11630
-
#652 Jól néz ki a fórum! :) -
Paranoia #651 S.P.E.C.I.A.L. Video Series - Endurance
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Paranoia #650 javítgatom a képeket,dolgozósba vagyok...de éjszakára lesz valami -
#649 a sötét téma az én agymenésem, ha rajtam múlna az egész sg így nézne ki :D
eredetileg én ezt a képet raktam be háttérnek, fejlécnek meg csak egy sima logó-t gondoltam
majd próbálok kikapcsoló gombot csinálni, a színek direkt ilyenek, évek óta sok-sok topikba raktam már ezt a színkombót, az aláírás direkt azért más színű hogy jobban elkülöníthetőek legyenek :) -
#648 az alap dizájn ötlet jó,de a kivitelezés annyira nem szép a háttér nagyon mosott és rossz minőség a banner pedig ilyen 2 perces dolog. -
#647 Egy "war, war never changes" mondatot valahova be lehetne rakni a dizajnba (ha mar van Welcome Home), mert a hagyomany, az kerem hagyomany :) -
sata75 #646 Tehetnétek egy gombot ami az eredeti kinézetre vált és úgy jelenít meg, háttér az maradhat. Vagy ez nem lehetséges? Nekem zavarja a szemem, hogy sötét alapon fehér betűk vannak. Plusz számomra nem túl elkülöníthetőek a hozzászólások egymástól. De lehet, hogy csak az zavar, hogy az aláírásnak más a színe, ezt nehéz eldöntenem. :) -
Paranoia #645 A topik külleme SZABI érdeme! tőle kértem,kaptam!
Nézegettem sárga,kék színárnyalatban,hogy festene,de elég tragikus...még halványan is.
Én így jóvá hagyom.Remélem nektek is tetszeni fog.
Egyéb észrevételeket ezzel kapcsolatban privátban nekem jót,rosszat...! -
Zozo0122 #644 Aha, na kezd jól kinézni a topic, elismerésem Alig várom a játékot, főleg, hogy már megvan az új gép, és maxon fog futni Nem vagyok grafikabuzi, de jó belegondolni, hogy nem lesznek teljesítménygondok, kivéve persze, ha rosszul lesz optimalizálva... -
#643 baszki de király lett a topic!!!! így tovább!! -
karajjj #642 Dicsak Buksi!
Itt a textareának adnék még 5-10 pixel paddinget, mert így zavarja a szememet. -
Sir Cryalot #641 Szerintem a Lovecraft féle helyszínt nem hagyják ki DLC-ből, az kb. 1000* jobb setting mint a röhejes redneck dlc dolgok a 3-ban, sőt az alaszkainál is messze jobb setting (azt meg elrontották). -
#640 Idei E3-on mondta Howard, hogy nem lehet osszehasonlitani a Skyrim "mappal". Illetve lehet, mert ki lehet szamolni, hogy melyik hany km2, de nincs ertelme, mert a tartalom a ket terkepen teljesen maskent helyezkedik el. Pl amig a Skyrim bizonyos reszein hatalmas hegyek voltak, amelyeket megmaszni nem tudtal (meg a csodalovaddal sem), csak ki tudtad kerulni, addig Bostonban pl nem lesznek megmaszhatatlan hegyek, helyettuk lesznek felhokarcolok es egyeb massziv epuletek, illetve azok romjai, amelyek nagy resze "nyitott" lesz, vagyis nem feltetlen kell kikerulnod, at is vizsgalhatod, szintrol-szintre, amely ujabb plusz tartalmat jelent(het). -
#639 Fallout 3 mapja ugyan akkora mint a Skyrimé? -
Sir Cryalot #638 http://fallout.wikia.com/wiki/New_England_Commonwealth
itt többet írnak és délebbre is és (sokkal) északabbra is -
#637 Ki nem szarja ke a méreteket? A tartalom a lényeg! -
Paranoia #636 Fallout 4 To Be Twice The Size Of Skyrim
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehetséges helyszínek
-
#635 Lehet hogy Dogmeat is android...
más:
-
#634 hajrá! :D -
Although #633 Fallout and id software -
Sir Cryalot #632 "Lehetne postolni esetlegesen játékban majd felkereshető valós helyszíneket"
https://en.wikipedia.org/wiki/Marblehead,_Massachusetts#Influence_on_H.P._Lovecraft -
Evoluti0N #631 Semmi gond. Nem árt, ha minden nap tanul az ember valami újat. :D -
#630 Bocsánat, hogy belevau (ha már kutyákról van szó), de fajtatiszta. Fajtiszta akkor, ha nem keveredett pl. farkassal, sakállal, ilyesmivel. Fajtatiszta akkor, ha mondjuk nem keveredett bele csivava vagy tacskó.
Lehet fajtatiszta úgy, ha mondjuk valami génbankban eltették a "natúr" német juhászt, és abból gyártottak egyet nem túl régen. -
Evoluti0N #629 Érdekes hozzászólást olvastam valahol. Tök logikátlan, hogy a kutya fajtiszta. A kutyák attól fajtiszták, hogy a gazdáik irányított módon, saját fajukkal pároztatják a kutyákat, ezzel irányítva a genetikát. Most egy német juhász kutya egy posztapokaliptikus világban elég elképzelhetetlen. Ha csak nem válogatósak voltak az ősei és direkt csak német juhászokkal pároztak. -
Paranoia #628 kutya halhatatlan
-
Micsu #627 letisztult dizájn, faq, mod meg egyéb linkekkel, jöhet -
#626 várjuk! :D -
Paranoia #625 semmi flash...egy banner kép,egy pár link alatta....szinekkel variálnék,meg egy mozaik bg.
természetesen a jövőben változhat a látogatók kedvére...
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.09.21. 15:25:00 -
karajjj #624 Ha nem lesz benne flash, akkor részemről is mehet. -
#623 Nekem nyolc, de ha csinalsz/csinaltatsz uj dizajnt, akkor legyen benne egy "off" gomb is, hogy ne adblockkal meg minden egyeb szurovel kelljen letiltogatni az egyes elemeket, ha gyorsan forumozni akar az ember es nem mindenfele flash meg egyeb scriptek lefutasara varni :) -
Paranoia #622 megveszek mindenkit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
karajjj #621 örökélet, ingyen sör? -
#620 Én nem ismerlek de mivel te jeleztél először részemről támogatlak. -
#619 Először ki kéne írni egy közbeszerzést, utána majd átnézzük a pályázatokat, ha te kéred a legkevesebbet és csúszatod a legtöbb pénzt a zsebünkbe akkor esetleg megnyered :) -
Paranoia #618 Pályáznék a házigazda posztra!kicsit gatyába ráznám küllemileg a topikot.Aktív is vagyok,moderálásilag is szűrőként funkcionálnék! :) -
haxoror #617 Már csak 50 nap! -
Sir Cryalot #616 https://en.wikipedia.org/wiki/File:Wyman_Gordon_50000_ton_press.jpg
Én ezt nem hagynám ki: Located at Wyman-Gordon, Grafton, Massachusetts The Wyman-Gordon Forging Press
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.09.18. 15:27:12 -
Paranoia #615 ez most kérdés volt?
sztem tolhatod nyugodtan,én kíváncsi vagyok rá -
Sir Cryalot #614 Lehetne postolni esetlegesen játékban majd felkereshető valós helyszíneket is , én már találtam lehetségest . -
Paranoia #613
zsír...akkor mostmár nem szemetelem teli a ps4 topikot
FALLOUT 4: 2016 ELEJÉN VÁLIK ELÉRHETŐVÉ A MODKÉSZLET