1568
10804749371454315238.jpg
  • Zogu
    #1568
    Nagyon köszönöm.
  • PiszkosFred
    #1567
    Meg kell építened a bázis egyik üres helyére egy Officer Training Schoolt (vagy Guerilla Traning School, talán az van a 2. részben), és ahogy magasabb rangúak lesznek a katonáid, úgy várnak elérhetővé tanulható bónuszok, közte a bevetésre induló csapat létszámának növelése, stb.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.30. 12:56:07
  • Zogu
    #1566
    Sziasztok!
    Aránylag kezdő vagyok (XCOM 2), Szeretném tudni, hogy mi az a G.T.I. ahol bővíteni lehet a bevetési létszámot?
    Köszi a választ.
    Utoljára szerkesztette: Zogu, 2020.08.30. 12:44:44
  • Papa01 #1565
    Kérdésemre válaszolva: Igen, használható fegyver az acsihoz, ahogyan a plazma gránát is! De a páncélokra is oda kell figyelni, csak a kevlár oké! És minden más eszközből is csak az alap jó!
  • Papa01 #1564
    Sziasztok!
    A "Who Needs Tygan? Beat the final mission using only conventional gear" acsit szeretném megszerezni. Ilyenkor ugya a Parancsnok avatarja használhatja a psionic repeater-t?

    Merthogy azt ő alapból megkapja...

    Köszi a válaszokat! :)
  • Inquisitor
    #1563
    Megvárom amíg fele ennyi (se) lesz az ára. :)

    Ja igen, most elvileg egy napig a Greenman Gaming oldalon szülinapi akcióban 8.50 euro a Chimera Squad, ha valaki sokalta volna a 19.90-et érte.
  • Maala
    #1562
    Gear Tacticsot próbálta már valaki?
  • SaGa
    #1561
    Az EW-re csak a Long war van feltéve, az minden igényemet kielégíti. Meg a gyári DLC-k.
    A WotC-re most 423 darab mod van feltéve, talán a Ultimate Collection [WOTC] nevű „moduláris” gyűjtemény minden modulja. Ez állítólag tesztelt és biztosan működik minden, nem akadnak össze egymással. Anno, mikor kijött a wotc, valami hasonló méretű pakkot raktam össze hozzá, hetek alatt, de azok valami miatt, most, hogy megint elindítottam, összeakadtak egymással, talán nem mindegyik frissült megfelelően, vagy a továbbfejlesztésnél nem vették figyelembe a kompatibilitást mindenkinél, így le kellett darálnom mindet és újra keresni valami nekem tetsző készletet. A cél az, hogy legyenek a gyáritól eltérő map-ek, bonyolultabb akciók, lehessen „szabadon” hangolni a katonákat, nagyobb szabadságom legyen a kiválogatásukban és a fazonírozásban (nem a ruháik, a képességeik terén), meg összetettebbek legyenek az összecsapások. Remélem, ez a csomag megadja azt az élményt. Azt látom, hogy azok közül, amiket akkor használtam, sok benne van, vagyis feltételezem, az összeállítója is hasonló célokat tűzött ki maga elé. Legalábbis ebben reménykedem, mert ha csak a minél több mod összepakolása volt a cél, akkor megy a levesbe és keresek tovább. De előbb befejezem a Long wart-t, aztán kerül sor erre.
  • PiszkosFred
    #1560
    Hasonló cipőben járok, így akár közre is adhatnád majd az EW és WoTC modlistádat, csak felsorolás szintjén, nagyon megköszönném :)
  • mariakandras
    #1559
    Milyen must have modok es miert? Nekem eleg tokeletesnek tunik a jatek. :)
  • SaGa
    #1558
    A sztori nagyjából ugyanaz a dlc-kkel is, csak a „szabályok” változnak némileg, lesznek sokkal erősebb ellenfelek is az adott szinten, mint nélkülük, más a dark eventek kiértékelődése, az avatar projekt tempója, stb… De így is van olyan küldetés, amire érdemes csak egy harcost küldeni és nem háborút vívni, csak óvatosan lopakodva eljutni a megmentendő (vagy kivégzendő) VIP-ért, utána meg futás… Nem mondom, hogy könnyű, de nem kell annyi harcosra figyelni, és én igyekszem az embereim életét megóvni, amennyire csak lehet. Most, hogy megvettem a kimérákat, és megcsináltam velük néhány feladatot, úgy döntöttem, elkezdem az egész szériát az elejéről, így most az Enemy Whitin + Long War van képben. De már előkészítettem a War of the Chosen-t is a szerintem „must have” modokkal együtt. Jó lenne, ha elkészülne hozzá a LongWar 2, de úgy tűnik, arra hiába várnék, így nekem kell összeraknom, mit szeretnék látni benne.
  • mariakandras
    #1557
    Megvan a war of the chosen meg a legendas taktikai pakk is, ugy vettem eszre ha ezek megvannak, a simaval nem erdemes tolni, legalabbis az eleje tokugyanaz.
  • mariakandras
    #1556
    Koszi, azt hiszem, kezdek kicsit raerezni, most jottem vissza abbol a kuldibol, amiben a ket ellenseges frakciot kellett osszebekiteni. A veget jol megszenvedtem, eloszor beszopatott a gore hogy ossze-vissza teleportalt, aztan meg lelepett, embereim szetszorva, vegul meg jott a zombihadsereg. Sikerult mindenkit elve kijutattni, igaz biologiailag elegge leamortizalodtunk.. :D
  • Kotomicuki
    #1555
    Elsőre nem "illik" a ló túloldalán kezdeni, egyik játékban sem és itt azért érződnek a nehézségi fokozatok közötti különbségek - ezzel együtt van, hogy legkönnyebb fokozaton sem adja ki, már a kezdést sem... (ChristopherOdd tudna erről mesélni, amikor egy legendary sorozatkezdése teljesen elhullott, már a legelső küldetésen, egy "ez nem jött be" mozzanat utáni bepánikolás miatt - sajnos, nem találtam meg a videót, de anno jót mulattam rajta!)
    Először meg kell tanulni ennek a játéknak is a ritmusát, mit, mi után célszerű kifejleszteni, mit, mivel lehet könnyebben lekapni.
    Egyáltalán: mire is számíthat az ember... - a végjáték, pláne elsőre, lehetetlennek fog tűnni, de amint átértékeli az ember a helyzetet és rájön, hogy tulajdonképpen csak "egy' célpont van egyszerre a pályán, már sokkal könnyebb lesz.

