810
-
#88 Probáltam kb 6 email címmel egyikre se jön semmi. Egyből kéne küldeni nem? -
#87 Itt van még pár kulcs ha siettek:
http://freekeys.opsgaming.fr/jv/ghostreconwildlands -
#86 Engem is érdekelne hogy Magyar változat várható lessz ? -
#85 GS Előzetes
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands minimum gépigény
Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit)
Processzor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz vagy AMD FX-4320 @ 4 GHz
Memória: 6GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX660 / AMD R9 270X
HDD: 50GB
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands ajánlott gépigény
Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit)
Processzor: Intel Core i7- 3770@ 3.5 GHz vagy AMD FX-8350 @ 4 GHz
Memória: 8GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX970/GTX 1060 or AMD R9 390/RX480
HDD: 50GB
A Ubisoft bejelentette, hogy közvetlenül a For Honor bétája után, február 3-6 között tartják majd a Wildlands zárt bétáját, amire itt tudtok jelentkezni. A tesztidőszak alatt pár fő- és mellékküldetést is ledarálhatunk, felfedezhetjük a 21 zóna egyikét, testre szabhatjuk a karakterünk és szerelgethetjük a fegyvereinket is.
Akit meghívnak a bétára, az aztán a barátait is behúzhatja a magával, hogy kooperatívan essenek neki a drogbarlangok felszámolásának. -
#84 Nekem az kimarad :( Viszont nagyon várom a coop miatt.. -
#83 Nem egy Uncharted 4, de szódával elmegy. -
#82 teszt képek -
#81 Magyar felirat lesz tudja valaki?
-
#80 Az embereid is teljesen jól viselkednek. Nyugi. Nem kell leraknod őket. A Future Soldiersben is teljesen jól nyomták a gépi csapattársaid. -
#79 Még 1-2 ilyen videó és rendelhetem elő. -
#78 Így kellett volna megcsinálni a Divisiont is nem diablónak. Tetszik..megveszem. Végre egy story coop játék.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.01.21. 10:00:18 -
#77 Várom, bár én biztos lerakom az embereimet egy ponton és onnan egyedül megyek. Majd ha az igazi haverjaim egyszer (10 év múlva :( ) megveszik a játékot, akkor ki lesz próbálva milyen a csapatjáték, a gépet nem szeretem. -
#76 -
#75 A Future Soldierhez is jó kis moviet nyomtak anno. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#74 -
#73 -
#72 Lehet jelentkezni a bétára -
#71 Egyébként, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a második képet nézzük, a jaték valóban úgy néz ki, ha a DOF részt nem számítjuk. Kb. így kell elképzelni:
Részemről, az utóbbi idők ubi tesztjei kapcsán csak a STEEPben csalódtam. Na az nagyon nem jött be. A Snow sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.05. 08:01:15 -
#70 Nekem kell. Engem meggyőztek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék komplex. Coopban nagyon nagy élmény lesz, ha vagytok négyen online. Mintha egy filmet nyomnál végig. Persze végig lehet vinni Future Soldiers-esen is, hogy a többiek azt csinálják, amit te mondasz, de nagyon meg kell szokni a csapat irányítását. A grafika egy dolog. Jelen állapotában nem olyan, mint a linkelt képeken, ez tény, de nem ez a végleges, ahogy a Divisionnél sem az volt ami az alfában ott ment. Ha a steam januártól beváltja az ígéretét, hogy csak ingame képeket lehet majd feltölteni, akkor nem ez lesz a No Man's Sky után a második játék aminek visszaadják az árát. :) A béta egyébként grafikailag már a Division kapcsán ott is jobb volt. Grafikailag kicsit Future Soldiersesen kell hozzáállni: meg kell idővel szokni, és akkor a részletek is a helyére kerülnek. (Nekem anno az a játék nagyon bejött!) Egyébként annyira grafikailag sem csalódás, sőt, de tény, hogy jelen állapotában a DOF el van qurva. -
#69 "gondolom nincs is a világon senki aki elhitte így fog kinézni egy "ekkora" game."
Így van, ergo nyugodtan csak (ismét) hazudozzanak, nézzék hülyének az embereket.
