1997
1644257819.png

• Stockbauer33 #116
  • Terawatt
    Vampire counts stream felvétele *nyálcsorgás
  • Terawatt
    Hype is real!

• Terawatt
    Új cikk az ostromról és a mesterséges intelligenciáról.
  • Terawatt
    Azt hittem ez a vidi lesz a commentem alatt. /telefonról nem töltötte be, ezek szerint nem raktam ki ide így most pótlom/

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.03.08. 23:22:43
  • Terawatt
  • ratgab
    Volt már pár darab.
  • Voltan
    Egyébként konkrét ingame csatákat lehetett már látni?
    Nem a traileres eye-candy parasztvakításra gondolok, hanem igazi, ingame videóra.
    Csak mert a kampánytérképről volt sok szép meg jó, de hát azért a lényeg az nem az lenne...
  • Terawatt
    Van egy olyan érzésem, hogy jobb is. Majd a könnyes arcukat bele temetjük a total warba. Felüdülés lesz a meghaltál és loading screen bambulás után :D

Ha meg ez az 1 hónap tényleg jól fog jönni nekik legyen így. Elég gyanús is volt hogy pl a vampire cuntsról még semmit nem tudunk kb.
  • ratgab
    Akkor áprilisra a Darksoulson kívül így már nem maradt semmi.
  • Voltan
    Sebaj, a Dark Souls 3 úgyis lefoglal majd. Jobb is így :)
  • Terawatt
    Eltolták a megjelenést

Sega has announced Total War: Warhammer will launch one month later than previously indicated. The Creative Assembly-developed strategy game was scheduled for launch on April 28 but will now arrive on May 24.
  • Angelus1991ster
    Törp Ironclad.

Csak kampány térképen lehet majd hajókat használni? Mint anno a Rome 1 és Medieval II-ben vagy megerőltetik magukat és csinálnak hajókat a Warhammer TW-hez.

Rome 1-ben és Attilában megjelent partraszállásos, kikötői csatákat így kidobni vétek lenne.
    Egyet dolgot behoznak, egy dolgot kivesznek módi mindig is divat sajnos :( lásd GTA sorozat.
  • ratgab
    Én hajónak nézem...
  • Angelus1991ster
    Ez mit jelenthet?
  • Angelus1991ster
    De miezmár? Hajós csaták a mindenkori Total War epizódok része kell, hogy legyen. Még ha szaros csónakokkal csatáznak is az adott korban. Total War név lesz ettől értelmetlen.
    Régi részekben technológiai akadálya volt, hogy nem volt tengeri csata.
    Empire Total War-ban jelent meg elősször ez az új technológia, ami a játékot is a hátán vitte.

Warhammer-ben pont, hogy színesebb lehetne a tengeri csata.
    A tenger világos zöldes lidérc fénye az esti tengeri csatakor.

Számítógépes játékokban a visszalépés lett a divat?
  • Prof William
    Archalon the Everchosen, avagy a Lord of the End Times is szerepelni fog? Ez jó hír. :)

Ha mások nem majd modderek megcsinálják a világvégét. :)
  • davidbog
    Hát ízlés kérdése de 10 év ide vagy oda szerintem a M2TW-ben a diplomácia/politika, a gazdaság és a vallás már a megjelenésekor is kritikán aluli volt. A Knights and Honorban sokkal igényesebben megvoltak ezek csinálva (annak meg más súlyos problémái voltak). M2TW számomra nagyon hamar csak modok miatt maradt játszható. Főleg Call of Warhammer és a Third Age miatt, mert ezekben nem várta el az ember a gazdasági, vallási dolgokat.
  • davidbog
    A nemes és sötét elfek aktívan hajóznak és elég sok ütközetük a tengeren zajlik. A sötét elfeknek ugye vannak konkrétan úszó szigeteik (balck ark).
    De a Birodalom és Bretonnia is aktív résztvevője a tengeri életnek. A Birodalomban főleg Norldland és a Republik of the Wasteland (ők nem tudom mennyire a Birodalom része, de kb a hollandoknak felelnek meg) és talán még Ostland hajós nemzet. A XVI-XVII. századnak megfelelő karavellákkal, fregattokkal, galleonokkal rendelkeznek. Bretonnia talán nem ennyire fejlett, mert rájuk nem jellemzőek a fekete lőporos tűzfegyverek.
    Az északon a norsca törzsek is hajóznak, rájuk a viking stílusú hosszú hajók a jellemzőek.
    A törpökre, zöldbőrűekre nem jellemző a vizi élet, de ők is rendelkeznek hajókkal, főleg Barak Varr környékén. A törpöknek páncélozott gőzhajóval tolják.
    Szóval azért lenne helye a hajóknak is.

