Szekeres Viktor

Kegyetlen nagy siker a Jurassic World

Döbbenetes, hogy aki él és mozog, a Jurassic Park 4-et akarja látni.

Innentől kezdve mindegy, hogy a Jurassic World némiképp csalódást keltő film. Inkább pozitívak ugyan a kritikái, de közel sem elsöprően azok, de a lényeg úgyis az, hogy a reklámkampánya csillagos ötösre vizsgázott, ugyanis a film Amerikában a csütörtöki elővetítések során 18,5 millió dollár bevételt szerzett, mely azt is jelenti, hogy az előzetes, 125 millió dolláros nyitóhétvégére vonatkozó becslések meglehetősen pesszimisták voltak. Arányos növekedés esetében ez akár 160 milliós első hétvégét is jelenthet, aminél eddig nagyon kevés film tudott erősebbet csinálni. (És itt mutatkozik meg a marketing ereje, hiszen a reklámok révén elért első napi bevételek után lehet bármilyen a közönségreakció, a 350 millió dolláros minimumbevétel már garantált.

Összehasonlításképp, a Halálos iramban 7, mely Amerikában 147 millió dollárig jutott a premierje hétvégéjén, 15,8 millió dolláros csütörtökkel mutatkozott be, bár persze az is igaz, hogy a Bosszúállók: Ultron kora nyomába így sem ér a dinós film, hiszen az 27,6 milliós bevételű elővetítéseket produkált, hogy aztán 191 millió dolláros hétvégével nyisson. Összességében az azonban már biztos, hogy a júniusi nyitányrekord meg fog dőlni, hiszen azt Az acélember tartotta 116,6 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirBubu #18
    de melyik szereplő volt Mila Kunis?
  • Zombee #17
    https://www.google.hu/search?q=chris+pratt&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=P3d-Ve31BYmvU5nlgOgN#q=chris+pratt+signed
    Nézz dátumokat. Kell nekem emlékezni, 2 éve mit írt alá? Két éve azt se tudtam, ki ez a fazon.

    Köszönjük Emese!
  • BrockSamson #16
    Nem volt rossz, egy jegy arat siman megerte.

    Osszehasonlitas teren kicsit ugy vannak a Jurassic Parkkal is az emberek, mint az eredeti Star Wars-szal: mivel klasszikus ezert nem latjak a hibait. Ennek a filmnek pont ugyanazok az erossegei es a hibai is, mint az elsonek.
    Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2015.06.15. 01:42:47
  • zetortraktor #15
    Pratt 2 éve aláírt, amikor szerződtették.
  • Zombee #14
    Ne legyél már ennyire igénytelen!
  • Zombee #13
    205 milliót hozott Amerikában a film, meg még rongyos 307-et Amerikán kívül. Chris Pratt már alá is írt a folytatásra. :)
  • fonak #12
    Van már fent kamerás verzió?
    Szerk.: ja, látom van...
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.06.14. 18:38:17
  • SirBubu #11
    jaja :DD

    úgy látom, már másnak is föltűnt hogy az sg-n alighanem az MTA tagjai szokták fű alatt megvitatni a dógokat :DD
  • UUUU #10
    "Nem ette meg őket, ez sportból ől"

    Itt, már kétszer befontam a szemöldököm. Egy bugyuta látványfilm, olyan szánalmas poénokkal, hogy az fáj.
  • Szefmester #9
    Haverék mesélték hogy a Mad Maxet összesen 6an nézték.. ketten fent voltak az erkélyen a többiek lent szétszórva... Mondhatni tömeget fogtam ki. Bár emlékszem az első 2 részt úgy néztem hogy ha nem egy nappal előre vettem jegyet akkor már csak a első két sorban volt szabad ülés (amiket csak ritkán adtak ki a kényelmetlenség miatt). De gyerekként ott ülve az első sorban és a fejem forgatva néztem a rexet... na az nagy volt.