Fear the Walking Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha kiengednek a gyógyóból lehet lesz rá alkalmad. Nem értem miért engedik meg az ilyeneknek, hogy internetezzenek.
hány éves vagy ?! tizen?! huszon ?! te sz@r !!!

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

igen , válasz egy embertől, nem egy akarat nélküli bábtól. az ilyenen élőlények miatt emelik a benzin árát 4000Ft / l-re mert az ilyenek morgás nélkük azt is megfizetik, nem azért mert gazdagok, hanem mert nekik minden mindegy, remélem még táncolok a sírodon

elfelejtette bevenni a gyogyszeret😄DD rossz napja van csorinak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kori
ez olyan mint annak idején a hetihetes volt senki se nézte de mindenkinek volt negatív véleménye, vagyis mindenki nézte
akinek nem tetszik ez a sorozat az ne nézze van ezen kivül kismillio sorozat nézze azokat

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Ez aztán válasz volt a javából. Taps.
Nincs másik sorozat? Vicces vagy.
mar nem igen leteznek...szep fokozatosan kiirtottak oket

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

drama faktora eleg jo lett a sorozatnak...nem semmi sztorit krealtak...ahhh

Ki mondta, hogy csak ott léteznek?
Aztán széljárásról tetszett-é már hallani?
Mert ha napalmoznak is egy területet, az a füst nem fog egyenletesen eloszlani az égen, az fix.

ha még egy részt le mernek adni nagyon odab@szok

ezt is ugyanaz az olcsó gagyi tv forgatja mit vártok ?! AMC ?! mi a f@szom ez ?! ha a BBC Az NBC ABC CBA vagy urambocsá a FOX TV csinálná, dollár milliárdok lennének egy-egy részre és be lehetne tartani az igéreteket, de így csak az igénytelen keleteurópai majmoknak tetszik akik forró szél-en nevelkedtek

kalozok hagyjuk mar😄DDD ez nem a Karib-tenger...

azért te nagyon OKOS mert nem nagyon van más sorozat

hol van az megírva, hogy csak a primitíve, mindenem tapsoló majmok írhatnak ide ?!

Darthmushroom
jobb volt mint az első rész, de ez eddig nagyon kevés.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

nekem ez is tetszett <#smile>

Kaplan
Teljesen vegyes érzéseim vannak. Először is rettentő bosszús vagyok, hogy ennyivel lezárták a nagyvárosi összeomlást. Viszont mégis felüdülés a járvány még ezen szakaszát is látni. Túl gyorsan történnek a dolgok, a nyolcadik résznél tartunk és gyakorlatilag a karakterek/jellemek igen gyorsan fejlődtek.

Az is tény, hogy egész ésszerűen viselkednek helyzetekben, de nem tudom. Furcsa kettősség van bennem, szerintem a mai rész sztorija nem lett volna rossz, semmi eget rengető újdonság, de rám hatással volt. Szívem szerint még ott állnék L.A. utcáin és első sorból nézném, ahogy a társadalom elbukik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

welcome to the fear the walking dead
tele van faszságokkal
Tetszett az a : "Milyen szép az ég! Hát igen nincs szennyeződés, nem járnak az autók stb..." - eszmefuttatást.

Közben alig 5 perce mondták hogy a sereg minden sereg minden nagyobb várost lenapalmoz a partvidéken... Biztos nagyon tiszta lehet az ég a napokon át lángoló városoktól... de ha mégsem így lenne, akkor is minimum hónapoknak kellene eltelnie, mire tisztulna a levegő...
Ez az üldözés meg tényleg túl korai. Max két hét és már jönnek a Neganok? Ez kicsit erős...

Nem feltétlenül korai, ha olyanokról van szó, akik már a járvány előtt is fosztogattak (pl. kalózok). Ők nyilván reflexből alkalmazkodni próbálnak, és hasznot húzni a(z ekkor még sokak által átmenetinek remélt) káoszból.

dramai elemeket kovetem leginkabb itt es a Walking Deadben is...ha egy egy porgosebb resz kimarad, mert nem olyan toltetu az adott epizod lenyegeben elkezdem mas szemszogbol elemezni...nalam azt dobta a gep, hogy igen is az apa reakcioja nem volt tul jo tehat a szinesz is gagyi, meg a dramaert felelos irok is...en ezt igy gondolom pont ez volt a baj, hogy a szituacio nem felelt meg a valosagnak...

a feka, aki a hajot vezeti o eddig rendkivul jol jatszik...eddig o az, aki maris kepes jozan donteseket hozni, de elobb utobb el fognak kezdeni lazadni ellene a hajon levok, mert diktatorikus alkat...

