85
-
Irasidus #5 "ha az oroszok ezt vizsgálják, akkor tuti sose volt ilyen" - vagy csak rá akarnak játszani egy összeesküvés elméletere, mert tudják, hogy sok marha beveszi, mint bizonyítékot. Ezt lejáratásnak hívják. Ez is egy opció... Kivéve persze, ha úgy gondolod a nagypolitikában az oroszok angyalok és szentek között helyezkednek el.
Az amcsiknak azért nem zuhant le rakétájuk, mert ott minőségelőrzés máshogy van. Úgy értem, hogy ott van olyan. Azonkívül mióta megszűnt a szovjetunió, a szakemberek kivándoroltak Amerikába (több pénzért). Nem tudom hallbotáll-e már ilyenről? Jelenleg nálunk is probléma a kivándorlás... Szóval, most már két generáció hiányzik a rakétagyártásban, csak a gyártósorok maradtak, a fiatalok meg tapasztalatlanok. És persze az amerikaiak nem alulfizetett rakétatechnikusokat alkalmaznak. Ezért nem zuhant le... Csak ugye ehhez a kétbites gondolkodásnál átfogóbban kell ismerni a világ helyzetét. -
Irasidus #4 Sok ember haláláról nincs félevetél, akkor mindenkit megöltek akiről nincs felvétel? A 60-években nem volt a repülő bekamerázva. Mi oka lett volna megölni őt az oroszoknak? Vagy usa nyírta ki és az oroszok meg hallgattak? Ez nem hihető. Amúgy én nem vetném fel az amcsik helyében, hacsak nem szándékosan hülyét csinálni magukból mint az oroszok, ezzel a kijelentéssel. Azért ez egy elég jó érv. ;) -
SirBubu #3 ez a politikai színezetű hír egyértelmű bizonyíték arra, hogy az usankák sose jártak a Holdon. ha az oroszok ezt vizsgálják, akkor tuti sose volt ilyen
az amcsiknak csak azért nem zuhan le rakettájuk, mert nem tudnak olyat gyártani -
fonak #2 Fogják még vizsgálni a Kennedy-gyilkosságokat, Marilyn Monroe halálát meg 9/11-et is, ha így folytatják :)
Bár nem tudom hogy gondolják, elutaznak majd az USA-ba az oroszok nyomozni, az amerikaiak meg beengedik őket és együttműködnek velük?:)
Amcsik helyében felvetném akkor, hogy Gagarin volt-e az első az űrben (nincs ugyanis egy kanyi felvétel se róla), és hogy a halála baleset volt-e. -
Irasidus #1 Uh, micsoda hír. Már várom azokat, akik ezt a politikai színezetű hírt bizonyítékként fogják fel. Mert ugye ha ruszkik vizsgálják, akkor "tutinemvolt". Amit nem is tudom, hogyan kell elképzelni, mármint a vizsgálatot. Nevetséges hír, és a sokadik. Ugyanők emlegetik egyfolytában, hogy ha lezuhan egy rakétájuk vagy űrszondájuk (Fobosz-Grunt), akkor biztos az USA volt, mert hát kérem szépen ők nem hibázhatnak! Olyan nincs. Az orosz abszurd újra támad, ezúttal a holdraszállást...
De a lényeg: "A FIFA-botrány miatt vizsgálná a holdra szállást az orosz FBI" Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.06.19. 14:26:56