

State of the Beta - June

Ahogy várható volt, jön a rotáció nélküli formátum, a Historic.
  • Terawatt
    "Mondjuk ha nem én kezdek adom fel egyből, meg ha mulliganelni kell akkor is". Ezzel komolytalanná is váltál.
  • erasmus4
    most kb -15ben vagyok ma 1 winnel...
  • erasmus4
    Mondjuk engem csak az idegesít hogy milyen sokat kell a 4 winhez játszani.... Mondjuk ha nem én kezdek adom fel egyből, meg ha mulliganelni kell akkor is, de hogy 8 meccsenként tudok 1et játszani az vicc, szinte mindig 2. vagoyk vagy le kell mulliganelni 5re....
  • erasmus4
    kód: MYTHICMAGIC
    3 ravnicás mythic jár érte.
  • erasmus4
    Papír alapon se nagyon találsz 60% fölötti winrate-t, bo 1 ladder csomó meta decks 50% körül, bo3 ladder méginkább 50% körül konvergál. Ez egy ilyen játék ha nagyon béna is vagy és vacak decked van akkor is bejön néhány makker win persze csak ha az ellenfél is hasonló erősségű deckel megy. Ladderen nyílván így van sima playben meg néhány meccs után kapod az olyan ellenfeleket akik hasonló erősségű deckekkel mennek. Van hogy túlkompenzál és egyik nap nyersz +6-7 et köv nap cska kikapsz de utánna hozzáigazítja és megint nyeregetsz vele, és hogy ez miért van mert a kezdők nek nincsenek lapjaik és nekik is kell néha nyerni mert különben sehova nem fejlődnek, ennyi.
    De te főleg sima play játszol a junkjaiddal gondolom, akkor meg mit idegesíted magad szar a kezdő kezed add fel a francba.
    Mondjuk én már csak a napi 4 win csinálom. War-os napi 2-3-4 draft 2 héten át kieégetett, de legalább megvan minden rare onnan. Igaz hogy nem nagyon van kedvem használni őket :D
  • nordan
    az a baj,hogy most már 8 hónapja játszom és ilyen kiegyensúlyzott 50% os W/L rate ennyi meccs, különböző ellenfél mellett MESTERSÉGES beavatkozás nélkül egy Isteni csoda lenne..........

minden esetben amint tervezek egy új decket azonnal nyerek vele 5-8 meccset/természetesen vannak elrontott ötletek is,de túlnyomorészt elég jó deckek állnak össze/ majd miután a rendszer kiismeri elkezdi osztogatni a counter ellenfeleket vagy csak egyszerűen szarrá floodol földel vagy éppen nem ad földet....ez utóbbit véleményem szerint egyszerű leprogramozni.

szóval igen amikor nyerek örülök,de a vereségek hátterében és az idegeskedés mögött az áll,hogy a közel 1500 meccsemmel a hátam mögött nem tartom magam hülyegyereknek és annyira nyílvánvalóan "csal a gép" hogy persze,hogy felbassza az embert

mellesleg amikor beteszek ide 1-1 screenshotot figyeld meg,hogy az ellenfeleimnek nincs floodja vagy mana starvja.....ergó kiegyenlített meccsen verem meg őket
    viszont pont az uccsó screenshotomon látszik mi történik amikor az algoritmus azt mondja ÁLLJ és kapod a lossokat!
    Rengetegszer beszélgetek twitch streamerek chatjében és többszáz gyereknek ugyanaz a 45-48% os W/L rateingje van, ilyen a világon nincs sehol, csak ha mahinálják ugye!

Furcsa módon az ide látogatóktól számtalanszor kértem,hogy mztassák meg hány meccsük van és mi a W/L arány....de senki nem akarja mivel TUDOM,hogy az említett értéken mozog mindenkinek...na vajon miért is? köszönöm
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.06.25. 20:37:59
  • Terawatt
    Ahogy észre vettem a hónapok alatt (mint csendes olvasó) két féle állapotod van a játékkal kapcsolatban. Az egyik nagyon élvezni, amikor épp úgy jön ki hogy egy jó matchupot kapsz. A másik pedig kiidegeli magát. Gondold végig merre borul jobban a mérleg és inkább ne rombold az idegeid, mert csak egy van belőled :) Én így voltam a Rainbowsix-el és inkább leraktam:)

