1
  • end3
    #1
    Remélem, lassan sikerül elérniük, hogy jelentősen csökkenjen az ott készült filmekről a közkézen forgó információ. Amiről senki nem tud, annak a hiánya sem fáj annyira, legyenek bármilyen "super" produkciók is. Hollywood moguljai nincsennek tisztában az értékteremtés folyamatával. Az hiszik, diktálhatnak, majd az ő kampányaikra válnak széles tömegek számára fogyaszthatóvá, és vonulnak be a filmművészet "panteonjába" a filmjeik...

    De nem! Hogy egyáltalán, néha jó film is készül a pénzük segítségével, az mindig európai vagy ázsiai, esetleg ausztrál, stb. filmes szakemberekek vagy színészeknek köszönhető. Elvétve található egy-egy tisztán amerikai filmesek által készített és kiemelkedően jó produkció. Erőltetik "szoftverből-hardverből" a hegemóniát, de az erőszak e tekintetben korán sem működik úgy, mint ahogyan azt elképzelik a pénzemberek. Mindig van kerülő megoldás! Legfeljebb némi késéssel kerülnek ide a filmek. Szerintem különösebben nincs jelentősége, hogy amerikai premierrel együtt nézhessük a legújabb produkciókat.

    Inkább köszöniük kellene a Google-nak az "ingyenes" információterjesztést. Mert az sok-sok plusz dollárt termel nekik a világon.
    Utoljára szerkesztette: end3, 2015.07.30. 08:59:22