Szabi
nekem már onnantól baromság az egész TWD és a FTWD hogy előtte nem tudták, hogy mi az hogy zombi... 😄

Znation ZS kategóriás Asylumos sz*r, de mindegyik rész szórakoztatóbb, attól még persze nézni fogom továbbra is mindhármat, csak néha fura elhinni hogy ez állítólag A kat, az meg ZS.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Ez egy sorozat kell a drámázás ,jó ez így.
Sosem értettem ,hogy egy film/sorozat kapcsán miért mindig a valósággal a való élettel akarja mindenki összevetni. Ez egy fáking sorozat amit az írok megírtak minden úgy történik semmi köze nem kell, hogy legyen bármiféle valósághoz sem.

Next PC upgrade: 2022

Apucinak olyan parasztlengőset kelet volna adnia viszonzásul a srácnak, hogy az kitöri a hajó oldalát. De persze ilyet nem csinálunk...

"Kedvencem" a Jericho c sorozatban volt: Kitör az atomháború és az apuka elkezd rendelkezni hogy mit kell csinálni (kádat megtöltnei, gyorsan kaját boltból stb) a lánya meg kiakad, hogy "MIÉRT MONDOD MEG MINDIG HOGY MIT CSINÁLJAK! " és hisztisen elrohan... Erre a az anya szemrehányóan: "Túl kemény vagy hozzá..."

Ó én kérek elnézést, hogy apokalipszis közben méltóztatok kicsit nyersebb lenni...

Ez az üldözés meg tényleg túl korai. Max két hét és már jönnek a Neganok? Ez kicsit erős...
kicsit tul korainak erzem, hogy maris "vadasszak" oket meghozza a vizen...uszo lebego zombi megint hulyeseg bar errol volt vita, hogy a zombik nem kepesek megfulladni...

mindezek ellenere a reakciok tetszettek, kissrac kirohanasa mondjuk tulzas volt, hogz megutotte az apjat...oke meghalt a mama ki vagyunk akadva kamaszok vagyunk, de baszki az apjat okollel akkor se kellett volna megutnie...lehet en vagyok maradi, de ezert engem ugy megbuntettek volna mint a huzat...zombi vilagvege ide vagy oda...

Megelőztél. <#boxer><#vigyor0>
grebber

Next PC upgrade: 2022

Attól tartok nem láttál még igazi zs kategóriás sorozatot... pl. Falling Skies utolsó néhány évad...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ÁÁá, alap walking deadben is ez megy. 😄
Én már ott egyszer leírtam a véleményemet az ilyen emberkékről, de tök mind1. Minden rész után jönnek majd a megmondó emberek.
Egyszerűen fel nem foghatom, hogyha valami nem tetszik, miért kell megnézni, majd beböfögni a topikjába, hogy úúúú deszar.
Azt azért remélem, hogy most eltűnnek majd a negatív kommentelők, és nem kell a teljes sorozat alatt olvasni őket. Oké, nem tetszik, legegyszerűbb lelépni.
Tikal
<#eljen> ZS és abból is a legszarabb

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MI EZ A SZAR jézusom. ZS kategória
nahh, én a második részt már nem nézem. qrvára nem érdekel hogy kik jönnek utánnuk, (nyalván egy vízi negan horda) szánalmas ez a "sorozat"

MAstudioHD
Vízen az egyik legköltségesebb forgatni....

#Life is Racing

DasIsFuck
Ezt kajálják az emberek.
Az évad fele szerintem a hajón fog játszódni, szóval annyira nem is költséges csinálni.

Ezt már most úgy érzem, hogy kifulladt a sorozat, a twd-nek elgalább ehhez 5-6 évad kellett, de ez már a másodikra elérte ezt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

''Aki eddig gondolkodott, hogy folytassa-e vagy dobja a fenébe, annak egy csattanós választ adtak..."

