Fear the Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.08.23. 08:27:45
nem nyers hus, hanem emlekszel arra a momentumra mikor Bob labat megettek a kannibal Terminusosok az 5. evad elejen? Nos ok is atvaltoztak volna azon nyomban ugyanis Bob addigra mar elfertozodott, mert a zombi megharapta a vizben ergo a vereben ott volt a zombivirus...ugyanugy ahogy a kutyak eseteben nem??? zombik beloluk falatoztak...szamomra az a logikus, hogy amivel a zombik erintkeznek es akar harapas es ver utjan, de megfertozhetik a masikat nemde? vagy, ha megeszik az elolenyt es egy par cafat hus eseten ez nem ervenyesul?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(Francba, hogy csak 5 percig lehet hsz.-t szerkeszteni! Miért nem fél óra inkább?)
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.08.23. 06:13:58
akkor elmondom...Hogy lehetseges h Nick nem fertozodott meg miutan evett a kutyabol? van ra magyarazat?
amugy ebben a reszben a klasszikus tulelesi elemek voltak fellelhetok nekem nagyon bejott...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
eleg jo volt leszamitva egy jelenetet, ami megint ellentmondott mindennek😄D
kutyas jelenet blah blah blah...aki latta az tudni fogja mirol beszelek
csajszi a trailerben ismeros lehet sokaknak en legutobb a Szokes 3. evadjaban lattam...o volt Whistler baratnoje
Per Aspera Ad Inferi.
azt mondták az évad első pár része játszódik a hajón. kb az egész évad a hajón zajlott, kivéve az utolsó 2 részt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"csak néztem ki a fejemből a sok faszságtól ami történik a sorozatban"
Pedig nem nagy "was ist das" a sztori, cselekmény.
Vannak bajok... Ha ezt nem értetted, akkor kár is nézned a sorozatot. Minek nézed angolul, ha nem érted?
Per Aspera Ad Inferi.
Az évadban annál nagyobb faszságot szerintem nem követtek el😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#Life is Racing
Chris pl a tökéletes példa erre, koncepció nélküli az egész.
Kell mert az eggyik fő karakter fia, de ezen kívül nem tudtak vele mit kezdeni ezért végig ilyen retardált szerepeket írtak köré.
Majd kitalálták, hogy legyen már belőle ilyen ölnivágyó egyén, mert máshogy megint nem voltak képesek konfliktust generálni egy nyomorult zombis sorozatba.
Nick esete is hasonló, de legalább az ő karaktere működik, viszont itt megint elő kellett a kalapból rántani egy konfliktus szitut ezért gyorsan megtér az első zombik jogaikért harcoló civil szervezetbe amivel találkozik.
Ez megint olyan volt mintha már a kitudja hanyadik évadnál járna és már kezdene kifulladni.
Mondjuk ez már most kifulladt.
Ezenkivul Madison razarta az ajtot Celiara, akinek a holttestet nem lehetett latni, ahogy a zombik eszik...nem is lehetett latni meghalt e, Strand mar a kapun kivul volt boven erre visszament mindenki utan hmm...hogy az istenbe gyulladt fel ilyen gyorsan a haz mintha valami szalmabala lett volna...pont a veget csesztek el valahogy... Nem is tudom elkepzelni, hogy Nickek mit fognak csinalni a 3. evadban a semmi kozepen leegett birtokkal Mexikoban...
Felvezetnek részeken át egy szálat, majd 1-2 rész alatt gyorsan lezavarják hogy mehessen tovább a nihilista sehova sem tartó történet.
Cris hülyülésre már voltak jelek de most komolyan Salazarnak mitől ment el ennyire az esze? Eddig ő volt legjobban összeszedett +a múltjának köszönhetően még "edzett" is volt ilyen esetekre, erre MINDEN ELŐZMÉNY NÉLKÜL egy rész alatt lesüllyed a a halott feleségeket haluzó elmebeteg Rick szintjére?
