Fear the Walking Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MAstudioHD
A kínai csaj, aki lehúzza a sötétítőt, az nem az orvosnő az első részből?

#Life is Racing

Tikal
Dobtak gránátot? akár kézit akár karabélyból? Nem emlékszem. Nem voltak ezek felkészülve semmire sem.... persze egy héttel korábban meg mindenkit rendbe raktak, aztán jól bezárták őket a stadionba, egész LA-t 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát megnéztem és ..... Ennyire balf@sz hadsereget 1 méterről lövik a Z-ket, és egy nem eset el. Vak lőszer volt mindnél vagy ennyire bénák voltak. Tudták miként lehet leteríteni őket akkor miért nem találtak el egyet se ahol kell 1 méterről? Nem csoda hogy kipusztult Los Angeles. Rick-ék egy késsel megoldoták volna a tábor védelmét. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.10.06. 15:19:35

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

fejtsd ki kérlek..
Én, amit furcsállok, hogy más fórumon egyesek azon értetlenkednek, hogy Lizának miért kellett meghalnia, miért nem gyógyították meg csonkolással. Mégis mit vágtak volna le neki? Az oldalát? <#fejvakaras>
RatBaG
ti mit szívtatok? 😄D
tengeri hínár volt, és elsuhantunk a naplementébe...

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
LOL ez a rész.. szörnyű...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ezt én is nézem.

Ez a rész már némileg jobb volt de mindent összevetve közepes befejezése volt egy közepesen gyenge évadnak.

Ezek szerint erre a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 villanásra mutatott ezernyi zombira, másfél perc tűzharcra, valamint egy füstölgő városra és egy szar cgi hajóra (nem bírtak odarakni egy igazit? Mennyibe került volna arra az 1 jelenetre)
mehetett el költségvetés 80%-a legalábbis az előző 5 rész "akciódússágéból" erre következtetek.

Bővebb elemzést majd holnap...
Montanosz
na épp azt akartam kérdezni, csak nem uszkáló z-k?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

stargatelost
Most komolyan nyitva hagyták a kaput, amikor elautóztak? Végül is csak fél perccel előtte nézték szomorúan, akik ott maradtak. Úgy látszik az nem gáz, ha becsoszognak a zombik. Ami szintén az ő hibájuk lesz, hiszen kiengedtek kétezer zombit. lol

Ez a két dolog elég gáz volt, ettől függetlenül nem volt rossz rész, meg évad.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nem akarom spoilerezni, mi volt amit az utolsó pár másodpercben láttunk?

cylonflatus
Biztos igazad van, én letölteni szoktam és azt nézem elejétől a végéig, és az első két részből szerintem semmit nem láttam a tv-ben. Viszont utána majd' az összes részbe "belebotlottam" a tv-ben, éjjeli bagoly vagyok, 3-körül általában még simán fönt vagyok. Így a 3, 4 és 5. epizódba is belenéztem az AMC-n és soha nem volt alatta felirat, ezért gondoltam, hogy ez a szokás.

Totál egyetértek. Engem ebben az egész prequelben pont az a kivágott 9 nap érdekelt volna a legjobban. Szopjanak kutyát!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Egyetértek veled. A 3-ik részig csillogó szemekkel néztem de ott hirtelen volt egy nagy törés ezzel a "9 nappal később" -el ott nagyon megzuhant az érdeklődésem.

Ha lett volna egy kis eszük akkor hadsereg még csak a 6-ik részben érkezett volna meg. Lehettek volna ők az évadzáró. És mondjuk a következő évad végére jött volna az be amit most van.

Pedig sztem sorozatos keretek között is nagyon szépen meg lehetett volna oldani a káosz elharapódzását. Erre a 2-3 részben még csak mutatóban van zombi a 4-ik részben meg már kihalt a város? Elmehetnek a picsába.

Vagy ennyire kellett a pénz a WD CGI-ben rothatdó zombijaira?
Kaplan
Ez mondjuk ebben a formában nem igaz. Talán az első két részt néztem premier időpontján az AMC-n, akkor még volt szinkron. Aztán azóta már azt hiszem én is csak torrentről szedtem, a tegnapit kivéve.

Nem tudom, hogy mi lesz a második évadban, de azt nem fogom megbocsájtani, hogy gyakorlatilag a kitörést elmismásolták.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

cylonflatus
Mert nem is volt hozzá felirat. A hétfő hajnali premier mindig eredeti nyelven ment.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

MAstudioHD
Külön-külön nézve a részeket nem volt gázos az évad, de a teljeset együtt összerakva tényleg nagyon össze van csapva, és még mindig nagyon zavar az a bizonyos "9 napos ugrás"...
Jó rész volt a tegnapi, bár valamelyest kiszámítható volt mi lesz a vége
Már kb a 2.-3. rész környékén jósoltam itt, hogy Liza mama nem éri meg a 2. évadot.......pedig szerintem Ő még jó karakter volt.

