109
Mr. Robot
-
#109 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondta hogy a szép világot csak lázálmában kreálta
Az gáz hogy a gép jobban nem volt bemutatva kb nem is lehetünk biztosak benne hogy pontosan mit tudott -
#108 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hú, most elgondolkoztadtál :D azért biztos ami biztos még egyszer megnézem az utolsó két részt :D
Én úgy vettem ki, hogy:
Sorozat elejétől a 4. személyiségét, a mastermindot látjuk, az igazi elliot meg egy vidám világban van, amit a végén láttunk (angelával házasság, de megöli elliot -- igazából nem tudja megölni mert az az "igazi" elliot). A leges legvégén pedig visszatér az igazi elliot a kormánykerékhez, és a valós Darlene köszönti.
-
#107 Köszi a választ! Nekem is nagyon tetszett, igazából lehet, hogy értem, csak nem vagyok benne biztos, hogy jól értem e:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy fogtam fel, hogy az Eliott akit a sorozat elején láttunk aki az allsafe securitynek dolgozott az az igazi Eliott, egy átlagos életu csávó. Neki van durva skizofrén betegsége és kreált magának több különböző személyiséget, ebből egyik a hekker énje akiről a fő szál szól. Ezekrol a dolgokról mint a cyber bombing meg a top 1% 1%-nak a ledöntése, csak fantáziált, ezekből semmi sem történt meg, csak úgy mint Darleene se valós testvér csak a fantáziájában létezett. A sorozat alatt megismerjük az összes énjét mint hekker, kisfiúként, mr robot, anyja stb, de ami a valóság az az átlagos életu Eliott aki épp házasodni készul Angelaval. Erre a sorozat végére rájön a hekker Eliott és levonja a tanulságot, hogy ő a legerősebb énje. Számomra Darleene kavart be a végén és nem tudom eldonteni mi is pontosan a sztori. -
#106 Pontosan mit nem értettél? :) Szerintem tök jó volt, mert kvázi szájbarágós volt az egész, mr robotosan.
Az egész lényege, miszerint
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő csak az egyik személyisége volt (mastermind) és nem az igazi elliot az megvan? -
#105 Pár napja megnéztem én is a lezárót, az egyetlen ok amiért nem írtam, az az, hogy másfél perccel a vége előtt, mikor már M83 (egyik) mesterműve szólt, akkor jött a: azonnal menjek ide ha tudok, stb irl, ami idegileg kicsit felbaszott...
Így nem igazán tudtam kielvezni a nagy zárást, de baromira élveztem az utolsó két részt. Örülök, hogy rendes lezárást kapott, nem hagyott nagyon nyitott kapukat, és még
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!se ment el a vége :Dscifibe
Nagyon szuper volt, tegnap este imdb-n még 10-en a sorozatzáró gondolom nem változott, a rajongóknak egy rossz szava nem lehet. Ütős volt, gyönyörűen összerakott, és ezt az egész sorozatra is illik. Le a kalappal előttük, nagyon fasza volt. Talán egyszer még újranézem :) sok minden iigy akkor már az elejétől kezdve világos lesz. -
#104 Felfogásom kicsit nehéz, ha találtok jó elmagyarazó cikket kérlek posztoljatok :D -
#103 1 nap jön? hál isten :D köszi a remek hírt :p -
dantor7 #102 Volt egy gondoltaom, hogy a 12. részbe bele se nézek amig a 13. nincs kint - erre látom, hogy dec 22-én jön a Finale P1 és P2 is!
Ezt a mesterművet bakker!
-
#101 S04E11 - EXIT
Ha a teljes sorozat, most ténylegesen egy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]dimenziókon - időn ugráló főszálról szól,
akkor kiborulok :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!okos lenne, de nem akarom elhinni :D baromi okos lenne, de na még 2 rész és agyilag kikészülünk :D -
dantor7 #100 Anno valahol második évad végefelé? Harmadik elején? Nem emlékszem hol hagytam abba, most elölről kezdtem, mire befejeződik talán beérem és az évadzárót már premierben fogom nézni. -
#99 hol tartasz? :) -
dantor7 #98 Fuhú de nem bántam meg, hogy elkezdtem ezt a sorozatot! -
#97 s04e07
pfú de jó kis rész volt. Elején középen kicsit 'meh' eltem, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!act 4(?) hú de nagyon jó volt. Mindenki nagyot alakított, Rami is.
Verat alakító színész játéka nekem az előző részekben is nagyon bejött, ebben a részben meg (szerintem) baromi nagyot játszott. Jó volt nagyon.
imdb-n 1500 szavat után még 10.0 a rész értékelése :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.11.18. 21:18:50 -
#96 Nem is akármilyen részek. Hozzák a sorozatzáró évad hangulatot. -
#95 hahó, nem csak elindult az utolsó évad, de két rész már le is ment... :o -
#94 mondjuk ennyi talán elég is lesz. -
#93 "A USA csatorna elkaszálta a Mr. Robot-ot. Ennyi a hír, valamint az is, hogy a 8 részre szóló negyedik évados berendelést kibővítették 12 részre."
:\
teljes cikk -
#92 s03 gag reel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#91 De jó kis évadzáró volt. Sajnos stáblista utáni jelenetet nem kellett volna megnéznem. Nekem bőven elég volt anélkül...^^
M83 nak meg extra örülök. Olyan jó számaik vannak, nem véletlen használják sok filmben is, főleg a filmek végén. Nagyon jól összerakott évadzáró volt.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.12.14. 19:45:51 -
#90 How the music theory behind Mr. Robot's theme song explains the psychology of its main character, vigilante hacker Elliot Alderson.
(Warning: Minor spoilers) -
#89 hú, ez is jó rész volt -
#88 szerencsére még egy kis kutatás után megleltem. Kikötőben szoktam keresgélni, meg 1-2 másik helyen és 0 találat.
Húúúú de jó kis rész volt!ű
▼#81 akár erről is szólhatott :)
Szipiszupi volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végén mi lehetett a táskában... én már arra is gondoltam, hogy pisztoly és kiírják a sorozatból, de a fenébe is, vége lett a résznek :(
-
#87 hol és milyen verzióban kerested ? a magon 720p-s verzióban fent van, legalábbis én reggel elindítottam onnan a letöltést.. -
#86 állítólag mai (s03e05) a legjobb rész, már díjakat adnának oda, de sehonnan sem lehet még letölteni :( -
#85 "Budapest at its best"
:p -
#84 Redditen van egy szép találat (QR kódot beolvasta valaki) -
#83 Nekem tetszett, végre elkezdődött az évad.
A fénypont természetesen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]OV volt [spoiler]
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.10.12. 11:11:31 -
#82 Ma este!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.10.11. 20:14:18 -
#81 hype -
#80 -
#79 Jöhetne már
-
#78 Tízer
-
#77 -
#76 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#75 S2e12 tábla
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#74 "How I feel after watching the last few episodes..."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.09.23. 16:17:42 -
#73 +1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval Tyrell mégis valódi volt. Arra viszont egyáltalán nem számítottam hogy az FBI ennyire sokat tud. Az is kiderült ebből az évadból, hogy a Black Army csipogós órás fejese = kínai védelmi miniszter, és hogy az E-corp igazgatójának is érdeke hogy bukjon a mostani rendszer. Van bőven még szufla a sorozatban egy harmadik évadra -
#72 áááá -
#71 most nézem, ez nem is az emmy győzelem :D mobilról linkeltem, sorry...
érdemes 0:33tól nézni akár :))
-
#70 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tetszik hogy fingom sincs mi történik :D Beképzeli hogy Tyrell létezik?