10
  • tamolnar213
    #10
    Kérlek, hasonlíts össze egy ma is rossznak tartott színészt Marlon Brandoval, azzal biztosan igazolod a retardált kijelentéseidet.
  • Tetsuo
    #9
    Valamit benéztél. Én nem két filmet hasonlítottam össze, hanem két színészt. Ráadásul Brando többi filmje nem lett olyan sikeres a Keresztapáig (amiben egyáltalán nem alakít nagyot), színészi kvalitása az egekben van efféle mai "színészekhez" képest, ugyanígy a többiek, akiket írtam.
    Igazad van, John Wayne egy ócska bájgúnár az általam soroltakhoz képest, és ő még mindig jobb színész, mint bárki, bármikor a Halálos iramban sorozatából és általában a mai felhozatalból.

    Én csak azt nem értem, hogy valakinek hogy nem fordul föl a gyomra ilyen "filmek" nézése közben a pocsék gárda és megvalósítás láttán? A kamu sztori meg mindent visz, kb. óvodások írhatták kedvenc Matchboxaikról...
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.06.29. 17:16:23
  • Zombee
    #8
    Részben igazad van, ilyen kaliberű színészek nincsenek, bár 1951-ben Brando-ról se gondolta még senki, hogy a legnagyobbak közé fog tartozni - úgy még a most alakításaikkal feltűnő 30 körüliek is válhatnak színészlegendává. Amúgy Brandonak az is kellett, hogy elkészüljön a Keresztapa, az Utolsó tangó Párizsban és az Apokalipszis most, mert az 50-es években készült filmjei közül csak a Vágy villamosa maradt meg a köztudatban, és a 60-as években nem is voltak sikerei.

    Amúgy nem tudom hova tenni azt, hogy te a Vágy villamosát hasonlítod a Halálos iramban sorozathoz, ez elég abszurd.
    Az 50-es években is készültek olyan filmek, amik a művészi brillírozás helyett szórakoztatni akartak, nem nagyon hiszem, hogy mindegyik John Wayne western olyan fene nagy művészeti alkotás lett volna.
  • Tetsuo
    #7
    Valójában a legtöbb film önmaga paródiája. Majd minden esetben ultragagyi sztori, ultragagyi forgatókönyvvel, rendezéssel stb. a színészek meg... nos vesd össze pl. ennek a fiatal főszereplőjét (aki meghalt autóbalesetben) Marlon Brando fiatal alakításaival, mondjuk pl. a Vágy villamosában. (Vagy Gregory Peck, Jack Nicholson esetleg Latinovits Zoltán-nal) Na, mindjárt föltűnik, hogy ég és föld a kettő. A mai "színészeknek" nincs sok közük a filmművészethez.

    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.06.27. 16:22:00
  • Zombee
    #6
    Az első Horrorra akadva még elment, de a duó összes többi filmje nézhetetlen. Nem vicces, ellenben borzalmas. Azt most nem tudom, a vámpírosakat ki követte el, van kettő is, az egyiket félig láttam, aztán kikapcsoltam. Spárta a köbön, Bazi nagy film minősíthetetlen, utána hanyagoltam a paródiafilmeket. Ez a Superfast már az előzetese alapján is rakás kaki.
  • Ender Wiggin #5
    Nekem is ez ugrott be. Az első rész újdonság volt a filmes piacon, de ami utána következett, az már mesének is rossz. Csupa nevetséges jelenet, és akció. A páncélteremhúzás óta ez már csak paródia...
  • sertrex
    #4
    Legtöbb esetben önismereti hiányból fakad az efféle hozzáállás. Ha több információval rendelkeznél magadról, akkor tudhatnád, hogy ez nem a te műfajod, tehát be se ülnél egy ilyen filmre. Én például, úgy összességében nem szeretem a horrort. Nem is vettem még jegyet olyan filmre, amin fel volt tüntetve, hogy horror. Ilyen egyszerü az élet. Peace. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.25. 08:03:36
  • Hunter of Deer
    #3
    az, hogy neked nem jött be attól még nem lesz paródia egy filmből.
  • laci0604
    #2
    "Aki azt mondja, hogy a Halálos iramban-sorozat nem érett meg a kifigurázásra, az hazudik."

    De, megérett, meg is tette magának 7 részen keresztül.
  • Palinko
    #1
    horrora akadva első pár része jó volt, meg talán pár vámpiros, 300as ami úgy-ahogy sikerült, de nehéz jó paródiát csinálni