Fear the Walking Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
a családdal nekem is gondom van, annyira jelentéktelen karakterek hogy egyszerűen az arcukat sem tudom felidézni

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

MAstudioHD
Csak mert ezt így beetudták volna mutatni az eredeti karakterekkel😛l😄aryl&Merle h került a csapatba stb...stb...és biztos, hogy kurva nagy nézettséget hozott volna

#Life is Racing

Félek hogy majd az lesz az évadzáró hogy egy "Sajna nem tudunk tovább védeni titeket" vagy "Máshova vezényeltek minket." felkiáltással elhúznak a bús semmibe és magukra hagyják a zónát amit lerohannak Z-k szóval ismét nem tudunk meg semmit.

Amúgy sosem értettem hogy egy katasztrófafilmbe miért kell mindig egy szétesett/elvált/diszfunkcionális család? Nem tudnák beleélni magunkat a dologba, ha egy rendes normális családra szakad rá a baj?

Én amúgy nagyon szívesen megnéznék egy ilyen "Elnök emberei" típusú sorozatot a zombiapokalipszis kirobbanásáról. Láthanánk, hogy mit tesznek a döntéshozók, mit csinál a sereg + körkép a káoszról a városokban. Pl Kezdetben a rohamrendőrök könnygázzal meg gumibottal agyalnák a zombikat... Aztán kijönne az infó, hogy ezek halottak. Hogyan agyalnának a bejelentésen, hogyan küldenék ki az infót az egységekhez stb.

Lenne benne lehetőség... hátha lesz majd egyszer egy normális World War Z sorozatadaptáció...
MAstudioHD
épp itt van a rengeteg ellentmondás, én nem lubickolnék, meg golfoznék tök nyugodtan abban a tudatban, hogy majdnem mindenki meghalt.
Már a TWD-ben furdalt a kiváncsiság hogy esett el a sereg, remélem ezt nem haggyák legalább ki..

#Life is Racing

sok lúd disznót győz 😛

ui: fax kivan,hogy egy ilyen unalmas családon keresztül mutatják be az apokalipszist! ki kiváncsi rá,hogy a fater hogy tartja a reggeli futó edzését?!?!?!?!
Ez tényleg érdekes volt, ahogy a kerítésen kívül ott golfozott a katona és ameddig a szem ellát sehol egy zombi.

Bár ha igaz az hogy 10 kilométeres körzetben minden zombit kinyírtak akkor ez érthető. Kíváncsi leszek hogy esetleg az évad végére meglátogatja-e a zónát a városból kiözönlő pár tízezer élőhalott.

Eddig a sereg meglepően hatékonynak tűnik. Remélem majd kiderül, hogy végül is miért bukták a zombiapokalipszist.
Pont a betegeken kell kisérletezni mivel halál után visszajönnek. Így ők leírhatók, bár lőnek mindenre ami él és mozog. Szóval lehet hülyeség a kisérletezés. Szerintem még korántsem van vége a világnak esetleg elszigetelnek egyes városrészeket. Azért 9 nap alatt ne pusztuljon már ki a világ. Nem egy gyors lefolyású vírusról szól a film.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Tikal
Walking Dead-ben bazze 3 percet nem tudtál sétálni az erdőben anélkül hogy ne találkoznál egy lopakodó zombival, ők meg ott vannak a világ egyik legnagyobb városa mellett és üresek az utcák 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dante73
Szerintem, pont az a lényeg, hogy a család szemszögéből látjuk a dolgokat. Így, a katonaság érkezésétől lehet kilenc napot ugrani, mert LÉNYEGÉBEN, a család szemszögéből, nem történt semmi. Hogy nem mennek be a városba, az PONT kurvára érthető, nekem se jutna eszembe bemenni, azután, hogy láttam néhány császkáló halottat. Inkább vesszek éhen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért, nem az 1 lelőtt fasziból jut erre a következtetésre. Vannak egyéb jelek is. Pl, hogy akiket elvittek, azokról 0 hír van, az idióta, janizó fő katona... stb... Valami OKA volt, hogy kiment a zónába. Bár, én is b@sztam volna a kezére, mikor átvágta a kerítést, az tuti.

Dagohun74;
Betegeken nem lehet kisérletezni. Viszont a katonaság "tudja" hogy itt a vég, és az erőforrásokkal spórolni kell. Ergó a betegek, drogosok, örültek mehetnek a levesbe.

