23
-
Sir Cryalot #23 "ellenben aki rajongott olyan sorozatokért, mint a Diablo vagy a Warcraft, és nincs kifogása a MOBA-szabályrendszer ellen sem, azt bizonyára könnyedén leveszi majd a lábáról a játék."
...főleg az aki lealjasodott az efféle sekélyesben halászásig és nem szégyelli felkavarni az iszapot puhatestű falaktákért az sok ilyen finomságot nem vesz félvállról hanem még bele is felejtkezik. -
Archenemy #22 Tudod: ahol pénz cserél gazdát, de azt se nem kapod, se nem adod, ott te vagy az áru :) Ez igaz itt is. A free játékosok a content. Nélkülük a fizetősök is lelépnének, mert kevés lenne a player. -
FoodLFG #21 gondolom azért ingyenes, hogy be tudják csalogatni a birkákat, különben még ők sem vennék meg. illetve kellenek még a béta teszterek is. -
mérlegjakab #20 Általában nem szoktam ide írogatni mer csak mosolygok , de te annyira hü***lye vagy, hogy nem tudom megállni, hogy tiszta vizet öntsek a pofádba.
Egyszerűen süt rólad az az eszetlen "anger" egy cikk ill. játék miatt. Senkit nem érdekel , hogy mióta tolod alfa-béta-gamma stb... és ettől nem leszel hitelesebb. Sőt még nagyobb a kontraszt. Az meg alapból gáz , hogy alfa óta nem bírtál összekaparni 4 állandó embert akikkel tudsz nyomulni (bár van egy tippem, a hisztizésed miatt mindenki elkerül .). Nyilván sok a noob meg a retardált, a gamén belül, ez tény meg az sg-n is. tudjuk :) . De ne felejtsd el , hogy nem régi játékról van szó hanem egy eléggé friss cuccról, ami rengeteget fog még fejlődni. Továbbá ne felejtsük el egy free gaméról van szó senki nem kötelez arra, hogy ezzel játssz. A dc meg annyit, hogy igen vannak misztikus, laggok, szaggatások , álló fagyás hogy csak az egeret tudod mozgatni., aztán fél órán keresztül nem tudsz visszacsatlakozni. Én is tapasztaltam már mindent és nem azért mert szar a gépem vagy a netem. Olvass csak utána külföldi fórumokon.
A véleményed meg lehet, de inkább tartsd magadban, mert hidd el amiket írogattál abszolút nem vet rád jó fényt, még így arctalanul a szájkaratésok arénájában sem (a neten).
Ja, alfa óta tolom én is . hmmm -
Archenemy #19 "hogy 3v5 vagy 4v5 tolod"
vs
"az emberek 90%-t alapból bannolni kéne "
Döntsük má el akkor, hogy az emberek 20 vagy 90%-a afk-er... Aki szerint a játékosok 90%-a afk-er, az gecibuta. -
Relixo #18 Archenemy, vicces akartál lenni tudjuk...de ülj le fiam 1s típusú vicc az oviba volt menő csak :) mind1 ez csak a te értelmi színvonalad tükrözi. Amit leírtam az úgy van,aki játszik komolyan nem csak casual módba elökörködök a haverokkal témába az tudja milyen idegesítő kikapni úgy ,hogy 3v5 vagy 4v5 tolod.
És ez egy tény,hogy minden 4. játékban vannak akik AFK lesz vagy connection problémára hivatkozva kilépnek(most lehet tényleg DC-zik de ennyien? ugyan már)
Amit írtam #15 hozzászólásomba az úgy igaz ,ahogy van, menjél fel blizz offiial forumra HotS-ra és megfogod látni hányan sírnak ott pontosan ezek miatt amiket leírtam.
Ilyen formában ez a játék egy raklap fos már bocsánat,mondom ezt úgy,hogy alapvetően blizz párti ember vagyok és minden játékukkal játszom. Szomorú tény,de ez van, nagyon sok a retardált játékos ebben a gameben különösen, mivel gondolom senkit nem bannolnak, tudod kell a lé alapon....minőség helyett mennyiségi játékosra mennek. -
Sir Cryalot #17 -blizzardnak már nem nagyon jut hely a csúcson, nem csoda hogy mobaznak. -
Archenemy #16 "az emberek 90%-t alapból bannolni kéne annyi AFK és leaver játékos van"
ráadásul az autópályán is mind szembejönnek. -
Relixo #15 Először is el kell mondani,hogy szeretem a játékot magát, alpha óta játszom vele.
