1997
-
Daermon #1957 Az első két rész csak akkor kell, ha azokkal a népekkel is akarsz játszani. Szóval kell, mert akarsz majd azokkal is :D
Én várom, mert meg van a teljes trilógia, minden DLC-vel. -
Madi92 #1956 Ezt mondom én is, hogy 90% hogy kelleni fog az 1. meg 2. rész.
Amúgy ha googléba beírjátok, hogy "total war warhammer steam key" legálisan lehet venni töredékéért játékot. (minden game-et így veszek majdnem, szóval biztonságos, nem kell parázni pl:G2A)
Mert azért az kemény, hogy az 1. rész még mindig 60ajró a steamen. -
Although_ #1955 Oké megvártam a 75% leárazást. Azért itt se hülyék vannak. :) -
Although_ #1954 Erre nem vennék mérget nem hülyék. Nekem is meg kellett vennem az első részt. Ezek tényleg vérprofik. -
Although_ #1953 Majd meséljetek. Megveszem ahogy megjelenik. Valóban ahogy Dae mondja a tengeri csaták. Hihetetlen a CA mennyire lustán építi fel a végéig. Persze értem én. :) Keresni kell drágák a jó programozók :) Meg kell fizetni. És valamiért ettől a bandától nem sajnálom.
És nem akármilyen moddereik vannak. Nagyon durvák. Lelkes kis rajongók. Nem annak tűnnek mint a "tabletoppos". Mindig szerényen közli mi javít. Már nem az én világom :D -
#1952 Köszi, várok vele akkor. -
Madi92 #1951 90% hogy kell majd az első meg második rész is. De addig ne vedd meg míg meg nem jelenik, vagy infót dobnak róla, mivel arra is van esély, hogy ha csak a 3. rész van meg, akkor is tudsz játszani az IE-vel. -
#1950 Elég lesz az Immortal empires-hez a TW III-at birtokolni vagy más is kell majd hozzá? -
Daermon #1949 Immortal móddal már bőven jó lesz.
Nekem már csak a lejátszható tengeri csaták hiányoznak. -
Although_ #1948 Telhetetlen vagy :) -
Kancsalborz #1947 Na. Már csak alig egy-két év, és tartalmi/játékélmény szinten is utoléri a TWW II-őt. Addigra lesznek is hozzá faszán "csiszolt" mod-ok is, kiadják az utolsó 2346-ik DLC-t is hozzá, ugyhogy megveszem és játszok vele...XD -
Although_ #1946 Immortal Empires map -
Although_ #1945 Most nézem augusztusban jön az immortal empires. -
Daermon #1944 Nagyon jó kis patch jött!
-
Kotomicuki #1943 Figyelmetlen voltam és nem néztem meg az epic-en, hogy további tartalmak is ingyenesek, nem csak az alapjáték! -
#1942 Ingyenesek a DLC-k? Nem hinném.. van pár ami igen de a legtöbb nem az. Ugyan azok ingyenesek az Epicen is amik Steamen. -
Darun #1941 Akinek esetleg régóta van Humbli előfizetése, az alapjáték 2017 márciusban volt a havi bundliban. -
Kotomicuki #1940 A steam-en meg a kiegészítői ingyenesek.
Össze lehet őket fésülni vhogy? -
#1939 Ingyenes lett az első rész az EPIC-en. -
Daermon #1938 Na a Prológus után sikerült még belevernem 18-19 órát és befejezni az első rendesen kampányt, Daemon Prince-el, ami egy igen jó frakció lett (Khornet favorizáltam vele).
Ez a portálozás viszont egy idő után inkább zavaró volt, de érdekes mechanika, ahogy 4 kis káosz birodalom is jópofa. A végső ütközet pedig megint jó volt.
Amúgy igy is elég nagy a térkép szerencsére, amig nincs ME.
Most Kislev kampány lesz Katarinaval. -
Daermon #1937 A kínai lepontozás az vicc kategória.
Prólogus letudva, jó volt. Eddig kb 5 óra után nagyon király a játék, egyszerűen, amint benne lesz a Mortal Empire, akkor ez messze az eddigi legjobb TW lesz. -
Kancsalborz #1936 Szerintem meg ez egy a ritka és érett vásárlói reakciók egyike a mai gamervilágban.
