1915
10632911461528008267.png

 • Daermon
  #1915
  Messze még a február... :D
 • robicarlos6
  #1914
  Total War: Warhammer III - íme, Nurgle serege

 • MarkBlade
  #1913
  Akkor lehet jön a többi warhammer játék is..
 • farferi
  #1912
  Most jelent meg a game pass kínálatában..azért egy ilyen játék felvétele nagy dobás a Microsoft részéröl.
 • Daermon
  #1911
  Végre már! Bár nem örülök, hogy nem január :D
  Februárom: TW Warhammer 3, Elden Ring, és King Arthur: Knight's Tale :D
 • robicarlos6
  #1910
  Ekkor jelenik meg a Total War: Warhammer III (2022. február 17)
 • robicarlos6
  #1909
  Total War: Warhammer III - íme, Tzeentch serege

 • MarkBlade
  #1908
  odabaxos..
 • Daermon
  #1907
 • wednes
  #1906
  Valószínű együtt dolgoztak rajta. A GW ki is adja majd a Cathayt (és ki is dolgozza) a tabletopban. Elvileg a HW III-ban fogjuk előbb őket látni. Gyakorlatilag egy promó is egyben.
 • MarkBlade
  #1905
  Szerintem a lore miatt csak a GW dönthet erről. Ők eléggé fogják a gyeplőt.
 • Prof William
  #1904
  A halasztás kár, de legalább most már kapunk új bemutatót ráadásul Cathayról. Pont kezdtem már hiányolni a frakció és egység bemutatókat. Mondjuk Cathay érdekes lesz mert a WH loreban pár oldalon kívül nincs róluk semmi. Egységek meg főleg nem.

  Vajon a készítők nulláról kidolgozták, milyen egységek legyenek a seregben, vagy a GW azért adott iránymutatást?
 • Daermon
  #1903
  Persze, azért a fantasy környezet nagyon erősen megdobta a TW élményt.
 • Terawatt
  #1902
  Pont ma beszéltük haverral, hogy volt egy leak most a geforce now miatt és ott TW9-ként hivatkoztak valamire. Remény hal meg utoljára, de azért a warhammer elég magasra rakta a lécet és a sok fantasy egység után fura lesz vissza menni a "kis reskinnelt humanoidokhoz":D
 • Daermon
  #1901
  Egy jó Medieval 3-ban a Hunyadiakat vezetve leigázni midnent :D
 • MarkBlade
  #1900
  Atyaég lassan mekkora térképpel játszhatunk majd. Jó lenne mondjuk a középkorban is egy ilyen.
 • Daermon
  #1899
  Megjelenés early 2022re halasztva. :( Holnap viszont Grand Cathay bemutató.
 • hunbalee
  #1898
  Total War: Warhammer III - bemutatkozik Kislev

 • Daermon
  #1897
  Érdekesség.
 • hunbalee
  #1896
  Total War: Warhammer III - medvék és démonok

