1997
1644257819.png

• MaRee

A K A R O M !
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.12.09. 08:42:21
  • davidbog
    Ja hogy még nincs ára a Chaos Warrior Race Packnak. Akkor ezt túlkombináltam. Több verzióra is gondoltam, de erre nem. :D

Az orkokról ezt tudtam.
    Hát nem tudom, nekem játékmenet szempontjából nincs nagy fantáziám. Ezért úgy gondolom vagy az építkezős vagy a horda mód van. Az Empire mellett még Bretonnia lehetne a hagyományos építkezős, ha bekerül majd egyáltalán. Meg még akár az elfek is. A High elfek leginkább, a Dark és Wood elfek kevésbé passzolnak ehhez a játékmenethez. Szerintem a frakciók inkább abban fognak különbözni, hogy a két alapvető játékmenet közül melyik mennyire lesz jelen, illetve hogy hogyan lehet a hadsereget felállítani, mennyire fontos gazdaság és a vallás.
    Törpök? Jó kérdés. :) Én úgy csinálnám meg, hogy nem tudnak rendesen terjeszkedni. Az alap területükön kívül lenne pár olyan tartomány ami törp erőddel/várossal rendelkezik, ha azt visszafoglalják teszem azt a zöldbőrüektől, akkor ott rendesen lehet építkezni mint az alap törp területeken. De ha olyan területet szereznek meg, ami korábban nem volt törp felségterület mondjuk Ostermarkban lévő Bechafent, akkor ott nem tudnak építkezni, csak valami helyőrség szerűség lenne, meg valami anyagi bónusz.
    Skaveneket elképzelni se tudom. De nagyon örülnék nekik, mert a Call of Warhammerben nem voltak benne. A hatalmas önteltségükkel és alig kisebb gyávaságukkal nagyon érdekes és kedvelhető népség. A könyvekben jókat nevettem rajtuk.

Nagyon jó lenne ha a Games Workshop rendesen oda tenné magát és komolyan beleszólna a dolgokba. Nagyon hiányzott már egy jó Warhammer Fantasy stratégiai játék. Most a Toral War sorozattal nagyot dobhatnak. Ráadásul ha ez jól sikerül, akár sok amúgy közömbös játékossal szerethettetik meg a Warhammer világát.
  • MaRee
    A lenyeg: kurva jo lesz! :D
  • ratgab
    Most még nincs külön Chaos pack, de megjelenés után biztosan elérhetővé teszik a szokásos árakért.

Minden népnek elvileg más-más játékmenete lesz. Orkok se fognak neked leállni majd építkezni, adót szedni, meg várakat pátyolgatni. Megy majd a Waaaagh oszt csókolom. Empire lesz a klasszikus építkezzünk, gyarapodjunk játékmenet birtokos. Őszintén szólva, hagy a törpék miben különböznek majd az Empire játékmódjától azt elképzelni nem tudom.

Illetve érdekes lesz még az élőhalott vámpírokra megírt egyedi játékmenet is. Ugye náluk a testek lesznek fontosak, amiket újra életrehívhatnak majd. Nagyon nem tudom őket sem másképp elképzelni, mint horda módban.

Skavennél adhatna egy egyedi ízt a dolognak, hogy nekik ugye minden város alatt vannak településeik. Tehát lehetne várost is fejlesztgetni, illetve mehetne a fosztogató mód is ezerrel, illetve a háttérből amúgy skavenesen városokat foglalgatni. Na mindegy mindenképp érdekes lesz a megvalósítás módja az Empire kivételével bármelyik népnél.

Chaos fejtegetésre: Szerintem ne nagyon számíts ilyen összetettségre. Legalábbis én meglepődné, ha ennyire odatennék magukat a fejlesztők Warhammer Chaos "nemzet" ügyileg. Ellenben ha a Games Workshop szigorúan veszi a dolgot (márpedig szinte mindig ezt teszi ha Warhammer játékról van szó), akkor esetleg kaphatunk valami egészen komoly dolgot a káosz csoporttal kapcsolatban.
  • davidbog
    Szerintem inkább amiatt megy a hiszti, hogy a Chaos lett pre-order nemzet. Ha valaki nem veszi meg a pre-ordert akkor később már nem tud majd játszani a Chaos frakciókkal. YT videó alá írták is, hogy ez kb olyan mintha a Red Alertben az oroszok vagy a Warcraftban az orkok lennének pre-order nemzet. És azért valahol igazuk is van a hisztizőknek.

