54
  • yamato41
    #54
    Hozod a szintedet szüntelen. Nem baj, ennél jobban úgysem tudod lejáratni magad...
  • Tinman #53
    Nekem a szerbekről senki ne pofázzon, főleg ne Srebrenica 20 éves évfordulóján... saját magukat se tudják gyakran elviselni, nem, hogy másokat. Vak vagy és ami nagyobb baj, hogy tanulatlan. Deal with it.
  • yamato41
    #52
    Ha nem érdekel a véleményem, akkor mi a fenének reagálsz? Ugyanazt a komcsilibsi mantrát tolod minden fantázia nélkül saját lelki szegénységedet mindannyiszor bebizonyítva. Szerencsére a nemzet elsöprő többsége az ilyen alakokat, mint te, kirekeszti. Jól is van ez így. Próbálhatod ezt verbális agresszióval kompenzálni, de nem sikerül. Ha meg szembesítenek önnön nácizmusoddal, akkor még legalább szellemesen sem tudsz válaszolni.
  • Tinman #51
    Jéééé valaki eljutott oda, hogy képes volt a témához hozzászólni! Vannak még csodák.
  • Tinman #50
    Már minden unalmas szar szövegedet ellőtted, majd amikor ismétled önmagad, szólsz, hogy ismétlem magam. Szerinted az ismétlésedre mivel lehetne mással reagálni, mint ismétlésre? -költői kérdés. Nem érdekel a véleményed.
  • _Galamb_
    #49
    - Vastag Csaba - talán kétszer láttam a TV-ben
    - Kocsis Tibor - inkább FB-n aktív, egyik barátom folyamatosan lájkolgatja hol mikor kivel evett, ivott....
    - Oláh Gergő - Az ég világon semmit nem tudok róla.
    - Danics Dóra - dettó
    - Tóth Andi - Ő kicsoda? :)

    Megasztár:

    - Tóth Veronika - Nagyon szeretem. :) Vannak jó számai...
    - pedomaci Caramel - nah... (véleményem ugyan az)
    - repedt hangú szerb vagyok nem magyar Ruzsa Magdaléna - elkapcsolom, ha énekel, mert nem bírom a hangját... egyszerűen fáj.
    - Király Viktor - egyetlen egy nagyon jó száma van és az a SOLO
    - Tolvai Renáta - Nem tudom, hogy kicsoda...
    - Radics Gigi - Hjajjj, tini :)

    Azt hiszem, hogy elég volt az éneklésből itthon... Valahogy már nem tüzelnek fel ezek a műsorok. megasztár, X faktor, Csillagszületik, meg már a gyerekeknek is volt az ének iskolája... ha pedig nem ezek mennek, akkor a való világ, éden hotel, éjjel nappal budapest... Neee... könyörgöm... neeee... :)
  • yamato41
    #48
    Csak ismételni tudsz? Kicsit több fantáziát, ha kérhetném, mert ez így gyenge. Hipernáci/ultralibsi/vurgármarxi háromszögben teljesen random módon ugráló megnyilatkozásaid legalább szellemesebbek lennének. A papod, Cohn Bendit lehet, hogy ostoba, de legalább közben szellemes. Berzsenyi axiómája (gyk. "rút sybarita váz") tökéletesen igaz, míg hozzád hasonlók rontják a levegőt.
  • Tinman #47
    Neked szerencsére van, te aki a fenti témához semmit nem tudott érdemben hozzátenni, csak rendre magát múlta egyre inkább alul. Az első perctől te voltál az aki személyeskedni kezdett, majd amikor visszakapod, nem tetszik... gerincet vegyél a hentesnél ;-)
  • yamato41
    #46
    Te tényleg minden alkalommal alul tudod múlni korábbi sötétségeidet. Fogalmad sincsen a világról, csak libsi/komcsi okádásod egyenesen Cohn Bendit verejtékes ánuszáról...
  • Tinman #45
    "Fogalmad sincsen hol élek, talán nem is oly' messze tőled."

    És ezt csak most mondod? Pár napja mást sem csinálok, csak azt keresem mitől van ilyen rohadt büdös a környéken. Kérlek távozz, vissza oda ahonnan jöttél :-D
  • yamato41
    #44
    Fogalmad sincsen hol élek, talán nem is oly' messze tőled. Saját aljas előítéleteidet vetíted ki a világra, ami által saját személyed mellett kommunista/liberális ideológiádat is lejáratod. "Én ezért személy szerint is rettentő hálás vagyok :-)"
  • Tinman #43
    Csak azt erősíted meg folyamatosan, hogy a lehető legjobb helyen élsz... távol tőlünk. Én ezért személy szerint is rettentő hálás vagyok :-)
  • yamato41
    #42
    Köszönöm, hogy megerősítetted a 40-es hsz-omat:
    "A magyarság legnagyobb problémája mindig is az összefogás hiánya volt."
    Pontosan. Bizonyos szarháziak még a magyarokat sem ismerik el magyaroknak...

