960
-
Madi92 #480 De nem lehet mindenki észkombájn. Szerinted a való életben hány ilyen hülye ember van? Csak realisztikus akar maradni, már a zombikon kívül. -
Seten #479 A sorozat legnagyobb problémája - csakúgy mint a TWD-nek- , hogy a forgatókönyvíró/rendező valahogy mindig szükségét érzik, hogy a szereplők a legidiótább módon viselkedjenek/döntsenek.
Amit pl a parton műveltek, az ennek a legmagasabb fokú iskolapéldája volt. -
IXEMGabeo #478 most mit csinaljunk varazskeze van:DDD
igen Strand nem csinalt semmit, ennek ellenre Salazar felismerte szepen, hogy hazudott San Diegorol...elso sorban az volt a problema, hogy a kolcsonos bizalom nem volt meg es termeszetes, ha felnek mivel Strand vette fel oket es barmikor hatrahagyhatja oket ugyanugy...bar neki is szuksege van csapatra emberekre nem hiaba hozta oket magukkal... -
Prof William #477 Ja ahhoz képest hogy mennyire beharangozták hogy jön az állandó szereplő, elég hamar lerendezték a dolgot. bár nem kizárt hogy később még feltűnnek.
Nick szerintem valamilyen szinten "ki van égve" hiszen bő egy hónapja még állandóan nyomta a hernyót. Olyan dolgokat átélhetett vagy túlélhetett drogozás közben hogy egy kicsit immúnissá tették a őt az ilyen eseményekre.
Ophelia viszont továbbra is biodíszlet. Talán ha 5 mondata volt ismét az egész részben. Kíváncsi leszek hogy kezdenek-e valamit a a karakterével.
Amúgy milyen jó arcok már hogy Strand ha akarta volna otthagyhatta volna őket a picsába, erre milyen szépen "meghálják" azzal hogy folyamosan háta mögött áskálódnak.
Mexikón meg miért volt mindenki kiakadva? Ennyire nagy lokálpatrióta mindenki? Strandról első pillantásra le lehet vágni hogy nem egy mintpolgár, szóval miért akadnak ki egyfolytában rajta? Ráadásul eddig még semmi "rossz" dolgot nem csinált mégis úgy kezeleikm int egy potenciális pszichopatát.
Miközben az ő csapatukban meg van egy ember (Salazar) aki a legszebb Gestapós/NKVD/Csekás időket idéző stílusban kínozgatott a házuk pincéjében.
Travis meg komoly volt ahogy ott javított mindent. Úgy tűnik az hogy az első évad,első részében megjavította Madisonék lefolyóját igazi ezermesterré tette. :) -
IXEMGabeo #476 es igen Travist es a 3 csajt en sem birom megkedvelni...meg Chris hatareset, mert o legalabb mar gyilkolaszik ezerrel, de Salazar, Nick es a feka viszik a sorozatot a hatukon egyelore -
IXEMGabeo #475 biztos nincs nagy koltsegvetes...ellenben nekem is tetszett ez a partos jelenet, meg egy kis dramat belevittek azzal, hogy Chris elo embert olt meg a gep belsejeben...kezd o is egyre vadabb lenni...
kinai csajszi megcsak most tunt fel...alig volt 2 mondata ellenben Strand elvagta a kotelet igy nem tudom hogyan lesz allando szereplo a megegett kolyokkel egyutt...
Nick most ezuttal jo hulye volt, hogy odallt a szikla szelere...aztan pedig remekul felismerte, hogy a zombik ot nem tamadjak, mert " alcazta" magat...meg kell hagyni eleg laza nem ijedt meg tulzottan toluk:D -
Kamionsofőr123 #474 Tele van jó ötletekkel a sorozat(repülőgép lezuhanás,hajón való élet stb.) de olyan szinten gagyi a megvalósítás, hogy az elképesztő. Rengeteg olyan karakter van sajnos aki eszméletlenül buta csak úgy, mint a testvérsorozatban pl. Alicia,Chris és a sok a jellegtelen gyenge szereplő is... Nick, Strand, Salazar meg a kínai csajszi aki ér valamit a többit be lehetne dobni az óceánba...
főleg ez a szőke picsa kurva idegesítő itt keménykedik meg játssza a janit nem hogy csöndbe megülne a picsáján vagy csinálna valamit hasznosat... -
IXEMGabeo #473 ja igen latom mar azota...
