19
  • Tower Guard
    Az egyik legnagyobb csalódás volt számomra ez a film, POZITÍV értelemben!
    Elképesztő a mondanivalója, annak aki kicsit meg is érti. Igyekeznünk kellene megteremtenünk a szebb jövőt, odafigyelni a világra és pozitívan is látni azt.
    Nem gondoltam volna, hogy meg is hatódok rajta...
  • caius marius
    Megnéztem. Jó volt. Angravity és az interstellar nagy szar volt ehhez képest.
  • caius marius
    Megnézem.
    Az Interstellar annyira gáz volt, hogy lerohantam a boltba egy pár sörért, felejtendő a sokkot amit ez a szar okozott. A Gravity szintén zenész...
    Mindkét témában hatalmas a potenciál, de még a középszerűséget sem érik el.
  • kvp
    Az eredeti tomorrowland, masneven az EPCOT project leallt Diseny halalaval. A tervek eleg latvanyosak lettek volna, de sajnos szinte semmi nem keszult el belole es azt a keveset ami megepult is atalakitottak vidampark celjara, pedig eredetileg egy lakhato varosnak keszult.

http://en.wikipedia.org/wiki/Experimental_Prototype_Community_of_Tomorrow_(concept)
    http://www.youtube.com/watch?v=_GOYu05GknY
  • UUUU
    Gravity annyira nem gáz ? De. Folyamatosan ismétlődő, kataszrófa, megmenekülés 5 percenkénti váltogatása és kb ebben ki is merül az egész, hiába is próbáltak bármi mást belecsempészni.
    Interstellar a végére meg szerintem csúnyán ellaposodott. Fantasztikusan indult, de Manntól kezdve az egész élményt porrázúzták és a film végét középszerre avanzsálták.
    Ez a film más, sok-sok hibája van közhelyek is akadnak benne jócskán, de pont fordíva működik mint az Intrerstellar az eleje, ami gyengécske és pont a végére erősít bele.
  • karajjj
    Ezt most speciel a arra írtam, hogy a trailer alapján semmire nem lehet következtetni a sztoriból.

A mesefilm jelző pedig azért erős túlzás szerintem.
  • Axlkenobi
    Attól, hogy összeáll a kép, meg jópofa az ötlet, még nem lesz "tudományos". A Holnapolisz vegytisztán mesefilm. Mint mesefilm pedig korrekt, pedig lehetett volna kiemelkedő is.
  • karajjj
    Ne a trailerből ítéld meg a filmet! Egy bő órányi gondolkodás után igazából elmondják, hogy mi is ez pontosan, akkor leesik az ember álla és összeáll a kép.
  • Pares
    Nem láttam még ezt a Holnapoliszt, de a traileréből ítélve kötve hiszem, hogy több a tudományos alapja, mint az Interstellarnak :D
  • Pares
    Elég magas elvárásaid lehetnek, ha az Interstellar számodra elfogadhatatlanul gyenge/rossz. Csak kíváncsiságból megkérdezném, hogy akkor melyik filmek tetszenek nagyon?
  • Axlkenobi
    A Holnapolisznak szerintem nagyobb lett a füstje mint a lángja. Fantasztikus alapötlet, tetszik az optimista, pozitív hangulata, a gyönyörű a képi világ, mégsem képes a film felnőni a benne rejlő potenciálhoz.

Ennek oka szerintem a történet ritmustalansága, a címben szereplő "hely" relatíve rövid szerepeltetése, ráadásul a két kiscsaj (Britt Robertson, Raffey Cassidy) viszi el a hátán a produkciót. Ha ők nem lennének, igencsak bajban lenne a film, mert Clooney csak zsémbeskedik, Laurie meg mintha ott sem lenne.

Szerintem érdemes lett volna még egyszer átfutni azt a forgatókönyvet, miután Damon Lindelof azt mondta rá, hogy "kész".
    Utoljára szerkesztette: Axlkenobi, 2015.06.09. 14:10:09
  • lammaer
    Folytassam? Fury, Gravity (ez utóbbi annyira nem gáz)... :)

Lényegében az összes imdbn felfújt blockbuster számomra csalódás volt az utóbbi időben. LOL vagy nem LOL, ez alapján nem vonhatok le következtetéseket?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.09. 13:55:44
  • zetortraktor
    Találtál két filmet, és máris besérülés? Most komolyan az a probléma, hogy vannak filmek, amikről nem úgy vélekedsz, mint a többség? Azt hitted, hogy ami sokaknak tetszik, neked is fog? LOL? Üdv a valóságban. Mondjuk ez elég triviális, de elhiheted, hogy sok filmről meg pont az a véleményed, mint a többségé. De annyira átlagember nem lesz, aki minden egyes film esetében a többségi véleményt fogja vallani.
  • UUUU
    Jó kis fim ez, de valóban inkább ifjúsági kategória.
    Véleményem szerint, az tarthatta a közönséget távol, hogy mostanában tele van ilyen nulla minőségű "ifjúsági filmmel" a mozi.
    A Fútótűz sorozat,Kiválasztott és hasonló művek pedig igencsak alacsonyra teszik a lécet. Ellenben ez a film velük, sokkal jobb. Lassan indul be és az eleje valóban nem sok jóval kecsegtet, de a film simán kárpotólja később a néző. Simán megéri megnézni.
  • lammaer
    Én idén szoktam le mások véleményének elfogadásáról és az imdb-ről... interstellar és madmax4... számomra mindkettő elfogadhatatlanul gyenge/rossz volt, ehhez képest az egekben a renoméjuk.

(mondjuk a super8at se tetszett...)
  • karajjj
    Esküszöm, hogy még ennek is több a tudományos alapja, mint az Interstellarnak...
  • Wittgen
    Oltári jó kis film, élveztem minden percét. Már máshol is írtam: a Super8 óta nem láttam ilyen jó családi mozit (tiniknek szóló kalandfilmet).
  • Montanosz
    Hátén is kb 10 percig bírtam...