Az Archaonos világ igázást meg lehet majd csinálni, mert a pre-order dlc-ben ő lesz az egyik hős.
  • Malarki
    2006-os játékról beszélünk :D De még mindig szívesebben veszem elő azt vagy akár a Rome-ot mint pl a Rome2-t vagy az Attilat...
  • Terawatt
    Kicsit csunyább Csórin már látszik az idő vasfoga
  • Malarki
    Mondjuk ez így elég nagy köcsögség a CA-tól. Tudhatnák hogy eddig is x+1 mod készület a korábbi TW-khez, nem tudom miért nem lehetett meghagyni ezt a lehetőséget a moddereknek. Remélem a Warhammerben változtatnak, ezen, mert ehhez tényleg faszányos kis LoTR modot lehetne csinálni. Addig meg inkább a Third Age-et ajánlom mindenkinek, igaz hogy kicsit csúnyább, de nagyon pöpecül össze van rakva.
  • Terawatt
    Sajna be kell érni ezzel. Legalább a meglévő mapot lehet annyira modolni hogy hegyeket meg minden mást ráhúztak.

• Malarki
    Lol, hát ez így kcisit se halálgagyi...
    Medieval II-höz van normális LoTR mod, Third Age - Total war néven.
  • Prof William
    Jobban belegondolva nem igen találkoztam tengeri hajózással az eddigi a WH-ban. Könyvekben(és a wikin) sincs túl sok szó róla.

Talán csak az Eflek és Dark Elfek művelik komolyabban a hajózást, mivel az óceánon túl vannak...

De az is lehet hogy majd később, vagy egy Total War: Warhammer 2-be kerül be.

Bérnék amúgy egy olyan káoszos kiegészítőt, amiben Achalon the Everchosennel kell romlást hoznunk a birodalomra, amolyen End Times stílusban.
  • Terawatt
    Nekem a hajós csaták speciál sose jöttek be amennyire lehet kerültem. Persze kár érte, mert csak magamból nem indulhatok ki.

Attila alá készül már LoTR mod. Sajna nem tudnak új kampány térképet berakni így effektív a meglévőt modolják szét.
  • Angelus1991ster
    Egy Gyűrűk Ura Total War-t móddoljanak már :D Kurva jogok X(
    Varázslat most kerül be elősször a játékba.

Kár, hogy nem lesznek hajós csaták. Nagy visszalépés ez mondhatom :(
  • grebber
    AMD Slide-ból kiderült lesz Dx12 benne!
  • Terawatt
    Jó irányba modolják nem fog zavarni. Kezdeti kevés frakció egy kicsit jobban zavar, de hát na... Nekik is kell élni valamiből :D
  • Malarki
    Lehet hogy csak én vagyok így vele, de minél több ingame videót nézek a játékról, annál jobban erősödik bennem az érzés hogy az egész csak egy megmodolt Attila lesz.
  • Terawatt
  • Terawatt
    tuti nem lesz, mert már army rosterrekről tudunk és abban nincs említve se
  • Angelus1991ster
    Csak ilyet veszek majd és szétbombázom az egész Warhammer világot XD Meg majd hozzámódolok Gőztankokat XD
    Remélem ezeknek lesz TPS irányíthatóságuk, azzal de szép lesz majd.

Azhag-os csatában sajnos látni azt, hogy ez egy móddolt Rome 2 TW. Végtelenbe tűnő puszta-mezíttelen terekkel lesz tele a játék. De legalább a csatában lévő különböző százméteres földből kiálló tönkök és más formációk vannak a csatatéren.

Amúgy tud valaki arról valamit, hogy a Warhammer Total War-ban lesz-e hajós csata.
  • Terawatt
  • Prof William
    Én arra lennék kíváncsi, hogy hogyan oldják meg a csatákat különböző fajokkal. Pl az orkoktól nehezen tudom elképzelni, hogy szépen beállnak négyszögekbe és úgy masíroznak felénk, vagy hogy éppen a Vámpír Lordok élőhalott seregénél mi lesz a morállal?

És pont ezeket titkolják. Remélem azért 1-2 battle videót kiadnak mielőtt kijön a játék.
  • MaRee
  • Stockbauer33 #80
  • ratgab
    Külhonból megrendelve az ára 99,99 font (ez olyan 40 000 Ft körül van) + 22,5 fontért ki is szállítják, ami kb + 9000 Ft....Hát ennyit azért szerintem nem ér...Főleg a szállítást érzem pofátlanul magasnak.
  • ratgab
    És ahogy olvastam 5000 Db lesz csak a High King kiadásból ergó szinte esély sincs rá, hogy kishazánkban kapható lesz.
  • ratgab
    Már alig várom ezt a részt! Sajnos a konzolok szervízéről is eltűnt a high king kiadás, ami nem túl sok jót jelent...