Én részemről befejeztem a sorozatot. Az első pár részben imádtam, de aztán nagyon más irányt vett, mint amit a beharangozók alapján vártam volna tőle.
Annyira sztárolták hogy a KEZDETEKET mutatják erre lenyomták 4!!! részben a világvégét és azóta egy Walking Dead 2-t nézünk csak kevésbé szétrohadt zombikkal és szarabb szereplőgárdával.
Annyi lehetőség lett volna benne. Az emberek nagy része szerintem a kezdeteket szerette volna látni. Ha lett volna egy kis eszük kb most értünk volna el addig hogy katonaság létrehozza a védett zónákat, de nem mert annyira de ANNYIRA újat akartak alkotni hogy tulajdonképen LEMÁSOLTÁK A WD-z csak tengeren.
Viszlát Fear the Walking Dead! Nem fogsz hiányozni.
Ha nem írok ne válaszolj! 😊
Na ez az h a Mexikói csaj nem így fogta fel, ha természetesen meghal és járkálóként visszatér, akkor az Ő elvei szerint még nem halt meg(van ilyen szekta is mexikóban) szimplán "új lényként" tér vissza és ezt az elvet szegte meg Strand.
Érdekes rész volt, Nick hirtelen megváltozása is meglepő volt, jó kérdés mikor fog kikeveredni ebből az állapotból, lassan tényleg kezd visszatérni a régi "drogos" állapotába, csak most koko helyett zombi béllel lövi magát 😄
Kár egyébként, hogy ilyen hamar lezavarták ezt a szálat is, sok potenciál lehetett volna benne, inkább menjünk hajókázni, mert az akkora buli volt juhééé
#Life is Racing
Másik dolog, hogy Chris,Nick,Salazar trió mitől hülyült be így? Sőt azt kell mondjam ebben a részben még talán Maddy volt a legértelmesebb ami elég érdekes annak tükrében, hogy néhány résszel ezelőtt még buta volt mint a föld.
Bocs az értetlenségekért csak sosem bírom megvárni a magyar feliratot ezért mindig angolul nézem és nem mindig értek mindent
Így egészen tűrhető volt, de sokkal bizakiodóbbá nem tett ez az évad sem a jövőt illetően.
Anno az alapsorozatban is milyen sokáig építették a Terminus szálat aztán egy rész alatt lezárták az egészet.
#Life is Racing
Viszont nagyon kár hogy azokat aki érdekes karakterek lehettek volna. Thomas és a Testőre kinyírták. Ők ebben a max 10 perces szerepükben lejátszották a fél szereplőgárdát.
Ha pl. Ophelia halt volna meg senki sem siratná, ugyanis az a csaj egyszerűen nincs is ott 😊 Ő a biodíszlet.
A legnagyobb szívfájdalmam viszont még mindig az ezalatt a másfél évad alatt bejött amitől féltem... A hónapokon át beharangozott "Zombiapokalipszis kezdete" -t lezavarták rész alatt és most már ez tulajdonképpen egy Walking Dead 2 - csak nem olyan jó színészekkel és kevésbé szétrohadt zombikkal
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Salazar gyanakvasai eddig mindig bejottek eddig...
Chris meg mindig nem dolgozta fel az anyja halalat...es miota megolte azt az embert kenyszerbol a repuloroncsban azota kicsit belejott a gyilkolasba..nincs kin levezetni a feszultseget , raadasul ahogy latom elkezdodott a folyamat miszerint tudathasadas fedezheto fel nala. Madisont hagyta a foldon a zombival...aztan pedig a keses jelenet...Ha igy haladnak belole nagy gyilkost csinalhatnak. Erdekes.
Strand remekul jatszott, bar a csavobol nem neznem ki sosem, hogy meleg elkepesztoen jot alakitott es tenyleg latszott, hogy nagyon szerette Tomast...meg tette, amit meg kellett..Aki reklamalt a meleg szal miatt az lathatja, hogy innentol kezdve nem lesz tobb...
Cecilia esete erdekes. Ugyebar kiderult, hogy o mergezett meg mindenkit, akiknek az elejen verzett a szemuk (felekezet tagjai)...Ugyanaz tortenik, mint a sima Walking Dead 2. evadjaban. Hershel es csaladja mindenkit az istalloban tartott es meg etettek is oket...A no jelentem nem normalis, amit Salazar azonnal felismert. Ezt mar egyszer eljatszottak, de ebbol oriasi balhe lehet. Valami olyasmire szamitok, hogy a zombik ki lesznek engedve (lehet Chris altal) aztan pedig menni fog a kapkodas...nincs kizarva, hogy nehany szereplot elveszitunk.
Ez a mexikoi szal pedig kifejezetten tetszik, hogy beletettek...2 gyengebb epizod utan ez most megint erdekesse tette a sorozatot...
Abból indult ki hogy annak talán még több értéke van, mint a zöldhasúaknak. 😊
Nem is érted miről van szó, de szar.. grat.
1. Most ez a divat, mindenhova kell egy buza szál, ezzel nem tudsz mit csinálni. Nekem továbbra is szimpatikus a karakter.
2. Vele sincs semmi bajom, tanár volt, a talpraesett fajtából, szóval nem kell ezen csodálkozni.
3. Chris az egyik legjobb karakter eddig.
4. Megmérgezte valaki az ostyákat, most pontosan én sem vagyok benne biztos, hogy ki és hogy miért. (Cecilia talán?)
5. Mexicói "hadsereg/partiőrség" gondolom blokád alatt van az ország, vagy legalábbis egy része, végig erről volt szó, nekik vitték a pénz.
Per Aspera Ad Inferi.
2. Maddy kurva idegesítő tisztára olyan, mint Skyler a Breaking Badből. Faszom, hogy a női karakterek 90%-a vagy idegesítő vagy csak dekoratív elemként van jelen(Alicia pl.)
3. Chris-t nem tudom hova tenni.
4. Mi volt ez a templomos jelent, hogy mindegyik öngyilkos lett? (angol felirattal néztem lehet azért nem értettem)
5. Kik támadták meg őket a rész legelején és miért? (angol felirat miatt lehet ezt se értettem)
Travis meg a felesege...ok meg mindig gagyik nem tudom oket megszokni...Salazar lanya meg olyan semmilyen...de Alicia (szineszno), se tulzottan teszi oda magat...Strand, Nick es Salazar viszik a sorozatot jelenleg, Chris pedig egyre jobb
A hajó nem kötött ki sehol ezt mindenki tudta és azt is hogy így esélyük sem volt új embert felvenni.
Ott baszta el hogy belement a cserébe anélkül hogy beszélt volna az öccsével hogy megtudja hogy egyáltalán él-e még.
Plusz csak egy szakács volt, nem valami karrier-bűnöző.
meg ha kinyírja, miért lő így mellé? VAZZE xDDDD
a kiani csajt én se értettem,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kínai csaj eszmefuttatása valami elképesztően röhejes volt. "Szóval Strand elvágta a kötelet és ott hagyott meghalni ezért ln most RAJTAD állok bosszút, pedig te éppen hogy a védelmemre keltél." És hogy miért? Hát mert csak!
Travis meg akkora balfxsz volt, hogy nem hogy két mondatban elmagyarázta volna, hogy mi helyzet hanem csak szomorúan nézett meg félmondatokat motyogott.
Rohadtul rühellem ,amikor azzal akarnak konfliktust teremteni hogy a szereplők elbeszélnek egymás mellett és igaz hogy 2 mondattal meg lehetne oldani az egészet, de ők éppen azt a kettőt nem mondják ki.
Arról nem is beszélve hogy FIGYELEM WALKING DEAD KÉPREGÉNY NEGAN SPOILER
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.11. 09:15:41
Akkor most Jack es a kinai csaj egyedul maradtak a hajon mi?