Fear the Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
akinek nem tetszik ez a sorozat az ne nézze van ezen kivül kismillio sorozat nézze azokat
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Nincs másik sorozat? Vicces vagy.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mert ha napalmoznak is egy területet, az a füst nem fog egyenletesen eloszlani az égen, az fix.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az is tény, hogy egész ésszerűen viselkednek helyzetekben, de nem tudom. Furcsa kettősség van bennem, szerintem a mai rész sztorija nem lett volna rossz, semmi eget rengető újdonság, de rám hatással volt. Szívem szerint még ott állnék L.A. utcáin és első sorból nézném, ahogy a társadalom elbukik.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
tele van faszságokkal
Közben alig 5 perce mondták hogy a sereg minden sereg minden nagyobb várost lenapalmoz a partvidéken... Biztos nagyon tiszta lehet az ég a napokon át lángoló városoktól... de ha mégsem így lenne, akkor is minimum hónapoknak kellene eltelnie, mire tisztulna a levegő...
Nem feltétlenül korai, ha olyanokról van szó, akik már a járvány előtt is fosztogattak (pl. kalózok). Ők nyilván reflexből alkalmazkodni próbálnak, és hasznot húzni a(z ekkor még sokak által átmenetinek remélt) káoszból.
a feka, aki a hajot vezeti o eddig rendkivul jol jatszik...eddig o az, aki maris kepes jozan donteseket hozni, de elobb utobb el fognak kezdeni lazadni ellene a hajon levok, mert diktatorikus alkat...
Znation ZS kategóriás Asylumos sz*r, de mindegyik rész szórakoztatóbb, attól még persze nézni fogom továbbra is mindhármat, csak néha fura elhinni hogy ez állítólag A kat, az meg ZS.. 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Sosem értettem ,hogy egy film/sorozat kapcsán miért mindig a valósággal a való élettel akarja mindenki összevetni. Ez egy fáking sorozat amit az írok megírtak minden úgy történik semmi köze nem kell, hogy legyen bármiféle valósághoz sem.
Next PC upgrade: 2022
"Kedvencem" a Jericho c sorozatban volt: Kitör az atomháború és az apuka elkezd rendelkezni hogy mit kell csinálni (kádat megtöltnei, gyorsan kaját boltból stb) a lánya meg kiakad, hogy "MIÉRT MONDOD MEG MINDIG HOGY MIT CSINÁLJAK! " és hisztisen elrohan... Erre a az anya szemrehányóan: "Túl kemény vagy hozzá..."
Ó én kérek elnézést, hogy apokalipszis közben méltóztatok kicsit nyersebb lenni...
Ez az üldözés meg tényleg túl korai. Max két hét és már jönnek a Neganok? Ez kicsit erős...
mindezek ellenere a reakciok tetszettek, kissrac kirohanasa mondjuk tulzas volt, hogz megutotte az apjat...oke meghalt a mama ki vagyunk akadva kamaszok vagyunk, de baszki az apjat okollel akkor se kellett volna megutnie...lehet en vagyok maradi, de ezert engem ugy megbuntettek volna mint a huzat...zombi vilagvege ide vagy oda...
Next PC upgrade: 2022
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én már ott egyszer leírtam a véleményemet az ilyen emberkékről, de tök mind1. Minden rész után jönnek majd a megmondó emberek.
Egyszerűen fel nem foghatom, hogyha valami nem tetszik, miért kell megnézni, majd beböfögni a topikjába, hogy úúúú deszar.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az évad fele szerintem a hajón fog játszódni, szóval annyira nem is költséges csinálni.
Ezt már most úgy érzem, hogy kifulladt a sorozat, a twd-nek elgalább ehhez 5-6 évad kellett, de ez már a másodikra elérte ezt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Vagyis hogy dobjuk a francba? Mert akkor tulajdonképpen családdrámás Walking Dead 2-t kapunk, csak rossz szinészekkelm csak nem annyira elrohadt zombikkal.
Az első évad első 3 része nagyon jó volt de utána nagy öntökönszúrás volt, hogy pont a lényeget hagyták ki.
Ha lett volna egy kis eszük akkor még csak ott tartanának, hogy most érkeznek meg a katonák a kertvárosba. És az előző évadban pedig végignézhettük volna ahogy lassan ellenőrizhetetlenné válik a helyzet...
De mert annyira kellett a Walking Dead 2!
"nagyon hasonló lesz a Walking Dead -hoz"
Szóval ez is egy céltalan,poszt-apokaliptikus szappanopera lest csak azon karakterek maradnak ki, akik legalább egy minimálisan érdekessé teszi az egészet.
Illetve itt nincs Rick, de még Carolt sem látom szóval kár a gőzért.
Aki eddig gondolkodott, hogy folytassa-e vagy dobja a fenébe, annak egy csattanós választ adtak...
Jól indult anno a széria, az első 3 rész nagyon fasza volt, de utána úgy süllyedt lefele, mint kavics a vízben sajnos.
Még 1-2 részt végignézek, hátha csoda történik, de ha marad a színvonal, akkor kibírom októberig járkálók nélkül.
#Life is Racing
Egyedül a drogos srác és a néger pali szimpatikus eddig.
Az utána lévő WD kibeszélő volt a legjobb, ahol a készítők lelkesen nyilatkozták, hogy valami új irányba terveznek menni ezzel sorozattal, ezért hamarosan nagyon hasonló lesz a Walking Dead -hoz.
Hát kapják be.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én meglesem az első pár részt, de ha tényleg letudtuk az egész járványkitörést és Walking Dead 2-lesz akkor dobom a francba.
Hány részes lesz ez az évad?
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
még jó hogy nem néztem meg 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