Mellesleg ha már pre-order. Még soha nem vettem pre-orderként egy játékot se, de ha steamen akarnám megvenni, a Chaos Warrior Race Pack-nál nincs külön ár. Tehát ha megveszem az alap Total War: Warhammert, akkor az alappal együtt a Chaos Warrior Race Pack is bekerül a Steam könyvtáramba (a megvett játékok közé)?

Mellesleg a steamen van infó a Chaos Warrior Race Pack dlc-ről. Nekik kb horda játékmenetük lesz. Van egység felsorolás is. Aki ismeri a Warhammer Fantasy világát az körülbelül ismeri melyik milyen egység lesz. Arra is nagyon kíváncsi vagyok hogy mennyire lesznek elkülönülve a négy isten különböző démonjai és chosenjei. A Medieval 2-höz készített Call of Warhammer 1.5.1 modban nagyon nagy volt, hogy a négy isten egymással is harcolt és ha a ez egyikkel legyőztük a többit akkor létre lehetett hozni az osztatlan káoszt (Undivided Chaos) és megjelent Archaon és a vezérei az oldalunkon. Ez a belharcmég még épp beleférhet, mert ha van Archaon és Karl Frantz akkor már az End Times korszakban (2520) vagy közvetlen azelőtt járunk. Lehet hogy Archaonnal egyesíteni kell majd a Káosz erőit, de nem tartom sanszosnak.
  • Terawatt
    Tudom, hogy modként van/volt, de egy gyűrűk urát is elfogadnék. Nem lenne ennyire változatos népcsoportok terén, de az is hangulatos lenne.

Vermintide:Total war :DD
  • ratgab
    Elsősorban Dwarf fan vagyok (Gotrek a trollvadász és társai) nagymértékben, de a kis sunyi patkányfajzatokat (a Gotrek és Félix féle szürkelátnok szimpatikus karakter volt) is igen kedvelem. Így erősen javaslom a fejlesztőnek, hogy jöjjenek Skavenék DLC népként!

Jöhetne simán Kislev népcsoportként,de az Empire-al is elleszek asszem. Tulajdonképpen nekem mindegy én már magának a játéknak is nagyon örülök. Végre Warhammer Total War...végre! Annyira adta magát, hogy egyszer kell egy ilyen és lőn...Áprilisban már játszatunk is vele.
  • Terawatt
    rat-pajti szerintem ki fogják sajtolni :D nevedhez hűen skaven fan vagy amúgy? :PP
  • ratgab
    Csúnya lenne ha blood and gore nem lenne benne alapból egy warhammer játékban.
  • MaRee
    Ja tényleg, most nézem, hogy ez chaos warrior race pack, valamiért unit packot olvastam még tegnap. Én pre-orderelem, az tuti.
  • Terawatt
    Nem csak egység, hanem frakciót kapnak. :) Szokásos total war mostanában...Nem csípem én se ezt a modelt, de ez van. Itt legalább nem reskin frakciók lesznek a dlc-k. :) [De egy blood and gore dlc tuti jönni fog]
  • ratgab
    Nem is adok érte csak 40 eurót...:-P

Amúgy hatalmas Warhammer rajongó vagyok szóval lehet ez a High King kiadás lesz amit veszek (valamit tuti). Amúgy is ez a Dwarf témájú CE nagyon bejön! Az ivókürt, a gyűrű, az nyakba akasztható élezőkő szuperek. Emellett még van Artbook, strategy guide is, térkép meg ott az a szupercool fém dvd tartó doboz...És ha mindez nem lenne elég a Chaos népcsoport! Szuper jó kis CE ez szerintem.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.09. 21:46:53
  • MaRee
    Végülis a Battlefront doboz nélküli mittomén milyen kiadása is 120 EUR...
  • ratgab
    High King mire magyarisztánba elér olyan 40 000 Ft lesz.
  • MaRee
    High King Edition
    Limited Edition

Megy is a sírás, hogy a preorderesek miért kapnak plusz egységeket :D Amúgy nagyon jópofa a High King Edition, és nem is olyan vészes az ára.
  • Terawatt
    Attila és a rome2-ben elég sok dlc effektíven csak re-skin volt. Ami valahol érthető is, mert mi mást raknál egy emberre, mint más kinézetű pácélt. Itt azért jóval nagyobb lesz a választék a lények miatt.

Ami inkább pofátlan, hogy már ennyi hónappal a megjelenés előtt bejelentettél a pre order dlc-t. Nem azt mondom, hogy meglepett, mert a korábbi total warok miatt ez várható volt, de azért mégis.

