1854
10632911461528008267.png

 • Daermon
  #1854
  Nyomtam egy ME-t Vampire Coasttal (Luthor Harkon), hát nagyon buli kis frakció. Bánom, hogy nem elöbb próbáltam ki őket :)
 • Daermon
  #1853
  Steamen játékos csúcsot döntött a Warhammer 2
 • silverchain
  #1852
  Elkövettem azt a hibát, hogy másfél éve kipróbáltam én is az SFO-t, azóta nem tudok nélküle játszani, vanillához képest sokkal többet ad (gondolkodni kell, milyen épületet hova húzol fel, változatosabb late-game seregek az AI-nak, auto-battle -nak nagyobb szórást ad, t5 egység cap (pl. empirevel nem lehet 10-20 gőztankot spam-elni, hacsak nincs rengeteg t5 ágyúgyárad, több hp az egységeknek, így tovább tart egy csata, megéri flank-elni, stb.).

  Általánosan nehezebbé teszi a játékot úgy, hogy nem ad az AI -nak cheat-et és bónuszokat. Skaven kaja rendszerét átdolgozta értelmesre, Káoszt átdolgozta, Wood elf amber rendszer átdolgozta, stb.

  Le lehet tölteni hozzá az SFO easy modot, az csökkenti a játékos sereg upkeep-et 25 %-al (de így is magasabb lesz t5 egységeknél, mint vanillában)

  Most nem tudok játszani, mert a frissítés elavulttá tette a modot:)
  Utoljára szerkesztette: silverchain, 2020.05.25. 09:47:08
 • Lacc 88
  #1851
  Mi ebben a cheat? Max a dupla skill pont tűnhet annak. Legtöbb Mod ami nem textúra abban segít, hogy haladjak. Rengeteg Legendary Lord van és mindegyik sztorija meg küldetése érdekel. Mindent elolvasok amit feldob a játék. Már előrébb vagyok időben ha többet tudok lépni, gyorsabban gyógyulnak az embereim, szövetségesek nem töketlenek, hanem érnek is valamit amikor kell. Némelyik Mod abban segít, hogy több erőforrásom legyen a több frontos háborúhoz és ne egy sereggel baszakodjak miközben ezer felé kellene menni. Ha több időm lenne játszani és a töltési idő se venné el a játékra szánt időm jelentős részét, akkor nyilván néhányat nem használnék. De egyiket sem érzem annyira durvának, hogy csalásnak nevezném, miért venném el magamtól a játék örömét. Bőven megvan a kihívás így is.


 • Daermon
  #1850
  De ennek a nagy része kvázi “cheat” :D Nem túl egyszerű így?
 • Malarki
  #1849
  Hát akkor én vagyok az ellenpélda, kb 5 modot ha használok, azok is csak kisebb grafikai változtatások. Fog remover, Better camera, Clear skies meg 1-2 egység textúra mod ahhoz a frakcióhoz akivel éppen játszom. Az SFO-t próbáltam de nem jött be, annak meg hogy teletömködni milyen cheater modokal a játékot mi értelme van nem értem, ennyi erővel játszhatnék very easyn is, ugyan ott lennék.
 • Lacc 88
  #1848
  Neveket így hirtelen nem tudom, de leírom a jobbakat, amiket szeretek. Ha érdekelne a MOD konkrét neve is szívesen megírom majd.

