123
-
Ratrak #42 ezt azért nehezen tudnám elképzelni coopban. Mármint elképzelni el tudnám, csak a nehézség esne le kb. a tizedére, ha Corvo és Emily együtt tolnák, kb. senki nem állna meg ellenük. És valóban, ilyen erősen sztori-orientált játékhoz nem való a coop. Az már más kérdés, hogy kiegészítőként lehetne mondjuk olyan pályá(ka)t csinálni, hogy mondjuk két kevésbé tápos karakterrel (mondjuk Daud két embere) jussatok be valahova egymást segítve, és ott hajtsatok végre valamit, ilyenek. De a fő sztori nem multi-kompatibilis.
Ma ránézek, hogy milyen lett, várom már, hogy legyen rá kis időm :) -
#41 Dishonored 2 - less bele az első órába!
9 gigás javítással rajtol a Dishonored 2
-
#40 Én már egy jó story coop játékra várok 2 fős már bőven elég lenne. Az a bajom hogy a mostani legtöbb coop nak csúfolt játék annyi hogy jönnek az ellenségek és öld őket.. -
#39 -
#38 A weboldala és a steam adatlapja szerint nem lesz multi. A híroldalak meg össze vissza spekulálnak, nem igazán tudtam kivenni belőlük semmi konkrétumot. Mondjuk ez a cím olyan mint a Bioshock, erősen sztoriorientált, nem tenne jót neki a multi. -
#37 Nem lesz benne. "Angol nyelvű játékszoftver, magyar feliratot nem tartalmaz." -
#36 Kicsit lemaradtam.. coop lesz benne vagy csak single mint az 1? -
#35 Azt tudni, hogy lesz benne alapból magyar nyelvű felirat, mint az 1-ben is volt? -
Ratrak #34 Lehet tudni arról valamit, hogy mi lesz a sztori alapvonala? Ugye nagyon nem volt mindegy az 1-ben, hogy low vagy high chaossal toltad végig, nomeg a két DLC is sokat adott az élményhez. Itt az átvezetőkben úgy veszem ki, mintha Delilah-t visszahoznák, akitől pedig megszabadultunk az 1-ben, akkor hogy is van ez? Persze, vannak sejtéseim, de lehet erről tudni pontosat? -
#33 addig olvasgasd a magyar nyelvtan házidat -
#32 nagy D negoldota később játszom vele -
#31 csak kíváncsiskodtam, akkor még nem lehet pontosan tudni, de ha lesz akkor megveszem, ha nem akkor majd csak hogyha leárazzák. -
#30 Én már csak tudom warezcsászárságból gyógyultam ki.
Bármilyen hihetetlen tünetmentesre. Egy percig nem fordul már meg a fejembe ,hogy xy game-et letöltsek warezbe. Semmi értelmét nem látom.
Anno azért warezoltam mert játszani akartam ,és azért akkor mert tutira biztos voltam a legtöbb game-nél ,hogy a büdös életbe úgyse fogom megvenni. Most meg ami kell majd meg lesz véve idővel úgyis. Az időtöltésről pedig a felhalmozott 1300 steam játék gondoskodik. -
ratgab #29 Most igencsak rátapintottál szerintem a lényegre. -
#28 Szerintem a vásárlókat nem igen érdekli mi lesz rajta. Azt inkább a warezmesterek szokták kérdezgetni.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.02. 17:14:55 -
ratgab #27 Miért ne tudna?
-
#26 denuvo lesz rajta --> nem tud vele játszani -
#25 Bethesda nem rendelkezik Denuvo liszensszel. Egyébként mit számít? -
#24 Elkészült a Dishonored 2, itt a gépigény.
A Bethesda bejelentette, hogy aranylemezre került a Dishonored második része, és ezzel együtt a játék végleges gépigényét is közzétette. Minimum és ajánlott konfigurációt is tudunk mutatni.
