Eldőlt: annyi a Constantine-tévésorozatnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legnézettebb sorozatokban nyomozók vannak, meg kockák, még véletlenül sem sárkányok. Egy Game of Thrones nézettsége sehol nincs az NCIS-ekéhez képest.
Izlesrol nem vitatkozom, de amugy a kepregenybol meg nagyon nagyon sok jo kis tortenetet atemelhettek volna. A demonhajkuraszas pedig nem tudom miert szurja a szemed, amikor napjaink legnezettebb sorozataiban zombik es sarkanyok uraljak a kepernyot.
Pár évad alatt? Akkor még szerencse, hogy kaszálták. Nem is értettem, hogy miért gondolták, hogy az efféle idióta démonhajkurászásra még van igény.
Komolyan nézel ennél sokkalta bénább sorozatokat? Miért?
Komolyan nézel ennél sokkalta bénább sorozatokat? Miért?
Teljesen rendben volt a sorozat, megvoltak a gyermekbetegsegei, de par evad alatt kinohette volna. Ennel sokkalta erdektelenebb es benabb sorozatokat berendelnek.
Kár érte, az utóbbi idők egyik legjobbja volt ilyen okkult témakörben.
nem értem ezeket..ha tinicsatorna,telekúrják nyállal és oda a felnőtt stílus..ha amoda,akkor meg a pármilliós néző kevés..szoporc banda,kár a kezükbe adni bármit is
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.06.09. 04:26:01
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.06.09. 04:26:01
hogy az a telibevrt retkes tetves zsiráf kva nyjukat... pedig még én is lobbiztam érte... A Firefly óta nem törték így össze a szívem... tosszák meg....
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Akasszák fel magukat. Az a nyamvadt shield-et erőltetik ami jó azt meg elkaszálják.