1997
-
Malarki #76 Total War: WARHAMMER - Empire Campaign Walkthrough
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ratgab #75 Vár/település ostrom: Biztosan lesz valamilyen formában szerintem, de én még nem láttam erről szóló videót, pedig most hogy mondod érdekelne ezt hogy fogják kivitelezni. -
Prof William #74 Én esetleg egy olyat tudnék elképzelni, hogy az egy egységben harcoló élőholtak tudatát mágikus módon "összehangolják" és így szinte egyként nagyon eredményesen harcolnak.
De ahogy veszítik harcosokat + felbomlik harcrend ez a kötelék egyre jobban gyengül. Megfutni sosem fognak de pl. a harcértékük visszaeshet majdnem nullára.
Ez szerintem illene a világba.
A vár/település ostromokról lehet valamit tudni? Rég láttam már igazi fantasy ostromot. -
ratgab #73 Morál helyett mondjuk lehet valami szétesés, elmúlás, megsemmisülés mérték...Bizonyos feltételek teljesülése esetén (meghatározott mannaforrásoktól távol a nekromanta ereje csökkenne vagy valami ilyesmi esetleg? )az élőhalott jobban "egyben marad" és így hatékonyabb a harcban, mint a széteső élőhalott. Valami hasonló megoldást el tudnék könnyen képzelni és ezzel a morál kérdésből származó erősség is valamelyest orvosolható lenne.
Vagy nemes egyszerűséggel úgy lecsökkenteni az élőhalottak életerejét, hogy a morál hiánya nem okozna olyan szintű erősséget.
Erősebb lényeknek meg alacsonyabb lenne a létszáma, hogy ez szintén ne tegye őket túl erőssé.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.28. 18:43:25 -
ratgab #72 Nem tudom volt-e már, de konzolokszervizén megjelent a High King kiadás mint előrendelhető tétel egyelőre még besorolás alatti státuszban, de ez legalább egy halvány reménysugár, hogy lesz itthon ilyen kiadás. -
ricsei50 #71 A mount egy érdekes dolog lesz sztem :)
Mondjuk a törpöknél el tudtam vna képzelni jegesmedve mountot, vagy vmi hasonlót :)
Remélem minél több fantasy lényt fognak belerakni a játékba.
Milyen komoly lenne Total Warban csapatni mondjuk Treantokkal, vagy Manticore-ral :D -
#70 Káosz az vándorlós nép lesz ahogy a lenti commentembe beszúrtam az idézetet. Legutóbbi fejlesztői naplóból van.
Empire,dwarfs, greenskins egység listája már ismert legalább. :) -
Prof William #69 "Nagyon úgy néz ki, hogy lehetséges lesz kukázni egy régiót. Muwhaha. "
Nyeheheh. Alig várom hogy Káosz seregeivel a birodalom virágzó provinciát, káosz sújtotta, sötét pusztasággá változtassam. :)
Amúgy tényleg fura hogy sem a vámpírokról, sem a káoszról nem tudunk szinte még semmit. Milyen egységek lesznek? Managment?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.01.26. 14:01:10 -
#68 A kampány videóban látszott, hogy a területeiken kihalt fák voltak mindenütt, szóval szerintem nekik is lesz egy ilyen "influence" mutatójuk, hogy az adott területen mekkora a befolyásuk.
Ha azt nézzük, hogy általában az élőholtaknak nincs moráljuk akkor az total war játékmenetet nézve op dolog :D Túl sok a kérdés és oly közel a megjelenés. :) -
Lacc 88 #67 Talán ők a legérdekesebb frakció a legtöbb kérdéssel. Hogyan oldják meg a nappali harcokat náluk vagy csak éjjeli csatákat tolhatunk velük? Mennyire lesz meghatározó náluk a nekromancia és harc közben is használják-e vagy simán megvesszük a zombi és egyéb egységeket náluk? -
#66 Attól függően, hogy melyik frakcióval vagy bizonyos területeket nem tudsz elfoglalni
"Inhospitable Norsca is the domain of the Norscans, and nobody can capture settlements there…" Itt csak fosztogatás lesz mindenkinél
Összességében vagy szövetkeznek veled, vagy pusztulnak azok a népek akiknél nem foglalhatsz erődöt.