• nordan
    "gyönyörű" és "profi" hozzáállás by the way a saját játékukhoz,hogy annyira beleszarnak,hogy "azzal nem lehet baj mare",hogyha mindenki a saját paklija vagy 90% ban ugyanazok a lapok ellen megy 0/24-ben!
    Ez nálam már csak azért is vicces ,mert rohadtul nem a metával játszom hanem használom a kis fantáziám meg az agyam,de sajnos ha erre van egy algoritmus,hogy szétcpountereli a key cardjaimat azzal nem tudok mit kezdeni......ez a cég hányinger, nemtudom,hogy hasonlóan pöcs játékcég van-e vagy volt-e a piacon valaha is!

mi a baj azzal,hogy:

RANDOM?

ez lenne a lényege ennek a kiqrt játéknak a RANDOMITÁS miért zavar ez bárkit is?
  • nordan
    én is kioffoltam a játlkot amióta pofátlan módon már BO1 meg BO3 ban is mirror és counter paklikat kapsz..........csak azt nem tudom,hogy a mocskos picsába lehet,hogy pont ott ül egy gyerek pontosan ugyanazzal a paklival amivel te amint a playre nyomsz...........
  • Terawatt
    Off: Van ami sose változik :)

On: Neki estem a játéknak papír és online formában is. Először láttam rat colony decket és felröhögtem annyira zseniális és nevetséges at once. Természetesen egyből össze raktam én is egyet Tetsuko-val. Kár, hogy ki fog rotálni.

Modernre néztem milyen patkányok vannak még - hátha egy értelmesebb decket össze lehetne rakni csak patkányokra. (Nem várok hatalmas competitivitást) Ötlet, hozzászólás valaki?
  • nordan
    köszönjük a játékot! még 3 földet húztam és concedeltem a faszba.............

• nordan
    tegnap 2 vereség 8 win

ma eddig 8 vereség 3 win...........ilyen az égvilágon nincs! és februárig megvannak a meccsek és ez van...kurva riggelt fos az egész
  • nordan
    amugy észrvetettétek,hogy már BO1 ben meg BO3 ban is mirror és counter paklikat kapsz ha sokat nyersz....így tartva mesterségesen az 50-50-es winloss ratinget az összes kibaszott játékosnak

természetesen ma az összes ellenfelem kézből verte a tegnapi paklim konkrétan leosztásból default counter lapokkal.......pofátlan hányásfos ez a wizards amit művel a játékosokkal
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.06.16. 00:19:18
  • nordan
    hát ez sajnos érthetetlen,hogy miért ennyire buták az emberek mikor többezer lap van iszonyat kombókkal és ennek ellenére 3-4 paklival játszik a playerbase 90%-a......

holott lehet ilyen is :P hagyok időt emészteni azt a paklit :D eddig 5-0-t mentem.......elmebeteg, és szinte látom ahogy a bambák néznek ez mi a faszom volt :D

4 Glacial Fortress (XLN) 255
    4 Cleansing Nova (M19) 9
    2 Temple Garden (GRN) 258
    4 Breeding Pool (RNA) 246
    4 Hallowed Fountain (RNA) 251
    4 Callous Dismissal (WAR) 44
    3 Fblthp, the Lost (WAR) 50
    4 Narset, Parter of Veils (WAR) 61
    4 Spark Double (WAR) 68
    3 Bond of Flourishing (WAR) 155
    2 Finale of Devastation (WAR) 160
    4 Ral, Storm Conduit (WAR) 211
    4 Gateway Plaza (WAR) 246
    4 Interplanar Beacon (WAR) 247
    3 Gaea's Blessing (DAR) 161
    4 Hinterland Harbor (DAR) 240
    3 Karn's Temporal Sundering (DAR) 55

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.06.14. 21:08:22
  • Shep
    Mondom 2 hét kihagyás után nyomok már pár meccset, erre monred-monored-merfolk-monored és végül arany színű nevű játékos főnixes piroskék paklival. Jó kör volt, na majd 2 hét múlva újra próbálkozom.
  • nordan
    11 win 1 loss :D elmebeteg a pakli nem tudják hova rakni :P
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.05.28. 22:20:47
  • nordan
    ez meg egy 9 win 3 loss BO3 deck amit YT ról szedtem,de átalakítottam BO1-re és nagyon odabasz

4 Merfolk Branchwalker (XLN) 197
    1 Drowned Catacomb (XLN) 253
    1 Forest (XLN) 276
    1 Vraska, Golgari Queen (GRN) 213
    2 Overgrown Tomb (GRN) 253
    3 Temple Garden (GRN) 258
    2 Watery Grave (GRN) 259
    1 Kaya, Orzhov Usurper (RNA) 186
    3 Breeding Pool (RNA) 246
    1 Godless Shrine (RNA) 248
    4 Command the Dreadhorde (WAR) 82
    2 The Elderspell (WAR) 89