Hétvégi ajánló: F1 2015

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1; Komolyan állnak, hozzá, ahogy egy autósjátékhoz illő.
2; Eleve elsőbbséget érez a kormánnyal való irányítás.
3; Van normálisabb FFB.
4; Ahhoz képest, hogy az előző EGO simmevel se rosszabb grafikában.

Szerintem ennyi elég is ahhoz, hogy komolyabban lehessen venni. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Totti5
Na, elég a bolondozásból.

Felhoztál egy témát, haladjunk azon.

Miben lenne jobb, több a Dirt Rally csapat álltal kiadott F1, ami miatt a Dirt Rally több, jobb mint az F1es játék?

1,
2,
3,
4,
5,
6....

Kifejtenéd? ez egy téma, és érdekes is lehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kinézetben. 😉
"Grafikailag meg teljesen elmarad a hasonló produktumoktól. Nézzük meg a Forzát vagy a GT sorozatot és most a CARS is eléjük került."
Így szólt az egész és nem kiragadva egy részlet. Gondolom érted a különbséget. 😉
Amúgy mit értesz optimalizálatlanságon? Nem megy 5-10 éves gépeken full grafon? Vagy a szar AMD kártyákon?

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 16:29:36

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

10 órát írtam. Szövegértelmezés kuka. Fanboykodás az van.
Azért mert te nem vetted elő a CARS-t két hónapja még semmit nem jelent. Vagyis annyit, hogy neked az ilyen F1 szerü árkádok fekszenek. Nincs ezzel baj. 😄DD

És hogy a játékról essen szó. Talán majd jövőre... 😄DD

"Nézzük meg a Forzát vagy a GT sorozatot és most a CARS is eléjük került."
Miben? Optimalizálatlanságban?
Totti5
Szerintem nem játszottál vele nem hogy 9 órát, de 9 percet sem. Jössz itt a Dirt-el hogy az a csapat. Mégis az miben jobb most mint az F1? fejtsed ki. Teszek a CARSra, nem indítottam el 2 hónapja, nem is akarom és ennyi. Több szót kár is rá pazarolni.

Neked bajod van az F1el, nem játszod, nem is látsz bele, nem is akarsz. Hülyeséget hordod össze és megint feleslegesen osztod az észt, anélkül h érdemben a játékról lenne szó.

Ezt te így eldöntötted és másnak kuss? Vagy hogy van ez? Ebből kábé semmi nem igaz. Néha nem ártana, ha valóban kipróbálnád a CARS-t. Mert így elég röhejes amiket írtál róla. 😄DD

Mondjátok már meg, te és Totti, hogy ez a fanboykodás, amit az F1 körül műveltek mennyvel másabb, mint amit más topikban meg elitéltek? Fizet nektek a CM? Mert én legalább kapok valamit majd az SMS-től. 😄DD
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 14:01:47

lac coo
Lehet az SMS szebbet tud ( igaz a konzolok kiakadnak alatta ....), de minőségi játéktól messze van .nulla az AI, gumicsere nélkül megy esőben szaraz időket akár 50 körön át kopás nélkül stb .....
Minden racing játékot kipróbálok, ha csak nem nagyon árkád, ez igenis a felső kategóriában van ....

utolsó hsz -em a témában, aki F1 autóban versenyezni akar, annak ez főnyeremény .....

amúgy jelenleg egy cég nincs aki csak megközelítőleg ezt így összehozná, se SMS, se sony se Kunos ....ennyi . Nem hibátlan ez sem , de nagyon jó lett ...

Ha meg az a kérdés ki csinálná jobban, akkor öreganyám ! Mert miért ne ...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.26. 13:55:45

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Totti5
LOL ez kész.

A kérdés úgy helyes, hogy ki csinálná jobban.? Mert jelenleg senki se csinálhatja, sehogyan. Amúgy, ha zöldet kapna az F1 játék a piacon, akkor SMS biztosan egy jobb, szimulátorosabb és szebb grafikai megjelenítést dobna össze. Sőt a dinamikus napszakot és időjárást, már most jobban megoldották. De nagy valószínüséggel Kunos is egy jobbal tudna előállni, az R3E társaság is, de ott van még a Sony vagy a Microsoft is, csak azok gyanítom exclusive játékot faragnának belőle. De még az is lehet, hogy a CM másik stúdiója, akik most a Dirt Rally-t csinálják még azok is jobbal tudnának előállni. 😊))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 13:47:38

Totti5
Ki csinálja jobban?

Pontosan 10 órát játszottam vele. 9 órával többet, mint amennyit érdemel. 😄
Mint írtam, ez az egy hivatalos F1 játék van jelenleg, tehát másnak esélye sincs ringbe szállni, bebizonyítani, hogy ezt sokkal jobban is lehet csinálni itt 2015-ben. Tehát nagyon jó érv. 😄DD
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 13:37:24

Totti5
Mennyit játszottál vele? a semmin kívül. Mi az hogy nem fejlődött? 2010-14 után egy hatalmas ugrott előre a fizika, tapadás, gumi, handling, kormánykezelés. Teljesen új alapokon van az egész. Ennél jobb hivatalos F1 cucc még sosem volt és jelenleg nem tudok ennél jobb játékot amiben élvezetesebb F1es szintű autót vezetni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.26. 13:24:42

A CARS-szal legfeljebb annyiban hasonlítható össze, hogy ugyanabban az AAA ligában játszanak, de amíg a CARS újoncként a dobogóért küzd, addig az F1 2015 a bent maradásért.
A CARS egy újkeletü játék és az inkább szimulátoros irányítás mellett, a körítést is szemelőtt tartják kiváló és eddig soha nem látott minőségben. Míg az F1 2015 követi a jól bevált, leginkább árkádos irányítást és a körítésre jobban hangsúlyt fektető játékmódot, ami a legjobb F1 feldolgozás ugyan, de mivel kivásárolta magát a CM a piaci verseny alól, ez nem meglepő. 😊))
Ha majd a CARS-nak is a hatodik évados kiadását hasonlítjuk össze az F1 sorozat hatodik évados kiadásával, akkor fogunk tisztább képet kapni, hogy az SMS vagy a CM ad ki minőségibb produkciót. Jelen pillanatban mindkét produkció úgy került ki, hogy nem kész, bugos és hiányos. De ez az F1 2015-re vet több árnyékot, mert már hatodik a sorban, de igazi evolució nem nagyon fedezhető fel a 2010-es évadhoz képest. Sőt mintha némi visszaesés lenne megfigyelhatő, mert az irányítás javult valamelyest, de ez még mindig méltatlan egy autósjátéktól, főleg az egyetlen hivatalos F1 játéktól. Grafikailag meg teljesen elmarad a hasonló produktumoktól. Nézzük meg a Forzát vagy a GT sorozatot és most a CARS is eléjük került.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 13:22:33

Totti5

Mozgásban nyilván még hatványozottabban kijön, ahogy a közönség, pálya, fények is.

Totti5
AI nem tesz ki, max te mész neki és azt hiszed hogy kitett. Magyarul nem tudsz vele játszani.

Grafot nem kell videón mutogatni, nekem itt van 2010 óta az összes, a 14 egy generációval le van maradva a 15 mellett.

lac coo
En 200 kort raktam bele versenyen, az AI kivallo, nem lok ki, nem megy szarazpalyas idot esoben, kopik a gumija, hibazik stb....
Es 200 kor alatt egyszer sem lokott ki, ez hazugsag, sot rengeteget kuzdottem vele kerek kerek mellett !
Safegy car hizzatarzozik, de en nem banom , orulok ha nem latom.
Viszont sc mellett ezer es egy dolog tarzozik meg egy F1 versenyhez, amit jelenleg nagyon kevesen csinaltak meg: gumitipusok, kopasok, melegedesek, sporolas, taktikazas, stb.l
Egy szo mint szaz, ossze se lehet hasonlitani az eddigi reszekmel ,eg es folg, ha hianyzik belole valami ha nem .

Le kéne venni a szemellenzőt.
A látvány szebb lett de messze nem annyival mint amennyivel beharangozták.
És nem,nincs minden benne,pont az F1-ben fontos dolgok,úgymint: Safety Car, kemény szabályrendszer, jó AI ami nem tuszkol ki a pályáról. Na ezek nincsenek benne,sőt ilyen tekintetben hatalmasat romlott a 2014-hez képest.
Lehet harcolni az ilyen kritikák ellen,de nem véletlen hogy a neten a user és teszt pontszámok és értékelések egytől egyig ezekről a dolgokról írják le a negatív véleményüket....

Ennyit pedig a hatalmas grafikai ugrásról (ne röhögtess már):

https://www.youtube.com/watch?v=nj7TeC1y0Qc

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Totti5
Kicsit sok a CARS meg a szokásos rizsa, a részletekről meg a benne levő lehetőségekről ebben a cikkben is csak felületesen van szó.

Minden benne van ami kell az F1 2015ös évadához. Minden. Ennél egy bittel sem kell több, maximális a tartalom ahhoz hogy átélje valaki az idei évadot. S a játék lényege.

Kicsit régen lehetett a 2014, tessék betenni és nézegetni, majd a 15öt. Grafikai ugrás nagyon látványos, a részletekben pedig hatalmas.

Sziasztok!Korrekt cikk lett szerintem a játék pozitiv és negativ kritikáival eggyütt.Jövőre szerintem is pótolják a hiányosságokat és akkor minden a helyén lessz.
lac coo
Az év meglepetése ez a játék ! 😊
engem a coop, meg safetycar meg ilyen vackok nem érdekelnek, én csak versenyre használom ...
Idén az autókezelés egy új szintre lépett a CM-nél, a sokat emlegetett Project Cars nagy formula autóit simán földbe döngöli, az AI-t, játszhatóságot meg sem említem .... . De szimulátort ne várjon senki, néha azért tetten érhető itt ott egy kis turpisság .
Grafika azért nem rossz, a pocsolyák megvalósítása pl meghökkentő látvány elsőre.
Az AI-val egész jókat lehet versenyezni, nem adják olcsón a bőrüket, és ha az ember hagy helyet nekik a pályán elég szép csatákat lehet vívni .
És hát igen ...egy McLarennel esélytelen a győzelem, ezzel nekem nincs bajom .....

Összességében bár vannak hibák, hiányosságok, bugok, jelenleg ez az F1 amire már az elején vártam. Én nem bánnám ha akár még tovább mennének a relisztikusságban, de gondolom egy átlagusernek, esőben, vagy kopott gumival már ez is szinte megoldhatatlan feladat segítségek nélkül , főleg kormány és pedálok nélkül .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.26. 07:35:05

← ElőzőOldal 3 / 3