810
-
Blith004 #128 Sziasztok, ha van valakinek még felesleges PC kulcsa, nekem is dobhatna egyet :) Uplay nevem Loprax004 -
JoeSatriani23 #127 egynek en is orulnek: )
Uplay: CsulokBandi80
Utoljára szerkesztette: JoeSatriani23, 2017.02.01. 20:39:46 -
#126 egyet elfogadnék. uplay nevem xX_Gero_Xx -
#125 nekem is van 3 meghívom ha kell pc -
#124 Nincs egy meghívód pöcsös? :) -
#123 XBOX One-ra van valakinek esetleg egy feles kulcsa?
Haverokkal már nagyon tolnánk valami coop játékot, jó lenne kipróbálni mielőtt jön a teljes. -
Jude666 #122 Sziasztok!
Én nagyon szívesen elfogadnék egy invite-ot :)
Köszi előre is! -
#121 Valakinek még invet? -
troublemaker #120 Ment privátba! -
#119 Van. Uplay név? -
troublemaker #118 Én elfogadnék egyet, köszi! Valakinek van?
Utoljára szerkesztette: troublemaker, 2017.02.01. 18:00:00 -
#117 nincs válaszható magyar nyelv -
#116 Lehet azért van ott nekem mert ezelőttibe is részt vettem és lehet ott maradt xddd Péntekig nem lenne rossz letölteni azt a pár gigát :)
Na már jó! Megy a preload!
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.02.01. 17:46:26 -
Starpunk03 #115 Sziasztok!
Szeretnek egy Beta kulcsot kerni (PC), ha lenne valaki aki Szivesen meghivna azt elfogadnam!
Uplay nevem: Starpunk3
Köszönöm!
-
#114 Nekem pl ott sincs pedig kaptam invite-et... Uplay mit is várunk... Péntekig rendbe jön hiszen akkor indul addig csak összerakják a rendszert. -
#113 Engem is behívtak, de a uplay/my gamesnél ahol van a ghost recon wildlands closed beta ott expired van kiírva. Valaki tapasztalt iylet? -
Osram #112 Sziasztok nincs valakinek egy fölös béta kulcsa 4en vagyunk barátaimmal és senkinek nem adott az uborkaplay :(
-
#111 Nem semmi, 22 giga a beta.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.01. 17:18:59 -
#110 Tárgytalan bekerültem én is, de ha valakinek kellene akkor szóljatok még megvan mind a 3. -
#109 Ha valakinek van még kódja elfogadnám. -
#108 Nincsmit ^^ -
#107 Rendben, köszönöm szépen! -
#106 De, de azzal van most egy kis gond. Ubi fórum Remélem hamar javítják, péntekien kezdődik a béta. -
#105 Elvileg megkaptam. Minek kéne most történni? Uplayen nem kéne nem megjelennie? -
#104 Megvagy, elvileg küldtem is invite-ot, nézd meg pls. -
#103 Így már megtalált. -
#102 Próbáld így: DeadEcho_1C3
Az uplay app mobilon nem mutat uj bejelölést. -
#101 Elvileg felvettelek....de ez mi a neved után _ ? így nem talált meg csak simán -
#100 "YOU ARE ALREADY REGISTERED
You are already registered on PC with the following email: *******" -
#99 Én is jelentkeztem... de ilyen zárt bétákra a büdös életbe nem jutottam be soha :(
De remélhetőleg lesz itt is nyilt mint a Divisionnál. Ott kb 30 perc alatt kiderült nem érdekel a game. -
#98 IDE kell beírni a kulcsot, amit ott kaptál, és majd bekerül az uplay játékaid közé. -
#97 nekem pl. nem engedi beírni a kulcsot, mert már régebben jelentkeztem a bétára.. úgyis bejutunk majd.. nem ezen a kulcsbeíráson múlik :D -
#96 Vegyél fel uplayen, elvileg meg lehet hívni 3 barátot. Ha hazaérek megnézem. -
#95 Akkor kijelöl lent egy számsort amit mondtam eddig is hogy láthatatlan de az 13 számjegyű és invalidot ir ha azt adom meg
Kár pedig kipróbáltam volna :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.01. 12:52:09 -
#94 Akkor passz, nem tudom mi lehet a gond, lehet, hogy már elfogytak a kulcsok, mikor beraktam a linket még volt kb 800. -
#93 ctrl+a :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.02.01. 12:47:14 -
#92 Akkor fail ez az oldal 4 féle böngészőbe nézem sehol nincs 3 sor ezt kapom mindig...
-
#91 Miután megadtad a mailcímed és a captcha-t akkor kiir 3 sort. Középső sor a kód, ami így náz ki: AC2HVJAFTKGH
Ez már nem érvényes. -
#90 Alul látok egy kodot? amit csak akkor látok ha kijelölöm az egészet (addig láthatatlan) .. középen van két fehér csík de közte semmi.
Ezt a "láthatatlan" kodot beirva indalidot ír...
-
#89 Ott ad egy kódot, amit be kell írni a wildlands beta redeem weboldalon. Én kb a 3. kulcs kérés után jöttem rá erre :D