Hétvégi ajánló: F1 2015
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2; Eleve elsőbbséget érez a kormánnyal való irányítás.
3; Van normálisabb FFB.
4; Ahhoz képest, hogy az előző EGO simmevel se rosszabb grafikában.
Szerintem ennyi elég is ahhoz, hogy komolyabban lehessen venni. 😊)
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Felhoztál egy témát, haladjunk azon.
Miben lenne jobb, több a Dirt Rally csapat álltal kiadott F1, ami miatt a Dirt Rally több, jobb mint az F1es játék?
1,
2,
3,
4,
5,
6....
Kifejtenéd? ez egy téma, és érdekes is lehet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Grafikailag meg teljesen elmarad a hasonló produktumoktól. Nézzük meg a Forzát vagy a GT sorozatot és most a CARS is eléjük került."
Így szólt az egész és nem kiragadva egy részlet. Gondolom érted a különbséget. 😉
Amúgy mit értesz optimalizálatlanságon? Nem megy 5-10 éves gépeken full grafon? Vagy a szar AMD kártyákon?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 16:29:36
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Azért mert te nem vetted elő a CARS-t két hónapja még semmit nem jelent. Vagyis annyit, hogy neked az ilyen F1 szerü árkádok fekszenek. Nincs ezzel baj. 😄DD
És hogy a játékról essen szó. Talán majd jövőre... 😄DD
Miben? Optimalizálatlanságban?
Neked bajod van az F1el, nem játszod, nem is látsz bele, nem is akarsz. Hülyeséget hordod össze és megint feleslegesen osztod az észt, anélkül h érdemben a játékról lenne szó.
Mondjátok már meg, te és Totti, hogy ez a fanboykodás, amit az F1 körül műveltek mennyvel másabb, mint amit más topikban meg elitéltek? Fizet nektek a CM? Mert én legalább kapok valamit majd az SMS-től. 😄DD
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 14:01:47
Minden racing játékot kipróbálok, ha csak nem nagyon árkád, ez igenis a felső kategóriában van ....
utolsó hsz -em a témában, aki F1 autóban versenyezni akar, annak ez főnyeremény .....
amúgy jelenleg egy cég nincs aki csak megközelítőleg ezt így összehozná, se SMS, se sony se Kunos ....ennyi . Nem hibátlan ez sem , de nagyon jó lett ...
Ha meg az a kérdés ki csinálná jobban, akkor öreganyám ! Mert miért ne ...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.26. 13:55:45
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 13:47:38
Mint írtam, ez az egy hivatalos F1 játék van jelenleg, tehát másnak esélye sincs ringbe szállni, bebizonyítani, hogy ezt sokkal jobban is lehet csinálni itt 2015-ben. Tehát nagyon jó érv. 😄DD
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 13:37:24
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.26. 13:24:42
A CARS egy újkeletü játék és az inkább szimulátoros irányítás mellett, a körítést is szemelőtt tartják kiváló és eddig soha nem látott minőségben. Míg az F1 2015 követi a jól bevált, leginkább árkádos irányítást és a körítésre jobban hangsúlyt fektető játékmódot, ami a legjobb F1 feldolgozás ugyan, de mivel kivásárolta magát a CM a piaci verseny alól, ez nem meglepő. 😊))
Ha majd a CARS-nak is a hatodik évados kiadását hasonlítjuk össze az F1 sorozat hatodik évados kiadásával, akkor fogunk tisztább képet kapni, hogy az SMS vagy a CM ad ki minőségibb produkciót. Jelen pillanatban mindkét produkció úgy került ki, hogy nem kész, bugos és hiányos. De ez az F1 2015-re vet több árnyékot, mert már hatodik a sorban, de igazi evolució nem nagyon fedezhető fel a 2010-es évadhoz képest. Sőt mintha némi visszaesés lenne megfigyelhatő, mert az irányítás javult valamelyest, de ez még mindig méltatlan egy autósjátéktól, főleg az egyetlen hivatalos F1 játéktól. Grafikailag meg teljesen elmarad a hasonló produktumoktól. Nézzük meg a Forzát vagy a GT sorozatot és most a CARS is eléjük került.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 13:22:33
Mozgásban nyilván még hatványozottabban kijön, ahogy a közönség, pálya, fények is.
Grafot nem kell videón mutogatni, nekem itt van 2010 óta az összes, a 14 egy generációval le van maradva a 15 mellett.
Es 200 kor alatt egyszer sem lokott ki, ez hazugsag, sot rengeteget kuzdottem vele kerek kerek mellett !
Safegy car hizzatarzozik, de en nem banom , orulok ha nem latom.
Viszont sc mellett ezer es egy dolog tarzozik meg egy F1 versenyhez, amit jelenleg nagyon kevesen csinaltak meg: gumitipusok, kopasok, melegedesek, sporolas, taktikazas, stb.l
Egy szo mint szaz, ossze se lehet hasonlitani az eddigi reszekmel ,eg es folg, ha hianyzik belole valami ha nem .
A látvány szebb lett de messze nem annyival mint amennyivel beharangozták.
És nem,nincs minden benne,pont az F1-ben fontos dolgok,úgymint: Safety Car, kemény szabályrendszer, jó AI ami nem tuszkol ki a pályáról. Na ezek nincsenek benne,sőt ilyen tekintetben hatalmasat romlott a 2014-hez képest.
Lehet harcolni az ilyen kritikák ellen,de nem véletlen hogy a neten a user és teszt pontszámok és értékelések egytől egyig ezekről a dolgokról írják le a negatív véleményüket....
Ennyit pedig a hatalmas grafikai ugrásról (ne röhögtess már):
https://www.youtube.com/watch?v=nj7TeC1y0Qc
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Minden benne van ami kell az F1 2015ös évadához. Minden. Ennél egy bittel sem kell több, maximális a tartalom ahhoz hogy átélje valaki az idei évadot. S a játék lényege.
Kicsit régen lehetett a 2014, tessék betenni és nézegetni, majd a 15öt. Grafikai ugrás nagyon látványos, a részletekben pedig hatalmas.
engem a coop, meg safetycar meg ilyen vackok nem érdekelnek, én csak versenyre használom ...
Idén az autókezelés egy új szintre lépett a CM-nél, a sokat emlegetett Project Cars nagy formula autóit simán földbe döngöli, az AI-t, játszhatóságot meg sem említem .... . De szimulátort ne várjon senki, néha azért tetten érhető itt ott egy kis turpisság .
Grafika azért nem rossz, a pocsolyák megvalósítása pl meghökkentő látvány elsőre.
Az AI-val egész jókat lehet versenyezni, nem adják olcsón a bőrüket, és ha az ember hagy helyet nekik a pályán elég szép csatákat lehet vívni .
És hát igen ...egy McLarennel esélytelen a győzelem, ezzel nekem nincs bajom .....
Összességében bár vannak hibák, hiányosságok, bugok, jelenleg ez az F1 amire már az elején vártam. Én nem bánnám ha akár még tovább mennének a relisztikusságban, de gondolom egy átlagusernek, esőben, vagy kopott gumival már ez is szinte megoldhatatlan feladat segítségek nélkül , főleg kormány és pedálok nélkül .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.26. 07:35:05