 • Although_
  #1895
  Most a másik vége. Naggarond és az átkozottak elestek. A föld a patkányoké lett. Maradt Har Graf meg a déli légió.
  Majd megjelentek a fehér elfek a háború kiszélesedett. Miközben a Morathi légiói hősiesen küzdöttek most épp vele.
  A gyíkok is óriási tömegben de még a Holtak légiói útjukban. Fura volt nézni ahogy a high elf légiók szép lassan lépésről lépésre a mindig egyesülő patkányok ellen. Óriási seregeik vannak mindnek az ügynökök két elit meg az elitekkel megrakkot seregem kerülve csapdába kerüljek. Ez rengeteg visszatöltés. :) De sikerül. Nyomom a pénzt a megmaradt dark elf erőkbe.
  Megunhatatlan.
 • atibacsi1977
  #1894
  Sfo: Grimmhammer moddal...
 • atibacsi1977
  #1893
  Hali!
  Netes coop jatekban minden korvaltaskor attempt resync-et ad.
  Mi lehet a gond, sokat jatszottunk mar vele, eddig sosem csinalta max egyszer-egyszer.?
 • Although_
  #1892
  Borzasztó csalogató mikor kimerült futást csinálsz. És látja ott vagy. De ilyen a mesében van a Clan is látta akivel védelmi szövetségben vagyok ott voltam középen és oda küldte minden egységét elrejtőzve. Nagy harcos meg el akarta taposni a kifáradt seregem. Ami loholva ment vissza, megakadályozni a partraszállást. Ő gyorsabb volt de a kis rágcsálók is.
 • Although_
  #1891
  99% rajtaütés volt csak az én karimat látta. A rágcsálókat nem nyomorult kis lények. Most töröm a fejem mikor támadjam hátba őket jó dark elf módjára. Túl erősek lesznek. Igazán OP lett a dajuk az utóbbi időben. Szóval fedeztem őket ahogy lerohanták a Nagy Hőst tényleg az volt pokoli kis ütköztet volt .
 • Although_
  #1890
  Oké folytatás. Kicsit csaltam visszatöltöttem a 3 lépéssel korábbi állást és sokkal óvatosabban minden lépest megfontolva.
  Láss csodát. Túléltem az inváziót és.
  Szóval ez az első forgatókönyvem ahol tökéletesen összejött a dark elf vs nice elf.
  És ilyen se volt 3 légionyi fehér elf jött pont persze hol máshol akartak partra szállni az én kis váramnál amit elvettem tőlük.
  Lás csodát 3 hordányi kis nyomorult rágcsáló állt be mellém a partraszállás előtt Maga az egyik legrettegettebb jött Tyrion után. Sárkányháton. Esélytelen volt. Még mindig 2 légió ott van. De nem lesz gond a rágcsálók tovább álltak. Ez egyedül is menni fog a nagy hősük nélkül :) A Creative a mester az AI tekintetében.
 • Although_
  #1889
  Már a stratégiai térkép. Jó ideje rájöttem komoly pénzeket kell nyomnom a szövetségesekbe. És akkor ha jó a lapjárás Megállítjuk az világos elfek nyomulását. Most is nagy volt a sakkparti Naggarond és a sötét elfek "legrosszabbjai" tartották a frontot a északon a lassan egyesülő elf légiókkal szemben, míg visszavertem a tomb király rohamait legyilkolva 4 légióját. Gyorsan átvonulva Morathi melletti területekre. Leverve az ikrek próbálkozását. Bevonultam egy fullos kistelepülésre készülődve a white elfek irdatlan seregei ellen. Megelőztek 2 nagyon brutál sereg zárta körbe a váramat. Ahol esélytelen küzdelem után megsemmisült a főseregem :) Itt tartok most. :)
 • Although_
  #1888
  És akkor még ott volt az erdőben sikerrel elrejtett első lovasság maradéka. Egyesítve rontottam rájuk. 2 irányból. De pont annyi egységet küldött a második hullámból ne sikerüljön. Ez egy matek zseni.
 • Although_
  #1887
  Oké adagolta a másodikat is. szépen, pedig megleptem cold one elit és egy tartalék lovasság ment ki legyilkolni az íjászait mert azok kurva jók számítottam rá. Amikor kellett.
  Arra nem hogy a második sereg fele tartalékban várja amíg elfáradnak az egységeim. Hogy rohadna meg aki írta ezt az a mesterséges intelligenciát.
 • Although_
  #1886
  Nagyon hosszú ideje nem volt játék amivel ennyit szopjak mint ezzel, el nem tudom képzelni azokat akiknek ez az AI amit a Creative gyártott gyenge lenne. Az Attilához képest is erős. Hard szinten is 10x is egyszerűen úgy hozza be a seregeket, hogy nézek. Életem egyik legjobb ostroma amit most elvesztettem. A lv20-as karim fullos sereggel egy erős dark elf városban,
  2 white elf sereg nézet be.
  Én még ilyet nem láttam géptől!!!!
  Az első sereg betámad!! Komoly nagyon komoly ütközet nagy nehezen leverem őket. Visszaverem a támadást. Miközben!! A második sereg nézi értitek???
  Hol volt ehhez az AI 10 éve?
  Majd mikor a seregem fele hallott de meg ütőkeppes elindulnak. Levegőből is! Lefogják a megmaradt íjászaim. Embereket nem láttam így küzdeni. Ilyen mocsok módon :) Miközben a legend egységeim lekötik a betörő egységeiket.
  Elinduuul a második hullám :)
  Nem értem a sok nyavalygót. Tényleg nem.
  Utoljára szerkesztette: Although_, 2021.02.23. 21:34:01
 • Prof William
  #1885
  Ezt nem is tudtam. Ideje volt más lassan, mert tényleg eddig max egy oldalon elfért amit tudtunk róluk.