Nem a játék minőségével volt bajuk, hanem az agyatlan reklámmal. Szerintem teljesen jogos a sérelmük, az értékeléseik pedig nyílván javulni fognak, amikor a cég is odafigyel a kirakott tartalmakra. -
#1935 Szóval néhány idióta spoilerezett a játékkal kapcsolatban, mire a többi idióta lepontozta magát a játékot. Nem azért, mert az elspoilerezett tartalom rossz lett volna, pusztán a tényért, hogy az először említett idióták spoilereztek. Ez tök logikus, ér érett gondolkodásra vall :D:D -
Daermon #1934 Ezért a sok negativ kinai pontozás -
JonasSandor #1933 Hát nem egy 1030-al kell tolni az tuti. -
zerwaz #1932 Nem engedi az elérési utat a per jelek miatt rendesen beírni, de gondolom ki tudod bogozni. :D -
Vorrhess #1931 Na ezt megpróbálom köszi szépen.:) -
zerwaz #1930 Ezt redditen találtam erre a hibára. A srácnak megoldotta.
You can manually edit the preferences script to set the default language. This is located here:
%appdata% the creative assembly warhammer3 gdk scripts preferences.script.txt
You will need to update the following text:
language_text ""; # language_text <language-code>, Language used for text (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #
language_audio ""; # language_audio <language-code>, Language used for audio (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #
…to the following:
language_text "en"; # language_text <language-code>, Language used for text (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #
language_audio "en"; # language_audio <language-code>, Language used for audio (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #
This will update the text and audio of the game to English so you can navigate the game on launch.
Úgy néz ki csak a game passosokat sújtja, de tud róla a ca és dolgoznak rajta. -
Vorrhess #1929 Én Gamepassban tolom. Illetve csak tolnám.. Semmilyen felirat nincs a menüben.. Illetve semmi betű :D Azt se tudom ,hogy mire kattintok. Komoly :D -
zerwaz #1928 Még decemberből maradt egy ingyenes game passom, szerencsére nem lőttem el, így adhatok neki egy próbát és ha tetszik megveszem.
Amúgy steamen a kínaiak húzzák le a játékot direkt, mert nem tetszik nekik valami ca-s dolog. Pontosan nem tudom mi bajuk van. Amúgy ahogy olvastam vannak akiknek semmi baja és van akiknél meg alacsony az fps szám és kifagy. Lassan kiderül én melyik tábort erősítem. -
fluency #1927 Nem. Ma jelent meg. Gamepass-ban már bent van.
Úgy tűnik ez is egy olyan 60 eurós játék, ami bugos és optimalizálatlan. Többen is azt írják, hogy maga a játék jó, de érdemes a vásárlással várni.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2022.02.17. 15:53:43 -
Daermon #1926 Ma. -
#1925 Nem holnap jelenik meg? -
JonasSandor #1924 Nagyon szar értékelése van steamen. -
robicarlos6 #1923 Total War: Warhammer III - démonherceg születik
-
robicarlos6 #1922 Gépigényt kapott a Total War: Warhammer III
Minimum:
Processzor: Intel i3/Ryzen 3-sorozat
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 900/AMD RX 400-sorozat vagy Intel Iris Xe Graphics
DirectX: Version 11
Tárhely: 120 GB
Megjegyzés: Ha integrált videokártyát használsz, akkor 8GB memóriára lesz szükséged
Ajánlott:
Processzor: Intel i5/Ryzen 5-sorozat
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti/AMD RX 5600-XT
DirectX: Version 11
Tárhely: 120 GB
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.20. 11:25:59 -
Daermon #1921 Meglehetősen jónak ígérkezik, csak már lenne itt! :D -
robicarlos6 #1920 Total War: Warhammer III próbakör (Gamekapocs) -
Kancsalborz #1919 Szép is, jó is, de én májd várok vele 1,5-2-évet mikorra megjelenik hozzá a "szokásos" négyezerhatszázhuszonnyolcs fizetős DLC, és egyben meg lehet venni. ;-)
Épp tegnapelőtt alkottam meg a játekban sok hónapnyi munka után a saját ideális TWWII-met,
Saját+mühelyes átszerkesztett Mod-okból: Egységek,fajok,lordok,térkép, eventek, fauna, végjáték, diplomácia, kereskedelem, szinte mindenbe belenyúltam, meg hetekig teszteltem,
most nagyon bejön. :)
Rohadt nehéz is kett, vissza kelkett mennem "normal"-ra, ki kell tapasztalnom újra a legendary-t...
Ez a saját "pack" + random startpos Mod - ami szerintem az egyik legtrollabb és egyben legszórakoztatóbb mod amit ehhez a jatékhoz kitaláltak, addig a kb 1-2-évig el is szórakoztat a II-vel megint...XD
És pluszban addigra a 3 is tele lesz jobnál jobb modokkal.
Egyébkent meg Kislev ? Ogre kingdoms ?
Mintha a készítők is a modderektől szereznék a legjobb ötleteiket...XD
-
robicarlos6 #1918 Total War: Warhammer III - éljenek a káoszistenek!