1997
1644257819.png

• Daermon
    Az első két rész csak akkor kell, ha azokkal a népekkel is akarsz játszani. Szóval kell, mert akarsz majd azokkal is :D
    Én várom, mert meg van a teljes trilógia, minden DLC-vel.
  • Madi92
    Ezt mondom én is, hogy 90% hogy kelleni fog az 1. meg 2. rész.

Amúgy ha googléba beírjátok, hogy "total war warhammer steam key" legálisan lehet venni töredékéért játékot. (minden game-et így veszek majdnem, szóval biztonságos, nem kell parázni pl:G2A)
    Mert azért az kemény, hogy az 1. rész még mindig 60ajró a steamen.
  • Although_
    Oké megvártam a 75% leárazást. Azért itt se hülyék vannak. :)
  • Although_
    Erre nem vennék mérget nem hülyék. Nekem is meg kellett vennem az első részt. Ezek tényleg vérprofik.
  • Although_
    Majd meséljetek. Megveszem ahogy megjelenik. Valóban ahogy Dae mondja a tengeri csaták. Hihetetlen a CA mennyire lustán építi fel a végéig. Persze értem én. :) Keresni kell drágák a jó programozók :) Meg kell fizetni. És valamiért ettől a bandától nem sajnálom.
    És nem akármilyen moddereik vannak. Nagyon durvák. Lelkes kis rajongók. Nem annak tűnnek mint a "tabletoppos". Mindig szerényen közli mi javít. Már nem az én világom :D
  • FrezeR
    Köszi, várok vele akkor.
  • Madi92
    90% hogy kell majd az első meg második rész is. De addig ne vedd meg míg meg nem jelenik, vagy infót dobnak róla, mivel arra is van esély, hogy ha csak a 3. rész van meg, akkor is tudsz játszani az IE-vel.
  • FrezeR
    Elég lesz az Immortal empires-hez a TW III-at birtokolni vagy más is kell majd hozzá?
  • Daermon
    Immortal móddal már bőven jó lesz.
    Nekem már csak a lejátszható tengeri csaták hiányoznak.
  • Although_
    Telhetetlen vagy :)
  • Kancsalborz
    Na. Már csak alig egy-két év, és tartalmi/játékélmény szinten is utoléri a TWW II-őt. Addigra lesznek is hozzá faszán "csiszolt" mod-ok is, kiadják az utolsó 2346-ik DLC-t is hozzá, ugyhogy megveszem és játszok vele...XD
  • Although_
    Immortal Empires map
  • Although_
    Most nézem augusztusban jön az immortal empires.
  • Daermon
    Nagyon jó kis patch jött!
  • Kotomicuki
    Figyelmetlen voltam és nem néztem meg az epic-en, hogy további tartalmak is ingyenesek, nem csak az alapjáték!
  • MarkBlade
    Ingyenesek a DLC-k? Nem hinném.. van pár ami igen de a legtöbb nem az. Ugyan azok ingyenesek az Epicen is amik Steamen.
  • Darun
    Akinek esetleg régóta van Humbli előfizetése, az alapjáték 2017 márciusban volt a havi bundliban.
  • Kotomicuki
    A steam-en meg a kiegészítői ingyenesek.
    Össze lehet őket fésülni vhogy?
  • MarkBlade
    Ingyenes lett az első rész az EPIC-en.
  • Daermon
    Na a Prológus után sikerült még belevernem 18-19 órát és befejezni az első rendesen kampányt, Daemon Prince-el, ami egy igen jó frakció lett (Khornet favorizáltam vele).
    Ez a portálozás viszont egy idő után inkább zavaró volt, de érdekes mechanika, ahogy 4 kis káosz birodalom is jópofa. A végső ütközet pedig megint jó volt.
    Amúgy igy is elég nagy a térkép szerencsére, amig nincs ME.
    Most Kislev kampány lesz Katarinaval.
  • Daermon
    A kínai lepontozás az vicc kategória.
    Prólogus letudva, jó volt. Eddig kb 5 óra után nagyon király a játék, egyszerűen, amint benne lesz a Mortal Empire, akkor ez messze az eddigi legjobb TW lesz.
  • Kancsalborz
    Szerintem meg ez egy a ritka és érett vásárlói reakciók egyike a mai gamervilágban.

