Total War: Warhammer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na. Már csak alig egy-két év, és tartalmi/játékélmény szinten is utoléri a TWW II-őt. Addigra lesznek is hozzá faszán "csiszolt" mod-ok is, kiadják az utolsó 2346-ik DLC-t is hozzá, ugyhogy megveszem és játszok vele...XD
Most nézem augusztusban jön az immortal empires.
Nagyon jó kis patch jött!
https://youtu.be/IODeKAX60Bk
Figyelmetlen voltam és nem néztem meg az epic-en, hogy további tartalmak is ingyenesek, nem csak az alapjáték! <#worship>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

MarkBlade
Ingyenesek a DLC-k? Nem hinném.. van pár ami igen de a legtöbb nem az. Ugyan azok ingyenesek az Epicen is amik Steamen.
Akinek esetleg régóta van Humbli előfizetése, az alapjáték 2017 márciusban volt a havi bundliban.
A steam-en meg a kiegészítői ingyenesek.
Össze lehet őket fésülni vhogy?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

MarkBlade
Ingyenes lett az első rész az EPIC-en.
Na a Prológus után sikerült még belevernem 18-19 órát és befejezni az első rendesen kampányt, Daemon Prince-el, ami egy igen jó frakció lett (Khornet favorizáltam vele).
Ez a portálozás viszont egy idő után inkább zavaró volt, de érdekes mechanika, ahogy 4 kis káosz birodalom is jópofa. A végső ütközet pedig megint jó volt.
Amúgy igy is elég nagy a térkép szerencsére, amig nincs ME.
Most Kislev kampány lesz Katarinaval.
A kínai lepontozás az vicc kategória.
Prólogus letudva, jó volt. Eddig kb 5 óra után nagyon király a játék, egyszerűen, amint benne lesz a Mortal Empire, akkor ez messze az eddigi legjobb TW lesz.
Szerintem meg ez egy a ritka és érett vásárlói reakciók egyike a mai gamervilágban.

Nem a játék minőségével volt bajuk, hanem az agyatlan reklámmal. Szerintem teljesen jogos a sérelmük, az értékeléseik pedig nyílván javulni fognak, amikor a cég is odafigyel a kirakott tartalmakra.
Voltan
Szóval néhány idióta spoilerezett a játékkal kapcsolatban, mire a többi idióta lepontozta magát a játékot. Nem azért, mert az elspoilerezett tartalom rossz lett volna, pusztán a tényért, hogy az először említett idióták spoilereztek. Ez tök logikus, ér érett gondolkodásra vall :D:D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hát nem egy 1030-al kell tolni az tuti.
Nem engedi az elérési utat a per jelek miatt rendesen beírni, de gondolom ki tudod bogozni. :D
Na ezt megpróbálom köszi szépen.:)

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Ezt redditen találtam erre a hibára. A srácnak megoldotta.

You can manually edit the preferences script to set the default language. This is located here:

%appdata% the creative assembly warhammer3 gdk scripts preferences.script.txt

You will need to update the following text:

language_text ""; # language_text <language-code>, Language used for text (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #

language_audio ""; # language_audio <language-code>, Language used for audio (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #

…to the following:

language_text "en"; # language_text <language-code>, Language used for text (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #

language_audio "en"; # language_audio <language-code>, Language used for audio (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #

This will update the text and audio of the game to English so you can navigate the game on launch.

Úgy néz ki csak a game passosokat sújtja, de tud róla a ca és dolgoznak rajta.
Én Gamepassban tolom. Illetve csak tolnám.. Semmilyen felirat nincs a menüben.. Illetve semmi betű :D Azt se tudom ,hogy mire kattintok. Komoly :D

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Még decemberből maradt egy ingyenes game passom, szerencsére nem lőttem el, így adhatok neki egy próbát és ha tetszik megveszem.
Amúgy steamen a kínaiak húzzák le a játékot direkt, mert nem tetszik nekik valami ca-s dolog. Pontosan nem tudom mi bajuk van. Amúgy ahogy olvastam vannak akiknek semmi baja és van akiknél meg alacsony az fps szám és kifagy. Lassan kiderül én melyik tábort erősítem.
Nem. Ma jelent meg. Gamepass-ban már bent van.
Úgy tűnik ez is egy olyan 60 eurós játék, ami bugos és optimalizálatlan. Többen is azt írják, hogy maga a játék jó, de érdemes a vásárlással várni.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2022.02.17. 15:53:43
Ma.
MarkBlade
Nem holnap jelenik meg?
Nagyon szar értékelése van steamen.
Total War: Warhammer III - démonherceg születik