Ettől függetlenül tuti vétel lesz már első napon még ha bugos fos is lesz.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.10.26. 10:07:43
  • bazsidiver
    A frakciók nem mind dlckből jönnek majd, mert összesen 3 rész fog megjelleni. A tūndék gondolom majd a következő részben lesznek bent...
  • MaRee
    Video blogban mondták. A térkép méretéhez mérten elvileg 4 faj nem lesz kevés, de mint írtam a DLC-kkel majd jön a többi unlockolható terület és faj ( ) A WHFB idővonaláról nem tudok sokat, de valamikor akkor, igen, mivel Karl Franz az "ő idejükben" is az Emperor, meg a játékban is.
  • Lacc 88
    Ezt hol olvastad? Elég karcsúnak tűnik a 4 faj kezdésnek. Most, hogy bejött a Chaos az már biztatóbb, de még mindig nem az igazi számomra.
    Nem tudok sokat a Warhammer ezen világáról, de a Gotrek és Felix könyveket számtalanszor kiolvastam és imádtam. Kb abban az időben játszódhat? Ti milyen fajokra számítotok még? Remélem legalább 10 válaszható összejön.

• Lacc 88
    Egyelőre nincs nagy pörgés, de talán ettől kicsit beindul.

Elsőre nem értettem miért kapott a hír ennyi negatív kritikát, de teljesen jogos a felháborodás és kiábrándultság. Egy vámpír, skaven, beastmen vagy lizardmen faj indokoltabb lenne a pre-order számára. A Warhammer a chaos sereg nélkül számomra olyan mint a hotdog mustár vagy ketchup nélkül. Teljesen elképzelhetetlen és száraz. Nagy kapufát lőtt a kiadó...
  • MaRee
    Megjelenés: jövő április
  • MaRee
  • DasIsFuck
    Az már van a medieval 2-höz:)

• Angelus1991ster
    Gyűrűk Ura Total War lehetne a következő TW játék.Hozzá való animációk. Fedett terű, barlangos térképek ( móriai csata ) is lehetségesek. Vagy akkor a modderek kellenek hozzá.
  • DasIsFuck
    Jól néz ki.
    Jóval hamarabb el kellett volna a fantasy irányba mozdulniuk a tw szériával szvsz.
  • MaRee
  • grebber
    Total War: Warhammer - új előzetes érkezett
  • Pacho
    Órákig lehetne erről mesélni, de inkább linkelek egy kis olvasmányt róluk:

http://warhammerfb.wikia.com/wiki/Vampire_Counts

A lényege: hatalomvágyó, gonosz, gyilkos népség....
    Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.08.22. 23:54:09
  • Terawatt
    Nagyon ambiciózus kezdeményezés tőlük az biztos. Kíváncsi leszek mennyire lesz bugos Kezdésnek. Rome 2 gyász volt, de az Imperial edition mire kijött már király lett (mai napig tolom.)

Vámpíroknak hulla kell fennmaradáshoz? Nem ismerem a loret, valaki meg tudná magyarázni hogy ebben a világban milyen - nem csillámló - népség ez?
  • MaRee
    IGN interjú

Néhány concept art a birodalmi épületekről

• Terawatt
    Ha jó lesz, tartalmas dlc/kieggel akkor meg fogja érni. Kíváncsian várom
  • MaRee
    Ami nem tetszik, hogy nem lesz játszható egyszerre minden faj és az egész térkép, hanem három részt fognak kiadni a játékból, egyfajta kiegészítő, vagy DLC-ként. Minden kiegészítőben a világtérkép nagyobb részét fogjuk feloldani (a három együtt lesz az eddigi legnagyobb Total War világtérkép) és melléjük új fajokat. Az első négy játszható faj az Empire, Greenskins, Dwarves és a Vampire Counts lesz.

A játékmenetben is rengeteg változás lesz különböző fajonként, pl a Greenskineknél public order, tax és stb nem létezik, folyamatosan harcolni kell majd velük és terjeszkedni, hogy minél nagyobb legyen a WAAAAGH, különben belső harcok törnek ki, és a seregeink széthullanak.
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.08.09. 12:23:30
  • Terawatt
    Nagyon király lesz. Imádom a total war csata részét és itt is büntetni fog. :)
  • MaRee
    Greenskins vs Empire csata

És az announcement cinematic

Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.08.08. 10:47:36
  • grebber
    Egyszer valaki megvalósithatná hogy egy ilyen game + lehessen TPS nézetne váltani és úgy darálni benne.
  • MaRee
    Nem találtam a fórum keresőjével ilyen témát, ha mégis lenne, kéretik törölni.

Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja ezt a játékot :) WAAAAGH!