  - Gotrek és Félix a játék elejétől elérhetővé válik Heroként. Ezt akkor kikapcsolom, amikor pl vámpír, káosz vagy hasonló kampányt indítok.
  - Lords Of Change elérhetővée válik káosz kampányban, miután legyőzted
  - szintenként 2 skill pont, 1 szerintem lófasz
  - grafikai modok, pl. átdolgozott kinézet minden egységhez, változatos időjárás, szebb vizek, puskafüst, harci dalokat énekelnek, kidolgozottabb épületek, szebb zászlók
  - gyorsabb research
  - saját területen belül több lépés
  - gyorsabb sérült egység feltöltés
  - bizonyos távolságon belül baráti egységeket magamhoz rendelhetem ha csatára kerül a sor
  - pénzért lázadást szíthatok más frakciók területein. Hasznos ha gyengíteni akarom őket vagy baráti frakció egyik területét meg akarom szerezni háború nélkül. Van egy terület csere mod is erre de nekem az ütközött valamivel így nem tudtam kipróbálni
  - frakciók háborúja esetén ha nem akarok én is csatlakozni nem bomlik fel a szövetségem. Baromi bosszantó volt, amikor egy agyatlan szövetségesem minden ok nélkül háborút indított egy másik ellen és vagy csatlakoztam vagy baszhattam a szövetségünket.
  - kényszerített konföderáció. Ezt azért szeretem, mert ha lenyomok egy frakciót, akkor magamba olvaszthatom és a legendary lordok is az enyémek lehetnek.
  - bárki vazallussom lehet. Pár napja tapasztaltam, hogy pl Ulthuan mindig kurva erős játékban baromi sok sereggel. A Birodalommal voltam és eléggé megerősödtem. Gond nélkül elfogadták a vazallussá válást és elég szépen tejelnek.
  - Elhalt népeket éleszthetek fel.
  - Wood elf kampányban nem kell ambert fizetni egységekért. Kibaszottul szar ez az Amber rendszer, alig kapni és minden szarért azt kér a kampány.
  - Felbérelhető zsoldos egységek
  - Időnként megjelenő kisebb káosz, bestia, ork egységek erre-arra

  Nagyából ennyi. Ez így jelenleg kb 45 MOD :D Több olyan van, ami nem lét kérdés csak jobb tőle a játék. De sok olyan is akad, ami nélkül már el sem kezdem annyira sokat tesz hozzá és nem egy kínszenvedés az egész kampány, hanem jobban lehet élvezni.


  Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2020.05.23. 10:54:23
 • Madi92
  #1847
  Szintén zenész, én sem tudnék már modok nélkül játszani. Elhiszem, hogy a vanila is jó, de miután kipróbáltam pl az SFO-t, nincs az az isten, hogy anélkül elindítsam a játékot.

  30 modot használok, többnyire SFO köré építve.
  Leírok párat, ami még fontos nekem.

  Mixu legendary lords (ebből van kb 4-5 külön submod)
  GCCM
  No confederation
  Gates of Chaos
  New lorefriendly climates
  Region Trading!!!!!
  Old world rites
 • MarkBlade
  #1846
  Milyen modokat használsz? Lehet kipróbálnék én is párat..
 • Daermon
  #1845
  Én sose használtam modot :D
 • Lacc 88
  #1844
  Sajna nekem annyi Mod van letöltve el sem indul a játék :( Pár napot várnom kell, hogy frissítsék őket. Nélkülük már el sem tudom képzelni a kampányokat.
 • Malarki
  #1843
  Én Grommal kezdtem ME-ben de elég szívás mert egész Bretonnia unpleasent climate(narancssárga). Hagytam is a francba, inkább átmentem Grimgorra. Ez már sokkal jobban néz ki, a konfederáció nagyon baba, a scrap is jó, az új techtree hatalmas fejlődés, már van replenishment is, normális magic lore is.
 • Daermon
  #1842
  Na Eltharionnal kezdtem is egy Vortex kampányt. Jók a bejött egységek, meg az torony építés is jó kis adalék. 85 kör és megjön Grom (ha gondolom addig le nem megyek leverni), kiváncsi leszek.
 • Daermon
  #1841
  Henry Cavillt is becsempészték az új DLC-be. :D
 • Daermon
  #1840
  Na nekem végem :D
 • Malarki
  #1839
  Érdekes lista, de hát ízlések és pofonok :D
  Nálam:
  1. Skaven(Ikit nyilván a legerősebb, de a többi 4-et is szeretem)
  2. Lizardmen(Mazda, Gor Rok, Krog Gar, a másik kettő felejtős)
  3. Empire(bármelyik lord)
  4. Dwarf(Grombi vagy Thorgrim)
 • Daermon
  #1838
  Amúgy kinek mi/ki a kedvencek?
  1. Norsca (Wulfrik the Wanderer)
  2. Vampire Court (Vlad von Carstein)
  3. High Elves (Tyrion)
  4. Empire (Karl Franz)
  5. Wood Elves (Orion)
 • MarkBlade
  #1837
  The Catchweb Spidershrine mount for the Goblin Great Shaman is the first Arachnarok mount for the Greenskins faction, exclusively for players with Total War Access. (Hey, that's you)