Later on in the game, you will still be able to occupy and manage a great many regions, regardless of who you play as. Also, with the additional of the new global recruitment feature, armies from all races can now operate deep behind enemy lines if they choose. The Badlands and the World’s Edge mountains can become cash-cows where your armies raid and sack for income. Alternatively, you can choose to raze these areas to the ground and minimise any future threat.
Nagyon úgy néz ki, hogy lehetséges lesz kukázni egy régiót. Muwhaha.
"Chaos Warriors who are a horde faction and don’t settle at all"
Ez nekem új infó, szóval még a végén ez lesz a játékmechanikájuk.
Vampire countról akarok már infót ! :D -
Prof William #65 Szerintem úgy lesz mint a többi TW játékban. Lesznek az alap népcsoportok, aztán majd szépen bővítik tovább új népekkel.
Amúgy ha jól olvastam/értem el lehet pusztítani egy területet? Pl a Káosszal kietlen pusztasággá lehet változtatni egyes területeket? -
#64 Sajna nem tudok róla, hogy ilyen lenne megjelenéskor. Ha mégis nagyon titkolják :) Szerintem ezt most úgy fogjátok fel, hogy egy alapot raknak le a témában és folyamatosan bővül majd. "early acces" full áron :PP -
Lacc 88 #63 Én őszintén remélem. El tudnám képzelni mondjuk a Skaven vagy Lizardmen arcok felbukkanását valamilyen formában. Esetleg különleges zsoldosokat más fajokból. Sok lehetőségből tudnának válogatni, remélem minden ziccert kihasználnak. -
ricsei50 #62 Te amúgy nem tudsz róla, hogy a játszható fajokon kívül lesznek valamilyen semleges lények, amik egy frakcióba sem tartoznak, vagy vmi hasonló? -
#61 Azért ha más nem másfél perces teaser bele férne. Sokan oda lesznek értük szerintem. Ki ne akarna szexy csontozatú csontváz íjászokat látni ahogy rommá lövik az empire páva színekben tetszengő katonáit. Ezt leírni is bőven elég, hogy hypeolja az ember magát. -
ricsei50 #60 Igazad van! Nem tudom mi állhat mögötte, de tényleg furcsa.
Lehet, hogy azért nem tudni róluk semmit, mivel akkor szinte az egész játékról lehullna a lepel, és nem lenne élvezhető. :D
Mivel ugye fajokból nem fog bővelkedni a játék. -
#59 Engine ugyan az lesz. Romehoz képest is javult szerintem teljesítményben a játék, szóval ha kicsit csiszoltak rajta akkor nem kellene nagy meglepetésnek érnie minket.
Engem az zavar, hogy nyakunkon a megjelenés és még mindig nem tudunk kb semmit a káoszról és a vampire countsról. Utóbbi érdekelne leginkább.
Ez a lenti videó a foglalásról pozitív. Valóságban is remélem, hogy egy jó irányba viszi a játékmenetet. -
ricsei50 #58 Én is így gondoltam vhogy :)
És mennyivel kell jobb gép hozzá, mint az Attilához? -
#57 Kezdésnél nem. Utolsó értesülésem szerint úgy tervezik, hogy 3 megjelenés alatt fogják össze rakni teljesen a világot. Az el tudom képzelni, hogy megjelenés után x hónappal jön új faj DLC formában. -
ricsei50 #56 Egyébként csak az a 4+1 faj lesz benne a játékban amik játszhatóak lesznek, vagy lesznek más, nem játszható fajok is? -
ricsei50 #55 Kár lenne érte, ha nem adnák ki itt a High King editiont. :(
Mindenesetre egy boltban előrendeltem, hátha.
Megfogadtam, hogy nem nézek róla videót (pár trailert megnéztem, de vagy egy hete semmit), hogy teljesen új legyen számomra a játék :)
-
Prof William #54 Érdekes új videó a foglalási rendszerről. Belegondolva logikus mert pl azt nehezen tudtam volna elképzelni hogy az Orkokkal elfoglalok egy várost, ami aztán némi zavargás után lazán fizeti az adót a zöldbőrűeknek.
-
ratgab #53 Én venném, de kétlem, hogy lesz készleten nekik. Már lehetne rá előrendelést leadni, de egyelőre se híre se hamva (most nem checkolom, de legutóbb még nem volt).
