1997
1644257819.png

• Terawatt
  • KingPunisher
    Hivatalos forumon is keresték ez volt rá a válasz.. más már nem lesz..
    Everchosen-t szerintem direkt misztikus ködbe tartották pár videoba azért fel fel bukkant.

Utoljára szerkesztette: KingPunisher, 2016.05.21. 06:36:31
  • Prof William
    Ezt már láttam. Ennél valami intellektuálisabbat vártam. Pl mutatják Achalont, aki monologizál stb...
  • KingPunisher
    Ez az tessék :
  • Terawatt
  • Prof William
    Remélem a megjelenés előtt még kapunk egy Káosz trailer egy olyat ami pl több fajnak is volt volt. Pl. Achalon beszél stb...

Én mindegyik fajba belenézek, de hogy kivel legyen az első végigjátszás... Ez fogas kérdés...
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.20. 09:14:09
  • ratgab
    Nehéz kérdés. Legszívesebben mind az 5-öt elkezdeném...Káoszba biztos belenézek, mert elképzelésem nincs hogy oldják meg ezt a horda módot. Vampire counts-ba is tuti belenézek, mert az is elég egyedinek néz ki. Komolyabban vagy törpékkel vagy az orkokkal fogom kezdeni a játékot, de mind az 5 nép sorra kerül majd.

Volt korábban egy videó az AI-t tekintve ahol azt taglalták, hogy különböző célokat tűz ki pl. egy ostrom esetében az AI magának. Ilyen példákat hoztak, hogy várkapu esetén egy faltörő egységet fog majd hozni a gép (videóban óriás volt), amit pár azt védő csapat fog kísérni... Az ostromot több fronton próbálja majd megoldani...másik falon létrás egységek, illetve ostromtornyokat alkalmaz majd, illetve a várromboló katapultokat se fogja teljesen védtelenül hagyni. Szóval ígéretesnek tűnik a dolog, de majd meglátjuk a gyakorlatban hogy fog működni.

Medieval 2-ben volt vagy Rome 1-ben, hogy megállt a várfal előtt az ostromló csapat és hagyta, hogy szénnényilazzuk a várfalról (nem emlékszem már pontosan melyikben).
  • Terawatt
    Ki mivel kezdi az első kampányt? Nálan a törp és empire kivételével minden szóba jöhet. Simán lehet, hogy Vampire Cunts lesz a nyerő.

Gamespotos cikkben volt egy rész, ahol az AI javulását taglalta. Nem bánnám ha tényleg nem menne neki annak a várkapunak a commander egyedül amit 4 adag íjász véd. :D
  • ratgab
    Az első értékelések egytől-egyig nagyon jók, úgyhogy meglepődnék ha végül mást kapnánk május 24-én.
  • Prof William
    Akkor nem várok. Megrendeltem a Limited Editiont. Így nem kell majd bajlódni a töréssel. :)

Általában nem veszek zsákbamacskát, de merem remélni hogy egy Total War játék (ami ráadásul Warhammer) nem lehet rossz :)
  • szabii98
    Röviden: de fel lehet, viszont sok időbe telik.
    Tehát ha vásárlás előtt virágbolti verzióra várnál, akkor inkább kérj meg mást, hogy hadd próbáld ki az eredetit, mert nem törik fel egyhamar.

szerk.: és nem, eddig a Sega nem használt denuvo-t :)
    Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.05.19. 21:47:16
  • Prof William
    A Denuvót nem lehet feltörni? Csak mert kipróbálnám milyen mielőtt megvenném.

AZ előző TW játékokat mindig fel tudták törni... Vagy azok nem olyanok voltak?
  • ratgab
    Aki előrendelte: Most látom, hogy lehet előtölteni a játékot.
  • KingPunisher
    Metacritic-en 86-on áll :P az nem rossz.. én előrendeltem már jó rég, bíztam azért hogy még egy Rome 2-t nem mernek meghúzni.
    Akkor jövő héten várom szeretettel..
  • ratgab
    Én már begyűjtöttem, már csak a megjelenést várom (meg az esetleges előtöltést).

Jah és minden ami jön hozzá azt veszem. Nem szoktam ilyet csinálni, de ehhez nekem minden kell.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.19. 18:25:41
  • ratgab
    PC gamer 86 pont a 100-ból.
  • Terawatt
    Igen denuvo lesz rajta és nem igazán lesz feltörve . Asszem a doom jött legutóbb azzal és még nincs rá törés. Én tuti megveszem, pedig most költöztem és inkább nem eszek egy hétig :"D
  • Lacc 88
    Elolvasni nincs türelmem, de az értékelés biztató :D
  • Lacc 88
    Nemtom ki akarja majd megvenni a játékot minden DLC-vel együtt, de aki warezolni szándékozik az állítólag megszívta, mert a denuvo védelmet használják. Annyira nem követem hogyan is állnak mostanság a denuvo védelem feltörésével, de örültem volna ha ki tudom próbálni mielőtt egy vagyont elköltök rá.
  • Terawatt
    Gamespot review 9 pont
  • Lacc 88
    Ez eddig kimarat nálam, kösz az összefoglalót. Érdekes története van ennek a fajnak.
  • Terawatt
    Effektív igen, de a már rommá patchelt rome2 nekem jobban bejött.
  • Prof William
    A három káosz hős közül én Achalonra leszek majd kíváncsi. Mégis csak ő az Everchosen. :)

" Csak az istenek hívásának engedelmeskednek, a démonokat nem szolgálnak, mert féltik a halhatatlan lelküket."