Vagyis hogy dobjuk a francba? Mert akkor tulajdonképpen családdrámás Walking Dead 2-t kapunk, csak rossz szinészekkelm csak nem annyira elrohadt zombikkal.

Az első évad első 3 része nagyon jó volt de utána nagy öntökönszúrás volt, hogy pont a lényeget hagyták ki.

Ha lett volna egy kis eszük akkor még csak ott tartanának, hogy most érkeznek meg a katonák a kertvárosba. És az előző évadban pedig végignézhettük volna ahogy lassan ellenőrizhetetlenné válik a helyzet...

De mert annyira kellett a Walking Dead 2!
DasIsFuck
Pont Strand az akinek semmi keresnivalója nem lenne.

"nagyon hasonló lesz a Walking Dead -hoz"

Szóval ez is egy céltalan,poszt-apokaliptikus szappanopera lest csak azon karakterek maradnak ki, akik legalább egy minimálisan érdekessé teszi az egészet.
Illetve itt nincs Rick, de még Carolt sem látom szóval kár a gőzért.

DasIsFuck
Zseniális szezonkezdés!

Aki eddig gondolkodott, hogy folytassa-e vagy dobja a fenébe, annak egy csattanós választ adtak...

MAstudioHD
Hát én is valahogy így vagyok mint az 1. évad végén, hogy Nick és Strand karaktere még hozhat valamit, a többi egy felejthető zombikajának való szerencsétlenség és számomra a sztori sem tűnik túlzottan izgalmasnak ezekkel a lebegő zombikkal.
Jól indult anno a széria, az első 3 rész nagyon fasza volt, de utána úgy süllyedt lefele, mint kavics a vízben sajnos.
Még 1-2 részt végignézek, hátha csoda történik, de ha marad a színvonal, akkor kibírom októberig járkálók nélkül.

#Life is Racing

Évadnyitóhoz képest meglehetősen unalmas volt. Úgy tűnik a nagy szavakkal ellentétben tényleg Walking Dead - The Swimming Dead lesz a sorozat.

Egyedül a drogos srác és a néger pali szimpatikus eddig.

Az utána lévő WD kibeszélő volt a legjobb, ahol a készítők lelkesen nyilatkozták, hogy valami új irányba terveznek menni ezzel sorozattal, ezért hamarosan nagyon hasonló lesz a Walking Dead -hoz.

Hát kapják be.
Jó nő, csak buta. Vagy naiv. Ilyen karaktereket meg nagyon nem szeretek. Nem hogy örülnének, hogy túlélték, és jó helyük van, még hősködni akarnak...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Darthmushroom
nem volt túl izgalmas nyitány. egyetlen pozitívum h Alycia ebbe a "kislányos" szerepbe is jó nő 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Dynamic
Most ez komoly, hogy a Filmmánia csatornán is leadják 22 órától az FtWD-t? Azon a csatornán, ahol többnyire 20-30 éves, vagy újabb, de noname B filmek mennek?
Ahh, nekem nagyon bejött!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyetlen ami zavart hogy Alicia tényleg zavartalanul tudott Jackel beszélgetni? Fel kellet volna hogy tűnjön a többieknek, az a hajó nem olyan nagy. Tippre Jack egy ex-parti őrség aki kalózzá váltott, legalább is abból ítélve ahogy az a jacht szitává lett lőve..

Csacsi
Én láttam. Walking dead 2.0 az egész....csak ez vízen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Megvolt az első rész. Látta már valaki?

Én meglesem az első pár részt, de ha tényleg letudtuk az egész járványkitörést és Walking Dead 2-lesz akkor dobom a francba.

Hány részes lesz ez az évad?
Új bemutató. Akciódúsabbnak tűnik, de egy trailernél ugyebár sosem lehet tudni...

sertrex
Nem. Ez egy crossover lesz. Ugyanaz a járvány csak más szemszögből, más szereplőkkel, más helyszínen. Ez ugyanakkor játszódik mikor Rick megsérül, kómába kerül, majd felébred. Csak ez a történet a nyugati partról indul.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

akyyy
WTF????!!!!
még jó hogy nem néztem meg 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;