Nekem, a nagy többséggel ellentétben, tetszett ez a rész, néhány apróság kivételével, pl, ahogy Montanosz írta, hol a sok zombi? Kilenc nap után, kellene néhány, egy nagyváros mellet meg pláne...

http://www.freetvmaci.info/

Montanosz
amugy nemértem hova lettek a zombik, vagy a millios nagyváros polgárai

Ami jó volt, az anyuka felpofozta a kicsit fiát ideje volt. A hadsereg és ami mögötte van több lesz mint amit láttunk.
Lehet hogy azért viszik el a betegeket mert kisérleteznek rajtuk, és lehet hogy csak elszigetelt város rész és még az élet megy tovább máshol.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

botyika
engem az idegesít mikor egy 5-10 percben bemutatható dolgot elhúznak 1 órásra. mint a legutolsó rész.
De a rendező nyilatkozta hogy a járvány kiteljesedésére és az igazi összeomlásra majd a második évadban kerül sor.

Ha már egyszer hónapok óta arról beszélnek hogy a JÁRVÁNY KEZDETÉT akarják bemutatni, akkor ne szúrják már ki ennyivel a szemünket!

Mivel berendelték a második évadot, így lenne lehetőség szép lassan bemutatni a dolgot erre "hipphop 9 nap eltelt és mindenki halott!". Menjenek a jó édes anyjukba!
Montanosz
hát lehet ennyi volt :-D
a 6-ik részre vége is a járványnak azért az ekkora ugrás

botyika
a tegnapi rész nagyon kiakasztó volt. az utolsó 5 percben történt valami, előtte unalmas semmi maszlag. totál kezd félrecsúszni az egész sorozat. pedig elméletileg ugyanazok csinálják mint a sima wd-t. a karakterek közül kb egyse szimpi, talán a szőke anyuka, de ő is leginkább azért mer sunáznám. a többi idióta szerencsétlen hülye, tőlem mindet felzabálhatnák a zombik.
Azt nem értem, hogy a rendezők direkt basznak ki magukkal? A járvány komolyabb kitörésében annyi lehetőség lett volna erre láttuk az első jeleket, majd hiphopp ugrottunk 9! napot és ott tartunk hogy a safe zóna körül mindenki vagy halott vagy zombi.

Most komolyan mennyit láttunk eddig a zombiapokalipszisből? Kb 3 zombit meg azt hogy a futbalhuligánok őrjöngenek a városban (ami ráadásul nem is zombi esemény volt) meg az hogy a korháznál már vannak zombik...

A sereg pedig most pedig TÚL hamar érkezett meg.

Úgy lett volna jó hogy ezt a szálat viszik tovább.

Pedig annyi lehetőség lett volna ebben a 9 napban. Pl a kertvárosban feltűnik 1-2 Z de a zsaruk lerendezik őket, viszont egyre többször megy el az áram és egyre kevesebb a kaja.
Ezért hőseink bemennek a városba kajáért (a srác meg némi drog reményében) és szembesülnek az egyre kaotikusabb állapotokkal. rájönnek hogy elég rossz ötlet volt bemenni de a dugók miatt már alig jutnak ki, a zombik ellepik a dugóba került autókat, de ők valahogy estére haza tudnak gyalogolni.
Aztán 1-2 napig otthon dekkolnak a látóhatáron látszik ,hogy ég a város és a kertvárosban is egyre több és a több a zombi. Végül már ki sem tudnak menni a házból mert relatíve sok (15-20) császkál az utcákon.

Na ekkor jön meg a sereg lelövik a zombikat az utcán és elkezdik kialakítani a safe zone-t. Azután további 1-2 napig továbbra is ég város + hallatszik hogy a sereg a zónán kívül lövi a zombikat stb...

És EZUTÁN jutnánk el a mostani eseményekhez...

Ezt miért nem lehetett megcsinálni? Meg lehetett volna oldani relative kevés pénzből is + nem hinném hogy pont a pénz pont ENNÉL a sorozatnál lenne baj.

Ráadásul a hadsereg motivációi is sokkal érthetőbbek lennének ha látnánk, milyen 9 nap van mögöttük.

Ha leszámítjuk azt hogy pofátlanul kihagytak minket a az események jó 80%-ból egész jó rész volt. De 1 nagy logikai bakugrás nagyon zavart....

A nő kivágja a kerítést és kimegy. Lát jó pár lelőtt zombit odakint és egy azaz 1 darab fazont aki úgy halt meg hogy pisztoly volt a kezében. Aztán meghallgatja Salazar ifjúkori történeteit és levonja a következtetést hogy a sereg a civileket is lelövi? Ez így hogy? És ha az a fazon volt a kivétel, akinek mondjuk eldurrant az agya és fegyverrel fogadta a katonákat.

Ettől függetlenül nézhető a sorozat de kihagyott ziccerek nagyon zavarnak. Úgy tűnik ismét kell várnunk pár évet egy a zombiapokalipszist kezdetét NORMÁLISAN bemutató sorozatra.
Orbitális faszságok vannak egyre többször a részekben és valóban pont a lényeget nem mutatják!
Shawn Hatosy-nak (Bryant nyomozó a Southlandből, itt az Oféliával kavaró katona) örültem. Kíváncsi vagyok, mekkora és milyen hosszúságú szerepet szánnak neki. Símán lehetne a sorozat Daryl-je, de viszont akár Shane-je is. 😊 Ugyanakkor az is lehet, hogy már a következő részben kipurcan. 😮 Abban mindenesetre látnék rációt, hogy egy katona karakter a főszereplőkhöz csapódjon.
Ha sehol senki nem írja, nekem richtig még most se tűnt volna fel, hogy ugyanazt a göncöt viseli.
Montanosz
családi dráma lett majd a 222.ik résznél jönnek a zombik

RatBaG

jézusom, de rühellem az ilyet... a hülye picsának pörög az agya, nem bír megmaradni a seggén, erre nekiindul anélkül, hogy bárkinek is szólna, és kivágja a kerítést. ááááh.
nick meg úszkál, sziesztázik... aztán visszaveszi a trottyos gúnyát, jóóólvan.

Per Aspera Ad Inferi.

MAstudioHD
Na eddig védtem a sorozatot, de ha ez igy van(láttam már a részt) akkor pont azt a részt hagyták ki belőle, amiért leült az ember a TV elé, hogy HOGY A PICSÁBA TÖRTÉNT mindez,hogy 14 millió embernek pár nap alatt annyi erre az idegtépően idegesítő, rinyáló, csapkodó szőke buta mutert kell néznem, ahogy szerencsétlenkedik.
Oké, hogy rajtuk keresztül mutatják be a sztorit, de eddig lényegi momentum nem volt az elmúlt 4 rész alatt, és míg a 3. részt úgy zárták le, hogy happy van itt a hadsereg, most meg rögtön ellövik, hogy ja amúgy a város elesett, csak azok vannak életben, akik a safe zoneok-on belül vannak.Csalódás, ez az infó, mert a lényeget hagyták ki belőle.
Megnézem még a maradék 2 részt, mert ha már elkezdtem, befejezem, de ez igy egy nagy nulla, ahhoz képest ahogy beharangozták.

#Life is Racing

Tikal
amit egy szál drótkerítés véd, hát az még a bevándorlókat se tartaná vissza, nem hogy több ezer zombit

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kaplan
Igen, pont erre írtam, hogy túl gyorsan lezárták a konkrét járvány kitörést. Ráadásul nem történtek olyan dolgok, amitől át tudnám érezni a karakteren keresztül a helyzet súlyosságát. A negyedik résznél pedig már konkrétan egy védett zónában éldegélnek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tikal
Nekem elég fura, hogy semmi mozgás odakint, több millió ember él a városban, és pár nap alatt mindenkit kinyírt a hadsereg akkor? <#fejvakaras>

Tikal
rhadtul.. és megint kezdik a hulységeket...

persze, hogy a hulye picsának ki kell mennie, lyukat vágni a kerítésen, mert már el is felejtette mi történt pár napja....

Kaplan
Ja, akkor nem szóltam. Nem tudom, sajnos csak fél 4-kor tudtam felkelni, akkor meg már úgy voltam vele, hogy majd később egybe.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

MAstudioHD
Szándékosan adták le eredeti nyelven...én is meglepődtem, mikor nem a magyar szinkront hallottam, de jobb is így

#Life is Racing

Kaplan
Ha digitális adást néztél, akkor ott lehet váltogatni a hangsávokat. Szerintem csak ennyi volt a gond.

hááát ez a 4-es kifejezettet szar rész volt
Montanosz
állitolag ma este 10kor lesz szinkronosan

cylonflatus
Én is eredeti nyelven néztem, de véletlenül. Általában eredeti nyelven nézek mindent, úgy szedem le a netről. De tegnap ill. ma (3h) pont akkor kerültem ágyba amikor ez kezdődött az AMC-n. Gondoltam ha ébren bírok maradni végignézem. Megdöbbentem amikor elkezdődött, mert angolul ment. A magyar AMC-n angolul. Először azt hittem, hogy eredeti nyelven is leadják, viszont felirat nem volt. Viszont amikor reggel odakapcsoltam rendesen magyarul ment az adás. Ilyet tapasztaltál már, vagy más esetleg, aki elolvasta?
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.09.21. 13:45:29

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

desigo
Zacher Gábor <#eljen>
Kaplan
A mai rész szerintem kifejezetten jó volt. Reggel töltöttem le, eredeti nyelven, már az első percben szignifikáns különbséget éreztem az atmoszférában. Eddig sem éreztem erősnek a szinkront, de így már végképp elfelejtem. Csak azért kezdtem el szinkronosan nézni, mert van AMC-m.

