8
-
#8 A tépett zászlón kár fennakadni, szerintem ez az összes katasztrófafilmben így van, ahol valami Amerikát lezúzza, legyen az üstökös, meteorit, marslakó, földrengés. A családok pedig mindig egymásra találnak, mert a keresztényi modellben a család biztonságot nyújt, és a filmben is azt szimbolizálja, hogy rájuk mindig számíthat az ember. :)
Ezeket a kliséket minden ilyen filmben megtalálod a 60-as évektől kezdve. Csak régen ezek a filmek igazi sztárparádék voltak. -
#7 Esetleg tolják a 3D-t, hogy több legyen a bevétel.
Nyáron a Tini nindzsa teknősöket, bármennyire is nem akartam, végül 3D-ben néztük meg, mert 2D vetítés nem volt. Még jó, hogy nem Cinema City-ben, hanem Europa Cinemas-ban néztük, ott nincs 3D felár, így a zavaró, kényelmetlen szemüvegen kívül más gondom nem volt. Sőt. A mellette lévő kávézóban lehet kapni békésszentandrási kézműves sört. -
Wittgen #6 Ennél a filmnél tipikusan megint FELESLEGES volt a 3d, semmit nem tett hozzá az élményhez. Szarjanak sünt a mozik, amiért csak munkaidőben vetítik 3D-ben, oltárira unom ezeket a konvertált szarokat nézni.
Nem volt jó film, az Emmerich-féle 2012 ezerszer szórakoztatóbb, látványosabb és még drámában is több volt. Unalmas volt, valamint a végén hangosan felröhögtem, mikor az amcsi zászló megtépázottan elkezdett lobogni. A CGI oltárira elütött az élőképről, nagyon igénytelenre sikerült. Arról már nem si ebszélve, hogy szinte 1-1ben másolta a 2012 családi modelljét (elvált szülők, megmenteni való gyerek(ek), gazdag új pasi, egymásra találás, stb).
2 pozitívum volt csak:
- Daddario oltári jó csaj lett.
- Gugino még jobb, egyszerűen imádom nézni a vásznon.
Pedig szurkoltam a filmnek...
Csak 2 pozitívum volt -
zetortraktor #5 Ööö, minek túlkombinálni? Nem érdekelte a népet valamiért. Ennyi.
Mert egyébként szinkron = plusz bevétel. 3D = plusz bevétel. Attól, hogy neked nem esett még le, a forgalmazók itthon több év tapasztalata és mozitermekre lebontott statisztikák alapján pontosan tudják, hogy mi kell a népnek. Ne találd ki, hogy hirtelen nem kell nekik a 3D, amikor eddig is nem egy film 70%-os 3D-s hányaddal futott. -
Lantee #4 Csak szinkronosan, szinte csak 3D-ben adják. Nem is értem, mit csodálkoznak! Kint van 30 fok, ki megy el 2D-s előadásra ebédidőben?! Barmok... -
#3 Halkan jegyzem meg, a Holnapolisz mindkét filmnél jobb, mind a San Andreasnal, mind a Spy-nál, annak ellenére, hogy inkább ifjúsági film, mint felnőtt.
Viszont ez a San Andreas egy teljesen átlagos katasztrófafilm volt, bár tegyük azt is hozzá, hogy roppantul látványos. Viszont annyira sablonos, hogy nem igazán kiemelkedő emiatt az egész film. A végén pedig a "És a hogyan tovább kérdésre" a hatalmas lobogó USA zászló pedig a közröhej nacionalista kategória. -
culas25hc #2 Gyakorlatilag tényleg nincs is 2D előadás. A következő szint, hogy nem is vetítik sehol, csak panaszkodnak majd hogy nincs bevétel :D
Amùgy a keleti blokk szokás szerint majd a 3. résznél kapcsolódik be, amit Amerikában már ciki lesz nézni :p
Utoljára szerkesztette: culas25hc, 2015.06.08. 17:02:06 -
ddt500 #1 Hát talán ha nem napi 1db 2D-s előadás lenne többen néznék meg.