//www.youtube.com/embed/ijPptriPR4o
Gépigényt kapott a Total War: Warhammer III

Minimum:

Processzor: Intel i3/Ryzen 3-sorozat
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 900/AMD RX 400-sorozat vagy Intel Iris Xe Graphics
DirectX: Version 11
Tárhely: 120 GB
Megjegyzés: Ha integrált videokártyát használsz, akkor 8GB memóriára lesz szükséged

Ajánlott:

Processzor: Intel i5/Ryzen 5-sorozat
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti/AMD RX 5600-XT
DirectX: Version 11
Tárhely: 120 GB

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.20. 11:25:59
Meglehetősen jónak ígérkezik, csak már lenne itt! :D
Szép is, jó is, de én májd várok vele 1,5-2-évet mikorra megjelenik hozzá a "szokásos" négyezerhatszázhuszonnyolcs fizetős DLC, és egyben meg lehet venni. ;-)

Épp tegnapelőtt alkottam meg a játekban sok hónapnyi munka után a saját ideális TWWII-met,
Saját+mühelyes átszerkesztett Mod-okból: Egységek,fajok,lordok,térkép, eventek, fauna, végjáték, diplomácia, kereskedelem, szinte mindenbe belenyúltam, meg hetekig teszteltem,
most nagyon bejön. :)
Rohadt nehéz is kett, vissza kelkett mennem "normal"-ra, ki kell tapasztalnom újra a legendary-t...

Ez a saját "pack" + random startpos Mod - ami szerintem az egyik legtrollabb és egyben legszórakoztatóbb mod amit ehhez a jatékhoz kitaláltak, addig a kb 1-2-évig el is szórakoztat a II-vel megint...XD

És pluszban addigra a 3 is tele lesz jobnál jobb modokkal.

Egyébkent meg Kislev ? Ogre kingdoms ?
Mintha a készítők is a modderektől szereznék a legjobb ötleteiket...XD

Total War: Warhammer III - éljenek a káoszistenek!

//www.youtube.com/embed/gvdmE1Fcq3I

//www.youtube.com/embed/YQKwKsIb39U
Nagyon várom már. Meg van mind a 2 rész és az összes dlc. Komplett kis játék lesz igy a 3-mal :D
Mesésen fest a Total War: Warhammer III térképe

//www.youtube.com/embed/WvkjtbJjwac
Messze még a február... :D
Total War: Warhammer III - íme, Nurgle serege

//www.youtube.com/embed/oGf5q_4Jxhs
MarkBlade
Akkor lehet jön a többi warhammer játék is..
Most jelent meg a game pass kínálatában..azért egy ilyen játék felvétele nagy dobás a Microsoft részéröl.
Végre már! Bár nem örülök, hogy nem január :D
Februárom: TW Warhammer 3, Elden Ring, és King Arthur: Knight's Tale :D
Total War: Warhammer III - íme, Tzeentch serege

//www.youtube.com/embed/52zuk_GcGUI
MarkBlade
odabaxos.. <#eljen>
https://youtu.be/033FWxL22A0
Valószínű együtt dolgoztak rajta. A GW ki is adja majd a Cathayt (és ki is dolgozza) a tabletopban. Elvileg a HW III-ban fogjuk előbb őket látni. Gyakorlatilag egy promó is egyben.

MarkBlade
Szerintem a lore miatt csak a GW dönthet erről. Ők eléggé fogják a gyeplőt.
A halasztás kár, de legalább most már kapunk új bemutatót ráadásul Cathayról. Pont kezdtem már hiányolni a frakció és egység bemutatókat. Mondjuk Cathay érdekes lesz mert a WH loreban pár oldalon kívül nincs róluk semmi. Egységek meg főleg nem.

Vajon a készítők nulláról kidolgozták, milyen egységek legyenek a seregben, vagy a GW azért adott iránymutatást?
Persze, azért a fantasy környezet nagyon erősen megdobta a TW élményt.
Terawatt
Pont ma beszéltük haverral, hogy volt egy leak most a geforce now miatt és ott TW9-ként hivatkoztak valamire. Remény hal meg utoljára, de azért a warhammer elég magasra rakta a lécet és a sok fantasy egység után fura lesz vissza menni a "kis reskinnelt humanoidokhoz":D

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Egy jó Medieval 3-ban a Hunyadiakat vezetve leigázni midnent :D
MarkBlade
Atyaég lassan mekkora térképpel játszhatunk majd. Jó lenne mondjuk a középkorban is egy ilyen.
Total War: Warhammer III - bemutatkozik Kislev

//www.youtube.com/embed/Bxe4C2kX_mU