DE a Hero league-ben akkora unbalanced totális random sz@r van,hogy az leírhatatlan! Blizzard ezzel a szánalmas szint alá ment. Mire is gondolok?
Amikor én ranked 8-ba vagyok akkor hogy a francba rendel mellém unranked player-t vagy lvl 40+ playert? Persze az ellenség csapatában ha megnézem általában normális hasonló ranked lvl-be lévő emberek vannak! EPIC FAIL komolyan, blizzard retardált,hogy ezt így oldotta meg. (jah igen és mielőtt valami okos beszól SOLO game-ről beszélek)
A másik totális FAIL a QM random matchmaking system-e blizznek, pl 3 healer a csapatomba a másik csapat meg normális felállásba van(tank,assa,healer stb...) Na most ezt hogy gondolták szintén? Röhejes, szánalmas játék ez így ilyen formában. Komoly igazi verseny formát ebből SOHA nem lehet így kihozni, rengeteget kellene balance-olni és az emberek 90%-t alapból bannolni kéne annyi AFK és leaver játékos van! Szóval ennyit erről a csúcs szuper blizzard sh1t-ről.... -
Hurkans #14 Az az egyetlen probléma a felvetéseddel, hogy ez maga a stílus amit leírtál....
Erről szól, ha mást akarsz játssz RTS-t vagy turn-based strategyt... Azok is más-más stílusok...
Ha nagyon mást akarsz próbáld ki a Smite-ot na tessék az tök más és stíluson belül vagyunk! (ellenben szerintem az egy szar, de legalább új és más :D ) -
Cassell #13 Jaj te okoskatörp, megfogtad a lényeget...
Senki sem sírt, csak tényeket közöltem! Lehet te ráérsz a nagy semmittevésed közben team leaguet nyomni naponta 3 órában, más meg egyéb fontosabb dolgokkal tölti ki az életét.
-
Fbn Lx #12 lényegesen kisebb. -
Archenemy #11 "hiszen amennyiben nem áldott meg minket az ég emberfeletti türelemmel, és szeretnénk normális tempóban fejlődni, akkor bizony kötelezően a zsebünkbe kell nyúlnunk"
Ugyanmá. Még az én AI-k ellen bohóckodós stílusommal is megvan minden hős, amit akarok. -
#10 Azért "kicsit" több a különbség egy wolfenstein és pl egy battlefield 4 között mint egy dota meg egy HOTS között szerintem...
-
#9 Ja. Minden FPS a Wolfensteint másolja. Zéró innováció, pff. -
tomazin #8 "hiszen amennyiben nem áldott meg minket az ég emberfeletti türelemmel, és szeretnénk normális tempóban fejlődni, akkor bizony kötelezően a zsebünkbe kell nyúlnunk"
Nem is tudtam, hogy 1-2hét játék emberfeletti türelmet követel (vagy lehet én nem vagyok 15éves?). A játék simán játszható f2p üzemmódban. sőt azzal kell kezdeni, hogy a heti f2p hősüket felhúzza az ember 5-re, egyrészt, hogy játsszon minddel és tudja melyik szimpatikus neki. ezelőtt semmi értelme hőst venni, mert lehet nem fog tetszeni és csak kidobta pénzt. -
#7 Ne érts félre nincs baj a játékkal. Sőt én imádom az összes ilyet Dota, Dota2, Heroes of Newerth(ez a kedvencem),(a lol-t nem említem) de sok különbség nincs közöttük, legalábbis nem egetverő, a játék alapjait teljesen egyik sem változtatja meg.
Egyik sem "írja felül alapjaiban" a másikat.
A cél ugyanaz, van x hős (általában 3-5) és le kell gyalulni az ellenséges bázist miközben a hős fejlődik 1-20/25ig szintig).
Persze tudom ez csak az egyik játékmód meg lesznek új játékmódok stbstb,de a lényeg nagyjából ugyanaz szerintem.
Aztán lehet tévedek. -
#6 Szerintem hatalmas változást hozott. Alacsony belépőszint és elég mélység ahhoz, hogy a profik is találjanak benne kihívást. Sok változatos pálya különböző célokkal. Itt a csapatjátékon, nem az egyénen van a hangsúly. A két nagyhoz képest rövidebb pörgős meccsek. Nagyobb egyensúly a karakterek között és rengeteg rejtett apróság. Blizz jól csinálja ez a játék is sikeres lesz. Nem utolsó sorban a verseny jót tesz a piacnak. -
#5 "elkészült a Heroes of the Storm, ami alapjaiban írhatja felül mindazt, amit eddig a stílusról gondoltunk."
Hát nem...Nem írt felül semmit, csak lemásolt ittott változtatva kicsit.
Frappáns mondat, csak épp valóságtartalma nincs. -
TwistR #4 Team League, noob gond megoldva és nem kell sírni a tiltásért, ha nem tudtál viselkedni a kezdőkkel. -
#3 Rankedra soloban menni semmi értelme egy pont után. :) Tsen tegnap volt egy nagyobb rage emiatt hogy 18ról felcsúszott 25 köré a sok solozás miatt egy haver.
-
Cassell #2 Na akkor hogy ne csak ilyen felületes figyelemfelkeltő cikket olvassunk: a játék egész jó LENNE ha a hero league azaz a ranked system nem ugyanolyan kukázni való lenne, mint pl a Lolban. Tehát a következő a helyzet: quick matchben ellötyögsz ha nyersz örülsz ha nem sincs különösebb gond a napi questeket megcsinálod gold kifarmolva lehet venni új hőst, master skint remek.
Na aztán ha már valami tétre menőt néznél akkor level 40-ig nincs gond a hős ligában sem, mert addig csak felfele léphetsz, lefele nem. No utána viszont ami van... nyomsz egy 13-2-t kill death ratiot de van 2 noob a csapatban és kikaptok 100 point minusz.... személy szerint 27-ig sikerült felmennem de tiszta lutri milyen emberkéket kapsz és mikor 29-ig visszaestem nagy uninstallt adtam a játéknak.
Még annyit ehhez, hogy ha még bátorkodsz elküldeni melegebb éghajlatra a semmirevaló csapattársat a blizzard rendőrség egyből lecsap, és osztja a 24/48/72 órás illetve 7 napos és a többi eltiltást.
Összegzésül aki csak bohóckodni akar elvan a napi 1-2 quick matchel az jól elszórakozik vele, aki viszont fél komolyan venné, tehát nincs minden nap 8 órája elé ülni, de abban az egyben minden tőle telhetőt megtesz és rankedet játszana az hamar rájön mi ennek a játéknak IS a gyengéje... -
VladimirD #1 "... Blizzard egy kicsit agresszív mikrotranzakciós rendszert épített fel a játékhoz, ami tipikus példája az "ingyenes, de mégsem" megoldásoknak, hiszen amennyiben nem áldott meg minket az ég emberfeletti türelemmel, és szeretnénk normális tempóban fejlődni, akkor bizony kötelezően a zsebünkbe kell nyúlnunk..."
Ez enyhén barokkos túlzás. Stimpack és valódi pénzért vásárolt hősök nélkül is nyugalmasan el lehet lenni. Egyetlen fillért sem költöttem a játékra, még is meg van minden olyan hős ami számít vagy kedvenc. És ehhez egyáltalán nem kell nolifernek vagy valami übernerdnke lenni. Napi pár játékkal szépen el lehet evickélni. Aki napi 2 órát is tud rá szánni akár, az meg már... hujujujjj.
Minden egyes komponens elérhető a játékon belül szerzett gold-ért, egyedül a KOZMETIKAI skinekből van olyan, ami csak pénzért vehető meg. Nagyon durván és határozottan nem Pay2Win.
Azt se feledje senki:
- 1000 gold a gyakorlás végigjátszása
- minden lvl 5-ös hero után 500 gold
- minden lvl 9-es hero után 750 gold
- ha valakivel a frrend listedről játszol egy csapatban akkor +50% xp
- minden nap küldi, 200-800 gold nyereménnyel
- minden nap fix goblin küldi 100 gold
A herok 2000-től 10000 goldig vásárolhatóak, ÉS SEMMIT SEM JELENT, HOGY MENNYIBE KERÜL! Egyedül azt tükrözi, mikor került be a játékba, mert az újak mindig a legdrágábbak persze, utána viszik le az árakat.