Rise of the Tomb Raider - Lara legendává válik!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Platform
Xbox One, Xbox 360
(http://www.xbox.com/en-GB/games/rise-of-the-tomb-raider)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Vígasznak elég annyi, hogy a grafika biztos más lesz PC-n, mint konzolokon, ha az első részből indulunk ki.
Utoljára szerkesztette: WRT54GL, 2015.06.21. 19:44:24
De addigra meg már boldog-boldogtalan végignyomja valamelyik X konzolon, aztán szépen el is lesz szpojlerezve az egész.
Ha valami csoda folytán jönne is PC-re belátható időn belül, nem hinném, hogy megvenném azonnal. Majd valamilyen akcióban vagy bundliban, addig marad a wrz. Ennek a csürhe bandának már nem fizetek teljes árat. Nem érdemlik meg, amiért így kicsesztek a széria rajongóival. Emellett csak remélni merem, hogy megbukik az elképzelésük és, hogy szétcsapnak a fejlesztők között (Square Enix szélnek ereszti őket). Ilyen pénzéhes bandától többet semmit se!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.21. 17:51:44
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
100%, hogy jönni fog.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az X1 lúzerek lebétatesztelik, kifizetik a pre-ordert, kifizetik a DLC + SP kombót, PC-re meg jön a bugmentes teljes élmény.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus