18
-
SirBubu #18 de melyik szereplő volt Mila Kunis? -
#17 https://www.google.hu/search?q=chris+pratt&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=P3d-Ve31BYmvU5nlgOgN#q=chris+pratt+signed
Nézz dátumokat. Kell nekem emlékezni, 2 éve mit írt alá? Két éve azt se tudtam, ki ez a fazon.
Köszönjük Emese! -
BrockSamson #16 Nem volt rossz, egy jegy arat siman megerte.
Osszehasonlitas teren kicsit ugy vannak a Jurassic Parkkal is az emberek, mint az eredeti Star Wars-szal: mivel klasszikus ezert nem latjak a hibait. Ennek a filmnek pont ugyanazok az erossegei es a hibai is, mint az elsonek.
Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2015.06.15. 01:42:47 -
zetortraktor #15 Pratt 2 éve aláírt, amikor szerződtették. -
#14 Ne legyél már ennyire igénytelen! -
#13 205 milliót hozott Amerikában a film, meg még rongyos 307-et Amerikán kívül. Chris Pratt már alá is írt a folytatásra. :) -
fonak #12 Van már fent kamerás verzió?
Szerk.: ja, látom van...
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.06.14. 18:38:17 -
SirBubu #11 jaja :DD
úgy látom, már másnak is föltűnt hogy az sg-n alighanem az MTA tagjai szokták fű alatt megvitatni a dógokat :DD -
#10 "Nem ette meg őket, ez sportból ől"
Itt, már kétszer befontam a szemöldököm. Egy bugyuta látványfilm, olyan szánalmas poénokkal, hogy az fáj. -
Szefmester #9 Haverék mesélték hogy a Mad Maxet összesen 6an nézték.. ketten fent voltak az erkélyen a többiek lent szétszórva... Mondhatni tömeget fogtam ki. Bár emlékszem az első 2 részt úgy néztem hogy ha nem egy nappal előre vettem jegyet akkor már csak a első két sorban volt szabad ülés (amiket csak ritkán adtak ki a kényelmetlenség miatt). De gyerekként ott ülve az első sorban és a fejem forgatva néztem a rexet... na az nagy volt. -
#8 A filmben egyre mondja a Chris Pratt, hogy nem dinoszaurusz, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Pedig nem bonyolult film.gyanús lesz neki a génkezelt nagy jószág, hogy nem csak dínós vonásai vannak, pl. a színváltás -
#7 Rossz moziba mentél, mi nyugiban néztük végig.
Azok a csúnya rosszfiúk meg már csak ilyenek, mindig alantas dolgokon törik a buksijukat. :)
Én élveztem, éppúgy, ahogy 9 évesen szintén moziban az elsőt is 93 őszén. -
Szefmester #6 Ez a film nem lett volna rossz de...
A jófiúk között egy személy volt aki életképes volt és nem valami mentálisan sérült kretén. A gyerekeknél még úgy ahogy elmegy a szarjunk le mindent nem tetszik mentalitás de egy felelős fejesnek már kissé más az ismérve. A rossz fiúk meg szimpatikusak és életképesek voltak, még ha a céljuk kissé alantas is volt.
A szakik síkhülyék, a hősszerelmes tini minden csajtól zsebbe élvez, a kiskölyök mindent ismer a dínókról, de valójában semmit sem tud róluk, és még annyi esze sincs mint egy marék molylepkének...
Ami poénnak szánt rész volt azon a fejem fogtam, ami komolyra volt véve azon kuncogtam. Lehet velem van a gond, de a nézőtéren csak két három humoros jelenetnél kuncogtam a többiekkel.. mondjuk ők is jobbára kussban ültek. Pár meg inkább csak a felszisszenés volt jellemző az "ú ez mi sz*r poén már" jelentéssel...
A többi moziélményt adó esemény meg arra a következtetésre juttatott hogy újabb 8 évig nem megyek moziba... csámcsogás, zacskócsörgés, a beszéd halk, a mély zörgő és torz, az ecsethajó barmok meg ficeregnek, ugrálnak és pofáznak végig.... még jó hogy volt pár üres szék mellettem így át tudtam ülni, hogy ne két ecset lógjon a képbe hanem csak egy. El nem tudom képzelni hogy ezt a közeget az emberek élvezik... -
sempronius18 #5 Voltak valóban tollasak is és olyanok is amelyek nem voltak tollasak, de úgyis az sg-re járnak a világ legnagyobb tudósai majd ők elmondják. -
ostoros #4 Rosszul tudod. Ma már bebizonyosodott, hogy számos dinoszaurusz faj ténylegesen tollas volt. Aktualizálták a mai tudásunkhoz a filmet. -
W B #3 Izé.... minden dínó tollas volt. Azok ott nem dínók. De ezt a filmben is elmondják, hogy ezek nem azok... akkor minek ír mindenki arról, hogy azok dínók, mikor nem azok? -
ddt500 #2 Nekem csak a vége nem tetszett. Amúgy rendben volt. -
#1 nem értem a jurassic fikázását. A nosztalgia elvakít mindenkit. Az első film tényleg jó volt, de utána lássuk be egy rakás szar lett belőle. Ahoz képest ez is megváltás. Meg amúgy is mi kell egy jurassic park filmhez? Egy sziget dínókkal, ijesztegetős raptor jelenetek, gyerekek akik mindent túlélnek és járművekben/tereptárgyakban való bujkálás amit rugdosnak jobbra balra a dínók :D de tényleg.