Nem a játék minőségével volt bajuk, hanem az agyatlan reklámmal. Szerintem teljesen jogos a sérelmük, az értékeléseik pedig nyílván javulni fognak, amikor a cég is odafigyel a kirakott tartalmakra.
  • Voltan
    Szóval néhány idióta spoilerezett a játékkal kapcsolatban, mire a többi idióta lepontozta magát a játékot. Nem azért, mert az elspoilerezett tartalom rossz lett volna, pusztán a tényért, hogy az először említett idióták spoilereztek. Ez tök logikus, ér érett gondolkodásra vall :D:D
  • Daermon
    Ezért a sok negativ kinai pontozás
  • JonasSandor
    Hát nem egy 1030-al kell tolni az tuti.
  • zerwaz
    Nem engedi az elérési utat a per jelek miatt rendesen beírni, de gondolom ki tudod bogozni. :D
  • Vorrhess
    Na ezt megpróbálom köszi szépen.:)
  • zerwaz
    Ezt redditen találtam erre a hibára. A srácnak megoldotta.

You can manually edit the preferences script to set the default language. This is located here:

%appdata% the creative assembly warhammer3 gdk scripts preferences.script.txt

You will need to update the following text:

language_text ""; # language_text <language-code>, Language used for text (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #

language_audio ""; # language_audio <language-code>, Language used for audio (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #

…to the following:

language_text "en"; # language_text <language-code>, Language used for text (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #

language_audio "en"; # language_audio <language-code>, Language used for audio (eg. en, de, cn). To use default language leave blank. #

This will update the text and audio of the game to English so you can navigate the game on launch.

Úgy néz ki csak a game passosokat sújtja, de tud róla a ca és dolgoznak rajta.
  • Vorrhess
    Én Gamepassban tolom. Illetve csak tolnám.. Semmilyen felirat nincs a menüben.. Illetve semmi betű :D Azt se tudom ,hogy mire kattintok. Komoly :D
  • zerwaz
    Még decemberből maradt egy ingyenes game passom, szerencsére nem lőttem el, így adhatok neki egy próbát és ha tetszik megveszem.
    Amúgy steamen a kínaiak húzzák le a játékot direkt, mert nem tetszik nekik valami ca-s dolog. Pontosan nem tudom mi bajuk van. Amúgy ahogy olvastam vannak akiknek semmi baja és van akiknél meg alacsony az fps szám és kifagy. Lassan kiderül én melyik tábort erősítem.
  • fluency
    Nem. Ma jelent meg. Gamepass-ban már bent van.
    Úgy tűnik ez is egy olyan 60 eurós játék, ami bugos és optimalizálatlan. Többen is azt írják, hogy maga a játék jó, de érdemes a vásárlással várni.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2022.02.17. 15:53:43
  • Daermon
    Ma.
  • MarkBlade
    Nem holnap jelenik meg?
  • JonasSandor
    Nagyon szar értékelése van steamen.
  • robicarlos6
    Total War: Warhammer III - démonherceg születik

• robicarlos6
    Gépigényt kapott a Total War: Warhammer III

Minimum:

Processzor: Intel i3/Ryzen 3-sorozat
    Memória: 6 GB RAM
    Videokártya: Nvidia GTX 900/AMD RX 400-sorozat vagy Intel Iris Xe Graphics
    DirectX: Version 11
    Tárhely: 120 GB
    Megjegyzés: Ha integrált videokártyát használsz, akkor 8GB memóriára lesz szükséged

Ajánlott:

Processzor: Intel i5/Ryzen 5-sorozat
    Memória: 8 GB RAM
    Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti/AMD RX 5600-XT
    DirectX: Version 11
    Tárhely: 120 GB

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.20. 11:25:59
  • Daermon
    Meglehetősen jónak ígérkezik, csak már lenne itt! :D
  • robicarlos6
    Total War: Warhammer III próbakör (Gamekapocs)
  • Kancsalborz
    Szép is, jó is, de én májd várok vele 1,5-2-évet mikorra megjelenik hozzá a "szokásos" négyezerhatszázhuszonnyolcs fizetős DLC, és egyben meg lehet venni. ;-)

Épp tegnapelőtt alkottam meg a játekban sok hónapnyi munka után a saját ideális TWWII-met,
    Saját+mühelyes átszerkesztett Mod-okból: Egységek,fajok,lordok,térkép, eventek, fauna, végjáték, diplomácia, kereskedelem, szinte mindenbe belenyúltam, meg hetekig teszteltem,
    most nagyon bejön. :)
    Rohadt nehéz is kett, vissza kelkett mennem "normal"-ra, ki kell tapasztalnom újra a legendary-t...

Ez a saját "pack" + random startpos Mod - ami szerintem az egyik legtrollabb és egyben legszórakoztatóbb mod amit ehhez a jatékhoz kitaláltak, addig a kb 1-2-évig el is szórakoztat a II-vel megint...XD

És pluszban addigra a 3 is tele lesz jobnál jobb modokkal.

Egyébkent meg Kislev ? Ogre kingdoms ?
    Mintha a készítők is a modderektől szereznék a legjobb ötleteiket...XD

• robicarlos6
    Total War: Warhammer III - éljenek a káoszistenek!