Mindent visz az okostelefonoknál az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy ki is másol kiről? 😄
Igen van már pár éve copy-paste. Látom 1 hónapja sikerült berakni rendszer szinten, hogy te szabd meg milyen program mihez fér hozzá. Iphonnál ez indulás óta így van.
Ujjlenyomat olvasót is mintha a HTC az után rakta volna bele a telefonjaiba, miután az Iphone-ban megjelent.
Hogy ki másol kiről? Ha a htc-ről lett volna másolva, ami szerintem nem így van, de legyen neked igazad, akkor a HTC miért nem tudott a csőd szélére kerülni? Ja, mert android van rajta 😄
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Kinek mi... Van akinek az OS, van akinek a fem haz, van akinek a TouchID, masnak meg valami teljesen mas... Most azt varod el, hogy 1 milliard ember neveben nyilatkozzak?
Mi ér akármilyen telefonban tízszer ennyit?
A
Persze, a te arbitralis paradigmarendszered kontextusaban... oreg hiba viszont ezt a globalis populaciora extrapolalni 😉
De jogos, persze, akinek semmiseg az csak megveszi, vagy vesz fel kolcsont de akkor is kell a coolsag 😊
De ez a preniun kategoria mi dig is ilyen volt, nem szamit miert adnak egy vagyont 😊
Ha nagyon izgatna, es ilyen telefont szeretnek en tuti akkor sem ezt vennem, mert olyan szinten draga, higy nalam az mar a lehuzas kategoria .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mi szamit irgalmatlan arnak? Van akinek egy millio dollaros auto sem az, masnak meg a $600 erteku iPhone is... szemmel lathatoan ez utobbi csoportba kozel egy milliard ember nem tartozik bele, te igen... 😉
Aki megveszi hajlando valamilyen oknal fogva az irgalmatlan arat megfizetni erte .
Apple rendszeréből a visszaút pedig elég nehézkes a sok járulékos, iOS rendszerhez kötött szolgáltatás miatt.
Utoljára szerkesztette: M2, 2015.07.16. 02:25:56
A copy-paste belekerült már? 😄
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Droidosok használják a droidot, nem kell hozzá komment.
Részemről egy fajta ember próbálja bizonygatni, hogy ennyire jó, meg annyira jó az rendszer amit használ, aki nem elégedett vele.
Most tudnék 5 olyan dolgot mondani, amit a droid most kapott meg 1 hónapja, az iphone-ban meg évek óta bent van. De nem teszem, mert meddő vita ez.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Ez nem az eladott darabszámból következik hanem, hogy indokolatlanul drága és erre még pluszban ráemeltek 30%-ot. A sok süsü meg veszi, mint a cukrot!
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Mi volt a felvetes? Hogy barmiben tud hasonlo vagy jobb paramateru keszuleket, mint az iPhone... Erre mondtam, hogy egyvalamiben biztosan nem, az OS-ben.
Nos ezek mind egytol egyig igazak a WP-re.
Sajnos a WP-nek is megvan a sajat keresztje. Peldaul az appstore az egy kisertethaz, plusz meg az iPhone-nal is kevesbe testreszabhato. Amit tud az megbizhatoan tudja, de featureokben meglehetosen le van maradva (pl.: TouchID, HomeKit, HealthKit, Continuity, 3rd party Keyboard, Extensibility, stb...)
Tobb memoriat zabal, de meg igy is olcsobban kijovok egy szazassal.
Hangsulyozom nekem nincs bajom az Ifonnal, csak barhigy is nehem penzkidobas...Nekem...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.15. 09:47:23
Mondjuk engem nem zavar, csak en sose ertettem ezt a dolgot, biztos most is zalalni nagyjabol ugyanolyan sebesseget, anyaghasznalatot stb mint az ifon, kemeny tizezrekkel olcsobbam....
De nyilvan valamit csak tud ,ha ilyen dragan el tudjak adni, mast nem brandet csinalni, az is fontos .
Az árral kapcsolatban. Drága? Az. Viszont tartja az árát, ha vigyázol rá, egy év után visszakapod az árának 70%-át, az újért meg csak 30%-ot kell fizetned. Ha pedig még így is drága, akkor 1. nincs szükséged rá, 2 ...amíg a takaród ér. Minden rosszindulat nélkül.
[merlinw.org]
huawei P8, ifon koppintás 😊)))
Ilyenkor van az, hogy valami régi 512 MB RAM-al ellátott egymagos gépben az akárhányszáz feltelepített programocska annyi helyet felzabál a semmire, hogy a rendszer szétfagy.
nekem most spec olyan droidos van, amiben nincs app menú, olyan mint a szifon minden a képernyőn van 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Talán a vízállóság hiánya - de lehet az csak nekem lenne fontos.
Utoljára szerkesztette: M2, 2015.07.14. 18:14:24
OS?
A