    "A magyarok Magyarországon élnek"
    Igazi, virtigli kommunista duma. Én meg azt a pillanatot várom, amikor a magyar nemzet kebelében már nem lesz egyetlen olyan ember sem, aki ezt a nemzetáruló kijelentést komolyan gondolja.
  • Tinman #41
    A magyarok Magyarországon élnek, jó reggelt! A nagy megmondók meg a határon kívül...

    Vágom a centit a kerítés elkészültéig. Már nem sokat kell aludni és a lehető legjobb helyre teszik :-)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.28. 16:07:34
  • yamato41
    #40
    "A magyarság legnagyobb problémája mindig is az összefogás hiánya volt."
    Pontosan. Bizonyos szarháziak még a magyarokat sem ismerik el magyaroknak...
  • Tinman #39
    A magyarság legnagyobb problémája mindig is az összefogás hiánya volt. Mi történik most? Az első gondokra a magyarok nagy része eltakarodott az országból... orvosok, ápolók, szakemberek és akik itt maradtak azok a hazafik, azok a hétköznapi hősök (nem a politikusok és az ingyenélők).

    56-ban is volt egy elvándorlás és most nagy bölcsen az akkor kitakarodó gyávák, félig vagy teljesen elfelejtve magyarul ugatnak az elhagyott hazájukról. Hánynom kell.

    Nekem senki ne pofázzon egy másik országból a magyarságról...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.27. 19:03:49
  • yamato41
    #38
    Minden nemzet legalja azok az egyének, aki saját nemzettársaiktól megtagadják a nemzeti létet.
    Aki pedig úgy gondolja, hogy csak Magyarországon élhetnek magyarok, az egész egyszerűen együgyű (csak hogy ne kelljen erősebb jelzőt írnom).
  • Tinman #37
    Minden nép alja nép, amelyikhez ha kimegy egy magyar félnie kell... a szerb pontosan ilyen.

    Aki pedig Szerbiában képzeli el az életét az pontosan annyira magyar, mint az az afgán menekült, aki Angliába tart. Semennyire.

    Remélem a magadfajták nem nagyon lépik át az ország határait... ebben mondjuk kis nehezítés lesz a hamarosan elkészülő kerítés. Remélem áram is lesz benne, meg gyalogsági aknasor előtte...
  • yamato41
    #36
    Te beszélsz itt sértegetésről, aki leszerbezi a magyart, aki alja népnek nevezi a szerbeket, aki mást tanulatlan nomádnak, vagy beszédre képtelen lénynek nevez, hogy csak a formai dolgokat mondjam, a tartalmiról nem is beszélve?
    Gratulálok, ismét csak a tolerancia, az elfogadás és színtiszta liberalizmus, no meg nemzeti minimum tanmesét olvashattunk. "Ez a szegénységi bizonyítvány pontosan leírja mi is a probléma ;-)"
  • Tinman #35
    A sértegetésen kívül más eddig nem folyt a szádból, ja, de még a habzó nyálad...
    Ez a szegénységi bizonyítvány pontosan leírja mi is a probléma ;-)
  • xinosz
    #34
    Nem okosakat mondok, hanem olyan tényeket, amilyeneket a magad fajta söpredék nem tud és sajnos nem is akar tudni, pedig nem lenne nehéz utánnanézni! De tudod mi itt a legnagyobb baj? Nem az, hogy neked vagy nekem hol kell helyt állni, hanem az hogy fogalmad sincs róla mennyire ostoba vagy és ebből kifolyólag mennyire marhaságokat beszélsz!
    Utoljára szerkesztette: xinosz, 2015.06.24. 19:22:29
  • yamato41
    #33
    Íme, a tolerancia mintaképét láttuk. Magyarország, liberalizmus, 2015.
  • Tinman #32
    Kintről én is majd rettentő okosakat mondok... itt kell, ebben az országban megmutatni ki vagy. Már akit érdekel ki vagy, mert engem ugyan nem.
  • Tinman #31
    Jah, minden magyar rettegve megy Szerbia, nem véletlenül... javarészt alja nép ;-)
  • xinosz
    #30
    Te, te vallod magad magyarnak, aki letagadja azon nemzettársait kiknek ősei nem rég még porig alázva és kínhalált halva vérüket adták magyarságukért? Nem tudsz te még semmit milyen magyarnak lenni, de bár megtudnád! Húzd be a farkad és szégyeld magad!!!
    Utoljára szerkesztette: xinosz, 2015.06.23. 19:26:17
  • yamato41
    #29
    A fekete lyuk hozzád képest tényleg szupernova a fényességét tekintve.
    Ti beszéltek folyamatosan a nemzeti minimumról, meg közmegegyezésről és efféle álmatag szemű dolgokról. A nemzeti minimum alapja lenne elfogadni, hogy akinek magyar az anyanyelve, identitása és magyarnak vallja magát, az - függetlenül születési, vagy lakhelyétől - magyar. Amíg ezt nem bírjátok elfogadni, addig ti zárjátok ki magatokat a magyarságból, ti választjátok hazátoknak az internacionálét (a szó szoros és átvitt értelmében is). Szerencsére a tietek mára már törpe kisebbség, tulajdonképpen elhanyagolható része a nemzetnek.
  • yamato41
    #28
    Szerintem amit teféle a "pofájába" kapott, az nem Trianon, hanem Uljanov elvtárs (tetszőlegesen behelyettesíthető Cohn Benditig és Fodor Gáborig bezárólag bárkivel abból a vonalból) guszta hátsója...
  • Tinman #27
    Hogy ugyanígy? Fingod sincs a történelemről úgy látszik. Nem véletlenül kaptuk a pofánkba Trianont.
  • Tinman #26
    Kishegyes, Szabadka SZERB települések... jah, hogy te ilyen Opel Astrára nagy Magyarország térkép matricát ragasztó arc vagy? És milyen érzés? Jó? Gyorsabb tőle az Aszti? Magyarabbnak érzed magad tőle?