  Mellesleg a Great Wall c. film kis fazonírozással lazán elmehetett volna egy Warhammer filmnek, ahol Cathay védi az országot a Great Bastion túl elterülő káoszpusztáktól.
  Utoljára szerkesztette: Prof William, 2021.02.05. 00:10:24
 • Madi92
  #1884
  Dolgozik rajta a GW. Kap hivatalos armylistet meg minden.
 • Prof William
  #1883
  Azért a trailer végén a a térképen ott volt Cathay is ami egyfajta Fantasy Kína, viszont talán ha egy fél oldalnyi anyag van összesen az egész birodalomról, szóval nem kizárt, hogy őket teljesen ki kell majd találnia készítőknek.
 • MasterMason
  #1882
  Halleluja! Végre!
 • Although_
  #1881
  Most meg próbálok folyó menti településeket megerősíteni és mit csinál a folyón a gázolón megy át. Azt kell mondanom övék az egyik legfejlettebb ami érthető hiszen a stratégiához fejlett ai kell. Ma is csinál hülyeségeket persze de az ütközeteket amiket elvesztettem azok nagyon profin levezette, megvan a stratégiája amit követ, amit a legkevésbé kedvelek nagy tömegű íjász egységgel jött. És azokat fedezve folyamatos távolsági fegyver zápor alatt tartja a bejáratott őrző egységeimet.
 • Although_
  #1880
  Ez nagyon nem így van. Ez a romantikázás kategória. A Róma TW-nél rengeteg egyszerű megoldás volt sehol nem volt az ai nagy seregrészek mozgatásában.
  Beálltál a folyóhoz és akár 3 hadsereget is legyőztél.
  Már a Total War Attilánál az volt rég nem így működik, már hard, hard beállításnál sem.
  Volt egy ostromom Pannonia fővárosában összevontam egy kis erőt. Persze nem mentem ki a falhoz mert a tornyok nagyon hatékonyak szépen becsalogatás. Bejött egy egysége majd 60 percet kellett várnom, hogy leperegjen az idő. Persze odaért a felmentő seregem szétkergettem az ostromlókat. Majd visszajött 2 sereggel és 2 irányból állt neki az ostromnak miközben a megmaradt tornyokat is lerombolta. Aztán a csatatéren ahogy mozgatja az egységeket, szó szerint nem egyszer szarrá ver.
  Nem tudom lőfegyverekkel milyen mert azokból csak régiek vannak.
 • Kancsalborz
  #1879
  Abban egyetértünk, hogy TW-sorozat nagyon sokat fejlődött, de hogy az AI jobb és jobb ???
  Khmm khmm.... Maradjunk annyiban, hogy ez a fantasy vonal kifejezetten jól áll neki, és remélem sohasem jut többet eszükbe Napoleon, és "környéke", mer' ott aztán az alapvetően lőfegyeveres távolsági harcok megmutatták a AI "fejlődését"...XD
  Kb. ugyanazon sémák szerint le lehet győzni, ill szinte ugyanazokat a scripteket használja ma is mint a Rome TW-ben. Nem a másodikban, az elsőben, a 2004-es ben....

  Én is szeretem a Warhammert, az egyet is, meg a kettőt is, ez a sorozat a stratégiák COD-ja -és ezt most dicséretnek szántam - eszmelétlen jól néz ki, és hangulatos, sok tartalommal,(mondjuk a rohadt sok dlc-t pénzért azt nem igazán szeretem) és az átlagjúzer kurva nagy hadvezérnek érezheti magát benne, mint a COD kampányban akárki egyszemélyes hősnek, de soktucatnyi akár indie címet is tudok mondani a műfajban, ami az AI-ban köröket ver, vert már hosszú évekkel ezelőtt is a TW-sorozatra... ;)


 • Daermon
  #1878
  Hatalmas lesz a térkép
  Nekem már csak a lejátszható tengeri csaták kellenek és minden tökéletes lesz.
 • Although_
  #1877
  Eddigi legjobb meneteim voltak a héten :) Végre racionális nekem nem hardcore játékosnak. Taktikázással nem bukok el mert a gép irracionálisan gyűjti az egységeket. Mindenki a saját előnyét élvezi a Tomb a Dark elf, gyíkok...Nem is tudom hány kör volt de még kis se jutottam a környékről. Ok a dynamic garrisont is használom! Az új patch meg ez együtt zseniális. Total War Attila érzés :)
 • Although_
  #1876
  Pont be akartam tenni. Kétségkívül az a cég ami folyamatosan fejlődött az első játéka óta. AI jobb és jobb. A dlc jórészt hozzáadnak plusz lehetőségeket. Instant vétel lesz ahogy megjelenik .