annak a kolyoknek reszben eleddig csupa nem normalis reakcioja volt kezdve azzal, hogy az apjat megutotte aztan gondolvan egyet beleugrott a vizben...majdnem meg is szivtak Nickkel -
#472 Chrisnek hívják a srácot. -
#471 De egyébként legjobb tudomásom szerint nem is a Nickről van szó, mert ő nem Travis vér szerinti fia, hanem a bunyós gyerekről, akinek nem is tudom a nevét. -
IXEMGabeo #470 nem biztos...George elmelete tetszett a zombikrol
"ez a termeszet muve...mindig a termeszet gyoz...igy szelektal, amiert felul szerettunk volna kerekedni rajta"
es mennyire igaza volt -
Quantumleap #469 Szerintem az apjuk már halott volt akkor, elvégre az anyjuk, mint járkáló, egyedül volt ott. Amúgy kíváncsi vagyok, találkozunk-e még velük, vagy ennyik voltak. -
IXEMGabeo #468 es az o reszerol ez nagyobb hiba volt, mint, amit Nick csinalt (megtalalta a hajo naplot)....vakmero volt, de hasznos, mert kiderult mi lett San Diegoval -
IXEMGabeo #467 lenyegeben jol felismerte mifele tablettak voltak a foldgombben, de csak elkurta, mert a kislany elott csinalta aztan ahelyett h kihajitotta volna visszatette oda a polcra es lam mi lett a vege...drama...kislany meghalt atalakult es megharapta az anyjat...de ez reszben volt Nick hibaja...George terve volt az egesz, hogy bevegyek egyszer a sok tablettat hamar nincs remeny... ez kifejezetten jo resz volt...a 2 kolyok akik eletben maradtak jobban jartak volna, ha a Travisekkel mennek minthogy a pszichopata apjukkal maradtak... -
Seten #466 Szerintem pedig pont a fiúnál vehető észre, hogy nem olyan idiótán viselkedik mint az első pár részben tette. -
Prof William #465 Ő is de Travis vér szerinti fia is nagyon jó úton halad efelé. Elég csak az 1-2 részbeli viselkedését (meg az első évadbeli) viselkedését megnézni. -
Seten #464 Szerintem ezekre pont nem a fia hajlamos hanem a lánya. Lásd a rádió. -
Prof William #463 Az már most látszik hogy Travis fia lesz majd az ügyeletes Tini-Carl aki látványosan veszi majd szxba az apját és sodorja veszélyes helyzetbe a csapatot a kivagyiságával, lázadozásával és önfejűségével.
Salazar lányának viszont már nem jósolok túl nagy jövőt... Az elmúlt 2 részben ha 3 alkalommal szólalt meg. -
IXEMGabeo #462 bosszant, hogy nem tudod mi... -
Prof William #461 Ez igaz de még ha semmi sem gyulladt fel az elmúlt 2 hétben akkor is ennél jóval több idő kell, hogy olyan szinten kitisztuljon a levegő... -
Madi92 #460 Ha kiengednek a gyógyóból lehet lesz rá alkalmad. Nem értem miért engedik meg az ilyeneknek, hogy internetezzenek. -
eddaniel #459 hány éves vagy ?! tizen?! huszon ?! te sz@r !!! -
eddaniel #458 igen , válasz egy embertől, nem egy akarat nélküli bábtól. az ilyenen élőlények miatt emelik a benzin árát 4000Ft / l-re mert az ilyenek morgás nélkük azt is megfizetik, nem azért mert gazdagok, hanem mert nekik minden mindegy, remélem még táncolok a sírodon -
IXEMGabeo #457 elfelejtette bevenni a gyogyszeret:DDD rossz napja van csorinak -
#456 ez olyan mint annak idején a hetihetes volt senki se nézte de mindenkinek volt negatív véleménye, vagyis mindenki nézte
akinek nem tetszik ez a sorozat az ne nézze van ezen kivül kismillio sorozat nézze azokat -
Madi92 #455 Ez aztán válasz volt a javából. Taps.
Nincs másik sorozat? Vicces vagy.
-
IXEMGabeo #454 mar nem igen leteznek...szep fokozatosan kiirtottak oket -
IXEMGabeo #453 drama faktora eleg jo lett a sorozatnak...nem semmi sztorit krealtak...ahhh -
Quantumleap #452 Ki mondta, hogy csak ott léteznek? -
Seten #451 Aztán széljárásról tetszett-é már hallani?
Mert ha napalmoznak is egy területet, az a füst nem fog egyenletesen eloszlani az égen, az fix. -
eddaniel #450 ha még egy részt le mernek adni nagyon odab@szok -
eddaniel #449 ezt is ugyanaz az olcsó gagyi tv forgatja mit vártok ?! AMC ?! mi a f@szom ez ?! ha a BBC Az NBC ABC CBA vagy urambocsá a FOX TV csinálná, dollár milliárdok lennének egy-egy részre és be lehetne tartani az igéreteket, de így csak az igénytelen keleteurópai majmoknak tetszik akik forró szél-en nevelkedtek -
IXEMGabeo #448 kalozok hagyjuk mar:DDDD ez nem a Karib-tenger... -
eddaniel #447 azért te nagyon OKOS mert nem nagyon van más sorozat -
eddaniel #446 hol van az megírva, hogy csak a primitíve, mindenem tapsoló majmok írhatnak ide ?! -
#445 jobb volt mint az első rész, de ez eddig nagyon kevés. -
haxoror #444 nekem ez is tetszett -
#443 Teljesen vegyes érzéseim vannak. Először is rettentő bosszús vagyok, hogy ennyivel lezárták a nagyvárosi összeomlást. Viszont mégis felüdülés a járvány még ezen szakaszát is látni. Túl gyorsan történnek a dolgok, a nyolcadik résznél tartunk és gyakorlatilag a karakterek/jellemek igen gyorsan fejlődtek.
Az is tény, hogy egész ésszerűen viselkednek helyzetekben, de nem tudom. Furcsa kettősség van bennem, szerintem a mai rész sztorija nem lett volna rossz, semmi eget rengető újdonság, de rám hatással volt. Szívem szerint még ott állnék L.A. utcáin és első sorból nézném, ahogy a társadalom elbukik. -
Kamionsofőr123 #442 welcome to the fear the walking dead
tele van faszságokkal -
Prof William #441 Tetszett az a : "Milyen szép az ég! Hát igen nincs szennyeződés, nem járnak az autók stb..." - eszmefuttatást.
Közben alig 5 perce mondták hogy a sereg minden sereg minden nagyobb várost lenapalmoz a partvidéken... Biztos nagyon tiszta lehet az ég a napokon át lángoló városoktól... de ha mégsem így lenne, akkor is minimum hónapoknak kellene eltelnie, mire tisztulna a levegő...