#Life is Racing

toysoldier
elég érdekes, hogy 2 ezer zombit engednek a többi emberre csak azért, hogy hármat kiszabadítsanak 😄
a végén lájza helyett inkább a winnetout kellett volna lelőni, kegyetlen irritáló, mondjuk majdnem mindegyik szereplő az
összességében egy nagy nulla volt az egész "évad"

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Kaplan
Volt szerencsém megnézni éjszaka, angolul. Feliratot megint nem sikerült fabrikálni, legalább is az én set-top-boxom szerint. Nem volt rossz rész, de borzalmasan összecsapták ezt a sorozatot. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

MAstudioHD
Attól mert WD, akkor le kell ülnöd nézni, még ha utálod is?Ha azt mondják, hogy ugorj a kútba, mert k**va jó, akkor bele ugrasz?
Érdekes vagy....

#Life is Racing

botyika
nyilván mivel wd.
tigeroo
pontosan, ugyan az megy mint a nagytesónál. a walking deadet a pilot óta nézem, de az elég is lesz😊 ma kiderül, azért a finalt még megnézem
Én csak röhögök a hozzászólásokon, annyira szánalmas. 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szabi
reggel megint angolul adták ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Annyira bírom, hogy ugyan az megy mint a nagytesónál. Mindenki szerint ótvarszar, de azért hétfőn már nézik is.
botyika
na, ma lesz az utolsó része ennek a fostalicskának? (ha jólsejtem). remélem a kis feketehajú hülyegyereket megkapja valami zombi legalább. ő a legidegesítőbb az egészben.
tigeroo
úgylátsizk hogy nem én vagyok a célcsoport. olyan érzésem van ezzel a sorozattal kapcsolatban, mintha csak azért készítették volna el, hogy még több embert "lefedjenek" a walking dead franchiseal, és tereljék a nézőket az anyasorozat felé ha még csak ezzel kapcsolódnak be. de semmi több nincs eddig benne. pedig jól indult az első pár rész.
tigeroo
fú ez elég vérszegény volt és logikátlan
Persze a sok mai ujrafeldolgozasbol latszik, hogy az emberek igazabol nem uj tortenetre vagynak. Igazabol a kedvenc eddigi torteneteiket szeretnek ujraelni, de ugy mint ha elsore latnak megint. Tehat a legtobb film/sorozat ugyanazt a tortenetet adja el ujra es ujra, csak ujracsomagolva, hogy ujnak tunjon. Es az emberek imadjak.
Szoval tartok tole, hogy megiscsak ugyanezt a sztorit (semmink nincs - talalunk/epitunk egy kozosseget - remeny - megtortenik a baj - semmink nincs) fogjak ujra es ujra eloadni szezononkent, par evig meg imadjak, aztan megunjak es akkor elkaszaljak a sorozatot, inditanak egy masikat helyette. Producer fejjel gondolkozva egy biztos es jovedelmezo befektetesnek tunik igy sajnos...😊

Lehetne ugy is folytatni ezt a tortenetet, hogy nem egy helyben toporognak. Hogy nem szakad szet az ujdonsult kozosseg, es kezdik elolrol az egeszet 3adjara is.
En szivesen elneznem, hogy hogyan epul fol szep lassan ujra a civilizacio, lassan, a mostani "torzsi" kozossegebol szervezodve. Lennenek kihivasok es osszecsapasok meg mindig, ahogy a zombikkal is folyamatosan szembe kell nezni. De nem ujra es ujra ugyanazokkal a kihivasokkal neznenek szembe (rejtozkodo zombik/gonosz ember-hordak), hanem folyamatosan uj kihivasokkal.
Es ehhez nincs szukseg a rejtely megoldasara, a "felhomaly" izgalmasabb tovabbra is.

Amit ezzel szemben nem szeretnek latni (sajat egyeni velemeny), hogy kideruljon hogy vagy felresikerult laboratoriumi kiserlet, vagy valami titkos osszeeskuves, es erre fokuszaljon a sztori. Ezt mar lattuk 1000szer (Resident Evil, Revolution, stb...)

DasIsFuck
Persze, ezt eddig is tudtuk, már legalább 4 éve lehet tudni, hogy az egész brand nem több mint egy sablon,zombiapokaliszis meghintve szappanoperával.

