810
  • Shep
    Ja az AC Unity remekmű is tőlük származik, jó igaz utána javították :)
  • FartingSquirrel
    Jaa :DD
  • grebber
    23-as komment.
  • simonl #45
    Egyik kedvenc játékom, mégis:
    Mind a látvány, mind a karakterek gyalázat sz@r.
    Ennél még az Advanced Warfighter grafikája is szebb / jobb volt. (csak akkor a gépünk volt szarabb)
    Nem is értem, túl vagyunk egy nagyon szép Splinter Cell -en, van már Division -unk....
    Mi akar ez lenni?
  • FartingSquirrel
    Mi az a 23?
  • grebber
    A 23 az csak előre vetíti milyen grafikát lehetne alkotni ,ha nem szarnának bele...
  • Maxtreme
    Hàt az ubis jàtèkokra pont a normàlisan fut a jellemző :D
  • AnuluWork #41
    Taktikát váltott az UBI. Most fossal jönnek ki, hogy álladnak leesése legyen megjelenéskor, kb., mint a #23nál. :)
  • Shep
    Hát a látvány olyan, amilyen, szódával elmegy, ha normálisan fut, mert azért a térkép igen nagynak tűnik de, minden egyéb eléggé fércmunka, akció béna, AI szintén, nagy csapatmunkára nem is volt szükség, ok, ez egy alfa, vagy ki tudja milyen verzió de akkor is, ja és ez mitől Ghost Recon, mert van benne drón?
  • AnuluWork #39
    Alpha. Nyugi.
  • Béluska74
    Jobb csapattársakkal és jobb játékkal ebből még lehet valami komoly játék. Kezd rajtam úrrá lenni az ezt már láttuk valahol érzés....
  • Maxtreme
    Enyhén szólva is. (még akkor is ha a látványvilágot nem említjük, ami már most nevetséges szerintem. 2017ben meg kb a vállalhatatlan kategória lesz)
  • Shep
    Ebben nincsen fedezékrendszer, vagy csak a gyerek nem használta? Amúgy ez így elég gyengének tűnik.
  • AnuluWork #35
    Erősen alpha, tele bugokkal.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.16. 18:31:16
  • AnuluWork #34
    Kamugyár, kamugyár. True. De jó játékaik vannak, hogy rohadnának meg! :) Semmi sem gátolja a többi céget, hogy csináltassanak egy AC ötletű szériát, többfajta Tom Clancy szintű sorozatot, mint pl. a Splinter Cell, a R6, vagy egy Division szintű világot, vagy akár egy Wildlands szintű ötletet, és abból nagyot kaszáljanak. De nem. Csak Civ6, HoI4, TW lófax, Fifa, F1, meg hasonló pénzcsináló "szar", semmi Witcher szintű marketing és/vagy megvalósítás.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.16. 12:11:35
  • Maxtreme
    tudom, mondjuk az nekem személy szerint annyira nem hiányzik :D
    De ettől függetlenül óriási kamugyár az egész cég.
    Azt kell mondjam még a sokak által (joggal) utált EA is korrektebb egy fokkal..

Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.16. 10:41:25
  • MarkBlade
    A Division eredetileg tartalmazott volna egy tabletes mòdot is. Ahol egy jàtékos tablettel csatlakozik ès föntről jelölget írànyít mint a nagy testvér..
  • Maxtreme
    határidő.. De hogy mindennél? nane..
    Nem ez szerintem szimplán marketingshit, és népbeetetés.
  • AnuluWork #30
    Egyébként nem tudom mi volt az oka, hogy ezt így lebutították. Rakták volna bele, max. lehetett volna skálázni a grafikát. Nem is értem, hogy ez lustaság, vagy határidő miatt ment el, de pl. végre egy-egy patchel visszahozhatnák.
  • Maxtreme
    Érdekes amúgy hogy ezt mindenféle retorzió és népfelháborodás nélkül megcsinálhatják.. Ez kb oylan mintha az Apple bemutatná az új iphone-t, és a felsorolt tudásnak a 90%-a nem lenne igaz. Kb mindenki leírná őket, és kutya nem kérne többet a termékeikből..
  • AnuluWork #28
  • MarkBlade
    ahogy nézem ez is olyan lesz mint a division csak annyi különbség hogy nagyobb térkép és a küldetések között nem szaladsz hanem járművel mész oda. Mondjuk ami tetszik hogy egy fejlövés és fekszik. Viszont a bejövő sérülések nem tudom milyenek lehetnek mert valahogy egyik játékos sem kapott be egy golyót sem :D
  • AnuluWork #26
    A Divisionből is ki lehetett PCn hozni elég korrekt dolgokat ...

