810
  • Blith004
    Sziasztok, ha van valakinek még felesleges PC kulcsa, nekem is dobhatna egyet :) Uplay nevem Loprax004
  • JoeSatriani23
    egynek en is orulnek: )

Uplay: CsulokBandi80
    Utoljára szerkesztette: JoeSatriani23, 2017.02.01. 20:39:46
  • TDC Geronimo
    egyet elfogadnék. uplay nevem xX_Gero_Xx
  • drop
    nekem is van 3 meghívom ha kell pc
  • TDC Geronimo
    Nincs egy meghívód pöcsös? :)
  • Waczkor
    XBOX One-ra van valakinek esetleg egy feles kulcsa?
    Haverokkal már nagyon tolnánk valami coop játékot, jó lenne kipróbálni mielőtt jön a teljes.
  • Jude666
    Sziasztok!

Én nagyon szívesen elfogadnék egy invite-ot :)

Köszi előre is!
  • Hexex86 #121
    Valakinek még invet?
  • troublemaker
    Ment privátba!
  • Hexex86 #119
    Van. Uplay név?
  • troublemaker
    Én elfogadnék egyet, köszi! Valakinek van?
    Utoljára szerkesztette: troublemaker, 2017.02.01. 18:00:00
  • Szabi #117
    nincs válaszható magyar nyelv
  • Hexex86 #116
    Lehet azért van ott nekem mert ezelőttibe is részt vettem és lehet ott maradt xddd Péntekig nem lenne rossz letölteni azt a pár gigát :)
    Na már jó! Megy a preload!
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.02.01. 17:46:26
  • Starpunk03
    Sziasztok!

Szeretnek egy Beta kulcsot kerni (PC), ha lenne valaki aki Szivesen meghivna azt elfogadnam!

Uplay nevem: Starpunk3

Köszönöm!
  • grebber
    Nekem pl ott sincs pedig kaptam invite-et... Uplay mit is várunk... Péntekig rendbe jön hiszen akkor indul addig csak összerakják a rendszert.
  • Hexex86 #113
    Engem is behívtak, de a uplay/my gamesnél ahol van a ghost recon wildlands closed beta ott expired van kiírva. Valaki tapasztalt iylet?
  • Osram
    Sziasztok nincs valakinek egy fölös béta kulcsa 4en vagyunk barátaimmal és senkinek nem adott az uborkaplay :(
  • Shep
    Nem semmi, 22 giga a beta.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.01. 17:18:59
  • Shep
    Tárgytalan bekerültem én is, de ha valakinek kellene akkor szóljatok még megvan mind a 3.
  • Shep
    Ha valakinek van még kódja elfogadnám.
  • Zs0lt1
    Nincsmit ^^
  • grebber
    Rendben, köszönöm szépen!
  • Zs0lt1
    De, de azzal van most egy kis gond. Ubi fórum Remélem hamar javítják, péntekien kezdődik a béta.
  • grebber
    Elvileg megkaptam. Minek kéne most történni? Uplayen nem kéne nem megjelennie?
  • Zs0lt1
    Megvagy, elvileg küldtem is invite-ot, nézd meg pls.
  • grebber
    Így már megtalált.
  • Zs0lt1
    Próbáld így: DeadEcho_1C3

Az uplay app mobilon nem mutat uj bejelölést.
  • grebber
    Elvileg felvettelek....de ez mi a neved után _ ? így nem talált meg csak simán
  • Szabi #100
    "YOU ARE ALREADY REGISTERED

You are already registered on PC with the following email: *******"
  • grebber
    Én is jelentkeztem... de ilyen zárt bétákra a büdös életbe nem jutottam be soha :(
    De remélhetőleg lesz itt is nyilt mint a Divisionnál. Ott kb 30 perc alatt kiderült nem érdekel a game.
  • Zs0lt1
    IDE kell beírni a kulcsot, amit ott kaptál, és majd bekerül az uplay játékaid közé.
  • Szabi #97
    nekem pl. nem engedi beírni a kulcsot, mert már régebben jelentkeztem a bétára.. úgyis bejutunk majd.. nem ezen a kulcsbeíráson múlik :D
  • Zs0lt1
    Vegyél fel uplayen, elvileg meg lehet hívni 3 barátot. Ha hazaérek megnézem.
  • grebber
    Akkor kijelöl lent egy számsort amit mondtam eddig is hogy láthatatlan de az 13 számjegyű és invalidot ir ha azt adom meg

Kár pedig kipróbáltam volna :(
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.01. 12:52:09
  • Zs0lt1
    Akkor passz, nem tudom mi lehet a gond, lehet, hogy már elfogytak a kulcsok, mikor beraktam a linket még volt kb 800.
  • Szabi #93
    ctrl+a :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.02.01. 12:47:14
  • grebber
    Akkor fail ez az oldal 4 féle böngészőbe nézem sehol nincs 3 sor ezt kapom mindig...

• Zs0lt1
    Miután megadtad a mailcímed és a captcha-t akkor kiir 3 sort. Középső sor a kód, ami így náz ki: AC2HVJAFTKGH

Ez már nem érvényes.
  • grebber
    Alul látok egy kodot? amit csak akkor látok ha kijelölöm az egészet (addig láthatatlan) .. középen van két fehér csík de közte semmi.
    Ezt a "láthatatlan" kodot beirva indalidot ír...

• Zs0lt1
    Ott ad egy kódot, amit be kell írni a wildlands beta redeem weboldalon. Én kb a 3. kulcs kérés után jöttem rá erre :D