3
 • arty
  #3
  microsoft "segít", jaham.
 • UUUU
  #2
  A Yelp szerint az eljárás valódi mozgatói a Google amerikai vetélytársai. Luther Lowe, a Yelp egyik igazgatója közölte, hogy az amerikai vállalatok nagy mértékben segítették a vizsgálat elindítását, mert fontos bizonyítékokat szállítottak azzal kapcsolatban, hogy a társaság kárt okoz a fogyasztóknak.
 • Skylake
  #1
  Okés, nézzük ezeket a nagyszerű "érveket" - lefordítom ennek a macskajancsinak a nyilatkozatát, hogy értsd:

  - "rossz kommunikáció": gumikategória, bármit bele lehet magyarázni
  - "kulturális különbségek": gumikategória erre hivatkozni, bár a sorok között értelmezve érződik a sértődöttség, hogy az EU packázni mer a nagy G.-vel, és ezt azért teszi meg oktalanul, mivel kulturálisan különbözők az itt élő emberek és őket képviselő döntéshozók, azaz googlei nézőpontból primitív bunkók.
  - "pragmatikusak akarunk lenni" = mindent meg fogunk tenni, hogy akaratunkat áttoljuk, nekünk, az információ királyainak holmi döntéshozók ne ugassanak be, és főleg ne tegyenek fel kérdéseket!
  - "mindenki számára nagyszerű termék" = még több felhasználói adatot fogunk összeszedni, összekapcsolni eladni ügyfeleinknek, és odanyomni a titkosszolgálatoknak, hiszen hazafiak vagyunk, és az USA geopolitikai érdekei tökéletesen egyeznek a mi globális gazdasági érdekeinkkel.
  - "elavultnak nevezte" = legszívesebben néhány hitman-el verném szét a pofátokat, hogy legközelebb eszetekbe se jusson kérdéseket feltenni, hülye bunkó európaiak!
  - "világ megváltozott" = lássátok be, hogy ti itt Európában senkik vagytok, és azok is maradtok. Mi diktálunk, ti pedig kussoltok, az információ nálunk van, az európai felhasználók milliói a mi tenyerünkből esznek!
  - "nincsenek bizonyítékok" = a felhasználókat kellően beetettük, most már csutkára függnek a mi csodálatos szolgáltatásunktól, és ők aztán tuti sicher, hogy nem fognak odaizélni arra az asztalra, amiről etetjük őket - szemben veletek, eubürokraták!