Megvan a Hungary's Got Talent zsűrije
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Kocsis Tibor - inkább FB-n aktív, egyik barátom folyamatosan lájkolgatja hol mikor kivel evett, ivott....
- Oláh Gergő - Az ég világon semmit nem tudok róla.
- Danics Dóra - dettó
- Tóth Andi - Ő kicsoda? 😊
Megasztár:
- Tóth Veronika - Nagyon szeretem. 😊 Vannak jó számai...
- pedomaci Caramel - nah... (véleményem ugyan az)
- repedt hangú szerb vagyok nem magyar Ruzsa Magdaléna - elkapcsolom, ha énekel, mert nem bírom a hangját... egyszerűen fáj.
- Király Viktor - egyetlen egy nagyon jó száma van és az a SOLO
- Tolvai Renáta - Nem tudom, hogy kicsoda...
- Radics Gigi - Hjajjj, tini 😊
Azt hiszem, hogy elég volt az éneklésből itthon... Valahogy már nem tüzelnek fel ezek a műsorok. megasztár, X faktor, Csillagszületik, meg már a gyerekeknek is volt az ének iskolája... ha pedig nem ezek mennek, akkor a való világ, éden hotel, éjjel nappal budapest... Neee... könyörgöm... neeee... 😊
Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)
És ezt csak most mondod? Pár napja mást sem csinálok, csak azt keresem mitől van ilyen rohadt büdös a környéken. Kérlek távozz, vissza oda ahonnan jöttél :-D
"A magyarság legnagyobb problémája mindig is az összefogás hiánya volt."
Pontosan. Bizonyos szarháziak még a magyarokat sem ismerik el magyaroknak...
"A magyarok Magyarországon élnek"
Igazi, virtigli kommunista duma. Én meg azt a pillanatot várom, amikor a magyar nemzet kebelében már nem lesz egyetlen olyan ember sem, aki ezt a nemzetáruló kijelentést komolyan gondolja.
Vágom a centit a kerítés elkészültéig. Már nem sokat kell aludni és a lehető legjobb helyre teszik :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.28. 16:07:34
Pontosan. Bizonyos szarháziak még a magyarokat sem ismerik el magyaroknak...
56-ban is volt egy elvándorlás és most nagy bölcsen az akkor kitakarodó gyávák, félig vagy teljesen elfelejtve magyarul ugatnak az elhagyott hazájukról. Hánynom kell.
Nekem senki ne pofázzon egy másik országból a magyarságról...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.27. 19:03:49
Aki pedig úgy gondolja, hogy csak Magyarországon élhetnek magyarok, az egész egyszerűen együgyű (csak hogy ne kelljen erősebb jelzőt írnom).
Aki pedig Szerbiában képzeli el az életét az pontosan annyira magyar, mint az az afgán menekült, aki Angliába tart. Semennyire.
Remélem a magadfajták nem nagyon lépik át az ország határait... ebben mondjuk kis nehezítés lesz a hamarosan elkészülő kerítés. Remélem áram is lesz benne, meg gyalogsági aknasor előtte...
Gratulálok, ismét csak a tolerancia, az elfogadás és színtiszta liberalizmus, no meg nemzeti minimum tanmesét olvashattunk. "Ez a szegénységi bizonyítvány pontosan leírja mi is a probléma ;-)"
Ez a szegénységi bizonyítvány pontosan leírja mi is a probléma ;-)
Utoljára szerkesztette: xinosz, 2015.06.24. 19:22:29
Utoljára szerkesztette: xinosz, 2015.06.23. 19:26:17
Ti beszéltek folyamatosan a nemzeti minimumról, meg közmegegyezésről és efféle álmatag szemű dolgokról. A nemzeti minimum alapja lenne elfogadni, hogy akinek magyar az anyanyelve, identitása és magyarnak vallja magát, az - függetlenül születési, vagy lakhelyétől - magyar. Amíg ezt nem bírjátok elfogadni, addig ti zárjátok ki magatokat a magyarságból, ti választjátok hazátoknak az internacionálét (a szó szoros és átvitt értelmében is). Szerencsére a tietek mára már törpe kisebbség, tulajdonképpen elhanyagolható része a nemzetnek.
Megmondom ki a magyar: Aki Magyarországon él, dolgozik és részt vesz a közös terhekben és azt akarja, hogy együtt érjünk el valamit...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.23. 12:19:48
Utoljára szerkesztette: xinosz, 2015.06.22. 16:43:39
Meg viheted vissza a repedt hangú középszar (se) énekesnek nevezett tehetségtelen celebet is...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.22. 16:06:50
Az idézett szavaknak meg nézz utána, abs. helytelenül írta. Jó reggelt!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.22. 16:08:02
Utoljára szerkesztette: xinosz, 2015.06.22. 15:38:18
Nem. Menthetetlen. Legalábbis annak tűnik. Nagyon súlyos a mérgezés.
Míg az ő kommentjeiben más kivetnivaló (mint a szóhasználata) nem nagyon van (szerencsétlenségedre igaza van), addig neked még ez sem adatott meg...
Ezzel is csak saját magadnak kentél le egyet. Bár persze te magad észre sem veszed.
Nem baj, majd idővel. Hátha.
"alulműveltségedet"
"kétpofára"
Lol és még ez magyaráz :-D
Nem zavar, hogy ez egy ki nem mondottan megint ÉNEKES tehetségkutató lesz? Persze lesz pár bohóc akik majd a farkukkal vágnak fát, meg kolából készítenek fagyöngyöt, de ez megint egy n+1 énekes tehetség (LOL) kutató akar lenni.
Na most akkor ültessük oda a fuvolás noname arcot, mondjon véleményt az énekesekről... ennyi erővel te is odaülhetnél.
Kérvényezte 6-7 éve a magyar állampolgárságot, felkészült rá, megkapta. Innentől hungarikum mi? Jó vicc.
A lényeg felett sikerült elsiklani, nem a repedt hangú énekesnő a lényeg, hanem az, hogy ker. tévék sorban termelik ki a néha még középszar szintet sem megütő énekesnek nevezett kóklereket.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.21. 10:09:43
Szégyelld magad bátran, vendégem vagy rá :-D
!!!Gothic forever!!!
Kik nem mondanák? Nem értem.
Ismered a mondást, hogy vakok között...? Pontosan erről van szó. Van n+1 szar előadó, akad nagy ritkán 1-2 aki picit magasabb szintet képvisel, máris odáig vannak érte néhányan, holott amit képviselnek, az sekélyes, mainstream moslék.
Gyakori rádió hallgató vagyok, de az általad említett "előadók" közül egyetlen dalt sem tudNÉK említeni, sem eldúdolni. Nem véletlen. Szerintem google nélkül neked sem menne. Na pontosan ez a jó indikátora annak, hogy mi a baj ezekkel a kitermelt arcokkal...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.20. 09:35:06