    Amúgy a játék eléggé jól sikerült, le tudja kötni az egyént, ha bele tudja magát élni a helyzetbe.
    A kiegészítő DLC-i megint összekuszálják a szálakat, de amint rájuk érez az ember, egyből játszható válnak majd azok is.
  • mariakandras
    #1554
    Haliho! Nemreg szereztem be ezt a jo kis jatekot, de sokszor ugy erzem, lehetetlen kuldeteseket ad, pedig csak veteran fokozaton megyek... Mit ajanlotok kezdoknek? Vegyem le nagymama fokozatra?? Anno jo reg az Incubationnal nyomtam, az nagyon tetszett, mondjuk ott is anyazodtam rendesen..
  • Papa01 #1553
    Már van TESZT is...
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.04.25. 19:44:55
  • Fenrir
    #1552
    A Project Hospital új dlc-je is 50%-os árral kezdett, talán ezzel is segítik az otthon maradást :)
  • wedge31
    #1551
    70 euró? annyira egy játék se lehet jó, szvsz.
  • jarlaxxe
    #1550
    Ehhez képest a Gears Tactics 70 euró lesz, persze ettöl még remélem jó lesz az is.
  • PiszkosFred
    #1549
    Eddig amit olvastam es neztem rola, mindenki el van ajulva es egesz jonak tunik a videok alapjan, plusz ez egy 10-20 oras spinoff, nem egy komplex xcom jatek/folytatas, annal sokkal rovidebb, ami meglevo XCOM 2-es assetekbol keszult. Na meg mindig is jofejek voltak a Firaxisek. :)
  • wedge31
    #1548
    Kapásból 50% leárazással nyitott a chimera, most vagy ilyen jófejek vagy ilyen gyenge lett a játék...
  • Maala
    #1547
    Egy kis ízelítő Chimera Squadból. :-)
  • jofer
    #1546
    Bocsi, hogy ide írom: Maradt egy XCOM: Enemy Unknown Complete Pack-om a Humble 2K's Bundléból, ha érdekel valakit.
  • lonvard
    #1545
    XCOM 2 nem jött be. Pl. a jetpackeket imádtam, és az nincs a második részben. 1-ben van az a zombis küldetés az északi halászfaluban. És amikor már menekülni kell a zomberek elől, akkor mindenki kapcsolja a jetet, és valami elképesztő vagány ahogy a levegőben hátrálva aprítjuk őket. Fúú, asszem elkezdem megint.
  • Maala
    #1544
    Én még anno akkor vettem meg, amikor majd 2 éve csak 2 pálya volt benne, és már akkor tetszett, csak azóta rá sem néztem egyéb MMOs elfoglaltságaim miatt. :-D