Nem tudom, hogy pontosan merre fog menni a történet a következő két részben, de talán túl gyorsan bezárták őket oda a kertvárosba. Nem sok mindent láttunk sajnos a nagyvárosi összeomlásból. 😞

Még nem láttam a mai részt de... Ahogy az eddig láttam a kertvárosokban elég ritka a kerítés szóval a zombik lazán átmehetnek a szomszédukhoz egy laza kis esti vacsorára.

Európába és Magyarországon viszont szinte minden házat kerítés övez és nem is az a jelképes kis átugorható kis vackok, hanem komoly kerítések.

Szóval nem kizárt hogy a zombiapokalipszis itt nálunk már az elején elakadna a kerítésekben. 😊

Igen. Ott folyik valami érdekes. Nekem tök olyan érzésem van, hogy a fickó régen talán valami maffiózó lehetett, vagy ilyesmi és a lány nem tud róla. Két okból gondolom így. Egyik, hogy egy rejtélyes unokatestvért emlegetett, aki eljön értük és a lánya meg azt mondta, hogy ő úgy tudta, nincs semmi rokonuk Amerikában. A másik meg, hogy milyen magabiztosan kezeli a fegyvert és a szomszéd esetében se gondolkodott sokáig a lelövéséről. Ha nem is maffia, akkor is van valami sötét, titkos múltja a fickónak.
MoRT2195
Én a Salazar családra vagyok kíváncsi, Daniel meg a felesége elég rejtélyes, mintha tudnának valamit, vagy készülnének valamire.
Ez nekem sem tetszik, hogy mar kesz karaktereket kapunk, akik kozhelyesek. Es szelsosegesen kozhelyesek, az egyik szelsosegesen pacifista, a masik mar most kinyirna a szomszedjat, harmadik valami szupertitkos informacioforrasnak koszonhetoen kocka letere mar minden tulelesi szaballyal tisztaban van. Felek tole, hogy a folytatasban a jellemvaltozasik is ugyanilyen eroltetetten fognak menni.

A valosagban az emberek sokkal inkabb kozeprol indulnanak, kozelebb az atlagos viselkedeshez (legalabbis az atlagemberek akiket kovet a tortenet, nem az eleve szelsoseges zavargok). Kell egy kis ido es tapasztalat hozza, hogy aztan szelsosegesse valjanak. Es ok meg nincsennek tisztaban, hogy a vilag elveszett, hiszen lehet, holnap minden folytatodik tovabb a regi kerekvagasban.

A legeroltetetteb jellemepitest a Dexter masodik feleben lattam. Ott elore meg volt hatarozva, hogy az egyes szereploknek milyen jellemfejlodesen kell keresztul menni, es a tortenesek pontosan ugy lettek megrendezve, hogy pont a megfelelo idopontban a megfelelo iranyba lokjek oket. Az nagyon eroltetett volt, remelem itt nem erre viszik el.
Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2015.09.18. 18:41:34

En kedvenc reszem:
Ahogy elmennek a korhaz mellett. Teljesen logikus hogy ott van a legnagyobb balhe, hiszen az emberek 99%-a korhazban hal meg. Es csak pont annyit mutattak belole, hogy felpiszkalja az erdeklodesunket😊

MAstudioHD
Nem hinném, hogy még kimennek a sivatagba...elnézve a tempót, meg hogy most a hadsereg is beszállt, szerintem kb a 2. évad felére/végére érheti el azt az állapotot a világ, amibe Ricckel bekapcsolódtunk...

#Life is Racing

tigeroo
így érthető lenne ,de ha nemlett volna a papper a puskával akkor már a polinéz vagy mittudom én milyen picsáját is megrágcsálták volna

mexikó 1: 0 hawaii

tuti megoldják hogy a LA betondzsungelben legyenek.
Ne felejtsük el hogy még nem tudja, hogy világvége lesz. Ezt még csak mi tudjuk. Valószínűleg még mindig arra számít, hogy majd pár napon-héten belül rendeződik az egész. És mivel ez így lesz jobb lenne ha nem tanítnanak hülyeségeket a fiacskájának.

Mellesleg nagyon remélem, hogy nem az lesz a 6-ik részben hogy kimennek a sivatagba, és aztán a 2-ik évadtól kezdve Walking Dead 2-lesz csak erdő helyett sivataggal.
A városi környezet sokkal de sokkal jobb...
tigeroo
jaj ezek a kurva közhelyek. a főszereplő csávót pofánbasznám, hát ő a nagy pacifista ámérikái a világvége közepén nehogy már megrontsák a tinédzser fiát a fegyverhasználattal :-D
Mert mondjuk így jobb lenne? <#vigyor0>

Azt én is áttekerem viszont a walking deadet mindig megnézem