Szerintem onnan kezdve, hogy a káoszt szolgálják már bukták az egészet. :)

Az Attila:TW az egy feljavított Rome 2?
  • davidbog
    Úgy tudom az Attila Total War motorját használja. Gondolom azért csiszoltak rajta valamelyest.
  • davidbog
    Jah, sárkányogrék. Nevük ellenére nincs közük az ogrékhoz.
    Az egyik legrégebbi faj. Jóval ez elfek felemelkedése és az emberek tűzgyújtása előttről származnak, sőt még az Öregek (Old Ones) eljövetele előttiek. A legendák szerint abból a korból valók amikor még sárkányok uralták a földet, a sárkányokkal harcoltak hosszú-hosszú ideig és a sárkányok végül legyőzték őket, aminek következtében a sárkányogréknek rejtőzniük kellett, kipusztulás fenyegette őket. A káosz istenek eljövetelekor egyezséget kötöttek velük: halhatatlanságot kaptak, cserébe az isteneket szolgálják. Villámokkal táplálkoznak azok meghosszabbítják az életüket és megnövelik az erejüket. A káosz istenek viharokkal ébresztik fel őket. Csak az istenek hívásának engedelmeskednek, a démonokat nem szolgálnak, mert féltik a halhatatlan lelküket.

A Sötétpenge Malus sorozat negyedik kötetében is szerepel egy sárkányogre.
    Én csak két nevesebb sárkányogréról tudok:
    - Krakanrok the Black. Ő a faj apja. A legöregebb, legnagyobb sárkányogre. Archaon tőle szerezte meg a Slayer of Kings nevű kardját.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ő és három bajnoka felküzdötték magukat egy fennsíkra és egy ott lévő hegynél találták meg a kardot. Kiderült, hogy a hegy maga Krakanrok volt aki aludt, mellkasán a kard amin kezét nyugtatta. Mivel nem tudták volna legyőzni, ezért ellopták a kardot. A három bajnok közül a legerősebb Prince Ograx the Great felemelte a sárkányogre karmát Archaon pedig elvette. Mivel a kardba egy nagyobb démon lelke volt bezárva az elkezdett sikoltozni Krakanrok pedig elkezdett mocorogni. Továbbra se mertek megküzdeni a sárkányogréval ezért Archaon mellbe szúrta és megölte Ograxot a karddal, hogy csillapítsa annak szomjúságát. Az elhallgatott és el tudtak menekülni.

Kholek Suneater: Kislev elleni harcokban vett részt. Ő benne lesz a Chaos DLC-ben is a három választható hős közül az egyik ő.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.06. 02:15:30
  • Prof William
    Azt a motort használja amit a Rome II-is vagy ez már új motor lesz?
  • Lacc 88
    A Káosz csapatok kentaurhoz hasonló egységei elég ütősek :D Aprítanak rendesen az új videóban. Eddig azt sem tudtam, hogy léteznek ebben a világban ilyen lények. De nekem még mindig a Trollvadász egységek a kedvenceim. Alig várom, hogy zúzhassak velük, miközben Ungrim Ironfist the Slayer King csatába vezeti őket.
  • Angelus1991ster
    Azért meglehetett volna oldani a többszintű várostromos dolgot is. Pl. a kampánytérképen a városnál városrészeket külön-külön kéne elfoglalni.

Plusz még az épületek sincsenek úgy kihasználva.
    Empire Total War-ban volt egy olyan újítás, hogy egy épületet egy vagy két egységgel el lehetett foglalni, majd amikor az ellen elakarta foglalni, akkor az épület emeleteiben harcok dúltak.
  • KingPunisher
    A DLC-nél írta hogy az új unitok mulitba is játszhatóak lesznek. Nos hogy ez értékelhető MP lesz-e mint a Shogun 2-be vagy csak Rome 2 féle erről még nem olvastam sehol.
  • faber
    Előrendelve :) Van arról hír hogy lesz benne értékelhető multiplayer?:)
  • ratgab
    Így vagyok én is ezzel. Mindent fogok venni ami kijön a játékhoz. Szuper lesz.
  • KingPunisher
    Lesz miért fizetni! De ezt most örömmel írom, már szinte semmilyen játékot nem veszek meg csak a TW-al játszok.
    Számomra ez a WH-el összekötve hatalmas élmény lesz, szóval jöjjenek csak a DLC-k uj részek amíg a tartalom minőségi és élvezetes nem fogom rá sajnálni.
    Utoljára szerkesztette: KingPunisher, 2016.04.15. 16:46:23
  • ratgab
    Na akkor menjünk végig kicsit tételesen, mert elég sok infót lehet olvasni ezen az oldalon: Első körben úgy írják, hogy 3 részes trilógiát terveznek, amiből én arra következtetek, hogy igen egyfajta starcraft 2 szerű megoldásra kell számítani, ami szerintem azért valahol jó hír.