Ezzel a magyarázattal egyébként csak az a baj, hogy kb 2-3 twd évad után már semmi jó dolgot nem adott hozzá a sorozathoz ez az emberek reakciója egy ilyen helyzetben dolog.

Önmagában az is nevetséges, hogy a 6.évadra megint ott vagyunk, hogy találnak egy közösséget akik még mindig a "normális" világban képzelik magukat.
Rickéknél is már nem hiszem el nekik, hogy ők még mindig valami közösséget akarnak találni ahol letelepedhetnek és nyugiban túlélhetik...
Hát bakker, nem arról szólt ez az 5 évad, hogy mindig találtak valamit ami aztán kiderült, hogy rohadtul nem működött.

A készítők még mindig az emberi rekciós baromságukkal jönnek, holott már 2-3 évada ez úgy ahogy van ki lett merítve, de nem baj, mert mindig van egy új közösség akikkel össze lehet boronálni a főcsapatunkat, hogy megint újra elő lehessen ezt adni..

Ez a legnagyobb baja az egész twd szériának, nem tart sehova.
Ezzel a sorozattal igazából 2-3 évadig el lehet ugyan azt játszani amit rickékkel csináltak, mert ezek a karakterek még elég frissek hozzá.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Vagy találkoznak Rick-ékkel és..... beszólnak neki. Fakereszt mindnek. <#buck>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Végül is ha csökken a nézettség bármikor be lehet azzal fejezni, hogy "És ekkor hőseink nem voltak elég figyelmesek és megette őket egy csapat zombi, vagy kinyírta őket egy csapat bandita."
Dante73
Én is tudom. Mindenki meghal, a többiek megsebesülnek. <#banplz>

http://www.freetvmaci.info/

Szerintem ez nem adna teljes lezártságérzetet. De amúgy a készítők azt nyilatkozták, ők már tudják, mi lesz a vége.
A logikus szerintem az, ha a millios zombiseregek szep lassan megszunnek, elrothadnak. Ez azt jelenti, hogy a virus bar megmarad, es a halottak felkelnek, joval kevesebb zombival kell megkuzdeni, es kontrollalhatova valik az egesz. Az uj civilizacio pedig megtanul egyutt elni ezzel, es ujjaepiteni a vilagot az uj szabalyok szerint.

Ami a vírust, meg a gyógymódot illeti, utóbbi nem is szükséges ahhoz, hogy lezártságérzetet kapjunk, ha egyszer befejezik. Arra látok esélyt, hogy majd az lesz a TWD, meg az egész hóbelevanc vége, hogy többnapos, fejlövés nélküli hullákat találnak, akik nem változtak át. És ebből rájönnek, a vírus elenyészett, az emberek szervezete pedig alkalmazkodott hozzá, nem lesz több zombulás.
Kaplan
Valahol olvastam, talán itt, hogy esetleg a második évadban, egy flashback formájában választ kapunk ezekre a kérdésekre. Bár magam részéről sajnos nem gondolom, hogy ennek reális esélye volna. Ezt sajnos szerintem is rettenetesen elbaszarintották. :/

Az már igaz, hogy a készítőknek erről a 9 napos ugrásról illene nyilatkozniuk valamit.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.10.01. 21:14:05
Tokeletesen egyetertek veled, de a hozzaszolasom (illetve a gondolatmenethez tartozo osszes hozzaszolas) egyeltalan nem errol szolt.

Tudom, hogy ezt írták, de ettől függetlenül ha nem kapunk választ ezekre a kérdésekre, de attól még az összeomlást be tudták volna mutatni. Letojom, hogy hogyan indult, vagy hogy lesz-e gyógymód... nem is ezt vártam volna ettől a sorozattól, hanem azt hogy bemutassák a járvány egyre nagyobb térnyerését.

"Nem az történettel van a baj, hanem tényleg azzal, hogy 2 rész között ugortunk 9 napot, amikor is a LÉNYEG történt, amire mindenki kiváncsi volt..."

Ilyenkor néha eszembe jut hogy vajon szántszándékkal szopatnak minket? Ha bármilyen módon bemutatták volna ezt a 9 napot most ódákat zengenének róluk, de nekik volt pofájuk pont ezt kihagyni...

A katonák is túl gyorsan jöttek meg... Még kis sem tőrt igazán a káosz.

Akár még az is jó ötlet lett volna, ha a katonák pl a 5-6 rész magasságában érkeznek és akkor hozzák létre biztonságos zónát, és mondjuk ez lett volna az évadzáró. Egy kis remény, hogy hátha még minden rendbe jön és addig szépen bemutathatták volna a káoszt.

Aztán a második évad első X része elmehetett volna erre a lagymatag katonás dologra...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.01. 16:50:07
Igen lehetne egy ilyen film/sorozat is. De a Walking Dead keszitoi kifejezetten nem ebbe az iranyba akartak elmenni. Szandekosan kerulnek tobb kerdest is, pl hogy mi ez, ki okozta, hogyan lehet megallitani. Ehelyett inkabb az emberek reakcioit, es a tulelest helyezik fokuszba.
Valaki, ha jol emlekszem, nyilatkozta is a keszitok kozul, hogy sose fog kiderulni mi/ki okozta a jarvanyt, es megoldas sem lesz.

MAstudioHD
Nem az történettel van a baj, hanem tényleg azzal, hogy 2 rész között ugortunk 9 napot, amikor is a LÉNYEG történt, amire mindenki kiváncsi volt...a 2 rész közé simán elfért volna még 3-4 rész, csak gondolom az írok rájöttek, hogy hopsz 6 részre terveztünk és sehogy se tudnánk eljutni a végéig...vagy csak szimplán nagyon alacsony a költségvetés, ezen momentumok megmutatásához, arról nem beszélve, hogy a forgatókönyv is egy rakat fos..

#Life is Racing

Tikal
kösz, de erre már csináltak egy sorozatot, címe: The Walking Dead.

Szabi
dehát ez-az egész lényege, mi csak annyit tudunk, amennyit a 2 család tud.. 😄

Tikal
2. rész óta ez egyre fosabb... megint mi volt ez a rész, 30 percig vagy untam magam vagy nem értettem mi ez a hülyeség már megint... Sokkal többet reméltem ettől a sorozattól, de ez tényleg csak egy waiting for the walking dead töltelék szappanopera, semmi újat nem hozott, semmivel nem tudtam meg többet, csak az időmet basztam el vele...

hol vannak az emberek? miért üres minden? bezárták egész LA-t egy stadionba? 😄 Reméljük az utolsó részben kapunk válaszokat, de van egy sejtésem, hogy nem...

Szabi
nem a sorozattal van a baj, hanem a címével.. ez a waiting for the walking dead.. annak meg tökéletes 😄

Reménykedtem benne -mint ahogy gondolom sokan mások is- hogy itt pontosan az lesz amit írtál, vagyis láthatjuk a zombijárvány lassú kiteljesedését, de ehelyett egy olcsó "9 nappal később" jellegű timeskippel lerendezték az egészet és már tombol a járvány.

Pedig rendegetg lehetőség lett volna így a dolgoban, hiszen a Z filmek/sorozatok 90%-a már a zombiapokalipszis után veszi fel a történet folyamát. Itt megnézhettük bolna, hogyan esik szét a társadalom, de ebből hőseink SEMMIT sem láttak, sőt a katonák jóvoltából még a szokásos TV/Rádió -s híradásokat is elfelejthettük.
Pedig a mai Facebook/Yutube korszakban ebben is HATALMAS lehetőségek lehettek volna, de sajnos hamar letudták az egészet.

Nagy reményekkel vártam ezt sorozatot de a 4-ik részes időugrás elvette kedvemet.

ráadásul eddig bár Fear the Walking Dead a címe de egyrészt nincs benne egy deka FEAR -sem, Walking Dead meg pláne nem. 😊
DasIsFuck
Jó, én konkrétan a férgekre gondoltam.

Az, hogy könnyű belőle kimaradni szerintem nem állná meg a helyét, mert ez is csak az írókon múlik, hogy milyen eredetetet találnak ki neki.

A másik meg, hogy egy ilyen kitör a világvége sorozatnak pont az lenne a jó, ha nem egy ilyen instant kitört a világvége fajta felállás, hanem olyan dologhoz kötni a zombiapokalipszist ami lassabban,fokozatosabban terjed, sőt még van egy remény száll is, hogy valahogy meg lehet állítani, persze nem fog sikerülni.

Másik meg sokkal érdekesebbé,újabbá és félelmetesebbé/fenyegetőbbé lehetne így tenni a zombikat.

Picit vér frissítené a zombi zsánert, mert itt a fear-nél, de úgy általában minden zombis témánál már az a baj, hogy nem nagyon lehet komolyan venni mint fenyegetést.

pl az is érdekes lehetne, ha a stalker játékokban lévő verzióval képzelnénk el egy zombis,poszt appokaliptikus világot.
Szerintem egy olyan film/sorozat sokkal megrázóbb és félelmetesebb lehetne, mint az ilyen gore zombi trash.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"