  Unleash this monstrosity in campaign and it will give you a cost reduction for spellcasting as well as reducing spell cooldowns. It will give the Goblin Great Shaman a decent buff but on the other hand it makes for a terrible dinner guest. (Don't worry, the mount will land better than the jokes)

  WHEN IS IT AVAILABLE?
  This item will appear in your Access dashboard on May 21st from 3 PM BST

  HOW TO CLAIM:
  1. Log in to Total War Access on the 21st of May at dashboard.totalwar.com
  2. Click on the icon for Catchweb Spidershrine (it will be the most recent item in your dashboard)
  3. Follow the steps to link your Steam account and claim the item for it to appear in your game
 • Lacc 88
  #1836
 • Daermon
  #1835
 • MarkBlade
  #1834
  Ezaz.. ez a Troy.. tök fölösleges.
 • Malarki
  #1833
  Azért három teljes értékű AAA játékot fejleszteni egyszerre kicsit nehéz lenne :D A Troy ilyen mellékág lesz ami kb senkit se érdekel majd, úgy mint a Thrones of Britannia. A következő teljes értékű, új TW szerintem még bőven odébb van, legalább 2-3 év, ha nem több.
 • MarkBlade
  #1832
  Ez a Troy-a is.. Mindenki a Medivalt várta erre újabb rész ami senkit nem mozgat meg.. :(
  Nem is értem miért nem csinálnak a Warhammer mintájára egy középkori stratégiát. több részben ami összefügg és a végén egybekapcsolódik. Japán - Ázsia - Európa - Amerika - Afrika és a végén nagy kampánytérkép..
 • Malarki
  #1831
  Tényleg, az is, el is feledkeztem róla. Ez így egyszerre azért lehet hogy sok lesz nekik :D
 • Daermon
  #1830
  + Plusz ott a Troy is, amit csinálnak. Szerintem jövő év közepe talán a WH3.
 • Malarki
  #1829
  Lesz harmadik rész, ez 100%, de még semmi info nincs róla. Elvileg még jön 1 DLC a 2-höz is, talán az után kapunk majd valamilyen hivatalos bejelentést. Nyilán most lassabban haladnak, mert a Three Kingdoms is kijött, azzal is foglalkoznak párhuzamosan.
 • Prof William
  #1828
  Van bármi hír a harmadik részről? Készítik egyáltalán vagy lassan elhalt az egész?

  Az 1-2 k9z9tt nem telt el olyan sok idő de a harmadik mér elég régóta várat magára.
 • mérlegjakab
  #1827
  Kb. egy éve volt ez az eset és ha jól emlékszem Chaos-al voltam. Az egykörös építést elkövető pedig vagy Breton vagy Empire. De mondom azóta csak hardon nyomom mert fel zaklatott az eset :D. A skaven kajából lvl 3-ra valóban tud, de ha az lett volna akkor nem írtam volna le , hisz mi értelme lett volna.
 • Lacc 88
  #1826
  Vagy Vampire frakció. Annyira imádom, hogy ha ki van fejlesztve, akkor ingyenes zombi és csonti hadseregem lehet amennyit csak akarok. Egy kör alatt fullos sereget lehet felállítani. Nem erősek ugyan, de sokszor életet mentettek. Kurva jó :D


  Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2020.04.24. 10:12:28
 • Madi92
  #1825
  Ilyeneket nem csal semmilyen nehézségen szerintem. Nem skaven volt? Bár nem játszottam még velük, de tudom, hogy kajából tudnak felhúzni egyből tier3as várost.
 • mérlegjakab
  #1824
  Gondolom very hard-on játszottál, mert ott szokott ily galád módon csalni a gép. :) Nekem a kedvencem az volt, mikor elfoglalta az egyik kis településem, ami nem volt fejlesztve különösebben. Következő körben neki megyek , hogy vissza foglaljam és beverjem a képét. Erre hirtelen egy lvl 3-as garrison és főépület fogad + a sereg.... Na ez volt az a pont amikor elhatároztam, jó, nem szívatom magam és azóta hardon játszom. Ott is ki lehet kapni, meg el lehet rontani. Viszont nem csal a gép, legalábbis ilyen negatív élményeim nincsenek.
 • Daermon
  #1823
  Na sebaj kibekkeltem, és az eltelt 20 körben sikerült confederalni a másik Norsca frakciót, úgyhogy Észak az enyém, így gazdaságilag is jobb. Már gyűröm befele őket :)
 • Daermon
  #1822
  Nem. Ez egy kis sziget, csak tengeren jöhetett volna, de az üres volt, 1 kör alatt nem átszelhető a táv, meg azt láttam volna már :)
 • ozbom
  #1821
  Nem lehet, hogy vitt egy másik sereget kicsit lemaradva? :D
 • Daermon
  #1820
  WH2-ben épp Norscaval nyomulok. Bretonnia ugye alapból háború, nem is tudok békét kötni velük, de nem is baj, elpüföljük egymást.
  Erre csalt egy olyat a gép, hogy nem hittem el. :D Van egy kisebb sziget a két nagy kontinens között, 1 provincia 1 nagy város, 2 kicsi. Itt a legkisebb várost elfoglalta 1 sereggel, nekem a garrison volt és egy feles sereg, így foglalt, de lerongyolódott, alig maradt egysége. Következő történt: ez a megmaradt sereg még átért hozzám, mert maradt lépése, raid. Ok. Csináltam a dolgom, kör végre, ö jön: és az új kis vársoba oda termett egy fullos sereg :D Hát úgy felkaptam a vizet, hogy ki is léptem, majd ma folytatom, de kurva anyját annak, aki ezt leprogramozta. Mert azt még lenyelem, hogy gazdaságban, auto-battleben csal a gép, de ez... :D
 • Malarki
  #1819
  De, ott is vannak Chaos Invasion eventek, nem is csak egy irányból jönnek. Viszont sajnos jelenleg olyan gyenge a Káosz mint frakció hogy általában semmi vizet nem zavarnak mert még Kislev is legyőzi őket egyedül...

  Mikor elkezdődnek a "nagy" káosz inváziók akkor kapsz +1 chaos corruptiont minden területre, de ez nem nagy dolog. Neked a vampire corruption simán lenyomja, max 10% környékére megy fel, ami semmit se jelent. Építs olyan épületeket amik nevelik a vámpír korrupciót és kész.
 • Bosco II
  #1818
  Sziasztok!

  Itt az egyben is elindult valami „rendezvény”, vagyis kettő, először bejelentették, hogy észak-keletről elindultak a chaos seregei. Egy el is érte a határomat, de hál Isten, először a közvetlen mellettem lévő városba kopogtattak be és nem hozzám, mert mikor megláttam a seregét… sokkot kaptam… Aztán rá pár körre, bejelentették, hogy dél-nyugatról elindultak az „orkok” seregei. Amúgy ami rossz hatással van a városaimra a területeimre, hogy ha a városban (bármelyikben) megnézem a chaos corruptiont, akkor az sajnos emelkedik folyamatosan. Ez valahogy visszafogható?
 • Prof William
  #1817
  Akkor Mortel Empiresnél nem kezd el a 100 kör környékén jönni Archaon?
 • Malarki
  #1816
  Bármilyen diplomácia kapcsolat megszakítása után 10 kört kell várnod hogy büntetlenül hadat üzenhess. Ha korábban akarod megtenni ezt akkor hadüzenet előtt figyelmeztet a játék hogy ez mivel jár és ki is írja hogy még hány kört kell várnod.

  A második részben két kampány van. Az egyik az Eye of the Vortex nevet viseli, ez egy tejesen új térkép, új népekkel és elég sztori vezérelt játékmenettel. Minden frakciónak van egy konkrét célkitűzése amit el kell érni és akkor victory.
  A másik kampány a Mortal Empires. Ez gyakorlatilag az első és a második rész térképe egybegyúrva egy hatalmas játéktérbe az összes játszható néppel. Ez a klasszikus TW csinálsz amit akarsz játékmenet.
 • Although
  #1815
  Ezt nem teljesen értem :)
  Most nem a 2-vel játszol.

  Van egy új kampány map új sztorival. Szerintem jó lett.
  És van a Mortal Empire kampány amin a két játék egy térképen zajlik, a végső győzelemért.
  Kicsit lehetne nagyobb is a térkép. De el lehet vele lenni.