- A letölthető tartalmaknál ezúttal nem csak népekre és egységekre, valamint teljesen új kampányokra lehet számítani, hanem új egységeket is rakhatnak a játékba, új lordokat, varázslatokat, hősöket. A szempont a hosszú távú újrajátszhatóság kialakítása (nagyon dícséretes hozzáállás). Ezek között tippem szerint lesz néhány ingyenes cucc és lesz jónéhány fizetős darab is.

- DLC résznél már egyértelműsíti, hogy még csak nem is egy főjátékra és 2 kiegészítőre gondolnak, hanem egyenesen 3 részről beszélnek, 3 főjátékról. Ezen felül persze kimaradhatnak különböző népcsoportok, különböző egyéb dolgok, amiket viszont dlc-ben majd be tudnak illeszteni a játékban.
    DLC-kre példát is hoz:
    -Új lordok melyek általában egymással szembenállók felekhez kerülnek be (klasszikus riválisok személyében), oldalanként új típusú egységek és úgynevezett renown egységek, melyek a már meglévőek egy erősebb, különlegesebb fajtái egyedi kinézettel, karakterisztikával. Ezek olyan különleges egységek lesznek, amikből ritkaságuk miatt csak egyetlen csapat jelenhet meg a harcmezőn egyszerre.
    -Természetesen új népek is bekerülhetnek dlc formában (ki gondolta volna?): Ezek lehetnek teljesen új a játékban eddig nem szereplő népek, vagy az eddig nem játszható népcsoportok egyik jelenhet meg egy jellegzetes lorddal (saját küldetéssorozattal természetesen), teljesen kidolgozott hadseregek, hősök, saját jellemző épületekkel, szóval teljesen kidolgozott népekről beszélhetünk a leírás alapján.
    -Lehetnek kampányok is, melyek 1-1 népre vonatkozóan lesznek felépítve. Természetesen ezek a Warhammer lore-hoz hűen valami nagyobb eseményhez lesznek kötve, vagy azt fogják végigkövetni.

A leírás végén közlik, hogy konkrét terveik vannak a népekkel és a játék felépítésével kapcsolatban dlc szempontból....Valamint megjelenése előtt minden packról lesznek konkrét infók, hogy tudják a vevők mire számítsanak.

Szummázva én is úgy értelmezem ahogy te is: 3 teljesértékű önállóan futtatható játék jön, köztük pedig dlc-k áradata mindenféle formában.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.15. 10:34:17
  • Prof William
    Ő Archaon the Everchose, vagy más néven a The Lorf of the End Times.

A valaha volt legnagyobb káosz bajnok.

Lentebb írtam róla de inkább berakom ide is...

Hithű Sigmar paplovagként kezdte az életét, majd a káosz felé fordult. Kb 100 éven át kószált a Káosz Pusztákon, hogy összeszedje a Káosz 7 Kincsét.

És végül mind a 4 káosz isten a pártfogásába vette. Ez amúgy ritka , egy Chosent - még ha bajnok is - csak egy istenség pártfogol.

Ezt követően a valaha volt legnagyobb káosz sereggel elkezdte az a kedves kis eseményt, amit jelenleg mint a "The End Times" (Végidők) ismeretesek.
  • Lacc 88
    Én nem ismerem annyira a karaktereket. Ki ez az arc?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Reménykedtem, hogy Gotrek és Felix fog feltűnni. Bár erre nem sok esélyt látok.
  • Prof William
    Új videó ami bemutatja az Old World -ot.

És végén egy kedves ismerős is feltűnik. :) Legalábbis a Warhammer ismerőinek. :)

• ricsei50
    Van egy kis fejlemény. :)

http://wiki.totalwar.com/w/Total_War:_WARHAMMER_Future_Content_Blog

De vmit nem igazán értek.
    Ugye azt tudatta az emberekkel a TW, hogy a warhammer 3 részben jelenik meg.
    Na most ezt szerintetek hogy értsük?
    Úgy mint pl a StarCraft 2 esetében, hogy 3 teljes értékű játék jelenik meg (csak köztük jelennek meg DLC/free-LC-k, vagy úgy, hogy a másik két játék DLC-ként jelenik csak meg? (mint pl a rome 2 esetében a wrath of sparta?)
    Nem nagyon értem már a dolgokat :D
  • Prof William
    Köszönöm a gyors választ.

Akkor dobozost választom. Jól mutat majd a polcon, viszont elektronikusan is hozzáférhető lesz.
  • Darkman86
    Igen! :)
  • Prof William
    Köszönöm. Vajon a dobozost is lehet regisztrálni a Steamre?