Robot-szamuráj mérte össze tudását kardmesterével
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.taxierden.hu
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Minden mozdulata előre programozott = kiszámítható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
parasztvakítás az egész
a KUKA robotok sokkal jobbak, ezt mindenki tudja
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Csak a semmi lehet tökéletes!
Persze ha az űrlények ránk támadnak, akkor inkább az ilyen fémdobozok hulljanak, mint a katonák. Az iszlám államra is ráuszíthatnánk egy-kettőt...
Utoljára szerkesztette: culas25hc, 2015.06.12. 10:15:40
És a börtönök sem lesznek túlzsúfoltak...
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.06.11. 20:34:35
Gondolj bele... fogj a kezedbe egy papír zsebkendőt és most csinálj csapkodó mozdulatokat vele 1000x. Karddal ezt így lenyomni, nem semmi!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.06.10. 21:38:37
Kicsit mint az urutazas. Nem csak az a lenyeg, hogy leszalltunk a Holdon, hanem az is , hogy menet kozben rengeteg mindent tanultunk.
😄
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
😮 Hát a fasse tudja, az AI irányította atomrakéta, drón, géppuskás lánctalpas izé valahogy veszélyesebbnek tűnik, mint egy ilyen helyhez kötött kard 😄 Ez csak ilyen vicc volt a végére az idegen invázióval? Ha egy idegen faj addig eljut, hogy csillagok közt közlekedik, nem hiszem, hogy majd lekardozzuk 😊
A robot viszont csak egy kar. Semmi A.I. Beprogramozott, bescriptelt precíziós kőműves kanál. A rózsa vágásakor látszott, hogy mennyire kellene egy A.I., optikával, szenzorokkal, mert majdnem a virág alatt vágta, míg a mester gyönyörűen szelte ketté a virágot, nyilván ő az utolsó ezred mp-ben is képes korrigálni, míg a robotkar csak vág, mint egy ostoba szeletelő gép. Itt a másik gond, hogy ha egy 2 éves gyereket tettek volna oda, azt is mindenféle kontroll nélkül vágja ketté, míg a mester még kényszerítésre sem...
Nem igazán tudom, hogy mire volt jó ez a bemutató, ha csak arra nem, hogy lássuk mennyire le van maradva a robotika az emberhez képest. Precizitásban viszont már egész korrekt... ha előre mm pontosan beállítják ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.10. 09:39:35