Neked van igazad, én kérek elnézést :)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.11.04. 18:44:32 -
#68 Gondolom nincs is a világon senki aki elhitte így fog kinézni egy "ekkora" game.
Nyílt tesztem részt veszünk ahogy a Divisionnál is. Legalább egyből le lehet szűrni kell-e vagy sem. Division nagyon hamar eltántorított az abszolút nem tudott lekötni nem érdekel. -
#67 Nem lesz ez rossz. Van pár hibája, de olyan, mintha összegyúrták volna a future soldiert pár klasszikus ubi címmel. Jó az elegy, más kérdés a más kérdés. :)
(szerk: csak azok a bizonyos fotók ne jelentek volna anno meg ...
pl.:
)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.04. 17:17:12 -
#66 Ghost Recon: Wildlands - lesz nyílt béta, és nincs is már messze -
#65 Ezt én is megköszönném! -
#64 Sziasztok! Nincs valakinek egy felesleges kódja? Ha volna azt megköszönném.Privátban kérném ha lehet. -
#63 Ha "tagja" voltál az sg divisionnek akkor esélyes hogy bent leszel mert 1 ember aki tesztelésre behívtak meghívhat 3 embert a barátlistánból! -
#62 nincsen, pedig lebétáznám.. :(
-
#61 Mindenki nézze meg a email címét mert megy egy technical teszt és elég sok embert berántottak aki division-el tolta! -
#60 -
#59 Gamescom 2016 - így szabhatjuk testre a Ghost Recon: Wildlands fegyvereit -
#58 Tehát pont az van amitől tartottunk ,hogy a marha nagy területet mellé nem sikerült (egyelőre) értelmes tartalmat rakni. -
#57 Pontosan.
..és ha ilyenkor nem tudják odatenni magukat, és ennyit tud a cucc, (mert végül is az E3 egy rohadt nagy reklám ha úgy nézzük) akkor sok jóra nem lehet számítani a jövőben sem.
-
ratgab #56 Az E3-on kipróbálók azt nyilatkozták, hogy unalmasnak tartották a játékot. Jobban mondva semmi extrát nem tud, egy sima ötlettelen lövölde egy hatalmas területen.
És ha már korai fázisban nem tudnak az asztalra letenni semmi izgalmast, akkor ez már nem is igen fog változni. Hacsak át nem dolgozzák az egészet. -
simonl #55 Ebben a videóban a VR -os srácok azt mondják, hogy ez még grafikailag még alpha build. Jelentsen ez bármit. -
#54 Grafikailag vagy játékilag? -
#53 nana. Azért a divnek (is) van vasigénye rendesen. Nyilván ne az legyen az alap hogy 970/980-on jól megy :) (megjegyzem ha 970en fullra feltolok mindent, sok esetben közel sincs meg a 60 fps, és mint tudjuk ez alatt szeret fura mikrolagokat produkálni..)
Egyébként sztem a div sem az az állejtős kategória.. Inkább az atmoszféra ami széppé teszi, de technikailag nem 1 nagy durr.
ennyit a bármiről :)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.17. 12:27:52 -
#52 Ne már.. A Div sem ronda. Ès szinte bàrmilyen gépen elmegy. -
#51 Távolról se gyalázatos se nem rossz ez a cucc jelenleg se. -
#50 Egyébként az alfa/beta dologgal kapcsolatban, ti láttatok már olyat (az elmúlt mondjuk 10 évben) hogy egy játék a korai stádiumban gyalázatosan rossz volt, aztán hopp, a végleges kiadás meg egy remekmű lett? (inkább fordítva szokott lenni)
Őszintén szólva ebben én nem hiszek.
Amúgy nem csak az AC unity hw igényéről beszélek, hanem gyakorlatilag az összes Ubis játékról. A Látványvilághoz képest mindig atomerőmű kellett a programjaik alá..
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.17. 11:37:43 -
#49 Alfa változat. Meg Ubisoft Paris. Ua banda, aki a FSt elkövette anno. Bár abban a romákoknak és ukránoknak is volt részük. Szóval viszonylag csúnyus, ennek ellenére a FS klasz kis game volt.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.17. 10:37:34