    Azóta elég jól kikupálták, azt hallottam róla.
  • PiszkosFred
    #1543
    Láttam vmelyik nap a hirdetését, de azt hittem valami garázsprojekt lesz, mint a többi. De, ha azt mondod, hogy nagyon jó, akkor 20 dodóért megnézem én is.
  • Maala
    #1542
    Ha már itt tartunk, akkor kijön/kijött a Fort Triumph is, XCOM 2 fantasyban, környezetmanipulálással, aki tud, nézzen rá, nagyon jó. :-)
  • Etelkozi Vata
    #1541
    Tetszik így első ránézésre, bár nehezen fogok tudni azonosulni az idegenek irányításával...
  • Papa01 #1540
    Ok, köszi szépen! :)
  • PiszkosFred
    #1539
    Minőségét nem tudom, de volumene nem lesz akkora, ez csak egy side projekt, szerintem valamelyik mod nőtte ki magát erre. Majd holnap utánaolvasok - szigorúan melóból :) -, hogy pontosan ki csinálta és hogyan.
  • Papa01 #1538
    Köszönöm az infót, meg is vásároltam! :) Remélem lesz olyan minőségi, mint a War of the Chosen... :)
  • PiszkosFred
    #1537
    XCOM: Chimera Squad
    Bár ez nem a teljesértékű folytatása az XCOM 2-nek, se DLC-je (standalone lesz), de azért mégis csak a sztorit viszi tovább május 1-ig akciósan $10/£8.50 pengőért, majd május 1-től teljes ($20/£17.) áron.

    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.14. 16:15:53
  • Maala
    #1536
    Nincsen, csak a sima és az advanced belőle.
  • stern
    #1535
    Sziasztok !

    A gránátvetőből nincs jobb, mint a fejlesztett? Mert már midnent kifejlesztettem, de ebből még nem jelent meg a Plazmás azaz 3dik generációs megfelelője.
  • boscorelli2
    #1534
    Sziasztok!

    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy idő után, ha a földgömbre lépek, - kék hologramos taktikai térkép - a játék nagyon lelassul, játszhatatlanná válik. Xcom 2 WOC és a Tactical Legacy Pack. Az összes patch-t letöltötte. Ha valaki tud rá esetleg bármi megoldást, ötletet, tanácsot, azt szívesen fogadom.

    Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
  • PiszkosFred
    #1533
    Hat, a sztori az, hogy maga a kieg (War of the Chosen) fizetos , mig a Tactical Legacy pack ingyenes volt mindenkinek december elejeig, aki rendelkezett a wotc kieggel. Azota pedig 8 euro. Szurkezonaba tartozo piacokon/oldalakon lehet kapni egyben a kettot.
  • Nyugis
    #1532
    szia, nagyon köszönöm az infot!

    esetleg tudnál adni linket ehhez a 2in1 cuccoshoz?
  • PiszkosFred
    #1531
    Nem.
    Elobbi egy kisebb "fun" jellegu kis anyag a War of the Chosen kieghez. Most nem olyan regen ingyenes is volt par napig.
    Utobbi maga a nagy kiegeszito, a War of the Chosen.

    De van olyan verzio, ami a kettot EGYSZERRE adja "XCOM 2: War of the Chosen & Tactical Legacy Pack"
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.13. 20:24:02
  • Nyugis
    #1530
    sziasztok!

    megvan az alapjáték és szeretném megvenni a kiegészitöt.
    az lenne a kérdésem egy hozzáértötöl, hogy a:
    XCOM 2: WAR OF THE CHOSEN - TACTICAL LEGACY PACK DLC EU STEAM CD KEY
    ugyan az, mint a:
    XCOM 2 - WAR OF THE CHOSEN EU DLC STEAM CD KEY ?

  • vjoi
    #1529
    Sziasztok!

    Lenne egy problémám. Még a játék elején van az a küldetés, mikor először találkozunk a choosen-el. Mikor utána visszatérek a bázisra és kilépnék a földgömbre, beadja a videót a 3 choosen-ról. Na ez után a térképen, "beáll a kép". Nem reagál semmire. A timer az működik, de se kiválasztani nem tudok semmit se visszalépni nem tudok. Csak az ALT F4 segít Valakinek van rá megoldása? Nincs mod telepítve, próbáltam újratelepítve, Update.v1.0.0.64105 feltéve.