Megnéztem. CDG-n azt írják bizonytalan, hogy lesz-e de facebookon közzéteszik ha lesz.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.20. 23:36:43 -
#52 Valamennyit azért berendelhetnének ha más nem a nagyobb boltok, mert biztos hogy elfogyna. -
ratgab #51 Volt már ilyen a történelemben, hogy a leggazdagabb gyűjtői kiadása egy játéknak nem volt kapható kishazánkban. Kis piac vagyunk ezek meg drága dolgok így előfordulhat, hogy nem lesz. -
ricsei50 #50 Sziasztok!
Én nem igazán értem ezt a High King edition-ös nyavaját! :D
Szval itt kis hazánkban nem is biztos, hogy meg fog jelenni?
csak mert ha nem, és csak a hivatalos honlapról lehet megrendelni, akkor az 222 font postát is beleszámítva, ami szépen megfogalmazva kib'szott sok.
Ti mit gondoltok/tudtok erről a dologról? -
#49 Fejlesztői videón a Total War: Warhammer -
Prof William #48 Na közben én is bepótoltam a világvégét én is.
Erről jut eszembe hogy milyen jó kis káosz DLC kampány/kiegészítő lenne Archaon -al az End Times. :) A cél természetesen a birodalom pusztulása lenne és ha nyertünkSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy szép bejátszásban láthatjuk a világ végét. -
MaRee #47 Áh, így már más. Mindenesetre r.i.p, Old World -
Prof William #46 Így már érthető, hogy miért hozták be ezt az új világot.
Ezek szerint véget ért az End Times? Egy ideig olvastam az eseményeit a wikin, de ott még nem volt végig. Valahol akkor le van írva hogy végül is mi lett a világ vége? :) -
Roodie76 #45 OFF válasz az offra: picit pontosítok - a Warhammer Fantasynek "hivatalosan" vége, megszűnt, kész. A történet szerint az Öregvilágot elözönlötte a káosz, a fontosabb hősök, szereplők mind meghaltak. Az új játék teljesen új brand, Age of Sigmar a neve, és a régi Warhammer ideje után 10.000 évvel játszódik, és mindenféle térkapuk összekötötte világok adják a helyszínt. -
MaRee #44 g2play-en és kinguinen is ennyiért van, megbízható oldalak, eddig minden játékomat innen vettem. Mivel pre-orderes steam key, elvileg kéne járni hozzá a káosznak, de ma írok a customer supportnak és megkérdezem. Megjelenés Április 28. -
Prof William #43 Megjelenési dátum már van? -
#42 Hmm hol találtál 35 ájróért előrendelést ? Káoszt is benne van esetleg ? -
MaRee #41 Hát nekem nagyon nem tetszik ez az újítás, nem mintha játszanék WHFB-t, vagy ilyesmi, de nagy kedvelője vagyok az Old World-nek. Párhuzamos világ, meg női orkok (waaaghkin?! ki találta ki ezt a nevet?)
A lenti video egyébként engem is meggyőzött, asszem előrendelem a játékot holnap. 35 EUR-ért is találtam. A 60-hoz képest elég jó.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.12.10. 22:48:22 -
ratgab #40 Nem tudom ki hogy van vele, de én már most meg vagyok győzve! Jó lesz ez, de nagyon! -
davidbog #39 Alapból négy frakció játszahtó: Birodalom, Törp királyság, Vámpír grófok, és Ork törzsek. A Káosz csak pre-order DLC-ben lesz játszható. Ezért még mindig folyamatosan megy a hiszti.
Kicsit OFF ugyan de érdekes. Nyáron kijött a 9. kiadás a Warhammer Fantasyhoz. Már nem az Óvilágban (ahol az eddigi könyvek vagy a TW Warhammer játszódik játszódtak) játszódik, hanem egy ahhoz nagyon hasonlóban. Itt van egy még a megjelenés előtti ismertető magyarul. Nem tudom pontosan ebből mi valósult meg benne, lehet nem ennyire drasztikus. -
Prof William #38 Mikor is lesz a megjelenés?
Az Ork kampány jól nézett ki. Külön tetszett az is ahogy átdekorálják az elfogott erődöket, de úgy hogy azért még emlékeztet a régire is...
Plusz az is jól nézett ki, ahogy a vámpírok esetében táj is átalakul, ahogy hódítanak. Remélem a többi népnél i így lesz ez. Főleg a káosznál nézne ez ki jól. :)
Lehet tudni , hogy kezdetben hány éppel lehet kampányolni? Gondolom az Ember-Káosz-Ork-Törp -adott lesz... -
Stockbauer33 #37