18
The Elder Scrolls Online (Konzol MMO)
-
foxxi #18 Hali! :)
Valaki esetleg PS4-en nem játszik? :)
Örülnék egy kis társaságnak :)
PSN: Foxxika -
#17 Szia, próbálkozz itt:
http://www.elderscrolls.hu/forum/18
ha bármi gond lenne a regisztrációval, akkor azt jelezd a PCs fórumon, de szerintem tedd fel a kérdést ott is (platformot írj: PS v X) Fred biztos tud segíteni:
https://sg.hu/forum/tema/1336063855 -
warbaro #16 sziasztok van ebben a játékban még magyar klán?
-
Kindgrind #15 Sziasztok!
PS4-en Aldmeri Dominion Guildot keresnék. Párnapja kezdtem lvl17es Wood Elf vagyok.
ID: TheKindgrind -
TomStorm #14 Ctaft-nál Improvement esélyt,hogy lehet növelni? -
TomStorm #13 Nekem most a hét necces meg úgyis csak holnap jön az új Headset,hogy tudjak majd beszélni.
Max éjjel vagyok és csütörtök+péntek. -
#12 Este felveszlek titeket. Valami guild-ot kéne barkácsolni, vagy belépni.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.13. 10:46:48 -
Azur92 #11 Azurka neven megtalaltok. Tegnap csak megvettem en is :) -
TomStorm #10 Közben lejárt a PS+ nem is enged játszani.
Hétfőtől folytatom!
Csinálok egy Klánt is majd aztán megpróbálhatunk Instát későbbiekben Pvp-t is:) -
#9 Iszonyat jó a játék. Elképesztően hatalmas kiterjedésű, rengeteg érdekes tartalommal, mind a szólózáshoz, mind a multihoz. Az irányítás hihetetlenül jól kézreáll, gyakorlatilag kifogástalanul kézre áll nekem.
Minden nap játszom pár órát, eddig tökéletes.
Másoktól azt hallottam, hogy a group finder itt is szívás, ha nem ismerősökkel tolod, esetenként sokat kell várni, de ezt még nem tudom megerősíteni. Legtöbbször egyelőre szólóztam, a kifejezett party-küldetésekből kevésnek ugrottam neki. -
Azur92 #8 Milyen a jatek a PC verziohoz kepest? PVE resz erdekel leginkabb instak stb. Group finder itt mar muxik rendesen? Elore is koszi az infokat -
#7 Én fenn vagyok, csak nem tudom, mit írjak ide. :-D -
TomStorm #6 Ja kb ennyi magyar is van szerveren mint amennyien ide írnak:)
De hát konzol,ez van.. -
TomStorm #5 Én Bloodborne-t játszom mellette gyakorlásként.PVP-re kell a rutin,kemények a játékosok.
A konzroller érzékenységet még nem találtam el.Valahol 3/4 és egész között kellene eltalálni -
TomStorm #4 Ki mit helyez előrébb a másiknál.
Nekem egy ilyen játék minden másnál fontosabb:)
Lvl 11 vagyok csak de már PvP mapon olyan csatákban veszek részt,hogy állam leesik.
Javítottak a Net kódon és már-már folyékonyan megy a Mass PvP.Azért vannak kisebb akadások.
Most Assassin-Shadow/Dual blade vonalat követem+medium armor.
Pve-n velem egy szintü mob 1-2 ütés és fekszik(Hide-bol stun és 2 vágás ennyi:))
Pvp-n viszont egy Templar már megtornáztat BÁR rohadt hamar kifogy ám a Magick-ából,6-al nagyobb szintü Templart majdnem levertem:)
Lvl 15-ön lesz fegyver váltás opció és lehet beteszek Resto.Staffot dual blade mellé!Vagy Bow..
Abszolut megéri megvenni mivel B2p akár mikor szüneteltetheted.A vissuatérés meg mindig szuper egy ilyen játékba -
Etelkozi Vata #3 Kacsingatok a játékkal, az off-line részekkel sokat játszottam. De sok a megvásárolt és időt rabló jó játék, félek nem tudnám a szükséges időt belefektetni, hogy megerje megvenni. -
TomStorm #2 Az Aldmeriek iszonyat sokan vannak.Gyakorlatilag majdnem egész Cyrodiil az övék:o -
TomStorm #1 Üdvözlet!
Megnyitotta kapuit a The Elder Scrolls Online címü MMORPG Konzol Topik.
A játék PC-n már egy ideje megy.Most viszont Konzolon is élvezhetjük illetve kalandozhatunk Tamriel csodálatos világában!
ESO történelemről bővebben:elderscrolls.hu oldalon lehet olvasni.
A játék 30FPS Lock kapott.EU és US Megaszerverek közül lehet választani tehát mindenki egy helyen.
Természetesen EU az ajánlott.
Harcok FPS és TPS nézetben is élvezhetőek sőt jóra is sikerült a kontrellerrel való irányítás.FOD beállítás van belső ill.külső nézetnél is.
Zenék csodálatosan hangzanak,TES világa aki ismeri az nem csalódik hiszen árad belőle a világ hangulata.
PVP külön Zónákban ott viszont minden megtalálható még akár fejlődni is lehet hiszen küldetések is vannak.
Craft is jelen van,kincsvadászatés sok-sok tennivaló.
Normál szintek után pedig jönnek a Veterán szintek ami megannyi kihívást tartogatnak nektek!:)