7
  • animastudio500
    Egy igazi masters of magic rebootnak vagy folytatásnak örülnék, mondjuk próbálnak már csinálni szellemi folytatásokat, de az valahogy mégis csak az eredeti, ami megszerettette a műfajt velünk. Ez van, megy az idő, mi régi motorosok már máshogy látjuk a dolgokat, mint az újak.

Annak örülnék, ha az orion nem lenne lebutított és ténylegesen megtartanák a régi dolgokat. Remélem a fajok is megmaradnak, meg a vezérek is megmaradnak a játékban, mert sok jó ötlet már adva volt.
  • Vata111
    Azok a 90-es évekbeli álmatlan éjszakák...
  • lamer the true
    Huh, nagyon jó kis játék volt az 1 is és a 2 is.

A 3. rész már nem tetszett, remélem, hogy ez sikerül, mert ez a játék megérdemli.

Ennél jobban már csak egy Masters of Magic remake -nek örülnék.

Nem is értem, hogy ennyi silány játék mellett miért nem vették még elő ezeket a klasszikusokat. Lehet féltek a népharagtól, ami elsöpri őket, ha elrontják :)

Bár lehet, hogy a fiatal konzolos generáció már nem értékeli majd őket, ki tudja?
    Utoljára szerkesztette: lamer the true, 2015.06.11. 12:38:28
  • animastudio500
    Ők csak igazgatják a játékot, egy másik cég csinálja, meg néhány régi fejlesztő is dolgozik a játékon, vagyis van némi esély rá, hogy esetleg jól is sikerüljön, de sok reboot nem igazán sikerül. Ezek a játékok most kezdenek el újra visszatérni, szóval nem tudom, hogy mi lesz az eredmény, remélem sikerül élvezetessé tenni a játékot, de tartok tőle, hogy nehezen fogják teljesíteni az elvárásokat. (NGD Studios) akik fejlesztik.
  • lammaer
    Nemtom, nekem erős a Wargamingot jó kezeknek nevezni egy single player stratégiai játék esetén... mert amivel nagyot dobtak az egy online tankos arcade játék. Mondjuk az is tény, hogy a wargaming csinált néhány más, stratégiai játékot - amik viszont abszolút nem lettek olyan nagyon jók...

Szóval, sztem elég merész megközelítés hogy az online multiplayer tankos játékuk sikere alapján azt várhassuk hogy egy totálisan más játékkategóriában, ahol ráadásul a próbálkozásaik nem hoztak komoly sikereket majd nagyot fognak dobni. De ne legyen igazam.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.10. 14:37:49
  • wraithLord
    Jó lenne, ha tök ugyanazt csinálnák meg mai technológiával. Bár a trailer ezt sugallta. Nem kéne rajta változtatni semmit. Csak mondjuk több random event lehetne, meg ne legyen olyan béna az AI, hogy ha elhúzódik a játék, akkor gyakorlatilag építhet akármennyi hajót az AI, egy huszad akkora flottával simán szétkapom.
  • cateran
    Hell, yeah !:D