    Megmondom ki a magyar: Aki Magyarországon él, dolgozik és részt vesz a közös terhekben és azt akarja, hogy együtt érjünk el valamit...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.23. 12:19:48
  • yamato41
    #25
    Nincsen vele tisztában. Agyát kimosták. Vagy még az eredeti, vagy már a libsibolsik. Sajnálatos, hogy léteznek ilyen nemzettársaink is. Nem kívánok az ilyesféléknek mást, csak azt, hogy ugyanígy bánjanak velük egyszer. De még inkább azt kívánom nekik, egyszer döbbenjenek rá, hogy mekkora ostobaságokat mondtak.
  • xinosz
    #24
    Nekem sem jön be Rúzsa Magdi, az egy dolog, de leszerbezni a délvidéki, vagy más nemzetiségűnek titulálni a külföldön élő magyarokat az nem kis ostobaságra vall, valamint el kell h szomorítsalak de azt végképp nem te fogod megmondani ki hová megy és hová nem! A stílusról meg annyit, hogy a tiédet nem nagyon kéne hangoztatnod, nem igazán előnyös számodra és helytálló, ezt öszintén és jót akarva mondom!
    Utoljára szerkesztette: xinosz, 2015.06.22. 16:43:39
  • Tinman #23
    Szar ügy, maradj is szépen ott... ezzel a stílussal ide ne gyere.

    Meg viheted vissza a repedt hangú középszar (se) énekesnek nevezett tehetségtelen celebet is...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.22. 16:06:50
  • Tinman #22
    Cserébe nem én pofázok az oktatásról... vágod? ;-)

    Az idézett szavaknak meg nézz utána, abs. helytelenül írta. Jó reggelt!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.22. 16:08:02
  • xinosz
    #21
    Én is kérvényeztem és megkaptam mert magyar vagyok Szerbiában, ahol a legfelsőbb fokú oktatásban nem adatik meg nekem, hogy anyanyelvemen tanulhassak, ùgy ahogyan sok-sok ezren mások és Magyarország környező országaiban! Tudod mi az a Délvidék, Felvidék, Székelyföld, tisztában vagy te avval, hogy miket hordasz itt össze te szerencsétlen Isten barma?
    Utoljára szerkesztette: xinosz, 2015.06.22. 15:38:18
  • yamato41
    #20
    "Nem baj, majd idővel. Hátha."
    Nem. Menthetetlen. Legalábbis annak tűnik. Nagyon súlyos a mérgezés.
  • DJ Boss
    #19
    Na mintha te remekelnél a helyesírásban...
    Míg az ő kommentjeiben más kivetnivaló (mint a szóhasználata) nem nagyon van (szerencsétlenségedre igaza van), addig neked még ez sem adatott meg...
    Ezzel is csak saját magadnak kentél le egyet. Bár persze te magad észre sem veszed.
    Nem baj, majd idővel. Hátha.
  • Tinman #18
    Tanulj meg írni, utána beszélj az oktatásról, te tanulatlan nomád :-D

    "alulműveltségedet"
    "kétpofára"

    Lol és még ez magyaráz :-D
  • Tinman #17
    Ennyi telt? Érvek? Jah az nincs a sötétségedben mi? :-D
  • yamato41
    #16
    Megpróbálhatod saját iszonyatos alulműveltségedet trágársággal leplezni, de attól még valóban a magyar oktatási rendszer csődjének tökéletes képét mutattad megnyilvánulásaidon keresztül. Az a szép, hogy azt sem érted, miért. Mondjuk meg is látszik, mert ezt a moslék prolitápot (még mielőtt: a "prolitáp" kifejezés Orwell 1984-éből származik, ha nem tudod mi az, olvasd el, érdemes) zabálod kétpofára.
  • yamato41
    #15
    Hát, ember, sötétebb vagy, mint a sokéves átlag. Sokkal sötétebb. Gratulálok.