5
  • Sir Cryalot
    #5
    Normális esetben ehhez szemkövetés kéne amit ebből az árból nehéz lesz kihozni (normálisat).
  • kvp
    #4
    Ebben is van, csak diszparitast szoftverbol, az optikat pedig analog modon csavarhuzoval lehet allitani. Igy mindenki be tudja allitani maganak amit jonak lat. Egyebkent kikapcsolhato a 3D, ekkor szimpla 2D overlay-kent mukodik, mint amilyen egy normal FPS gui-ja. Mivel rakhato bele dioptrias lencse, ezert szemuvegeseknek is kenyelmes.

    Diszparitas allitas egyebkent mar a Nintendo 3DS-ben is volt, ott is teljesen kikapcsolhato a 3D, ha 0-ra huzzuk a slider-t.

    Egyebkent ez a 3D szemuveg is hasznalhato desktop vagy filmvetites modban, csak fel kell tenni a lencsetakarokat.
  • Sir Cryalot
    #3
    Hát lehet tényleg inkább az elektroncső hiányzik abból a projektorból amit szerel ott a fazon,ha már a hozzáértegetésnél tartunk.
  • Skylake
    #2
    - Na emberek! - szólt a góré, önteltsége teljességét sugározva a pofájáról - mától eztet' fogjátok viselni! Nincs többé hibázás! Kummantás sincs! Pofázás a hemüge miatt úgyszíntén! Aki beszédül, a képektől, mert ebbe' nincs, aszongya, "vergence-accomodation conflict csökkentő rendszer", vagy mi a f*sz van ide írva, az azonnal pakol és húz haza, előtte kilépőpapírjait a pénzügyön Méritől meg Lüszitől átveszi! Értve vagyok?! Kérdés? - az nincs! Na húzzatok dolgozni, csicskák!
  • Sir Cryalot
    #1
    Állítólag a sokat hype-olt magic leap is pont ez , csak van benne számszerint 12 db mélység-fokozat amitől nem okoz vergence-accomodation conflict -ust a látvány.