A 22nél belinkelt video pedig konzolos.
  • grebber
    Ezt az Ubi már direkt a netes nyomorékok miatt adja csak ki, hogy majd tudjanak élvezkedni maguknak a downgrade képekkel videokkal...
  • Shep
    Hát a demoban valahogy nem így nézett ki a játék :)
  • AnuluWork #23

• AnuluWork #22

• Béluska74
    Megeszi a fene ha nem dob be gépi társakat a gép. A játék alapvetően 4 fős coop módra épít. Így elsőre azt mondanám a rendszer hasonló lesz mint a Ghost Recon Future Soldier-ben. Ha nincs elég játékos akkor bedobja a gépi játékost.
  • Shep
    Szerintem a játék nagy része utazásból fog állni, mert ugyan nyilván lesz gyors utazás a régiók között de a régión belül el kell majd jutni a célhoz. Másik, hogy ugye steam azt írja single player is, na most ha egyedül játszik valaki akkor gépi társakat rak majd be mellé, vagy mi lesz?
  • Béluska74
    Remélem,hogy nem így lesz. De az tuti,hogy lesznek benne hosszú utazások és merek fogadást kötni valamiféle kraftolós hülyeségre is. Szerintem jobb lenne olyan filmszerűen kis nyomozás,lopakodás,odab@szás,új küldetés..
  • Maxtreme
    ubisoftosan... :D
    Kb 3 féle mellégküldetés de azokból dögível, meg 4 trillio féle gyűjthető tárgy.
  • Shep
    Hát marha kíváncsi leszek, hogy lesz ez megtöltve tartalommal.
  • AnuluWork #16
  • simonl #15
    Nem is olyan ördögtől való amit írsz: video
  • gabo91
    Megvettek engem is. Fedezek rendszer mozgás stb lehetne ugyan az mint Division-ban.
    A nagy terület (állítólag nagyobb mint a The Crew) miatt várós.
    Kérdés az hogy multi, - coop rész hogy lesz. (nyilván nem lesz PVP) de hogy lehet e valahol belebotlani más játékosokba.
    Division-ban ott a Dark Zone, találkozol idegenekkel, lehet bővíteni a csapatod.
    Crew-ban szintén mész az úton látsz más játékosokat, tudsz "haverkodni". Itt ha csak van egy coop (mint Far Cry) és mész egyedül/1-3 emberrel akkor az úgy túl üres nekem ekkora nagy területre.

Meg Division, The Crew (valamilyen szinten egyenlőre) életben van tartva tartalmakkal / eseményekkel.
  • Béluska74
    Hát a képek alapján nekem pre order lesz. Csak ne legyen ez is olyan mint a Division. Olyan egy kaptafára épülő,menj ide öld meg azt,menj oda hozd el ezt típusú küldik. Szórakoztató egy ideig-óráig,de a negyvenedik ilyen után felkapom a a dzsungel egy majomkenyérfáját és beleállítom az Ubi design központjába. A négyfős coop pedig állati jó minden játékban. (ha lehet hinni a pletykáknak akkor a megjelenés (talán) 2016 december 1)
  • grebber
    Előzetessel tért vissza a Ghost Recon: Wildlands
  • simonl #11
    Na, csak nem lesz belőle valami már az idén?
  • AnuluWork #10
  • grebber
    Ghost Recon: Wildlands - a fejlesztők válaszolnak