A Dishonored 2 november 11-én jelenik meg, úgyhogy éppen aktuális volt, hogy a Bethesda elkészüljön vele. A jó hír mellé pedig csak további finomságokkal szolgálhatunk: Xbox One-on mától, PC-n és PS4-en pedig november 8-tól válik előtölthetővé a játék, a számítógépes verzióhoz pedig a gépigényt is megkaptuk.
Minimum gépigény:
Windows 7, Windows 8 vagy Windows 10 (64-bites verzió)
Intel Core i5-2400 vagy AMD FX-8320 processzor
8 GB RAM
60 GB szabad hely a merevlemezen
NVIDIA GTX 660 (2 GB) vagy AMD Radeon HD 7970 (3 GB) videokártya
Ajánlott gépigény:
Windows 10 (64-bites verzió)
Intel Core i7-4770 vagy AMD FX-8350 processzor
16 GB RAM
60 GB szabad hely a merevlemezen
NVIDIA GTX 1060 (6 GB) vagy AMD Radeon RX 480 (8 GB) videokártya
A PC-s verziót minden esetben aktiválni kell a Steamen keresztül, ezt nem árt tudni, illetve fontos információ, hogy a dobozos változat csak egyetlen lemezt tartalmaz, a tartalom maradékát az interneten keresztül tölthetjük le. Driverfronton a 375.70-es rajtszámút keressék az NVIDIA-sok, és a 16.10.2-eset az AMD-sek.
info: Gamekapocs
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.01. 20:04:24 -
#23 denuvo lesz? -
#22 -
#21 Dishonored 2 - Corvo és Emily is akcióba lép -
#20 -
#19 -
#18 Új képek érkeztek a Dishonored 2-ből -
#17 Nem tudom milyen platformon tolták de durva frame dropokat produkált a játék.
Egyébbként jónak tünik, bár én inkább a sunnyogást használom a gyilkolászás helyet.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2016.06.30. 18:51:51 -
#16 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
12 perces gameplay videó ..szerintem még nem volt -
#15 eddig instant buy! -
#14 E3 2016: Tartalmasnak ígérkezik a Dishonored 2 -
#13 DISHONORED 2 Gameplay Trailer (E3 2016)
-
#12 Képeken a Dishonored folytatása -
#11 Dishonored 2 előzetes. -
#10 -
#9 Novemberben jön a Dishonored 2
-
#8 Half-Life 2 mellet ez a másik kedvenc játékom -
#7 Dishonored 2 - irány a napos Karnaca -
#6 Miként lett a kislányból az aki
-
#5 Más élményeket kínál a két főhős -
#4 Igen. :D Félreértés ne essék, emberek vagyunk, hibázhatunk. ...de az ég szerelmére, ők specializált újságírók, tudtommal ez a munkájuk, ezért kapják a zsettát, ehhez kéne érteniük, márpedig a Dishonored nem mondható éppen egy véletlenszerűen kiválasztott, két emberből álló "stúdió" 8-bites ál-retro "indie" játékának, amit negyven példányban adtak el. Ez kissé olyan, mintha egy sportújságban arról olvasnék, hogy "A nyolcadik percben a kék csapatból lőtt egy gólt valami csávó, ha jól láttam, a mezszáma asszem nyolcas."
Ehhez dobjuk még be, hogy nem elszigetelt jelenségről van szó. Kapásból harminc másodpercembe került találni egy ilyent egy rivális laptól a For Honor kapcsán: "A franciák az új South Park játék után bemutattak egy teljesen új IP-t egy olyan stílusban, amit hirtelen nem is tudunk hova tenni." - ...kivéve, ha nem egy barlangban éltél azóta, hogy kijött a War of the Roses és a Chivalry, szintén "ingerküszöböt alig megütő" címek.
Horror, komolyan. :D
Persze, vissza ontopikba, az is elég meredek, hogy YT-hozzászólásokban hányan picsognak egy opcionális női főhős miatt. -
#3 ráadásul új főnösnek nevezi.. nem para hogy az egész Dishonored arról szólt hogy Emily-t próbáltuk megmenteni majd megvédeni :DD